Találatok a következő kifejezésre: Egy átlagos egy (2251 db)

Most fiú vagy férfi testalkatra vagy kíváncsi? ;)
Ugye nem Te vagy a Robinson Kurzor a lakatlan szigetrõl? Nézz szét a kortársaid között (még falun is mozog jópár), oszt értékeld, hogy most jó-e a mostani testalkatod, vagy nem. Buksiban kell rendet tenni, és máris elfogadod magad :)
De ki akar átlagos lenni? :D :D :D

Nyolcadikosok! Szerintetek hány pontos egy átlagos, egy jó, és egy nagyon jó felvételi (összesen)?

Egyébként izgultok? Én nagyon :S

Legjobb válasz: Ez így nincs behatárolva. Nekem összesen 67 lett.

:D lassan túl leszünk rajta, én holnap megyek szóbelizni (hittan) meg pénteken. Utolsó, Te hova jársz? (csak kíváncsiságból) :)
Gratulalok az nagyon joo!:) nekem csak 67 pontom lett :((
Huhh nekem a matek 36 a magyar 48 pont lett, össz 84, elõször el sem hittem, merta matekot eléggé elrontottam. remélem felvesznek nektek is szorítok, már közel a cél! csak a szóbelit el ne szúrjam...
A kérdező hozzászólása: Na aztán remélem mindenki bejut az általa választott suliba/gimnáziumba :) Sok sikert szeretnék mindenkinek kívánni elõre is a szóbelihez, remélem, hogy mindenki álmai sulijában/gimijében kezdheti meg a 9. osztályt ;) Ha gondoljátok majd írjátok meg, hogy bejutottatok-e!
Csak azért nem voltam biztos benne hogy jó a 75-80 mert az egyik osztálytársamé 93 pontos lett kb. De ma láttam hogy az osztályátlag olyan 65 pont körül van szóval megnyugodtam. Nektek is Gratula! :) )
Én a matekot totál elrontottam.. Összezavarodtam, megijedtem stb. Kb. 31-32 pontom lesz matekból, magyarból 43, reményeim szerint. A határokat remélem lejjebb viszik, mert ahogy nézem senkinek se ment túl jól.. :) De a kérdezõnek gratulálok! Nagyon ügyes vagy! :)
sziasztok! grat mindenkinek... én nagyon elszúrtam, ée szerintem kb. 70 pontom lesz :(
Én a mateknál a 9-est rontottam el, meg a fahrenheites átváltást, így a matek 44, a magyar kb. 48-49 pontos lett
Szerintem kicsi lesz az atlag... En szekesfeharvarra a Vasvariba szeretnek :) remelem sikerul. 75-80 pont nagyon jo :) gratulalok :D
A kérdező hozzászólása: Egyik barátom is pont ennyi pontosra írta meg :) Egyébként szerintem a 75-80p már elég erõsnek számít ;)
Nekem a magyar 43, a matek pedig 34 körüli lesz szóval összesen kb. 75-80 pont közötti lesz. Szerintetek ez mennyire jó idén?
Nekem végül is 76 pontos lett :) Szurkolok mindenkinek!!!
köszi:) a 67 is nagyon jó, nálunk az osztályátlag 61, pedig erõs suli
Nekem 70 pont lett anno, most az ország egyik legjobb gimijébe járok, szóval semmi para! :D
Nekem is lesz angolbol :/ plusz egyhazi :// good luck!(remelemjolirtamxd) ;D
Ma tudtam meg h behivtak szobelizni:) )) kimondhatatlanul orultem:D amugy 68 pontom lett 22 a matek es 46 a magyar... Szerintem nem szamit nagyon jonak de annyira nem lett rossz:) most izgulok hogy miket fognak kerdezni bar csak altalanos elbeszelgetes lesz illetve angolbol is beszelgetes (szoval nem tételek) hajra mindenkinek!!!:)
Köszi. Szerintem ha nincs ilyen tájékoztató, akkor a legfontosabb témaköröket nézd át amit felsõben vettetek matekból, és magyarból.(+ha van angol, akkor bemutatkozás, szabadidõ, idõjárás, család, iskolai élet, stb.) Ja és ilyenkor a motiváltságot nézik a legjobban szerintem, meg hogy érthetõen fejezd ki magad. Sok sikert a felkészüléshez mindenkinek. Amúgy az iskolák küldenek ilyenkor vmi értesítõt h mikor kell menni?
Ó de jó Neked! :) sok sikert! én tovább szenvedek a suli fórumával, hátha találok valami használhatót...:)
Sziasztok! Az iskola ahová szeretnék bekerülni, kiadott egy tájékoztatót, hogy mi várható szóbelin. Szóval én már tudom, mibõl kell készülnöm. Szóval azt nyomatom ezerrel. #38 voltam :)
mivel médiára megyek, ezért híreket nézek át. hangosan olvasok otthon, meg verseket mondok fel. Ja és próbálom kigondolni, hogy mit mondok majd, mi a kedven filmem, sorozatom, tv-mûsorom, újságom, miért azt a sulit és azt a tagozatot választottam. és Te? :)
nekem nemkell szóbeliznem!
A kérdező hozzászólása: Utolsónak: Szerintem nagyon jó lett, ezzel szerintem bárhova behívnak szóbelizni ;) Egyébként ki hogy készül szóbelire?
Sziasztok! Én ma kaptam a levelet. Matek: 37p Magyar: 44p Összesen: 81p Szerintetek jó lett. Sajnos kicsit izgultam, és a matek nem lett olyan szuper. De szerintem nem nagyon rosz. Mindenkinek gratulálok az eredményéhez. :) Sok sikert a szóbelin ;)
