Találatok a következő kifejezésre: Egy átlagos alatt (89 db)

Egy hét alatt átlagosan mennyit nől a haj?

Legjobb válasz: elõször nem is nõl hanem NÕ!!! mi ez a helytelen ragozás mánia itt gyakorin? másodszor: egyéni van akinek 0,5 centit nõ egy hónapban a haja míg másnak 2 centit, így természetesen heti lebontásban is fog különbözni. Az átlag kb 1 centi/hó, tehát egy héten ha átlagosan nõ a hajad akkor negyed centit fog nõni.

elõször nem is nõl hanem NÕ!!! mi ez a helytelen ragozás mánia itt gyakorin? másodszor: egyéni van akinek 0, 5 centit nõ egy hónapban a haja míg másnak 2 centit, így természetesen heti lebontásban is fog különbözni. Az átlag kb 1 centi/hó, tehát egy héten ha átlagosan nõ a hajad akkor negyed centit fog nõni.
nehogy már te háborodj fel, mert kijavítottunk egy ekkora szarvas hibát -.-·· egyébként meg válaszoltam a kérdésedre, amit illendõ megköszönni...na ki is a gyökér...
1-es ez nem mánia, hanem az intelligencia hiánya. gondolom a kérdezõt is jobban izgatják a szépséggel kapcsolatos kérdések, minthogy ne égesse magát az értelmesebb emberek elõtt. a gyk sajnos nem a színvonalról híres
arra értettem, hogy mánia, hogy lassan minden 2. kérdésben nõl-t írnak -.-·· ezek nem járnak iskolába vagy tanulás helyett facebook-oznak vagy mi? ez alap ragozás, még csak nem is valami extra dolog.
A kérdező hozzászólása: Nem élhet mindenki Magyarországon, hogy naponta gyakorolja a nyelvtant, kedves unatkozó nyelvészek! És a kérdéssel kéne foglalkozni nem azzal ha valaki véletlen rosszul ír egy betût. -.-"
A kérdező hozzászólása: És annak van problémája az intelligenciával aki gyakorin éli ki az oktatási vágyait és nagyobbra tartsa magát a többieknél. A gyakorin valóban sok a helyesírási hiba, de a gyökerekrõl is híres! 14/l
pfff

Mennyi idő alatt válna életképtelenné egy átlagos ember egy 800W teljesítményű mikróba maximális fokozaton? Indoklás:

Legjobb válasz: Tfh. 80 kg tömegû embert teszel egy 800 W teljesítményû mikrosütõbe. A melegítés hatásfoka legyen 100% az egyszerûség kedvéért. Az emberi test fajlagos hõkapacitása 3470 J/KgK, ebbõl kiszámolható, hogy kb. 350 s alatt növekszik a testhõmérséklet 1 fokot. Az agykárosodás 41 foknál kezdõdik (23 percnél), a halál 45 foknál tekinthetõ biztosnak, bár nem azonnal (46 perc). Tehát kb. egy óra alatt halálozna el a mikróban egy ember.

"orosz katonák a radartányérban melegítették az ételt" Az orosz pilótaanekdota szerint a MiG-25-ös 500 kW-os radarjával, ha felszállás közben bekapcsolták, meg lehetett sütni a felszállópálya mellett ugrándozó vadnyulakat.
Tfh. 80 kg tömegû embert teszel egy 800 W teljesítményû mikrosütõbe. A melegítés hatásfoka legyen 100% az egyszerûség kedvéért. Az emberi test fajlagos hõkapacitása 3470 J/KgK, ebbõl kiszámolható, hogy kb. 350 s alatt növekszik a testhõmérséklet 1 fokot. Az agykárosodás 41 foknál kezdõdik (23 percnél), a halál 45 foknál tekinthetõ biztosnak, bár nem azonnal (46 perc). Tehát kb. egy óra alatt halálozna el a mikróban egy ember.
Nem azt mondom, hogy az elõzõ válasz helytelen csak talán nem gondol végig mindent. Szerintem sokkal kevesebb idõ kellene pl a halálhoz. A mikorhullámok a fehérjéktõl kezdve mindent elkezdenek roncsolni (mindent amiben O-H kötés). És mint tudjuk mindent a fehérjék mûködtetnek...
A mikrohullámot nem lehet egyszerû hevítésként kezelni.Egy két perc elteltével, már vérrögök keletkeznének és meghalna az ember.Gyakorlatilag, még hideg állapotban.A vérbõl kicsapódnának a fehérjék, a rezgés hatására, pillanatok alatt, vakságot és trombózist okozva.
Nekünk vannak horrorisztikus hajlamaink? A második világháború idején a britek (persze nem csak õk) pontosan ezt akarták elérni, mikrohullámokkal felforralni az ellenséges pilóták testnedveit. Persze nem sikerült nekik, de ennek a fejlesztésnek a mellékterméke lett a késõbb radar néven elhíresült berendezés. A radarok bizony mikrohullámmal mûködnek, ezért is volt, hogy az orosz katonák a radartányérban melegítették az ételt :)
Ha be tudsz tuszkolni egy átlagos embert egy mikrósütõbe, akkor te egy zseni vagy.:D
Horrorisztikus hajlamaitok vannak, és fel sem tûnik? Kik vagytok ti???!!!
A kérdező hozzászólása: :-D Elméleti kérdés fizikus/biológus zsenijeinknek:-D
Én példának okáért, egy villamosgép szerelõ és többek között mikrót is javítok, miét mit gondoltál?D
A háborús példák nem mentség semmire. Õk még inkább horrorisztikusak voltak, mert meg is valósították az ölést. Habár sokszor nem a saját szándékukból. Azt mondom, sajnos igaz minden szörnyûség. Mert van rá vevõ. Azt hiszzük, ez a baró...

