Találatok a következő kifejezésre: Egy átlagos illetve (32 db)

Kb mennyit keres Pesten egy biztonsági őr, egy átlagos boltban illetve egy plázában?

Az érdekelne, hogy kb mennyit lehet keresni Pesten, biztonsági ?rként. Melyik üzlet fizet jobban és melyik a kényelmesebb?

Legjobb válasz: egy átlagos boltban kevesebbet keres, mint pl. egy plázában, a hely adottságai pl. veszélykategóriája számit, mindenképp mérvadó! a fizetés, az összeg nem publikus, nem nyilvános!

egy átlagos boltban kevesebbet keres, mint pl. egy plázában, a hely adottságai pl. veszélykategóriája számit, mindenképp mérvadó! a fizetés, az összeg nem publikus, nem nyilvános!
A kérdező hozzászólása: Nem lettem okosabb, de köszi. Nem publikus??? Ezt nem értem :) Nem egy államtitokról van szó csak egy szakma fizetésérõl és arról sem pontosan, hanem egy becsült összegrõl.
Publikus... Ha az órabéreseket nézzük, a plázákban stb helyeken, pl a Civilesek a gyógyfürdõkben 450 ft/órában vannak jelenleg, a Sectorosok tavaly 450-ben voltak, de év végén levitték 410-re, idén nem tudom, hogy a minimálbérhez képest igazítottak_e a fizukon, az Aqua worldben Szentgyörgyék 480 ft-ban vannak, tehát elmondható, hogy a 450_500 ft körüli a jellemzõ, nettóban. Itt a hóvégi fizetés a ledolgozott órák számától függ, nincs betegszabadság, táppénz, fizetett szabadság többnyire, ha nyaralni mész egyszerûen annyival kevesebb lesz a havi pènz. Vannak sokan, akik elõre meghatározott 100000 ft körûli fix bért kapnak, de ez is teljesen változó, munkahelytõl függ. Pl. a kidobóemberek biztos nem havi 80at kapnak. Vagyonõr kategóriába tartozik még a recepciós, és a portás is, idegen nyelvtudás és helyfüggõ minden.

Átlagosan mennyibe kerül egy kb 40nm-es albérlet kelet-németországban? Illetve hány euró egy átlagos hónap rezsivel, kajával, amiből meg lehet élni minimálisan?

Természetesen nem kérek pontos összeget, mindenki más. Tól, ig határ is jó, csak úgy sacc per kb. Olyanok válaszát várom, akik azért voltak már kint, vagy vannak kint rokonai, szóval aki nagyjából ismerik az ottlétet. Nagyon szépen köszönöm!

Legjobb válasz: Helló! Én Potsdam-ban élek, így az itteni költségekrõl tudok csak írni. Egyedül bérlek egy 45 m2-es lakás, aminek a bérleti díja: 420 €/hó, a rezsim pedig kb. állandó, olyan 120 - 125 €/hó A kajára szerintem minimum 150 €-t kell számolni, annál kevesebbõl kijönni már mûvészet. De egy normális, változatos étrendhez már kell legalább 200 €.(De ekkor még mindig figyelned kell az akciókat.) Mivel én sokat eszem házon kívül, ezért én 250 € - t is elszoktam költeni kajára. Összességében azt mondanám, hogyha csak egy minimális életszínvonalra törekszel, akkor is kell legalább 800-950 €. Annál kevesebbõl szerintem nem lehet megélni.

Helló! Én Potsdam-ban élek, így az itteni költségekrõl tudok csak írni. Egyedül bérlek egy 45 m2-es lakás, aminek a bérleti díja: 420 €/hó, a rezsim pedig kb. állandó, olyan 120 - 125 €/hó A kajára szerintem minimum 150 €-t kell számolni, annál kevesebbõl kijönni már mûvészet. De egy normális, változatos étrendhez már kell legalább 200 €.(De ekkor még mindig figyelned kell az akciókat.) Mivel én sokat eszem házon kívül, ezért én 250 € - t is elszoktam költeni kajára. Összességében azt mondanám, hogyha csak egy minimális életszínvonalra törekszel, akkor is kell legalább 800-950 €. Annál kevesebbõl szerintem nem lehet megélni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. És enyi költség mellett mennyit keresel?
Rokonunk dusseldorfi 45nm-es lakás bérlete kb 1100 euró rezsivel együtt (cég fizeti). Olyan 400 eurótól kezdõdnek a bérleti díjak.
A kérdező hozzászólása: Ilyen nyaklánc, illetve karkötõ! https://www.google.hu/search?q=lapos+ez%C3%BCst+nyakl%C3%A1n..
Jó ötlet, hogy gyûrût csináltatnál belõlük. Az ötvös meg tudja mondani, mekkora jönne ki belõlük.