A kérdező hozzászólása: Kedves 23. válaszoló! Köszönöm, a Veres Péter Gimnáziumba (Bp.) szeretnék menni. Te? (Ti?) Szerintetek mennyi lesz az idei átlagpontszám? Mi nem ment a matek feladatsorban?
En abban remenykedem hogy nem csak en szurtam el a matekot hanem mindenki es igy felvesznek :D amugy kb osszesen lesz 60 pontom :( :/
A 2. válaszoló vagyok. Majd megírjátok, h hogy ment? Igen, nehéz lesz a matek, de tényleg ne izguljatok, mert úgy jártok mint én :D jó persze tudom, h könnyû ezt mondani, de maradjatok az " egészséges izguláson" belül. Ja és arra is gondoljatok, hogy minden nyolcadikos ugyanazt írja, tehát mindannyiótoknak ugyanolyan nehéz lesz. :) legyen nálatok vlmi óraféleség, nekünk tavaly pont akkor romlott el a teremben az óra, és ugye a telefont elveszik karórám meg nem volt :D Menni fog srácok!:)
Nagyon izgulok és átlagosan 60 pontot írok és minimum 75 kéne :(
A kérdező hozzászólása: Szerintem is elég nehéz a matek :S általában 38p és 49p pont között mozog, a magyar pedig 38 és 48 között... de nekem legalább 80 pontot el kell érnem :/ egyébként utolsó elõttinek pedig; szerintem jók a pontszámok ;)
Utolso! Most a matekod 39-43 vagy a magyarod? Ezt nem ertem de amugy akarmelyik szerintem ez jo!:D
Én is eléggé izgulok, mert versenyeredmény miatt nem kell szóbelizzek a választott iskolában, szóval ezen múlik minden... Én nem viszek be ennivalót, mert úgyse lesz rá idõm. Csak a matekot gyakorlom itthon (egyszer író szeretnék lenni, az egyetlen hiba, amit véthetek, hogy többet írok a fogalmazásnál), az általában 39-43 pont között mozog. Szerintetek az jó?
Hali en is most fogom megirni a felvetelit:// nagyonnagyon izgulok foleg most szunet utan kezdtem el:( van egy par 9.es baratnom/baratom es azt mondjak hogy ne izguljak mert akkor nagyobb esely van arra, hogy elrontom:( egyebkent en human targyakbol sokkal jobb vagyok, mint realbol igy a matektol jobban tartok. Itthon csinaltam par felvetelit az elozo evekbol es azt kell hogy mondjam, a matek nagyon nehez!!!!!! A magyart viszont legutobb 40pontosra irtam meg de nem adtam bele mindent... Az en nagy gondom az, hogy a kozepsuli, amit kineztem, megszab egy minimum ponthatart es csak azokat hivjak be szobelire, akik ezt elerik... Deeee a matekot es a magyart kulon szamitjak:((( szoval lehet hogy en a matekon fogom elbukni az egeszet:/ na mindegy sok sikert mindenkinek!!!!!:) :(
hát én nagyon izgulok :S nekem átlagban itthon 70 pontosak lettek(37 magyar :( 33 matek :() de remélem hogy jobb lesz éles helyzetben:( szõlõcukor és ét csoki kell :D jó neked nekem nem igazolják le :/ és kinézem magamból hogy aznap este semmit nem fogok tudni aludni :S
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, sokat segítettél! :) Megpróbálok egy picit bízni magamban, meg persze lenyugodni, aztán remélem, hogy sikerül! Majd viszek magammal szõlõcukrot. Még egyszer köszönöm szépen a segítséget, szerencsére nem gond a péntek leigazolása :D
Ja igen, a 2. vagyok * ha esetleg a pénteket nem igazolják le, nem pánik, van egy egész du.-od kikapcsolódni :)
Én ugyan nem vagyok nyolcadikos, tavaly írtam felvételit, de azért elmondom a véleményem. Elõször is bármennyire is nehéz elhinni ne izgulj! Tavaly a matekot emiatt rontottam el... habár szerencsére felvettek oda ahova menni szerettem volna. A lényeg, hogy a matektól nagyon féltem, már a nyáron elkezdtem készülni ugyanis a matek nem az erõsségem, majd mikor elérkezett az idõ, begörcsöltem azon járt az agyam hogy mi lesz ha nem vesznek fel stb. és végül 31pontos matekot kreáltam, holott otthon írtam 40-50 pontosokat.Bezzeg a magyarra nem készültem egy percet se, nem izgultam rá és 1-2 pontot vesztettem. Csak higyj benne, h sikerulni fog tudod, a gondolatnak teremtõ ereje van. És tényleg.. ;) Az hogy mi számít jónak relatív. Függ, hogy milyen iskolába mennél, pl. van hogy valahova 90 pont sem volt elég, jó bizonyítvánnyal együtt, meg a szóbeli. De ha jól tudom az országos átlag össz. kb. 50 pont (20-30). A matek áltában mindenkinek rosszabb. Ha van rá lehetõséged, inkább érdeklõdj az iskolában ahova mennél, kèrdezz meg 9. osztályos tanulókat hány pontjuk volt, hanyadikok voltak