Hány métert zuhan 1mp alatt egy átlagos kavics, és köpet (nyál)?

Legjobb válasz: A zuhanás nem egyenletes sebesség, hanem gyorsulás, ami a Földön 9,81 m/s² (gyorsulás mértékegysége), ezt néha 10-re szokták kerekíteni. Kb. Ekkora a kavics és a köpet gyorsulása is, mivel egyikre sem hat nagy légellenállás. A gravitációs gyorsulás nem függ a zuhanó tárgy tömegétõl. Hogy hány másodperc alatt zuhan egy métert, azt csak akkor lehet kiszámolni, ha tudjuk, hogy a zuhanás egy adott idõpontjában mekkora volt a sebessége, és ehhez képest mikortól kezdtük el mérni azt a bizonyos másodpercnyi idõt.

A zuhanás nem egyenletes sebesség, hanem gyorsulás, ami a Földön 9, 81 m/s² (gyorsulás mértékegysége), ezt néha 10-re szokták kerekíteni. Kb. Ekkora a kavics és a köpet gyorsulása is, mivel egyikre sem hat nagy légellenállás. A gravitációs gyorsulás nem függ a zuhanó tárgy tömegétõl. Hogy hány másodperc alatt zuhan egy métert, azt csak akkor lehet kiszámolni, ha tudjuk, hogy a zuhanás egy adott idõpontjában mekkora volt a sebessége, és ehhez képest mikortól kezdtük el mérni azt a bizonyos másodpercnyi idõt.
ha csak elengeded és leejted akkor 0 a kezdõ sebesség.Így egyszerûbb meghatározni.Az alakjától függõ befolyásoló tényezõt, Formatényezõnek vagy áramlási ellenállási tényezõnek nevezünk.Csepp alaknál ez:k=0, 05 Gömbnél=0, 45 Zsukovszkij-profilnál=0, 05-0, 2 kb. ezek amelyek a legjobban hasonlítanak rá.


Egy átlagos fizikumú ember fél óra alatt kb mekkora területet ás fel? (m2)

Anyu akar valamit ültetni a kertbe, és nekem kéne felásni :D

Legjobb válasz: Én õsszel 2x 4 óra alatt ástam fel egy 140 nm-es veteményest. Azaz 2 délután. Utána 3 napig fájt a derekam. Egyébként jó sport. A konditerem pénzbe kerül.

Én õsszel 2x 4 óra alatt ástam fel egy 140 nm-es veteményest. Azaz 2 délután. Utána 3 napig fájt a derekam. Egyébként jó sport. A konditerem pénzbe kerül.
Nagyon függ a talajtípustól!!
Az igaz. Nálunk laza, homokos meg úgy általában Pesten. (#1)
Én órabérben számíttatnám, aztán tart ameddig tart :D.
Bonyolult számításokkal és programmal sikerült kiszámítani, hogy a teljesítményed fél óra alatt 8 - 9 m² lehetett. Mivel most már javult az állóképességed, a 9m² maradhat.
30m2/óra

Franciaországból mennyi idő alatt érkezik meg egy átlagos postai levél Magyarországra?

Legjobb válasz: amikor Görögországban voltam,pont egy hét alatt érkezett meg Mo-ra a levél. Szerintem kb. Franciaországból is annyi idõ.

amikor Görögországban voltam, pont egy hét alatt érkezett meg Mo-ra a levél. Szerintem kb. Franciaországból is annyi idõ.
A kérdező hozzászólása: Jó! Köszönöm, hogy írtál! Legalább van mihez viszonyítanom. :-)
A kérdező hozzászólása: Megérkezett, 4 nap volt. :-)

2 és fél hónapos anyatejes babáknak átlagosan mennyit kellene híznia egy hónap alatt?

