Találatok a következő kifejezésre: Egy átlagos hányszor (26 db)

Egy átlagos gorilla kb. hányszor erõsebb egy átlagos embernél?

Tehát kötélhúzásba mondjuk hány átlagember kellene, hogy egyenerejûek legyenek a gorillával. Testépítõbõl mennyi kéne ehhez ?

Legjobb válasz: Szerintem legalább 5-ször erõsebb egy gorilla, mint egy ember.

Szerintem legalább 5-ször erõsebb egy gorilla, mint egy ember.
Én úgy tudom vagy 20-szor. Egy családi autót is feltudnak borítani.
10-szer.Ez biztos.Pont ma hallottam.
régen sok csimpánzt tanitottak szkanderozni. senki nem nyomta le õket.. kocsmákba hordták õket. gorilla többszöröse
Én régebben a Spektrumon azt hallottam, hogy 8-szor.

Egy átlagos embert élete során hányszor ér 8 napon túl gyógyuló baleset?

Ilyen statisztikákat hol lehet találni?

Legjobb válasz: Ez teljesen változó, hiába akarsz statisztikát. Egy embert aki pl a számítógépek mellett tölti az életét nem nagyon ér baleset, még egy hegymászót igen.

Ez teljesen változó, hiába akarsz statisztikát. Egy embert aki pl a számítógépek mellett tölti az életét nem nagyon ér baleset, még egy hegymászót igen.
3, 14159265-ször
- 0, 1538712824843szer
ezért írta hogy egy átlagos embert...nyilván, aki az egész életét a gép elõtt tölti, az nem az átlagba tartozik, és az sem, aki hegyet mászik :D

Egy átlagos ember 1 hónapban hányszor szeretkezik a partnerével?

A párommal 1 hónapban 1x 2x tudunk együtt lenni (van mikor egyszersem) Ez kevés, vagy normális?

Legjobb válasz: Ha elég nektek,akkor normális,ha nem elég akkor kevés.Nem lehet átlagot mondani,van akinek a napi egy is kevés,van aki heti eggyel is beéri.

Ha elég nektek, akkor normális, ha nem elég akkor kevés.Nem lehet átlagot mondani, van akinek a napi egy is kevés, van aki heti eggyel is beéri.
Hogyhogy nincs hol lennetek? Nálad, nála, kocsi...sehol? :(
Ennyire kevés találkozásnál én még a szomszéd függönye mögött is megpróbálnám. Ha mást nem, legalább felderíteni a páromat, hogy még minden alkatrésze megvan, és mûködik-e...
magyar átlag heti 3
A kérdező hozzászólása: Épp az a baj, hogy kevés. Nincs hol lennünk.
hat nekem keves az biztos hogy keves lenne....mi szinte minden nap 2X vagy minden masodik harmadik nap szeretkezunk a parommal


Egy nap átlagosan hányszor esztek?

Mindent beleértve. Ebédet, és azon kívül. Kort és nemet is írhattok ha gondoljátok,köszi. Mikor vacsoráztok? Este még szoktatok enni valamit, (akár gyümölcsöt is)?

Legjobb válasz: Ötször eszem egy nap. Ötször de keveset. Kellett az életmódváltás mert régebben naponta kétszer ettem, és képtelen voltam fogyni. Amióta ötször eszem helyreállt az anyagcserém, már nem raktároz a testem, és a szokásos light--os edzés mellett is látványosan fogyok. Az 5 étkezés áll - reggeli -tízórai - ebéd - uzsonna - vacsora. Vacsorázni általában lefekvés elõtt 2-3 órával szoktam. Olyan éjfélkor vagy hajnali 1-kor fekszem le..Még ezen kéne változtatnom, mert fontos a pihenés.