a rangsorban, hátha ismersz onnan valakit. És még egy jó tanács: nekem az is bevállt, hogy a sok hónapnyi készülés után "az ítélet napja":) elõtti utolsó nap, már nem tanultam semmit, hanem anya leigazolta a pénteki napot, és sétáltunk, társasjátékoztunk, kutyáztunk egész nap, majd délután tornáztam egyet, vettem egy forró fürdõt és korán lefeküdtem. Nagyon jót tett, hogy egy napra kikapcsoltam magam, és mivel hónapokon keresztül alig mozogtam, fizikailag úgy elfáradtam aznap, hogy éjszaka se tudtam a tesztre gondolni, csak aludni akartam. Ha esetleg a péntekit nem igazolják le ( én is sokáig könyörögtem, és mivel soha nem akartam lógni sulib, végül belementek). A dolgozat elõtt egyél egy kis csokit, esetleg szõlõcukrot, persze mértékkel kulonben garantált az émelygés. Sok sikert, ne izgulj, te is rájössz majd, .mint én h a gimi majd ennél is nehezebb lesz, sõt a vizsgaidõszak közepén van tesóm és láttam mennyit kell megtanulnia. Egy stóc papírt, de komolyan! Bocs, a regényért és remélem, segítettem :) .
Huhh hát nem vagyok jó matekból én inkább humán beállítottságú vagyok. Nekem a legmagasabb magyar 45 matek 32 volt :( . Talán már van egy kicsi önbizalmam de engem az izgat: hogy lesz elég idõm? Én ezt a 45 percet nagyon kevésnek tartom. Szorítok nektek!!!
En is nagyon izgulok, en atlagosan 70 pontokat irok itthon; matek 27-36 kozott ( :( ), magyar 43-48, valtozo. A legjobb, amit itthon irtam 82 pont volt. De en ahova szeretnek menni, eleg 60-70 pontos kozponti, de jobb szeretnek 70-80 pontosat irni, biztos, ami biztos. Sok sikert! :)
Szia, melyik suliba akarsz menni? Nagyonjok a pontjaid. Én nagyon elszúrtam a matekot, de szerintem most lejjebb mennem az átlagok, ahogy elnézem nagyon sok gyereknek rosszul sikerült a matek.
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem volt nehéz, matek kb. 47p lesz, magyar 45p, szóval most nagyon örülök :D
Én tavaly írtam a központit és eléggé elszúrtam.Összesen 63 pontot értem el.Ennek ellenére felvettek Pécs egyik legjobb gimiébe, szóval titeket is nagy valószínûséggel fel fognak venni a kiszemelt gimnáziumba.:)
Nekem szerintem jól sikerült. Egyedül a 10. feladat második része nem ment mert kifogytam az idõbõl. Magyar se lett rossz szerintem
En a magyart magamhoz kepest rosszul, a matekot magamhoz kepest jol oldottam meg. De csalodott vagyok a magyar miatt, nagyon. :(
Huhh vegre tul vagyunk rajta :D a matek borzaszto lett. A medenceshez nagyon hulyeseget irtam meg az almashoz is... A magyar talan jo lett :/ :)
Megirtuk:D legalabb tul vagyunk rajta:$$ a matek nekem nagyon nem ment volt olyan feladat amihez hozzakezdtem de osszezavarodtam es volt olyan is amit nem ertettem:( a magyar nehezebb volt mint az elozo evekben de meg tudtam csinalni:) nektek hogy ment???:)
Sok sikert, és ne izguljatok, minket is ráparáztattak, pedig semmiség :) Egy 9.-es
El sem hiszem, hogy holnap irjuk!!!:ooo sok sikert mindenkinek!!!:$
én át szoktam nézni a javítókulcsot, az segít abban, hogy tudjam, hogy hogyan pontozzák az egyes feladatokat. Amúgy nem izgulok, nincs sok értelme. Csak elrontanám akkor.
Ez így nincs behatárolva. Nekem összesen 67 lett.
szerintezt nem lehet behatárolni. személy függö ...
Hát ez személyenként változik, de tény hogy a fiúk sokkal hamarabb, és sokkal többet gondolnak a szexre. Sz.tem a fiúk úgy 3.-ban kezdik, a lányok úgy 5.-ben.Viszont a lányok am. sokkal érettebbek...HAJRÁ CSAJOK!
szerintem a 11-12 év a koránérõ. -én speciel 18 vagyok, lány, és nem gondolok rá egyáltalán, szóval valószínûleg én vagyok a késõnérõ típus.
én állítólag viszonylag koránérõ típus vagyok. olyan 12-13 éves koromban már gondoltam rá, persze bátorságom nem volt csinálni. barátnõm inkább késõnérõ, õ most 17 évesen kezdett csak el pasikkal foglalkozni. néhány osztálytársamat meg még most se érdekli a másik nem.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek, azért is voltam rá kiváncsi mert én kb.13 éves koromóta gondolok rá.
a fiukat ugy 12 eves koruktol. a lanyokat ugy igazan csak 14-16 eves koruktol. de vmiert megis a lanyok az erettebbek. legalabbis nalunk igy volt.
A szexre gondolni onnantól, hogy tudják, mi az a szex. Ez szerintem triviális. De, hogy mikortól akarnak szeretkezni? Amikor elkezdenek ön kielégíteni, vagy elõbb.