Ennél az esetnél, mennyibe kerül egy jobb, illetve egy "átlagos" ügyvéd?

Be szeretnék perelni/feljelenteni egy orvost, aki az egyik péniszemmel kapcsolatos mûtéttel tönkre tett, nem értette a dolgát, mégis valamit próbálkozott, lúzer volt. Ebben az esetben, mennyibe kerülne egy tanácsadás, illetve ha már odajutunk, mennyibe kerül kb az ügyvéd?

Legjobb válasz: Én azt nem értem, miért nem mész el egy ügyvédi irodába és kérdezed meg? Az nem kerül pénzbe. És, ha neked van igazad a dokidnak kell kifizetnie az ügyvédet, neked csak meg kell elõlegezned.

Én azt nem értem, miért nem mész el egy ügyvédi irodába és kérdezed meg? Az nem kerül pénzbe. És, ha neked van igazad a dokidnak kell kifizetnie az ügyvédet, neked csak meg kell elõlegezned.

Egy stewardess illetve egy szobalány (külföldön) mennyit keres átlagosan?

Legjobb válasz: en angliaban vagyok egy kis hotelben, es 6.08 fontot keresek orankent. ez a minimal ber ennel kevesebbet nem fizethetnenek itt

en angliaban vagyok egy kis hotelben, es 6.08 fontot keresek orankent. ez a minimal ber ennel kevesebbet nem fizethetnenek itt

Hány km-t fut egy átlagos robogó (50cmm) illetve egy 125-ös kismotor?

Motor / robogó vásárlást tervezek (használtat), de nem tudom hány km-t bírnak ezek a motorok. Olyat is hallottam, hogy az 50es kis robogók 10e környékén szétesnek. Más meg állítja, hogy sokkal többet is elmennek. Mi az igazság? Hány km-t megy nagyszervíz / generál nélkül egy átlagos 50-es / 125-ös motor úgy, hogy NINCS hajtva mint az állat?

Legjobb válasz: 50ccm 2t kb:20-25ekm 50ccm 4t kb:50ekm 125ccm 2t kb:30-35ekm 125ccm 4t kb:100ekm Ezekben az esetekben általában megelégszik a motor egy hengerfelújítással.

9:22es vagyok Azt nemlehet egész pontossan meghatározni.De robogónál egy ékszij kb:15-20ekm-t bír ki. 125ös-nél a lánc nagyon sokat kibír mivel, hogy nem nagy teljesítményü 30-50ekm-t
50ccm 2t kb:20-25ekm 50ccm 4t kb:50ekm 125ccm 2t kb:30-35ekm 125ccm 4t kb:100ekm Ezekben az esetekben általában megelégszik a motor egy hengerfelújítással.
erre csak annyit mondok, hogy az én aprilia 50-es 2ütemû robogómban már 44ezer km van és eddig csak a fõtengely lett kicserélve, meg persze pár ilyen kopó alkatrész de az csak természetes
Honda NSR RS 125 (ha törõdsz vele, akkor megbízható) A CBR is elmenne 50-es ként, de mivel nincs CBR 50, megszivathatnak a tapasztaltabb motoros rendõrök. Gerbi Senda, Derbi GPR, Blata Motard/Enduro 125 BXM/BXE, Aprilis SX/MX 125...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, mentek a kezecskék! Esetleg arról lenne valakinek tapasztalata, hogy ~140e környékén 4 ütemû 50 ccm-es vagy 2/4t 125-öst (ebben az esetben olyat, ami "elmegy" 50-esként) lehet-e találni olyat, amit érdemes megvenni? Annyira kéne, hogy 70-75 körüli kényelmes utazó sebességet bírja és lehetõleg valami megbízhatóbb konstrukció legyen?
Nekem 50-es 2T motoromon 6000KM-nél elszakadt a lánc, jelenleg (10 000km)is a lánccal ban problémám.
A kérdező hozzászólása: Illetve van-e élettartambeli különbség a 2-4 ütemû motoroknál?
Hát az a kis könyvbe4 van, amit adnak a motorhoz. (Szóval csak átlagot tudunk mondani.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Esetleg abban is tudnál távpontot adni, hogy hajtásláncot ill. egyéb nagyobb volumenû alkatrészt milyen km értékek után érdemes / kell cserélni?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ment a kéz!

