Találatok a következő kifejezésre: Egy átlagos az (435 db)

A mai tini lányoknak ki számít helyes fiúnak? Miért van az, hogy a csúnyább tini lányok megelégszenek egy átlagos fiúval is, a szép lányok viszont élből elutasítják az átlagos fiúkat, sőt le is rondázzák?

Legjobb válasz: Miért van az, hogy a csúnyább tini fiúk megelégszenek egy átlagos lánnyal is, a helyes fiúk viszont élbõl elutasítják az átlagos lányokat, sõt le is rondázzák? Amúgy a szépség relatív...

Miért van az, hogy a csúnyább tini fiúk megelégszenek egy átlagos lánnyal is, a helyes fiúk viszont élbõl elutasítják az átlagos lányokat, sõt le is rondázzák? Amúgy a szépség relatív...
A szép lányoknak a helyes fiúk jönnek be. Te is a szép lányokra buksz nem?neked sem a csúnyák tetszenek. Akkor a szép lányoknak mért a rondák tetszenének? Am ha raknál képet elmondanám a véleményem.
Mert a focisták zok focisták és kész:D Ha sok csajt akarsz, kezdj el focizni, és ne legyél noob:) Annyi csajod lesz amennyit akarsz:)
Nekem az a legfontosabb hogy legyen önbizalma, ha azt látom hogy jól érzi magát és nem foglalkozik a hibáival hanem elfogadja magát úgy ahogy van akkor már bejön egy picit. A másik meg hogy tisztelje a lányokat, és legyen kedves.:) 14/L
nekem bejönnek az , , átlagos , , fiúk, de igazán nem ez a lényeg, és a kifestett libákból csak azoknak jut, akik a legnagyobb barmok a világon
Igazából én csak saját tapasztalatból tudok írni.Én is ilyen fogjuk rá átlagos lány vagyok , és van hogy bejönnek ilyen menõ srácok, de azokkal sose jönnék össze mert jó nagy tapló mindegyik.A szép lányt és a menõ lányt meg ne keverjük, nem ugyanaz a kettõ!Egy kiló vakolattól még nem lesz senki se szép!És persze mindenkinek más tetszik!Meg ezek a szép lányok ilyen nagyképûek és kur*ára elvannak maguktól szálva, szóval nem csodálkozom hogy visszautasít átlagos fiúkat, mert nekik ilyen kis menõ pózerek kellenek. Én sose akartam magamnak focista vagy páwa pasit !
lényegében nekem bejönnek az átlagos fiúk :) de más a lényeg :)
A kérdező hozzászólása: Én nem tudom mi vagyok, mert volt lány, aki lerondázott, de más lányok meg helyesnek mondtak. Lehet tényleg igaz, hogy a szépség relatív, de akkor mégis miért van az, hogy mindegyik lány odáig van a páwákért meg a focistáktól, bulizós laza gyerekektõl nedvesednek még a csendes lányok is.
hát szerintem nem lehet kategorizálni kinek milyen típus jön be :D van akinek a focista, van akinek a mûszév, alterebb, van akinek a páva kis undormányok szóval lényeg a lényeg nem lehet így megmondani, viszont, ha csúnya vagy akkor hát így jártál, most nem kérheted egy lánytól se, hogy legyen veled mert a te lelkivilágodnak ez mennyire jó lenne, ha õ nem szeretne veled lenni... érted..
kell a ráknak kimaszkírozott kacsaszájú liba ...
az átlagos unalmas.

üdv mindenkinek szerintetek lehetséges e az h egy átlagos ház fogyasztása 45 ezer forint, : 3 hűtő az egyik A kategoria ebben van a fagyasztó is, 2 számítógép egy bojler 2 tv átlagosan 4-5 órát megy minden plusz átlagos világítás 60w égők?

ha nem mi lehet a gond? lehetséges valami a renszerben ami plusz energiát vesz el és nem beszámított fogyasztó vagy elavult nem szakszer? vezetékelés vagy bármi ötlet?