Mennyi esélye van, hogy egy átlagos 12 éves lány híres legyen?

Szóval az van, hogy nagyon szeretek énekelni, írok egy dalt, és elénekelném, videóklippet csinálnék. Szeretnéknvenni egy stúdiómikrofont, és a gépemen vam egy zeneszerkesztő program. Ha jó a szám még híres is lehetek? Mit gondoltok erről?

Legjobb válasz: Egy átlagos 12 éves lánynak? Semmi. Egy átlagos 12 éves lány max. úgy lesz híres, ha elrabolják, és bemondják a TV híradóban. De ha Te kifejezetten tehetséges vagy az éneklésben, dalszerzésben, akkor már nem vagy átlagos, tehát minden esély megvan rá, hogy híres legyél.

Egy átlagos 12 éves lánynak? Semmi. Egy átlagos 12 éves lány max. úgy lesz híres, ha elrabolják, és bemondják a TV híradóban. De ha Te kifejezetten tehetséges vagy az éneklésben, dalszerzésben, akkor már nem vagy átlagos, tehát minden esély megvan rá, hogy híres legyél.
A kérdező hozzászólása: Svájcban vagyok, és angolul lenne, úgy se?
Szerintem úgy még annyira se. Viszont 50% esélyed csak van, vagy befutsz, vagy nem. :D
A kérdező hozzászólása: Miért, Svájcban az ilyebeket nem támogatják? Vagy miert?
Túlságosan fiatal vagy és egyedül a nagyvilágban. Ha lenne legalább ismeretséged egy stúdiónál, akkor még talán, de ha nincs, akkor vajmi kevés az esélyed.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!!
Ha angol nyelven tennéd ezt, akkor már annyira nem esélytelen. Elérhetõ leszel a nagyvilág számára. Justin Bieber is így kezdte. YT-n tölött fel feldolgozásokat és saját dalait.
igen, Justin is igy kezdte.. aztan szerzodest kotott Usherrel es elmetwk Atlantaba... aztan elment radiokba a gitarjaval, es enekelt. meg az avon szinhaaaz. :) nezd meg a never say never c. filmjet ;)

A mai tini lányoknak ki számít helyes fiúnak? Miért van az, hogy a csúnyább tini lányok megelégszenek egy átlagos fiúval is, a szép lányok viszont élből elutasítják az átlagos fiúkat, sőt le is rondázzák?