Ötször eszem egy nap. Ötször de keveset. Kellett az életmódváltás mert régebben naponta kétszer ettem, és képtelen voltam fogyni. Amióta ötször eszem helyreállt az anyagcserém, már nem raktároz a testem, és a szokásos light--os edzés mellett is látványosan fogyok. Az 5 étkezés áll - reggeli -tízórai - ebéd - uzsonna - vacsora. Vacsorázni általában lefekvés elõtt 2-3 órával szoktam. Olyan éjfélkor vagy hajnali 1-kor fekszem le..Még ezen kéne változtatnom, mert fontos a pihenés.
6X L/30 diéta miatt este vacsi 10 kor éjfélkor fekszem le
2x. mindent beleértve. késõi ebéd, és egy vacsi. ennyi. a vacsi olyan 7 óra tájt szokott lenni.
én 3 szor plusz nassolás
reggeli, ebéd, vacsora. Esetleg ha éhes lennék két étkezés között akkor valami gyümölcsöt eszem esetleg joghurott.
5x-6x eszem egy nap, három óránként. Mivel sportolok, ezért van étrendem is (magas fehérje). 10 óra körül eszem utoljára ( lefekvés elõtt egy órával), túrót mézzel és fahéjjal, tonhalsalátát vagy sült csirkét. 20/L
reggel nem szoktam, csak nagyon ritkán, de akkor is vmi fornettit. hazajövök melóból, akkor állok neki fõzni, szóval 3 körül szoktam ebédelni. késõbb eszek egy joghurtot, vagy egy szelet csokit, vagy vmi nasit. vacsizni 9 körül szoktunk.
Általában sokat eszem és sokszor. 6-7x eszem egy nap. Sõt ha éjjel megébredek, akkor is a konyha felé vezet az utam... Valószínûleg azért van ez így, mert nem vagyok hízékony, szóval bármit ehetek bármikor. 24/L 172cm/53kg
reggeli, tízórai, ebéd, vacsora és még általában utána is vacsorázni 5-fél 6 között szoktam általában ami marad az ebédbõl, vagy a másnapi ebédbõl szedek ki, vagy ha olyan van amit nem szeretrek akkor rántotta, fõtt tojás, paradicsomos hal, ilyenek 7körül szoktam enni gyümölcsöt-1-2alma mandarin, kiwi vagy narancs, vagy csalamédé, cékla sajttal, sonkával, répa ilyeneket 20 éves lány vagyok 166cm és 55kg
5-6x, és van hogy közben is ezt azt bekapok, pl. sütés-fõzés közben, vagy csak úgy. Nagyon könnyen leesik a vércukor szintem, és ha eljutok odáig, akkor egy óra is, mire helyre jövök, ezt nem engedhetem meg magamnak. Szoptatok, ez rengeteget kivesz. Általában vacsora után illetve gyerekfektetés után tör rám az éhség, édesség vagy sós, vagy mindkettõ, úgy 9-10 között. Fogynom nem igazán kell, sõt, egyesek szerint fel is szedhetnék. Szerintem pont jó, illetve a pocimról mehetne le, de ahhoz torna kéne, amire nincs idõm, vészesnek meg nem vészes egyáltalán. 35/N (162 cm, 51-52 kg)
Kétszer vagy háromszor, nagyon ritkán négyszer. 11-kor szoktam ebédelni, 3-4 óra körül vacsorázni. Ritkán eszek reggel 7 körül valamilyen gyümölcsöt, ált. ez egy alma vagy egy banán. Még ritkábban este 7 körül bekapok valamit - egy darab sajtot, még egy alma, házi befõtt, valami ilyesmi. Viszont van, hogy egy bögre tej is elég. Amúgy az ebéd nálam egy fogásból áll, mennyiségileg meg... Ha kínaiban veszek, akkor fél adagot szoktam kérni, nekem bõven elég. Ha magam fõzök, akkor is kb. ekkora mennyiségnek felel meg. Nem vagyok nagy étkû. Mondjuk ez most karácsonykor felborult a sok süti miatt, amit otthonról kaptam, de a héten kezdtem visszaállni.
Négyszer-ötször. (Az uzsonna általában néha kimarad.) Változó, hogy mit vacsizom. Ami van itthon. :D Ebéd maradék, szendvics, omlett, és sorolhatnám még. Minden este megeszek egy narancsot, vagy almát. Ha meg "lázadó" kedvem van, csokit eszem. :D
kétszer, ebéd, vacsora, régebben reggeliztem is, de valamiért már nem bírok reggel enni
reggeli, ebéd, vacsora, az utóbbi kb fél 7 körül. ezeken kívül pedig mindig eszek valami rágcsát :) 16/L
Négyszer. Reggeli, ebéd, uzsonna, vacsora. Ezen kívül nem szoktam enni, csak néha egy kevés háztartási kekszet, amikor ég a gyomrom, vagy jön fel a savam (gyomorrefluxom van). 18F
Naponta 6x eszek. Tömegnövelõ diéta van, tehát minden étkezésben van sovány hús, pl csirkemell, marha, vagy hal, és zöldség is. Az elsõ négy étkezésben még megy mellé rizs vagy zab, este csak hús és zöldség. Heti egy csalóétkezésem van, akkor eszem amit szeretek, általában jól bepörköltözök :D Vacsorázni 8kor, vagy 9kor szoktam, 10 órakor alszok. Este ha megkívánom és van itthon, megesik hogy eszek gyümölcsöt. 17F