Egy átlagos férfi, illetve nő mennyi idő alatt megy el orális szex és normális szex közben?

Legjobb válasz: Nálam (és a barátomnál is úgy vettem észre)SOK MÁS MELLETT nagyban függ attól is, hogy mikor volt az utolsó orgazmus. Ha az "régen" volt már (nálam mondjuk ez 4-5 nap) akkor hamar elmegyek (akár fél perc alatt), ha mondjuk elõzõ nap, vagy aznap már volt egy, akkor tovább tart...de egy csomó mástól is függ, de nekem most elsõre ez ugrott be. Ami még tuti, hoyg attól is függ, hogy mennyire vagytok egymásra gerjedve és, hogy mennyire ismeritek egymás testét.

Nálam (és a barátomnál is úgy vettem észre)SOK MÁS MELLETT nagyban függ attól is, hogy mikor volt az utolsó orgazmus. Ha az "régen" volt már (nálam mondjuk ez 4-5 nap) akkor hamar elmegyek (akár fél perc alatt), ha mondjuk elõzõ nap, vagy aznap már volt egy, akkor tovább tart...de egy csomó mástól is függ, de nekem most elsõre ez ugrott be. Ami még tuti, hoyg attól is függ, hogy mennyire vagytok egymásra gerjedve és, hogy mennyire ismeritek egymás testét.
Minden attól függ, h milyen lelkiállapotban estek egymásnak, mikor voltatok utoljára együtt, és, h hatvankilenceztek-e. Lelkiállapot:Mennyire tudsz a szexrekoncentrálni Másodikat nem kell magyarázni. 69:a másikra figyelsz és nem magadra, aztán egysercsak jön a HÉV:D:D:D:D
Szerintem függ a gyakoriságtól és a párok egymásra gerjedési fokától.
"Volt egy lány akinek 1-2 perc alatt orgazmust tudtam csinálni, és egyszer kb. 20 orgazmusa volt egy éjszaka alatt"---> sztem erre gondolt, hoyg hazudott neked a csaj és én is így gondolom... voltam én is olyan helyzetben, hoyg annyira odavoltam a fiúért és azt akartam, hogy büszke legyen magára, színleltem neki pár orgazmust (tudtam, hogy nem lesz hosszú távú a dolog, mert aztán elköltözött). Mit ne mondjak, tényleg dobott az egoján... persze ez nem jó taktika és nem is válasz a fenti kérdésre, de nem akartam magamban tartani.
Mármint melyiknek? De mint mondtam egész éjjel csináltuk, órákon keresztül.
A 3. válaszadõnak üzenem: tapasztalat, hogy hogy sikerülhet 3 órán keresztül:D:D Nõ vagyok, és a párommal rettenetesen meg vagyok elégedve. és nem kevés az ijen eset imerõsöknél sem.. de tényleg függ, hogy mikor volt utoljárra orgazmus. a régebben vagy még soha akkor korán elmegy a sex alatt, vagy legalábbis korábban. a nõknél sok tényezõ van: mennyire van felizgatva, kivánja e a párját, mijen pózban, mijen szögben vannak. az orális sexnél pedig a türelem az összhang, a vágy, és a ... a tudást akartam irni, de inkább partnerfügõ..
Azt elõzõt is én írtam, de elfelejtettem, hoyg nálam ebbõl a szempontból amjdnemhogy mindegy, hogy orálisról vagy normális szexrõl beszélünk. De azért tapasztalatom szerint orálisnál sokat számít, hogy ki mennyire "ügyes"... és mennyire szereti csinálni. Ha azt látom, hogy a pasim csak azért csinálja, hogy nekem jó legyen, õ nem élvezi, az már veszett fejsze nyele...
Egyszerûen fogalmazva az ÁTLAGOS férfi illetve nõ nem létezik. Ez mindenkinél teljesen másképp van. Volt egy lány akinek 1-2 perc alatt orgazmust tudtam csinálni, és egyszer kb. 20 orgazmusa volt egy éjszaka alatt. Egy másik lánynak kb. egy óráig tartott, és egyre nehezebben ment. A 4-nél már majdnem feladtam, de csak sikerült. :) Nekem, ha egy lány orálisan csinálja, az kb egy óra, de függ attól, hogy a lány mennyire ügyes, és hogy milyen régen volt amikor legutóbb elmentem. Mivel "kezdõ" vagyok a normális szexben kb. fél perc alatt elmegyek (túl jó odabent), aztán max még fél percig tudom folytatni az aktust, szerencsére volt hogy ezalatt a lánynak is jó volt. Megkönnyebbültem amikor megtudtam, hogy a korai magömlés a kezdetekben, minden férfinál természetes. Úgy hallottam hogy valaki képes rá akár 3 órán keresztül is.
Na igen, lehet, bár megmondtam neki is, hogy szerintem a legrosszabb dolog amit egy nõ a férfival tehet, hogyha színlel. Ráadásul rendkívül õszinte lány. Szerintem legalább 10 biztosan volt neki, ez biztos, mert sokszor jelezte, hogy kicsit pihennie kell, meg fél óránként csak volt neki, ha 2 perc alatt képes rá. És lehet, hogy tényleg nem "átlagos" lány, mert pl. eszméletlenül nedves volt végig. Nem szoktam mindíg észrevenni, hogy a lánynak mikor van orgazmusa. Kb így zajlott le egyszer: "Jó már? - Viccelsz? Már kétszer elmentem.." Nem fogok errõl vitázni, tévedhetek. De abban biztos vagyok, hogy minden lány más és más. Valakinek két perc, valakinek egy óra, valaki erre érzékenyebb, valaki arra. És ez velünk is így van.
Akkor az a lány neked nagyont hazudutt!!! Meg persze jól szinlelte!!! De ha igaz akkor tuti vmi baja is va csóri csajnak!!!