Legjobb válasz: Miért van az, hogy a csúnyább tini fiúk megelégszenek egy átlagos lánnyal is, a helyes fiúk viszont élbõl elutasítják az átlagos lányokat, sõt le is rondázzák? Amúgy a szépség relatív...

Miért van az, hogy a csúnyább tini fiúk megelégszenek egy átlagos lánnyal is, a helyes fiúk viszont élbõl elutasítják az átlagos lányokat, sõt le is rondázzák? Amúgy a szépség relatív...
A szép lányoknak a helyes fiúk jönnek be. Te is a szép lányokra buksz nem?neked sem a csúnyák tetszenek. Akkor a szép lányoknak mért a rondák tetszenének? Am ha raknál képet elmondanám a véleményem.
Mert a focisták zok focisták és kész:D Ha sok csajt akarsz, kezdj el focizni, és ne legyél noob:) Annyi csajod lesz amennyit akarsz:)
Nekem az a legfontosabb hogy legyen önbizalma, ha azt látom hogy jól érzi magát és nem foglalkozik a hibáival hanem elfogadja magát úgy ahogy van akkor már bejön egy picit. A másik meg hogy tisztelje a lányokat, és legyen kedves.:) 14/L
nekem bejönnek az , , átlagos , , fiúk, de igazán nem ez a lényeg, és a kifestett libákból csak azoknak jut, akik a legnagyobb barmok a világon
Igazából én csak saját tapasztalatból tudok írni.Én is ilyen fogjuk rá átlagos lány vagyok , és van hogy bejönnek ilyen menõ srácok, de azokkal sose jönnék össze mert jó nagy tapló mindegyik.A szép lányt és a menõ lányt meg ne keverjük, nem ugyanaz a kettõ!Egy kiló vakolattól még nem lesz senki se szép!És persze mindenkinek más tetszik!Meg ezek a szép lányok ilyen nagyképûek és kur*ára elvannak maguktól szálva, szóval nem csodálkozom hogy visszautasít átlagos fiúkat, mert nekik ilyen kis menõ pózerek kellenek. Én sose akartam magamnak focista vagy páwa pasit !
lényegében nekem bejönnek az átlagos fiúk :) de más a lényeg :)
A kérdező hozzászólása: Én nem tudom mi vagyok, mert volt lány, aki lerondázott, de más lányok meg helyesnek mondtak. Lehet tényleg igaz, hogy a szépség relatív, de akkor mégis miért van az, hogy mindegyik lány odáig van a páwákért meg a focistáktól, bulizós laza gyerekektõl nedvesednek még a csendes lányok is.
hát szerintem nem lehet kategorizálni kinek milyen típus jön be :D van akinek a focista, van akinek a mûszév, alterebb, van akinek a páva kis undormányok szóval lényeg a lényeg nem lehet így megmondani, viszont, ha csúnya vagy akkor hát így jártál, most nem kérheted egy lánytól se, hogy legyen veled mert a te lelkivilágodnak ez mennyire jó lenne, ha õ nem szeretne veled lenni... érted..
kell a ráknak kimaszkírozott kacsaszájú liba ...
az átlagos unalmas.

Milyen vastag egy átlagos pénisz?

Legjobb válasz: Péniszméret lexikon Hogy mérjük a pénisz hosszát? Állva, váll széles terpeszben egyenes testtartással, a péniszt 90°-al elforgatva a törzstõl a pénisz tövétõl mérjük meg a makk végéig egy kihúzható mérõszalaggal. Magyarországon a merev pénisz hosszúsága: 0-3,5cm = világrekord kicsi 4-7,5cm = mikropénisz 8-9,5cm = nagyon kicsi 10-11,5cm = kicsi 12-13,5cm = átlag alatti 14-16,5cm = átlagos 17-18,5cm = átlag feletti 19-20,5cm = nagy 21-24,5cm = nagyon nagy 25-34,5cm = hatalmas 35cm vagy több = világrekord nagy Hogy mérjük a pénisz tényleges vastagságát/körméretét/kerületét? Ugyanaz az alaphelyzet, tekerjünk körbe egy körbehajtható mérõszalagot, úgy hogy a kiindulópont és a végpont megegyezzen és olvassuk le az értéket vagy tegyük ugyanezt egy kivágott vékony papírlappal amit késõbb ráillesztünk egy vonalzóra és így olvassuk le az értéket. Magyarországon a merev pénisz kerülete: 10cm vagy kevesebb = vékony 11cm = átlagnál vékonyabb 12-13cm = átlagos 14cm = átlagnál vastagabb 15cm vagy több = vastag