Legjobb válasz: Ez szerintem sok. Nálunk 1 hûtõ van, ami nagyon régi, tehát nem energiatakarékos. 1 hûtõláda. 2 számítógép. 1 mosógép, ami sokat van használva. 3 tv. És mivel nyár van, nagy kert, ezért szivattyúval megy a locsolás, ami sok áramot megeszik. Ezenkívül daráló, morzsoló, amik szintén sok áramot esznek. De így sincs több 20 000 Ft-nál a villanyszámlánk.

Ez szerintem sok. Nálunk 1 hûtõ van, ami nagyon régi, tehát nem energiatakarékos. 1 hûtõláda. 2 számítógép. 1 mosógép, ami sokat van használva. 3 tv. És mivel nyár van, nagy kert, ezért szivattyúval megy a locsolás, ami sok áramot megeszik. Ezenkívül daráló, morzsoló, amik szintén sok áramot esznek. De így sincs több 20 000 Ft-nál a villanyszámlánk.
Nálunk van 200 literes villanybojler, három számítógép, ami egész nap folyamatosan megy, egy komplett zenei stúdió, ahol szintén egész nap, sõt éjszaka dolgoznak, tévé, hûtõ, mosógép szinte naponta megy, mindenhol százas égõk vannak, a kertben van pár reflektor is, ami egész este világít, és így fizetünk havonta 36ezer forint átalányt. Biztos, hogy ez a havi számlátok? Nem lehet az éves elszámolás összege?
A kérdező hozzászólása: Igen ez havi szinten, tegnap méricskéltem bojler nélkül az egész ház fogyasztása körülbelül 10kW ami szerintem még mindig sok a hallottak alapján az egy hónapban kb 18-20 ezer forint, lehet annyira rossz egy bojler h napi 4 órában megeszik 25ezer forintot egy honapban?
A bojlert éjszakai árammal kellene üzemeltetni, annak fel kell szereltetni egy külön mérõt. Nekem 20 ezer volt a számla, egy hûtõ, 2 notebook (egyik 0-24 ment!) mindenhol szinte energia takarékos izzó, mosás hetente max 2X volt AA-s mosógéppel, konyhában villany tûzhely, de nem sûrûn volt használva, és persze a bojler. Nem volt éjszakai áramom, kijött egy villanyszerelõ és mondta, hogy a háztartás felé az adja, ami a számlán is látható. Annyit mondott, hogy egy 200 literes bojler állapottól függõen (milyen öreg, és mennyire tiszta a fûtõbetét) 300-500 kW-ot is képes megenni egy hónap alatt. Számoltam, és fel lett szereltetve az éjszakai árammérõ, és a bojler külön lett órázva. Most 12 körül van a villanyszámla, és többet fõzünk mint elõtte.

James Deen egy átlagos pasi szerintem, totál átlagos, nem kigyúrt, nem izmos. Viszont mégis nagyon izgatónak találom az egész testét tetőtől talpig. Nagyon bejönn Más is van így vele?

A kigyúrt pasik soha nem jöttek be mondjuk nekem.

Legjobb válasz: Szerintem õ nem egy átlagos pasi, hanem kifejezetten jól néz ki.