Hogyan tudnék egy átlagos tanórát zavarni illetve feltünőségi viszketegségemet kielégitteni?

Legjobb válasz: Felállsz a padra és elkezdesz vetkõzni, önkielégítést végzel az elsõ padban, hangosan énekelni kezdesz valami béna számot. Esetleg bekapcsolod a harlem shake-et a telefonodon és õrülten rángatózni kezdesz a padban. Szerintem inkább ne zavard az órát. Ha annyi fantázia nem ragadt rád sehol, hogy tudjad hogyan kell zavarni egy órát, akkor szükséged van az órán hallott anyagra...

Felállsz a padra és elkezdesz vetkõzni, önkielégítést végzel az elsõ padban, hangosan énekelni kezdesz valami béna számot. Esetleg bekapcsolod a harlem shake-et a telefonodon és õrülten rángatózni kezdesz a padban. Szerintem inkább ne zavard az órát. Ha annyi fantázia nem ragadt rád sehol, hogy tudjad hogyan kell zavarni egy órát, akkor szükséged van az órán hallott anyagra...
A mi matektanárunk attól van ki amikr ?ez vmit h az mennyi lesz, meg ilyenek mi meg rávágjuk, hogy sok az, vagy éppen kevés, de számmal kifejezni nm lehet Meg amikor mindig helyeseled amit mond.. Milyen igaz tanárnõ/úr Úgy van ám!! Ezt én is tudom, há most mondom... Vagy letold gagyával ülj a széken, de van egy srác aki minden órán jáccik a telefonján és bekiabálja az új rekordot, meg hogy éppen milyen esélye van nyerni tippmixen_ nálunk ettõl is kivannak a tanárok, meg a szokásos pad kopogtatás, vagy szavak félreértése, visszakérdezés pl rombusz_ jahh az összetört busz :)
Miért nem mentél ki a pajtásaiddal a parlament déli kocsibejárójához pár órája? Mostanra már mindenhol fent lennének a fotóid... De a tanórát ne zavard, hátha valaki tanulni is akar. Feltûnõsködjél szünetben és iskola után.
vágd fel az ereidet a hátsó padban de hosszában, ne keresztben!

Egy atlagos mosogepnel hova kell az oblitot illetve feheritot onteni?

A kis kihuzos fiokjaban 3 reszleg talalhato. Ket egyforma meretu kozott egy keskenyebb.

Legjobb válasz: Általában egy függõleges vonal elõmosás, kettõ függõleges vonal sima mosás, virág öblítõ.

Általában egy függõleges vonal elõmosás, kettõ függõleges vonal sima mosás, virág öblítõ.
Oda ahova a használati utasitás szerint kell tenni !
római 2 es sima mosás virág az az öblító a római 1 es elõmosás :)
A kérdező hozzászólása: Nem vettuk ujan, es nincs meg a hasznalati utasitas... Koszonom a valaszokat
Általában fent van a neten a használati útmutató. Ha tudjátok a típusát, google-ba írjátok be.
Öblítõt, ahogy írták, a virágos jelû részbe. Fehérítõt nem tudsz külön adagolni, ahhoz még egy rész kellene.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!