Babám (3800 grammal született) 650 és 800 ml között eszik egy nap. Az els? két hónapban hízott 1-1 kg-ot, de most a 3. hónap igen el fog maradni ett?l. Talán fog hízni 600 grammot. Normális ez?

Legjobb válasz: Szia! Teljes mértékben normális. Ilyenkor már kevesebbet híznak, mint kezdetekkor. Egy hónap alatt ennyi idõsen 500-600g egészséges. Egy 4 és fél hónapos kisbaba anyukája

Szia! Teljes mértékben normális. Ilyenkor már kevesebbet híznak, mint kezdetekkor. Egy hónap alatt ennyi idõsen 500-600g egészséges. Egy 4 és fél hónapos kisbaba anyukája
Nálunk is a 3. hónapban lemaradt súlyban kicsit, mert most változnak, nem híznak egyformán, teljesen jó, az a lényeg, nem fogy, van étvágya , jókedvû.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. :) vidám babázást

Egy átlagos férfi, illetve nő mennyi idő alatt megy el orális szex és normális szex közben?

Legjobb válasz: Nálam (és a barátomnál is úgy vettem észre)SOK MÁS MELLETT nagyban függ attól is, hogy mikor volt az utolsó orgazmus. Ha az "régen" volt már (nálam mondjuk ez 4-5 nap) akkor hamar elmegyek (akár fél perc alatt), ha mondjuk elõzõ nap, vagy aznap már volt egy, akkor tovább tart...de egy csomó mástól is függ, de nekem most elsõre ez ugrott be. Ami még tuti, hoyg attól is függ, hogy mennyire vagytok egymásra gerjedve és, hogy mennyire ismeritek egymás testét.

Nálam (és a barátomnál is úgy vettem észre)SOK MÁS MELLETT nagyban függ attól is, hogy mikor volt az utolsó orgazmus. Ha az "régen" volt már (nálam mondjuk ez 4-5 nap) akkor hamar elmegyek (akár fél perc alatt), ha mondjuk elõzõ nap, vagy aznap már volt egy, akkor tovább tart...de egy csomó mástól is függ, de nekem most elsõre ez ugrott be. Ami még tuti, hoyg attól is függ, hogy mennyire vagytok egymásra gerjedve és, hogy mennyire ismeritek egymás testét.
Minden attól függ, h milyen lelkiállapotban estek egymásnak, mikor voltatok utoljára együtt, és, h hatvankilenceztek-e. Lelkiállapot:Mennyire tudsz a szexrekoncentrálni Másodikat nem kell magyarázni. 69:a másikra figyelsz és nem magadra, aztán egysercsak jön a HÉV:D:D:D:D
Szerintem függ a gyakoriságtól és a párok egymásra gerjedési fokától.
"Volt egy lány akinek 1-2 perc alatt orgazmust tudtam csinálni, és egyszer kb. 20 orgazmusa volt egy éjszaka alatt"---> sztem erre gondolt, hoyg hazudott neked a csaj és én is így gondolom... voltam én is olyan helyzetben, hoyg annyira odavoltam a fiúért és azt akartam, hogy büszke legyen magára, színleltem neki pár orgazmust (tudtam, hogy nem lesz hosszú távú a dolog, mert aztán elköltözött). Mit ne mondjak, tényleg dobott az egoján... persze ez nem jó taktika és nem is válasz a fenti kérdésre, de nem akartam magamban tartani.
Mármint melyiknek? De mint mondtam egész éjjel csináltuk, órákon keresztül.
A 3. válaszadõnak üzenem: tapasztalat, hogy hogy sikerülhet 3 órán keresztül:D:D Nõ vagyok, és a párommal rettenetesen meg vagyok elégedve. és nem kevés az ijen eset imerõsöknél sem.. de tényleg függ, hogy mikor volt utoljárra orgazmus. a régebben vagy még soha akkor korán elmegy a sex alatt, vagy legalábbis korábban. a nõknél sok tényezõ van: mennyire van felizgatva, kivánja e a párját, mijen pózban, mijen szögben vannak. az orális sexnél pedig a türelem az összhang, a vágy, és a ... a tudást akartam irni, de inkább partnerfügõ..
Azt elõzõt is én írtam, de elfelejtettem, hoyg nálam ebbõl a szempontból amjdnemhogy mindegy, hogy orálisról vagy normális szexrõl beszélünk. De azért tapasztalatom szerint orálisnál sokat számít, hogy ki mennyire "ügyes"... és mennyire szereti csinálni. Ha azt látom, hogy a pasim csak azért csinálja, hogy nekem jó legyen, õ nem élvezi, az már veszett fejsze nyele...
Egyszerûen fogalmazva az ÁTLAGOS férfi illetve nõ nem létezik. Ez mindenkinél teljesen másképp van. Volt egy lány akinek 1-2 perc alatt orgazmust tudtam csinálni, és egyszer kb. 20 orgazmusa volt egy éjszaka alatt. Egy másik lánynak kb. egy óráig tartott, és egyre nehezebben ment. A 4-nél már majdnem feladtam, de csak sikerült. :) Nekem, ha egy lány orálisan csinálja, az kb egy óra, de függ attól, hogy a lány mennyire ügyes, és hogy milyen régen volt amikor legutóbb elmentem. Mivel "kezdõ" vagyok a normális szexben kb. fél perc alatt elmegyek (túl jó odabent), aztán max még fél percig tudom folytatni az aktust, szerencsére volt hogy ezalatt a lánynak is jó volt. Megkönnyebbültem amikor megtudtam, hogy a korai magömlés a kezdetekben, minden férfinál természetes. Úgy hallottam hogy valaki képes rá akár 3 órán keresztül is.
Na igen, lehet, bár megmondtam neki is, hogy szerintem a legrosszabb dolog amit egy nõ a férfival tehet, hogyha színlel. Ráadásul rendkívül õszinte lány. Szerintem legalább 10 biztosan volt neki, ez biztos, mert sokszor jelezte, hogy kicsit pihennie kell, meg fél óránként csak volt neki, ha 2 perc alatt képes rá. És lehet, hogy tényleg nem "átlagos" lány, mert pl. eszméletlenül nedves volt végig. Nem szoktam mindíg észrevenni, hogy a lánynak mikor van orgazmusa. Kb így zajlott le egyszer: "Jó már? - Viccelsz? Már kétszer elmentem.." Nem fogok errõl vitázni, tévedhetek. De abban biztos vagyok, hogy minden lány más és más. Valakinek két perc, valakinek egy óra, valaki erre érzékenyebb, valaki arra. És ez velünk is így van.
Akkor az a lány neked nagyont hazudutt!!! Meg persze jól szinlelte!!! De ha igaz akkor tuti vmi baja is va csóri csajnak!!!
féperc kb :D
elsõ 20 p, a többi kb 10 18 7x 8x
A kérdező hozzászólása: 25 F 15 -20 perc 2 max 3 jóesetben:)