Szerintem õ nem egy átlagos pasi, hanem kifejezetten jól néz ki.
A kérdező hozzászólása: nem kifejezetten a farka izgat, mielõtt valaki megkérdezné. hanem arca, átlagos teste, úgy teljes egészébe
Csak láttad mire képes az ágyban és azért.Szexuális kisugárzás a tudatalattiban.(Freud) Ha egy Tv mûsorban láttad volna miközben a badacsonyi bazalttufákról beszél, akkor garantáltan nem izgultál volna rá.
Itt jön képbe a South Park elmélete, gondolom olvastad róla a nemrég készült cikket origo-n.
Tetszik a farka mi?:D
Jeeee!? Ti itt az ikertesomrol beszeltek? :) Ugye milyen jo pasik vagyunk? :)
keressél egy elérhetõt, ne ábrándozzál amúgy az amatõr pornó sokkal jobb, abban a hangok élvezések igaziak így ezek nem jönnek be
Megneztem a videot. Szerintem azert jon be, mert vegig DOMINAL. Lefog es kefel. Viszont nem tudom, ha a csaj azt mondana az elso orgazmus utan, hogy "Allj! Eleg. Mar erezekeny, faj", akkor vajon mit csinalna? De ezt ugye ilyen videoban nem mondjak...
Mi is nagyon odavagyunk érte húgomért :D nekem mondjuk bejön ez a domináns stílus, kifejezetten szexinek tartom.
Akit az elsõ válaszoló linkelt azok nem áltagosak, hanem szépek!
Utolsó válaszoló: Csak annyit szeretnék mondani, hogy jó nagy bunkó vagy. "értelmes kapcsolatot nem teremtek velük". Szánalmas, hogy a küldõrõl ítélsz meg embereket. Lehet valaki otlári bunkó csõgatyában, szoknyában, vagy bõ szárú nadrágban is. Lehet valaki okos akinek van pc-je, tornacipõje, vagy trapéznadrágja, mell alatti öve. Tudod, ezek amiket felsoroltál, ez most a divat. Az átlag látom nállad egy elég negatív fogalom. Kíváncsi lennék, te mennyire tûnsz ki a többi ember közül, mert ha ilyeneket mondasz, akkor te biztos átlagon felüli vagy. Amúgy meg, mivel ezek a ruhák és kiegészítõpk most a dfivatok, így a boltok ezeket árulják. És sajnos valakinek nincs annyi pénze, hogy elutazzon mindenhová keresgélni nem hétköznapi ruhákat. Szánalmas vagy, hogy így beszélsz.
Átlagos lány? A csajok kb. 95%-a az. Ez alatt a csõgatyát, a mell alatti övet, a cicanacit, a latexgatyát, az ülepes gatyát, az ilyen ocsmány forgó dolláros övet, színes ruhákat, a vasalt hajat, a tornacipõt, a deszkáscipõt, a boszorkánycipõt, a hülye piercingeket, a tüctüc zenét, a mûkörmöt, az ivást és a vízipipázást kell érteni. Akiben már valamelyik is megvan, az átlagos, tehát értelmes kapcsolatot nem teremtek velük.
Támaszd már alá az érveid... ;D
A kérdező hozzászólása: köszi!!(=
"Hidegen hagy, mit gondolnak rólam ilyen ócska ribancok..." LOL. Szerintem pedig mindenki jobban járt volna, ha beleszakadt volna a fejed abba a [email protected] anyádba! :) Pácolódj csak nyáron is a bakancsodban és a gagyi fekete cuccaidban, meg recskázzál a szobádban, mert normális nõvel neked az életben nem lesz dolgod! Igénytelen p*cs...
"mert normális nõvel neked az életben nem lesz dolgod! " Bukta, mert boldog párkapcsolatban élek barátnõmmel... ;D Ócska kis ribancok...
Jaj bocsi, normális kinézetû nõre gondoltam. Gondolom a nõd is olyan kis igénytelen rockerg*ci mint te...
Az a baj, hogy amit te nõnek gondolsz, az mind ócska ribanc... ;D
Az ilyen faszik mint te 44%, azok az ócska ribancok.
"Támaszd már alá az érveid... ;D" Mivel kifejtetted hogy te ribancokat magasról leszarod, ergo valószínûleg messzirõl elkerülöd mind, így nem tul valószínû hogy sok tapasztalatod lenne ezen a téren. :D A másik ok pedig az hogy nem vagy tisztában a szavak jelentésével: az átlagos és a ribanc között azért egy elég éles határvonal van... (Egyébként jelmezem hogy nem kéne lesülyledni az õ szintjére, hogy egymás öltözködését és párját ócsároljuk)
"az átlagos és a ribanc között azért egy elég éles határvonal van... " Persze, az lenne, ha a normális lenne az átlagos. De így egy és ugyan az...
Egy átlagos lány miért ne lehetne normális? Meglátsz valakin egy csõnadrágot és már automatikusan ribanc?
Igen. Én itt végeztem, unalmas már...
Nem alaptalanul.
Gondolod Te...
átlagosan szépek ;)
Bocsánat, utolsó elõtti válaszolónak szólt, közben jött egy komment.
*divatosak, küldõrõl
18:44 Szépek? ezek mind erõsen ki vannak festve.
Ha annyira érdekel: van szép hosszú hajam, 2 farmerom és 5 Trianonos és Magyarországos pólóm, egy acélbetétesem fehér fûzõvel, pár fekete ing, és ennyi. Ez volt kb. 2 konverz cipõ ára, ami ugye marhaócsó... Szóval én vígan fikázlak titeket, nyugat által elbutított, fogyasztóvá nevelt barmokat...
Az a baj hogy az ide linkelt képek mind azt bizonyítják, hogy egy kis smink mennyit tud dobni valakin. A linkelt szépek mind ki vannak fetve, míg az átlagosa nem. pedig ha elegondolunk: manapság mindenki festi magát... szép: http://de.flash-screen.com/free-wallpaper/uploads/200907/img.. átlagos: http://www.digitalphoto.pl/foto_galeria/3280_2007-1605.jpg Itt egy fordított verzió, és mégis a smink nélküli a szebb.(szerintem)
18:42 Nem kötekedni akarok, hanem komolyan érdekel. Itt felsoroltál 20millió ruhadarabot és kiegészítõt. Ezeket lehet venni a boltban, na bumm. Akkor neked mi NEM átlagos? Komolyan érdekel. Ha kukászsákba bújok, rögtön szóbaállsz velem, mert nem vagyok átlagos? WTF???
Nem, akkor azért nem, mert szimplán hülye vagy...
51 %! LOL, te alternatív [email protected], te valóban nem vagy átlagos. Inkább GÁZ vagy. :) És ahogy elnézem még jó nagy hülye is lehetsz mellé, ha csak addig terjed a logikád, hogy aki csõgatyát hord az ribanc...
Nem bunkó, csak tapasztalatlan....nem volt neked még dolgod ribanccal..:P
Én úgy gondolom az az átlagos, akinek nincs meg az a ragyogás a szemében, nincsen kedves mosolya és sminkelheti magát, nincs kisugárzása mert belül üres és hagyja, hogy terelje a többség. Valaki lehet attól szép, hogy nincs agyonra festve és nem babaarca van, ha igenis van lelke.