Mennyit eszik egy átlagos 4 hetes kisbaba 1 evésre? És hányszor?

1-2 hetesen 100-130at evett a babám, most meg 40-50-eket. Másnál is ennyire változó?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem gond. A pindur babák nem csak akkor kéreckednek cicire, ha éhesek, hanem ha nyûgösek, és közelségre vágynak, de persze ilyenkor is szopiznak egy kis tejet... Ha nem született kirívóan kis súlyal a babád, vagy nem bealvós típus, vagy koraszülött, akkor ne méricskélj minden evést. Megkockáztatnám, hogy csak hetente 1x mérj, és ha hízott legalább 100-150g-ot, nyugodt lehetsz. Addig meg azt figyeld, van-e napi 4-6 pisis pelusa, és ha nem "kómás", akkor biztosan eszik eleget, szoptasd igény szerint! Ha nagyon nyugtalan vagy, akkor naponta 1x mérd a súlyát, nagyjából u-abban az idõben, és abból is látszik, hogy jól fejlõdik-e. 2 éves és 7 hetes anyuka

Egyáltalán nem gond. A pindur babák nem csak akkor kéreckednek cicire, ha éhesek, hanem ha nyûgösek, és közelségre vágynak, de persze ilyenkor is szopiznak egy kis tejet... Ha nem született kirívóan kis súlyal a babád, vagy nem bealvós típus, vagy koraszülött, akkor ne méricskélj minden evést. Megkockáztatnám, hogy csak hetente 1x mérj, és ha hízott legalább 100-150g-ot, nyugodt lehetsz. Addig meg azt figyeld, van-e napi 4-6 pisis pelusa, és ha nem "kómás", akkor biztosan eszik eleget, szoptasd igény szerint! Ha nagyon nyugtalan vagy, akkor naponta 1x mérd a súlyát, nagyjából u-abban az idõben, és abból is látszik, hogy jól fejlõdik-e. 2 éves és 7 hetes anyuka
A kérdező hozzászólása: Szia! 2 nap volt, hogy egész nap aludt. Én ennek örültem. Akkor ezek szerint az sem jó, ha szinte fel sem ébred?:( Félig alva etettem... Felkeltettem, hogy meglegyen a napi adagja.
A kérdező hozzászólása: Fú, jó hogy mondtad a kakit!! Mert mostanában nem kakilt. Kezdtem megijedni... Köszönöm a válaszokat!
Szia, elsõ vagyok megint. Ösztönösen jól csinálod, ha egész nap alszik, akkor legalább 4 óránként ébreszteni kell. Nekem az elsõ lányom volt ilyen aluszka típus. A kórházban tanítottak meg rá, h szopi közben hogy tartsam ébren: (bár lehet, h ez nálatok már nem aktuális) A tarkójára tettem az ujjam, és azzal ütemesen "löködtem", kb. kortyolásnyi sebességgel, ez pont arra elég, h ne hagyja abba. Jó szoptatást nektek!
A kérdező hozzászólása: Tisztagáz, de már a második éjszaka van fent hajnalig, nappal meg alszik. Nem bírom felébreszteni. Ha mégis sikerül, nyámnyog a cicin 2 percet, és visszaalszik. Lehet, hoyg felcseréli a napszakokat??