Péniszméret lexikon Hogy mérjük a pénisz hosszát? Állva, váll széles terpeszben egyenes testtartással, a péniszt 90°-al elforgatva a törzstõl a pénisz tövétõl mérjük meg a makk végéig egy kihúzható mérõszalaggal. Magyarországon a merev pénisz hosszúsága: 0-3, 5cm = világrekord kicsi 4-7, 5cm = mikropénisz 8-9, 5cm = nagyon kicsi 10-11, 5cm = kicsi 12-13, 5cm = átlag alatti 14-16, 5cm = átlagos 17-18, 5cm = átlag feletti 19-20, 5cm = nagy 21-24, 5cm = nagyon nagy 25-34, 5cm = hatalmas 35cm vagy több = világrekord nagy Hogy mérjük a pénisz tényleges vastagságát/körméretét/kerületét? Ugyanaz az alaphelyzet, tekerjünk körbe egy körbehajtható mérõszalagot, úgy hogy a kiindulópont és a végpont megegyezzen és olvassuk le az értéket vagy tegyük ugyanezt egy kivágott vékony papírlappal amit késõbb ráillesztünk egy vonalzóra és így olvassuk le az értéket. Magyarországon a merev pénisz kerülete: 10cm vagy kevesebb = vékony 11cm = átlagnál vékonyabb 12-13cm = átlagos 14cm = átlagnál vastagabb 15cm vagy több = vastag
Mint egy átlagos kígyóuborka.
A kerületet a makk legnagyobb szélességében kell?

Egy átlagos fiú nem is tetszhet egy csinosabb lánynak?

A csinosabb lányoknak, miért mindig a külső a fontos? Csak az számít, hogy milyen kívülről az a fiú? Az nem is számít, hogy lehet, hogy az a szépfiú kívülről , de belülről, érzelmileg hosszútávon nem túl jó?

Legjobb válasz: Egy átlagos lány nem is tetszhet egy átlagos fiúnak? Nem veszed észre, hogy most te is a külsõ alapján ítélkeztél? :D

Egy átlagos lány nem is tetszhet egy átlagos fiúnak? Nem veszed észre, hogy most te is a külsõ alapján ítélkeztél? :D
A kérdező hozzászólása: Nem az elsõ a pénz, de azért biztos, hogy nem is az utolsó!
A kérdező hozzászólása: Mindekettõben van igazság!
Én nem teljesen értek egyet ezekkel. Láttam én már szuper pasit átlagos nõvel. Ugyanígy fordítva is. A külsõ az csak ideig-óráig elég, ezt azért ne felejtsük el. És egy NÕT(!!) nem a pénzzel lehet "elvarázsolni", mert a normálisabb fajta nem akarja eltartatni magát a pasival.
A kérdező hozzászólása: #10 Sajnos igazad van!
Igen a lányok elsõre a külsõt nézik meg, mert ha csúnya akkor a belsõt meg sem ismerik.De ez a fiuknal pontosan ugyan igy van :D szépfiu-szeplany atlagos-atlagos csunya-csunya ez mindig is igy volt..ne akard a legcsinibb lanyt.ha te nem vagy egy adonisz xd
A varázspálcáddal.
A kérdező hozzászólása: És mivel lehet elvarázsolni egy lányt? (Ha már a külsõ és a lóvé mennyisége nem jöhet szóba!)
A kérdező hozzászólása: Szóval elsõ a külsõ, a második pedig a lóvé. Akkor ezek szerint, aki csak átlagos és nincs sok lóvéja, azt a kutya sem érdekli? (Vagyis a kutyát érdekli, mert õ nem a külsõt és a pénztárca vastagságát nézi!)
"Mert ahogy látom a legtöbb lánynak a külsõ az elsõ!" A második meg a pénztárca vastagsága, ahogy elõttem írták.....
azt azért ne felejtsük el, hogy a pénztárca vastagsága kb 90% ban számít.
A kérdező hozzászólása: Úgy értem, hogy csak azért mert egy fiú átlagos (pl . néhány pattanás, vagy szemüveges vagy akár fogszabalyzós stb.) akkor a lányok rá se néznek? Mert ahogy látom a legtöbb lánynak a külsõ az elsõ!
Én most fõleg erre a vagy csinos, vagy semmilyen kérdésre gondolok: "Akkor az ilyen fiú(k)nak nem is lesz/lehet csinosabb barátnõje? Vagy nekik soha nem lesz barátnõje?" Egyébként a kérdésre az a válasz, hogy: de.
A kérdező hozzászólása: Én nem ítélkezem a külsõrõl, csak az olyan lányokról beszélek, akik látványosan csinosak, és arról, hogy az ilyen lányoknak nem is jöhet szóba egy átlagos srác, csak az ilyen szépfiúk?
Már hogyne tetszhet! Kihagyták ezekbõl az elméletekbõl ( szép-szép, átlag-átlag, csúnya-csúnya) az emberi tényezõt! Az ember szubjektív! Aki számodra szép caz lehet másnak csúnya és akkor a felállás, hogy egy csúnya lány és egy átlagos pasi összejött! Lehet aki számára te szép vagy inkább jó pasi vagy a veled lévõ szintén szép lányt csúnyának tartja és akkor szép-csúnya pár vagytok! Lehet ha összejössz egy szerinted csúnya lánnyal az más számra full top csaj és nem is érti mit keres egy ilyen csúnya pasi mellett - biztos sok a lóvéd :-) Na errõl ennyit!