Ezekben az országokban milyen színvonalon él egy átlagos ember?

Oroszország

Legjobb válasz:
Számadatok nincsenek a zsebemben, viszont bárki számára elérhetõek. Amit írok az vagy személyes tapasztalat, vagy olvastam. Oroszo.: egy "átlagos" nem hiszem hogy sokkal rosszabbul mint nálunk, viszont sokkal vékonyabb a középréteg. Viszont rengetegen tengõdhetnek a mi létminimumunk környékén, és a szupergazdag is valamivel több mint itt. Kína: passz, messze van, ott szélesedik állítólag egy réteg ami minden sz*rt megvásárol már mint az amerikaiak. A legtöbben vidéken vagy valami betanított munkában dolgozhatnak, de munka tuti van, éhezés nem jellemzõ, és állítólag elég szabadon lehet seftelgeni, kicsiben vállalkozni. Fehéro.: szerintem ez egy nagyon nyomorult ország lehet, én még csak hallottam olyanról aki látott fehérorosz embert. A komcsi kiváltságos réteg ellehet, a többirõl nem tudunk semmit. Biztosan szegényebbek még az oroszoknál is, és semmi sincs ami arra utalna hogy kitörnének. Ukrajna: valószínûleg az Oroszországihoz hasonló, kisebb szórással. Lengyel: na innen már személyesek a tapasztalataim. Ott erõsebb az a "közép" réteg, ráadásul nagyobb a vállalkozó kedv. Ha pénzben mérjük a bevételeket, talán a mostani magyarral lehetnek õk egy szinten, de többen vannak, jobbak a kilátásaik. És a lengyel ember nem panaszkodik ennyit! Cseh: külön állatfaj, de kb. a magyar és lengyel helyzet keveréke, bár egy talán kicsit még mindig jobban keresnek. Méreteiben, adottságaiban is nagyon hasonlít Magyarországra, az ottani élet is. Kár hogy alig tudunk egymásról, de ez már egy másik téma.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Számadatok nincsenek a zsebemben, viszont bárki számára elérhetõek. Amit írok az vagy személyes tapasztalat, vagy olvastam. Oroszo.: egy "átlagos" nem hiszem hogy sokkal rosszabbul mint nálunk, viszont sokkal vékonyabb a középréteg. Viszont rengetegen tengõdhetnek a mi létminimumunk környékén, és a szupergazdag is valamivel több mint itt. Kína: passz, messze van, ott szélesedik állítólag egy réteg ami minden sz*rt megvásárol már mint az amerikaiak. A legtöbben vidéken vagy valami betanított munkában dolgozhatnak, de munka tuti van, éhezés nem jellemzõ, és állítólag elég szabadon lehet seftelgeni, kicsiben vállalkozni. Fehéro.: szerintem ez egy nagyon nyomorult ország lehet, én még csak hallottam olyanról aki látott fehérorosz embert. A komcsi kiváltságos réteg ellehet, a többirõl nem tudunk semmit. Biztosan szegényebbek még az oroszoknál is, és semmi sincs ami arra utalna hogy kitörnének. Ukrajna: valószínûleg az Oroszországihoz hasonló, kisebb szórással. Lengyel: na innen már személyesek a tapasztalataim. Ott erõsebb az a "közép" réteg, ráadásul nagyobb a vállalkozó kedv. Ha pénzben mérjük a bevételeket, talán a mostani magyarral lehetnek õk egy szinten, de többen vannak, jobbak a kilátásaik. És a lengyel ember nem panaszkodik ennyit! Cseh: külön állatfaj, de kb. a magyar és lengyel helyzet keveréke, bár egy talán kicsit még mindig jobban keresnek. Méreteiben, adottságaiban is nagyon hasonlít Magyarországra, az ottani élet is. Kár hogy alig tudunk egymásról, de ez már egy másik téma.

