Találatok a következő kifejezésre: Egy átlagos egy év alatt mennyit (6 db)

Mennyi szalmabála fogy el egy év alatt kb, ha azzal tüzelnék egy átlagos családi háznál 120m2-en?

Legjobb válasz: azzal azért nem jó tüzelni mert annyira gyorsan leég hogy szó szerint 3-4 percenként tele kéne pakolnod a kályhát vele annyira gyorsan leég. :(

azzal azért nem jó tüzelni mert annyira gyorsan leég hogy szó szerint 3-4 percenként tele kéne pakolnod a kályhát vele annyira gyorsan leég. :(
Nem tudom.Annyit viszont igen, hogy egy ilyen kazánba egy egész kisbála szalmát kell egyszerre beletenni.A leglassabb égés mellett is max 4 óra alatt leég egy bála.Azaz, napi minimum 1 bála szalma kell, ha csak este akarsz fûteni, akkor is.Ha csak 5 hónap fûtési idénnyel számolsz is:5x30 nap=150 bála.De ez nagyon alá van tervezve, nyugodtan lehet a dupláját számolni.
A kérdező hozzászólása: Akkor 300 bála elég elvileg egy évre?
ezekbe a kazánokba egyébként többnyire nem csak 1-2 bála fér bele. legalábbis a normálisabb példányokba. amit mi néztünk az 800ezer forintos kazán volt és 7 kisbálányi tûztérrel bírt. ha most belepakolod a 7 kisbálát az bõven felfûti a lakást annyira és annyi ideig amennyire és ameddig szükséges. szóval papíron elég lesz 300 bála :)

Ki mennyi szokott rajzolni egy év alatt átlagosan?

Olyan kétségbeesett vagyok, mert imádok rajzolni, festeni, de valahogy sosem szántam rá elég id?t.Szeretném magam fejleszteni, mégis van úgy, hogy ecsetet ragadok, és egyszer?en nem megy.Mit?l lehet?Ti mennyit szoktatok kb. rajzolni?

Legjobb válasz: rajzolni, festeni: képesség. A képességet pedig kitartóan kell fejleszteni ((lásd:sportolók, zenészek) A legjobb, a napi ritmus. "nem megy"- ezen nem kell búsulni. Majd fokozatosan fejlõdsz. Ha szeretsz rajzolni, festeni: akkor szánd rá az idõt. Naponta. Kell egy jó mester is, aki segít (mint az edzõ a sportolót), és akitõl a technikát is tanulod.

rajzolni, festeni: képesség. A képességet pedig kitartóan kell fejleszteni ((lásd:sportolók, zenészek) A legjobb, a napi ritmus. "nem megy"- ezen nem kell búsulni. Majd fokozatosan fejlõdsz. Ha szeretsz rajzolni, festeni: akkor szánd rá az idõt. Naponta. Kell egy jó mester is, aki segít (mint az edzõ a sportolót), és akitõl a technikát is tanulod.
Mióta felnõttként újra elkezdtem foglalkozni vele, heti több alkalommal is nekiállok.
Sajnos sokkal kevesebbet, mint amennyit szeretnék. De mondjuk átlagosan egy év alatt összejön kb.ötven teljesen elkészített rajz vagy kép. Ezek fullcolor vagy teljesen tónusos képek, A4-es, A5-ös, A6-os képek. Vegyesen mangás, egyéb stílusos és realista. Ezen kívül vagy háromszor ennyi skicc és vázlat. Nem rajzolok minden nap, sõt, van, hogy két hétig nem is veszek rajzeszközt a kezembe, de egy idõ után nagyon hiányzik. Ha egyszer nekiülök, 8-10 órán keresztül képes vagyok rajzolni, csak mostanában nincs ennyi idõm sajnos.

Egy év alatt ÁTLAGOSAN mennyi cm-t nő a haj?

Ott van, hogy átlagosan, tehát átlagosan kérem! :D Mert azt tudom, hogy attól függ, hogy milyen gyorsan n? a haj, stb, de mennyire saccoltok?

Legjobb válasz: Havonta nõhet 1-2 cm-t...Kb. 12cm de nõhet többet is attól függ milyen gyorsan nõ a hajad.

Havonta nõhet 1-2 cm-t...Kb. 12cm de nõhet többet is attól függ milyen gyorsan nõ a hajad.
én úgy tudom egy nap 0, 03 centit nõ a haj, vagyis 10 nap alatt 0, 3 centit, 100 nap alatt 3 centit, egy év alatt 9 cm-nél vmivel többet. (: [ez nem bisztos h igaz, nem 100%-os forrás) am töredezett, rossz hajnál kevesebb..
Nekem egy hónap alatt 4-5 centit nõ, a fodrászom minden alakalommal meg is lepõdik, hogy már megint milyen sokat ledobott, pedig havonta, másfél havonta járok. 25/N
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi :) Zöldkezecske megy :D
nekem egy év alatt 24 centit nõ
1 hónap alatt 1 cm-t nõ, egy év alatt 12-t.
25/N! jó neked :/


Mennyi egy 4-5 éves gyerek átlagos hízása és növése 1 év alatt?