Linkelnétek egy szerintetek szép, egy átlagos majd egy csúnya lány képét?

Legjobb válasz: szép: http://data1.whicdn.com/images/51453956/tumblr_mhnghcH0yV1ry.. átlagos: http://images4.fanpop.com/image/photos/16100000/Kristen-Stew.. õ nem csúnya, de az én szótáramban az õ képe szerepel az átlagos szó definíciójaként, annyira jellegtelen. csúnya: http://i.models.com/oftheminute/images/2011/04/Daphne-by-Pab.. próbáltam híres emebreket keresni. persze tudtam volna még sok mindenkit linkelni

szép: http://data1.whicdn.com/images/51453956/tumblr_mhnghcH0yV1ry.. átlagos: http://images4.fanpop.com/image/photos/16100000/Kristen-Stew.. õ nem csúnya, de az én szótáramban az õ képe szerepel az átlagos szó definíciójaként, annyira jellegtelen. csúnya: http://i.models.com/oftheminute/images/2011/04/Daphne-by-Pab.. próbáltam híres emebreket keresni. persze tudtam volna még sok mindenkit linkelni
szép:http://www.zeusbox.com/wallpapers/sara_jean_underwood_240412.. átlagos:http://m.cdn.blog.hu/le/lengyelkobieta/image/ismeretlenek/ba.. ronda: bármelyik lány amelyen több kiló van a szükségesnél. Sajna mostanában mivel bejött a divatba elég sok van belõlük:(

Meddig bírja egy átlagos ember alvás nélkül? Meddig bírja egy átlagos ember folyadék nélkül? Meddig bírja egy átlagos ember élelem nélkül?

( én úgy tudom élelem nélkül kb: 21 nap) De halottam olyat is aki, 15 nap nem evés nélkül lett éhes és így bírta 42 napig, ami duplája) szerintetek ez a szervezett?l is függ? (Halottam egy férfiról aki sok húst evett és két hétig meg vonta magától a tápanyagot és 2 liter vére vhogy a szervezetéb?l távozott, ez hogyan lehet nem értem? ) Nem akarom ki próbálni csak érdekel :) :) És kíváncsi vagyok , ezekre.

Legjobb válasz: Ennyi!