Lányok! Nektek milyen egy jó pasi kül alakra magasságra arcra testre nektek inkább csak az arc számít vagy egy rondabb de izmosabb fiú/férfi is bejön, vagy egy átlagos jó humorú is szoba jöhet?

Minde véleményre kiváncsi vagyok kort es nemet is ha lehet

Legjobb válasz: :) Ez egy nagyon szigorú vélemény lesz. Hát ugye mindenkinek van egy elképzelése, ami sokszor, közel sem hasonlít a párunkhoz. Az én ,,jó pasi"-m. : Magas. 180-220. Helyes arc. Olyan barátságos. Szép fogak. Kellemes hang. Rövid haj. Barna haj. Sötétebb szemek. Se túl fehér se túl sötét bõr. Lehet pocija :) Szóval nekem inkább az arc. Testileg csak a magasság ami döntõ lehet. Jó oké ne legyen kövér. Lehet rajta felesleg, de ne olyan igazi kövér. Vékony se. EZ mondjuk olyan dolog, hogy nem mindenki tehet errõl. De én még az izmos állat testû férfiakat sem szeretem. Nem tudom. Lehet csak azért mert szerelmes vagyok egy ilyen kaliberû pasiba mint ahogy leírtam. :) Ha nem lennék oda érte amennyire csak lehet, lehet másféle fiúk tetszenének. De ha választani kéne a ronda de izmos fiú és az átlagos jó humorú közül, akkor nem kérdés, hogy az izmos fiú idõ elõtt ki lenne selejtezve. Nálam.

