Találatok a következő kifejezésre: Egy átlagos az a jobb (6 db)

Egy átlagos csajnál az a jobb ha full sovány vagy ha van rajta mit fogni de mégse oan duci testalkat. Mi jön be jobban a fiúknak?

Legjobb válasz: Személy szerintem a van rajta mit fogni de nem duci kategória tetszik és az átlagos. A 'full sovány' összetörne a kezeim között :)

Személy szerintem a van rajta mit fogni de nem duci kategória tetszik és az átlagos. A 'full sovány' összetörne a kezeim között :)
szvsz is jobb, ha nem egy csontkollekciónak fogom a kezét, hanem egy rendes, "középsúlyú" nõnek (=
Nem mind1 h vékony vagy sovány.
Ha van mit fogni a csajon. Nem kövér, hanem olyan húsos. Azt senki se szereti, ha zörögnek a csontjai.
Akármelyik. Én mindig azt hittem, hogy a ducibb lányok tetszenek, aztán megismerkedtem a menyasszonyommal, aki éppen hogy vékony és õ is hihetetlenül szép. Szóval még egy pasinál is változhat.
Szerintem a közepes a legjobb..Se duci se sovány.Bár vannak fiúk akik a ducit kedvelik és vannak akik a soványat..ízlés kérdése.DE én úgy gondolom inkább lehessen 1 kicsit fogni a csajokon.
Csaj vagyok! Pasiszemmel: Nekem is jobban tetszenének az olyan lányok akiken van mit fogni. Csajszemmel: Volt olyan osztálytársam(most évfolyamtársam)...Gimi második: Jó ha üti a 45kg-ot:O Pipa lábszár stb.stb, a ruhák "tehénen a gatya" feelig, és a pasiknak nemigazán gyere be szegény:S
ezt nem lehet igy mérni, ez hatalmas baromság
ha most azokról beszélünk akiknek a genetikájában van a szépség, tehát egyszerûen jó génjeik vannak azért szépek. akkor véleményem szerint õk jobb emberek, mint az átlag.
Ja, tipikus példa a plázacica, és a szupermodell 8 általánossal.
távol áll tõlem, de tény, hogy van akinek jobb van akinek sokkal rosszabb a genetikája így kevésbé életrevaló, persze alaphelyzetben. persze ez csak általánosítás, mert van aki jó háttérrel és genetikával is kevésbé sikeres mint egy másik ember szar genetikával és rosszabb háttérrel. de például a sportban abszolút meghatározó a jó genetika. ha már itt tartunk akkor ajánlom a Gattaca címû filmet :)
Utolsó, ezzel a kijelentéseddel meg is érkeztél a fajelmélethez. :D
Szerintem ez éppen fordítva van. Aki kimondottan szép (szépnek tartja a környezete mert amúgy ez eléggé relatív) az nem a tudományok mûvelésével lesz jó eséllyel elfoglalva és ha alapból jóképességû is nem hozza ki magából a maximumot. Az intelligencia ugyanis fejleszthetõ.
Az emberek bizonyítottan kedvesebbek, figyelmesebbek, jóindulatúbbak a szép emberekkel. Ez valszeg már gyerekkorban is megmutatkozik - a szép gyerekek több figyelmet kapnak a szüleiktõl, a tanáraiktól, nagyobb eséllyel jutnak be a kiválasztásos alapon mûködõ tehetséggondozó intézményekbe stb., ezért gondolom, az értelmi képességeik is jobban fejlõdnek, mint átlagos/csúnya társaiké. Persze mindenki ismer szép idiótákat meg csúnya zseniket, de a nagy átlagot tekintve szerintem igaz ez a megállapítás - viszont az egyéneket tekintve hatalmas szórás van, ezért ezt nem szabad elfogadni valamiféle predesztinált ítéletként, hogy ha csúnya vagy, akkor buta is maradsz.
Szerintem ez hülyeség, arról lehet szó, hogy aki szép, annak eleve nagyobb az önbizalma, és az tudja befolyásolni az ilyen tesztek eredményét, mert akinek nincs önbizalma, az sokszor a válaszban is bizonytalan.
Ez az elmélet nálam már alapból sántít vagy mégis igaz, hogy nem vagyok csúnya, mint ahogy jó néhány lány írja nekem mostanság képeimet látva, ugyanis én intelligensebb vagyok a legtöbb embernél, mégis bûnronda vagyok szerény véleményem szerint.
A kérdező hozzászólása: Nem olvastam figyelmesen bocsi, azért írtam a 8 általánosra srácot, hogy mindkét nem megjelenjen.
Te a szupermodellt sráccal azonosítod? Szerintem vizsgáltasd meg magad.
A kérdező hozzászólása: A plázacicák csak jól sminkelik magukat, festik a hajukat és szexin öltöznek. A 8 általánosos srác meg jól kigyúrja magát és rosszfiúsan viselkedik. Azokról van szó, akik genetikailag, alapból szépek.
Nem lehet ilyen végletesen szemlélni a dolgokat. Ki szép és ki nem? Relatív, attól függ, kit kérdezünk. Az IQ EQ stb. teszt is olyan, hogy teszt, tanulható, hazudhatsz magadról, ha tudod, milyen választ várnak el. Én úgy vagyok, aki érdekel, azt megfigyelem, és a viselkedése, tettei, másokhoz (és hozzám) való viszonya alapján kialakítok egy intelligencia-és szépségképet magamban róla. Hogyan old meg problémákat? Hogy halad az életben? Milyen intelligensen kezel egy váratlan (életadta) helyzetet? Ez többet ér, mint pár hülye teszt.
szép arc + kicsi fölösleg
Az a jó, ha szép az arca és kellemesen, enyhén telt, tehát nem csontkollekció. Lehet kis hasa is, az még jobb. És persze ehhez legyenek megfelelõ méretû mellei. Szóval a gebe szerintem semmiképp se jó.
Az utóbbi. 17F
Elözõk válaszát követve én is azt mondom hogy a 2. 15/F
Mindenképp az utóbbi... Ugyanis csak a kutyák játszanak a csonttal. A nõ ne legyen kövér, de kerek idomai igenis legyenek, ahogyan azt te is leírtad. 21/F