Ennyi!
Aki kövér, az étel nélkül sokkal tovább bírja, mint a soványak.
Alvás nélkül 10 nap max. Ivás nélkül kb 3. Evés nélkül átlag három hét
Milyen átlagemberre gondolsz? Átlag magyarra, vagy átlag indiaira? Mert nem mindegy.
Étel nélkül néhány hétig, víz nélkül néhány napig, levegõ nélkül néhány percig.
A kérdező hozzászólása: Átlag emberre gondoltam ::) Mert mi a különbség egy magyarral vagy egy átlag indiaival... Átlagnál az átlag magassámt átlag testsúlyt értetettem de köszi a válaszokat.
Poet1, kíváncsi lennék, mit szólnál 4 nap nemalvás után (persze ha nem használsz speedet, kokaint, alkoholt vagy hasonló szereket). Alvás nélkül 5-7 nap a max, de átlag ember 3-5 napnál nem bírja tovább, megõrül ha nem hagyják aludni. Evés nélkül 2-3 hét, a szórás nagyobb, de az sem igaz, hogy a kövér emberek sokkal tovább bírják. Ez erõsen szervezetfüggõ, hiszen a szervezetnek nem csak az elraktározott zsírra van szüksége ahhoz, hogy táplálni tudja önmagát. Az izmokat, a vért ugyanúgy elkezdi lebontani a szervezet tápanyagbevitel hiányában, mint a zsírt. Ráadásul a kövérek általában sokat esznek, így sokkal nagyobb stressz a szervezetük számára a tápanyagmegvonás, mint az éhezéshez szokottak számára. Víz nélkül 2-4 napig bírja az ember, ez klímától, környezettõl is nagyon függ. A Szahara közepén ha egy teljes napig bírod víz nélkül, akkor már nagy májer vagy, két nap már valószínûleg orvosi eset, amirõl tanulmányok tömkelegét írnák a tudósok. Levegõ nélkül még a legedzettebb mélybúvár sem bírja tovább 5 percnél, de az átlagember 1-1.5, de legfeljebb 2-2.5 perc után már kómába esik. Rákészülve, oxigénnel telítve a véredet és nagy levegõ után is ez legfeljebb fél perccel tolható ki.
Én is 10 napról tudok.
Angliában végeztek "élelem nélküli" tudományos kísérleteket legutóbb: http://en.wikipedia.org/wiki/1981_Irish_hunger_strike 46....73 nap

üdv mindenkinek szerintetek lehetséges e az h egy átlagos ház fogyasztása 45 ezer forint, : 3 hűtő az egyik A kategoria ebben van a fagyasztó is, 2 számítógép egy bojler 2 tv átlagosan 4-5 órát megy minden plusz átlagos világítás 60w égők?

ha nem mi lehet a gond? lehetséges valami a renszerben ami plusz energiát vesz el és nem beszámított fogyasztó vagy elavult nem szakszer? vezetékelés vagy bármi ötlet?

Legjobb válasz: Ez szerintem sok. Nálunk 1 hûtõ van, ami nagyon régi, tehát nem energiatakarékos. 1 hûtõláda. 2 számítógép. 1 mosógép, ami sokat van használva. 3 tv. És mivel nyár van, nagy kert, ezért szivattyúval megy a locsolás, ami sok áramot megeszik. Ezenkívül daráló, morzsoló, amik szintén sok áramot esznek. De így sincs több 20 000 Ft-nál a villanyszámlánk.

Ez szerintem sok. Nálunk 1 hûtõ van, ami nagyon régi, tehát nem energiatakarékos. 1 hûtõláda. 2 számítógép. 1 mosógép, ami sokat van használva. 3 tv. És mivel nyár van, nagy kert, ezért szivattyúval megy a locsolás, ami sok áramot megeszik. Ezenkívül daráló, morzsoló, amik szintén sok áramot esznek. De így sincs több 20 000 Ft-nál a villanyszámlánk.
Nálunk van 200 literes villanybojler, három számítógép, ami egész nap folyamatosan megy, egy komplett zenei stúdió, ahol szintén egész nap, sõt éjszaka dolgoznak, tévé, hûtõ, mosógép szinte naponta megy, mindenhol százas égõk vannak, a kertben van pár reflektor is, ami egész este világít, és így fizetünk havonta 36ezer forint átalányt. Biztos, hogy ez a havi számlátok? Nem lehet az éves elszámolás összege?
A kérdező hozzászólása: Igen ez havi szinten, tegnap méricskéltem bojler nélkül az egész ház fogyasztása körülbelül 10kW ami szerintem még mindig sok a hallottak alapján az egy hónapban kb 18-20 ezer forint, lehet annyira rossz egy bojler h napi 4 órában megeszik 25ezer forintot egy honapban?
A bojlert éjszakai árammal kellene üzemeltetni, annak fel kell szereltetni egy külön mérõt. Nekem 20 ezer volt a számla, egy hûtõ, 2 notebook (egyik 0-24 ment!) mindenhol szinte energia takarékos izzó, mosás hetente max 2X volt AA-s mosógéppel, konyhában villany tûzhely, de nem sûrûn volt használva, és persze a bojler. Nem volt éjszakai áramom, kijött egy villanyszerelõ és mondta, hogy a háztartás felé az adja, ami a számlán is látható. Annyit mondott, hogy egy 200 literes bojler állapottól függõen (milyen öreg, és mennyire tiszta a fûtõbetét) 300-500 kW-ot is képes megenni egy hónap alatt. Számoltam, és fel lett szereltetve az éjszakai árammérõ, és a bojler külön lett órázva. Most 12 körül van a villanyszámla, és többet fõzünk mint elõtte.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!