:) Ez egy nagyon szigorú vélemény lesz. Hát ugye mindenkinek van egy elképzelése, ami sokszor, közel sem hasonlít a párunkhoz. Az én , , jó pasi"-m. : Magas. 180-220. Helyes arc. Olyan barátságos. Szép fogak. Kellemes hang. Rövid haj. Barna haj. Sötétebb szemek. Se túl fehér se túl sötét bõr. Lehet pocija :) Szóval nekem inkább az arc. Testileg csak a magasság ami döntõ lehet. Jó oké ne legyen kövér. Lehet rajta felesleg, de ne olyan igazi kövér. Vékony se. EZ mondjuk olyan dolog, hogy nem mindenki tehet errõl. De én még az izmos állat testû férfiakat sem szeretem. Nem tudom. Lehet csak azért mert szerelmes vagyok egy ilyen kaliberû pasiba mint ahogy leírtam. :) Ha nem lennék oda érte amennyire csak lehet, lehet másféle fiúk tetszenének. De ha választani kéne a ronda de izmos fiú és az átlagos jó humorú közül, akkor nem kérdés, hogy az izmos fiú idõ elõtt ki lenne selejtezve. Nálam.
Nem szeretem a kigyurtakat...
Nekem mindig volt zsánerem, de most 1-2 év alatt rájöttem, hogy nem is a külsõ számít. Már nincsenek sztereotípiáim, a személyisége sokkal fontosabb a külsejénél. Bár az agyongyúrtakat én sem szeretem.
Kicsit hosszabb haj, nem tüsi, lehessen benne turkálni :D. Nem jár kondiba sem szoliba. Középmagas 177-185cm. Vékony se legyen és túl izmos sem. Legtöbb 17 éves fiú már nem piszkavas. :) Fülbevalós, tetkó, piercinges, divat.bu.z.i, egyéb ízléstelen stílusirányzatos automatikusan ejtve. Arca nekem fontos a magas homlok, széles száj, szép, mélyen ülõ szemek. Persze, átlagos humorú is szóba jöhet. :) Kisugárzás eszméletlen sokat számít, lehet valaki ronda ha vonzó a személyisége. 22N
Ami leginkabb megfog egy ferfiban, az a vonzo arc :) nem kell feltetlen szepnek lennie, boven eleg egy sarmos mosoly vagy kedves szempar. A test atlagnal ne legyen rosszabb, tehat nagyon ne hanyagolja el magat es persze fontos, hogy meg tudjon nevettetni :) 20/L
Ilyen-olyan-amolyan... mindenkinek más! :)
Nekem a hosszú haj, a kicsit "macisabb" alkat jön be:) a kigyúrtakat én sem kedvelem...valahogy nem vonzanak:S Belsõleg meg csak annyi, hogy egy kapcsolatban érezzem azt, hogy õ FÉRFI és ne az jusson eszembe róla, hogy na most ez akkor hogy is van...:) 20/L
Tele legyen lóvéval.nem kor

Miért csak az ilyen szépségversenybe illő nők tetszenek nekem? Miért nem tetszik egy átlagos lány se?

Nem értem magam, hogy miért csak olyan lányokkal tudnám a kapcsolatomat elképzelni akik voltak már szépségversenyekben vagy nem voltak csak illenének oda. Tehát magyarán nekem valamiért csak az igényes nők jönnek be nekem. Ez valami fétis?

Legjobb válasz: Azért, mert olyan mûbaba, aki beleillene egy szépségversenybe (mert ott manapság normális nõket nem látni), még nem jelenti azt, hogy igényes. Mibõl gondolod, hogy egy átlagos lány, aki nem épp csontkollekció nem lehet igényes??? Az IGÉNYESSÉG nem arról szól, hogy szõke, csontváz testalkatú lány... hanem sokkal inkább arról, hogy rendszeresen tisztálkodik, ápolt.

Azért, mert olyan mûbaba, aki beleillene egy szépségversenybe (mert ott manapság normális nõket nem látni), még nem jelenti azt, hogy igényes. Mibõl gondolod, hogy egy átlagos lány, aki nem épp csontkollekció nem lehet igényes??? Az IGÉNYESSÉG nem arról szól, hogy szõke, csontváz testalkatú lány... hanem sokkal inkább arról, hogy rendszeresen tisztálkodik, ápolt.
A kérdező hozzászólása: Nekem nem az ilyen csontkollekciók jönnek be hanem ilyen közép, hogy se nem nagyon sovány meg kövér se.
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 22 vagyok, de nekem leginkább olyanok tetszenek akik pl a szeretlekmagyarorszag.hu-n vannak, igaz nem az összes, de a legtöbb igen.
Hát én elég sok szépségversenyen megfordulok, de bottal sem piszkálnám azokat a lányokat. Katasztrófák 99%-ban ... :-P
Nem baj ez, csak szedj fel egyet :P (és tartsd is meg)
Ha csak az ilyenek tetszenek neked, akkor gondolom hogy te egy kigyúrt, jó testû, jóképû pasi vagy. Ha nem, akkor ne csodálkozz és ne legyenek elvárásaid...
Miért? Mert még nem találkoztál velem xD

Fiúk ti egy átlagos arcú de egy jó testû csajra is azt mondjátok hogy szép?