Mi a különbség sejtfal és a sejthártya közt? Sejtfal pl egy átlagos baktérium. Sejthártya pedig a papucsállatka. Na szval:Mi a különbség a sejtfal és a sejthártya közt? Miben jobb az egyik a másiktól? És ha nincs különbség mért nem hívják ugyanúgy?

Előre is köszönöm a választ!

Legjobb válasz: A sejthártya egy biológiai membrán (foszfolipid kettõsréteg), amely fenntartja az élõ sejt integritását. Minden élõ sejtnek van sejthártyája. A sejtfal a sejhártyán kívül található komplex réteg. Nem minden sejtnek van, és élõlénycsoportonként igen eltérõ összetételû. De neked sem tartott volna sokáig információt találni róla. http://hu.wikipedia.org/wiki/Sejth%C3%A1rtya http://hu.wikipedia.org/wiki/Sejtfal

A sejthártya egy biológiai membrán (foszfolipid kettõsréteg), amely fenntartja az élõ sejt integritását. Minden élõ sejtnek van sejthártyája. A sejtfal a sejhártyán kívül található komplex réteg. Nem minden sejtnek van, és élõlénycsoportonként igen eltérõ összetételû. De neked sem tartott volna sokáig információt találni róla. http://hu.wikipedia.org/wiki/Sejth%C3%A1rtya http://hu.wikipedia.org/wiki/Sejtfal
A sejtfal gombák, növények és prokarióta szervezetek jellemzõje. Ezeknél ugyanúgy van egyébként membrán is. A sejtfalat szénhidrátok alkotják javarészt. (baktériumoknál cukrok, gombáknál kitin (N-tartalmú szénhidrát), növényeknél cellulóz). A sejtfal nélküli sejt, csak sejtmembrán az állati sejtekre - így az emberre is - jellemzõ. A sejtmembrán alapját lipidek (foszfatidok) adják, melyekbe ágyazódnak fehérjék (csatornák, pumpák) vagy felületükön kötõdnek meg fehérjék (receptorfehérjék) és szénhidrátok is esetlegesen.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok.Köszönöm a válaszokat.Az 1.-nek üzenem:Azért írtam pontatlanul hogy pl:Papucsállatka sajhártya, mert 250 karaktert enged a kérdésbe beleeírni pontosabban fogalmaztam az elején de írta, hogy csak 250 karakter lehet tehát lekellett belõle csippentenem.Am bocsánatt tényleg pontatlan, de megvan az indok rá.

Miért jobb a nagyobb pénisz? Mivel jobb mint az átlagos, kifejtené nekem ezt egy nő?