Hányszor kakil naponta egy átlagos totyogó?

Legjobb válasz: Ez változó van olyan baba aki minden étkezés után és van aki napi egy.szerintem szervezettöl függ.Nem vagyunk egyformák.

Ez változó van olyan baba aki minden étkezés után és van aki napi egy.szerintem szervezettöl függ.Nem vagyunk egyformák.
Szia!A 20 hónapos lányomnak általában 2-3-szor van kakija, de nagyon jó étvágya is.Attól is függ hogy melyik babának milyen az anyagcseréje.
szia! Tényleg anyagcserefüggõ! 20hós az én lányom is, remek étvággyal, de neki csak egyszer van széklete a délelõtti órákban :)

Hányszor kakil naponta egy átlagos csecsemő?

Legjobb válasz: Szia! Ha szopizik akár 5x is kakilhat,ha viszont tápszeres mint az enyém, akkor napi 1 széklete van. Ha tápszerrel eteted kínáld meg forralt, lehûtött vízzel naponta legalább 3x. Lehet olyan is, hogy nem kakál egy nap, nyugi majd másnap fog.

Szia! Ha szopizik akár 5x is kakilhat, ha viszont tápszeres mint az enyém, akkor napi 1 széklete van. Ha tápszerrel eteted kínáld meg forralt, lehûtött vízzel naponta legalább 3x. Lehet olyan is, hogy nem kakál egy nap, nyugi majd másnap fog.
Szoptatós csecsemõknék úgy tudom, hogy 3-6 között jó ha van kakis pelus. (valahol olvastam, hogy ha 1 hétig nincs, az sem gond... hát nem tudom)

Egy átlagos felhasználó kb. napi hányszor használja a google keresõjét?

Legjobb válasz: 10 és 500 között, attól függõen mennyit keresgél, vagy csak facebook -ra mászik fel.

10 és 500 között, attól függõen mennyit keresgél, vagy csak facebook -ra mászik fel.

Normálisan egy nap hányszor kell székletürítésre menyi az átlagos és normális?

Legjobb válasz: Napi 2-tõl a két-háromnaponta 1-ig normális.

Napi 2-tõl a két-háromnaponta 1-ig normális.
heti 2-3 alkalom
A kérdező hozzászólása: a napi 1 az sok ?
dehogy sok az normális az elsõ válaszadó meg rosszul étkezik és keveset mozog
Napi 1 lenne a normális megfelelõ táplálkozás mellett!

Magyarországon egy átlagos bolti termék hányszor van megadóztatva amíg fogyasztóhoz kerül (megvásárlás utáni állapotban)?

Ill., ha valakinek van ideje akkor egy pl. is illusztrálhatná (árral együtt). Előre is köszönöm!

Legjobb válasz: gyártó (nagyker) kisker bolt Szerintem mindegyik rárakja az 50% vagy az fölötti hasznot. Boltok biztosan! Sõt ismerek olyan ruházati boltot ami 80-100 árréssel dolgozi!

gyártó (nagyker) kisker bolt Szerintem mindegyik rárakja az 50% vagy az fölötti hasznot. Boltok biztosan! Sõt ismerek olyan ruházati boltot ami 80-100 árréssel dolgozi!
Az áfát csak a végtermékre kell megfizetni. Amúgy meg az összes beszállító vállalkozás, kereskedõ fizet adót. Ezek átlátása egy külön szakma.
azt tudom hogy az üzemanyag árának 80-85%-a adó, illeték stb vagy péládul építesz házakat akkor te keresel kb 10%-ot mint építõ, az állam meg úgy hogy égvilágon nem csinált semmit sõt ahol lehet szívat alapból keres 20%-ot az áfa révén és van még egy csomó sáp, illeték érdemes megnézni egy online bér kalkulátort, mennyibe is kerül a fizud a munkáltatónak


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!