Legjobb válasz: Maybe. Attól függ mit takar az átlagos. :D (16F)

Maybe. Attól függ mit takar az átlagos. :D (16F)
Ezt így nem merném kijelenteni.
kép alapján tudnám csak megmondani.
Még a kezét is megkérném!
Passz.
Az átlagos arc nálam szépet jelent, szóval valószínûleg igen.
Mert sokan bárkire rárepülnek válogatás nélkül.
A lányok válogatosabbak.
ott veszítette el, hogy helike linkelte
Két dolgot nem értek: 1. Milyen objektív mérce szerint állapítja meg az ember, hogy ki az átlagos? Megsúgom: Nincs ilyen mérce. 2. Mégis miért kellene bárkinek is egy olyan emberrel kezdeni, aki SZÁMÁRA csak átlagos (szóval nem különleges), hacsak nincs betegesen kiéhezve, és nem retteg az egyedülléttõl?
"a nõk többsége pedig titokban Brad Pittrõl álmodozik, C. Ronaldóról vagy a legmenõbb helyi vállakozó-politikus-maffiavezérrõl. FIGYELEM! A Férfihang.hu oldalain megjelenõ írások szerzõi jogvédelem alatt állnak! Cikkeink utánközlését nyomon követjük az interneten! Az írások a következõ szabályok betartása mellett vehetõek át részben: Az ön által most másolt cikkbõl kisebb részt idézhet a forrás (a szerzõ és a weblap) megnevezésével, vagy maximum az elsõ feléig átveheti a cikket, amely esetben az átvett bevezetõ után az alábbi linket kell elhelyeznie: A teljes cikk a Férfihang.hu - Antifeminista Férfimagazin oldalán olvasható: http://www.ferfihang.hu/2013/01/17/hipermonopoli/" És itt el is veszítette minden komolyságát ez a baromi nívós cikk.
igen
Mert egy átlagos/átlagon aluli lány, ha szenved is, nem sír annyit, mint egy srác, ergo vonzóbb lesz már csak ettõl is a kisugárzása, nem beszélve arról, hogy túl sok a kanos srác. Az átlagos srácok nagy része meg sír csak, hogy nincs senkijük, de semmit sem tennének azért, hogy ez változzon. :)
Mert a nok mindig a naluk magasabb statusu ferfiakra buknak. Ezert latsz "atlagos" noket "jo" pasikkal mostansag.
#15: Váháháháháháháháháááááá...... :DDDDDD
A neten meg lehet ismerni értékes lányokat akik halogatják a képcserét. Aztán persze kiderül miért... Sajnos hiába tündér a lelke, ha nem vágyom megérinteni a testét...
# 12 Ez igaz, en is hasonloan gondolom. Ment a zold kez.
Helike ha nem hinnél ebben a sok f..szságban, és nem lenne velük átmosatva az agyad, értelmes ember lennél. Bár ezt már mondtam neked többször is...
# 11 1. Jól jönne egy objektív mérce, de ebben a témában lehetetlen. Jó lenne, ha mindenki el tudná végre fogadni. 2. Nemcsak a lányokról beszéltem, a fiúknak is pont ugyanúgy szívük joga csak a különleges lányoknál kezdeményezni. A nemek közti egymásra mutogatás pedig nagyon unalmas és szinten aluli dolog. Az egész emberiség erkölcse romló tendenciát mutat nemektõl függetlenül. Az, hogy a férfiak a nõkre, a nõk pedig a férfiakra mutogatnak, nem visz elõre, sõt, csak ront a helyzeten. Nem azzal kellene foglalkozni, hogy mennyi ostoba ribi van, aki üres, mint egy éppen most kipakolt aula, hanem értékelni a különleges, értékes nõket, és igyekezni csak velük foglalkozni.
# 7 1)Ebben a pontban igazad van, de valami merce szeruseg csak kell, hogy logikusan tudjunk kozolni dolgokat. 2) Jajj el is felejtettem, hogy minden lany olyan rem kulonleges. Vannak kulonlegesek, de a nagyreszuk tucat atlagribi aki csak arra megy, hogy a ma esti buliba nezzen ki jol meg, hogy jovo honapba tudja megvenni a legmenobb cuccokat (persze egyiket sem sajat penzebol).
Sok minden közrejátszik. Nem fogom leírja századjára is hogy miért.
Ezen mi volt olyan vicces helike? :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!