Legjobb válasz: A te gyermeked mennyit hízott és nõtt mondjuk 4 éves korától 5 éves koráig?

A kérdező hozzászólása: A te gyermeked mennyit hízott és nõtt mondjuk 4 éves korától 5 éves koráig?
Szerintem ez nagyon egyéni. És a génektõl is függ. Például én és a férjem is magasak vagyunk és nem az a kifejezetten soványak, kislányunk is magas, míg a nõvérem gyereke 8 éves és ugyanolyan magas, mint az én 5 évesem és jópár kilóval kevesebb. Szóval, biztos nagyon eltérõ válaszokat fogsz kapni. Most nincs kéznél a státuszlap, úgyhogy konkrétat nem tudok mondani, de emlékeim szerint 5 éves mérésen olyan 120 cm körül volt vagy kicsit magasabb és 20-25 kiló kb.
Enyem marciusban lesz 5. 4 eves kora ota eddig kerek 2 kilot hizott es kb 8 centit nott. Kislany, es nagyon kis torekeny, de neki ez all jol. Igy most majdnem 5 evesen 16 kilo es 107 cm.
az én lanyom 4 évesen 116 cm és 25 kg volt, 5. évesen 120 cm és 6 kg.én 160 cm 54 kg vagyok (bár most terhesen több) a férjem 182 cm és 92 kg.de gyerkenként változó.a lányom legjobb barátnõje 11kg és 110 cm, pedig egydõsek, és mi szülõk is kb. ugyanolyan méretekkel rendelkezünk.
A nagyobbik kislányom szeptemberben lesz 6 éves. 4 éves korában 102 cm magas és 15 kg volt, 5 éves korában 108 cm és 16, 5 kg volt (közbejött egy kórházasdi), most szinte 6 évesen 113 cm és 18 kg.
Az én fiam most volt 4 éves. 109 centi és 15, 5 kiló. Nagyon kíváncsi leszek mennyit fog hízni az elkövetkezõ 1 évbe. Nõni már nõtt azóta 2 centit.3 hete volt a státuszvizsgálat.

Egy átlagos haj egy év alatt mennyit nő?

Legjobb válasz: havonta cirka egy centit. a többi matek.

havonta cirka egy centit. a többi matek.
Nagyon sok fugg a haj minosegetol , es attol, hogy mikor nyirtak le. Keresd ki a holdnaptarban mikor van a Hold a Szuz jegyeben, akkor a legalkalmasabb a hajvagas, meg erositi is a haj minoseget!Erdemes beszerezni minden evben egy Holdnaptart, mert azt is megirja mikor kell pl. elkezdeni a dietat, vagy milyen kerti munkat mikor kell elvegezni
Évi 18cm, de ez hajhosszúságtól függ, arövid hajuaké gyorsabb a hosszuaké lasabb, meg a minõségétõl is függ.
kb 12 cm. Nyilván évszakfüggõ, ezért átlagban ez jön ki. A vágástõl meg egyáltalán nem függ, mivel a végét vágják, semmi köze a növekedéshez.
20cm
15-17cm
dehogyis nõ 10-20 cm -ert kb 1 év alatt vagy 5-6cm-tert nõ
a 7. válaszolónak üzenném hogy igen is nõ 15-20 centit, mert nekem pont 20 centit nõtt... 1 éven keresztül hajpakolásokat tettem a hajamra :3

Mennyibe kerül egy átlagos háromhavi tórikus kontaktlencse 21 év alatt?

Szétnéztem a neten, de mindenhol más más az ár. És háromhavit nem találtam.

Legjobb válasz: az én három havi "adagom" eddig 12-15e között mozgott, attól függõen, hogy kaptam e rá valami kedvezményt. Az alapára 18e, ennyit ritkán fizettem érte (talán 2szer). Most típust kell váltanom, ennek az ára 12e/3hó

az én három havi "adagom" eddig 12-15e között mozgott, attól függõen, hogy kaptam e rá valami kedvezményt. Az alapára 18e, ennyit ritkán fizettem érte (talán 2szer). Most típust kell váltanom, ennek az ára 12e/3hó
Nekem diákkedvezménnyel ami asszem 15 vagy 20%, 17 ezer ft 3 hónapra, tárolófolyadékkal együtt, ami nekem olyan 4-5 ezer. szóval akkor maga a lencse kb 12-13 ezer forint 3 hónapra, 3 pár lencsével.
kb. 8500Ft/negyedévtõl láttam webáruházakban a tórikus lencséket. Ápolószert 2500-3500Ft/360ml árakért találsz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!