Mert szétveri a méhszáját?Vagy jó ha fáj közben és utána?mi a jó benne?

Legjobb válasz: akin már végig ment az egész város, kitágult és attól vár felüdülést :)

akin már végig ment az egész város, kitágult és attól vár felüdülést :)
Nekem nem kell nagy, volt az is. A 13 centis is jo volt, .de.csak lovaglo pozban. 17 centitol mar barmelyik poz jo! Nagyobb nem kell!
látod mennyi fas*éhes csaj van :D vicces
A kérdező hozzászólása: "nincs mit:D nekünk így a tuti, és kész:D" És ha szerelmesek lesztek egy pasiba, és neki kicsi akkor azt mondjátok neki, hogy bocs de inkább olyan pasi kell aki iránt nem érzek semmit, de legyen nagy farka! Jaj ne már!!!! Õrüljetek neki ha egy olyan pasit fogtok ki aki jó az ágyban....de nektek ha a méret a lényeg akkor ok!!!!
nincs mit:D nekünk igy a tuti, és kész:D
8-as köszi hogy válaszoltál helyettem is :D plusz ezt nem lehet elmondani, leírni hogy miben más, kicsi és nagy között nem csak méretben van különbség hanem érzésben is.
mi az, h mit élvez jobban benne? nyilván nem akarok olyan érzést SZEX közben, mint amikor csak ujjaznak:DDD
A kérdező hozzászólása: ok, de mit élvezel jobban benne?
Tény hogy a nagyobbat jobban élvezem, de ettõl még a kisebb se hátrány nálam. Viszont ha átlagnál kisebb a méret akkor már kevésbé is élvezem sajnos...és nem, nem ment át rajtam a fél város.
21 cm, nekem tökéletes, nyamiii:D
Ezerszer le volt már írva, tessék még egyszer neked is: a technika fontosabb, mint a méret. Az viszont, hogy van olyan aki mindenképpen a nagyobbat szereti , teljes jogában áll bármelyik nõnek, pont úgy ahogyan egy férfinak is jogában áll olyan mellû/fenekû/magasságú/derékméretû/stb. nõt választani, amely neki megfelel. A te elõnyöd lenne mindössze, ha nem akadnál fenn ilyesmin.
A kérdező hozzászólása: Idõpont ma 18:34 ezen besz.rtam : d
Öcsém, te aztán nem értetted meg amit elõször írtam...Ha valakibe szerelmes vagyok nem számít a méret. Én csak azt mondtam hogy a nagyot jobban élvezem (bocs hogy így van...). De ha olyan pasit találok akinek kicsi, akkor igyekszem azon lenni hogy minél élvezetesebb legyen így is a szex vele. Nem a méret lesz a lényeg.

Lányok! Mi a véleményetek rólam: "átlagos" kinézetű vagyok, vagy egy kicsit jobb az átlagnál?

http://i.imgur.com/dFDGpr5.png

Legjobb válasz: Nekem tetszel :), de szerintem nem itt kéne növelned az egód...

Nekem tetszel :) , de szerintem nem itt kéne növelned az egód...
átlagos. meg mintha beképzelt lennél, de nem tudhatom, nem ismerlek..
Na az egod már is betett a kérdésednek...
Átlag alatti vagy 63/N
FAke vagy és egy pár nappal ezelõtti kérdésbõl loptad a képet. Még ennyire sem vagy kreatív te szánalomhalmaz.
Emberek ismét egy IQ fighter-rel van dolgunk
jobb jobb :)
11-es, dettó ugyanez jutott eszembe, pedig még bele se néztem a válaszokba:D Tényleg, mintha pornóból lenne..szerintem nem Te vagy a képen.
Pont az esetem... :)
jobb mint az átlag
átlag feletti
jobb
Mintha éppen valaki szopna.
Ott van, be lett linkelve. FAKE.
A kérdező hozzászólása: 7.: "pár nappal ezelõtti kérdésbõl loptad a képet" :DD Légy szíves mutasd már meg azt a kérdést, mert akkor vki visszaélt a képemmel! 3.: azt a kérdést tényleg én tettem fel.
Olyan ez a kép mintha egy pornófilmbõl lenne:-D
3.Szép volt;)
ez gáz...tegnap is láttam fent ugyanezt a képet, de ott még csak 4 ember közül ez volt az egyik lehetõség mint leghelyesebb..:S hát ez nem te vagy...:SS
Ez a pasi nem egy meleg pornóban szerepelt?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!