Egy átlagos, jó kondiban lévő embernek mennyi idő alatt "illik" 2 km-t leúszni mell úszásban?

Tudom, más ha 50 m-t szorzok fel, vagy ha a profikhoz hasonlítok adatokat, azért is kérdem, hátha valakinek van tapasztalata, vagy bármi más. Persze gyakorlás után gondoltam ezt a 2000 métert.

Legjobb válasz: én kb 50 perc alatt szoktam 2,5 öt, de a felee gyors, csak a fele mell. és az àtlagnál azért többet sportolok...

én kb 50 perc alatt szoktam 2, 5 öt, de a felee gyors, csak a fele mell. és az àtlagnál azért többet sportolok...
én vzilabdázom és mi edzésem a 3000 métert 50 perc alatt úsztuk le pillangó uszásban. ehez talán tudsz viszonyítani
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
én is többet úszok, de ha azt nézzük, hogy átlagosan, jó kondiban, mellben is (ha pasi vagy) olyan 40-45 perc alatt illene leúszni de az is kérdéses, hogy mit értesz átlagos alatt
Bár a kérdés már nem tegnap érkezett :) , de én 30 éves nõ vagyok, nem vagyok egy nagy sportember, de heti 3-4x úszom, kb. 60 perc alatt megy a 2000m.
A kérdező hozzászólása: Neked is köszönöm utolsó! Én 32 éves nõ vagyok, és idén indulok az Ironman-en. A futás meg a biciklizés nem gond, mert amióta járni tudok azóta mindig is sportoltam valamit, illetve több évig hosszú távfutó voltam. Az úszás az egyetlen "mumus", mert azt csak felnõtt fejjel, ismerõsök által tanultam meg, és a mell jobban megy mint a gyors, de sokak szerint nem lehet olyan gyorsan mellben úszni, de az itteni válaszokból az derült ki, hogy nem lehetetlen.

Átlagosan mondjuk egy hónap alatt hány cm-t nő a haj?

Legjobb válasz: 1 hónap alatt kb 1 cm-t, de van akinek többet van akinek kevesebbet...

1 hónap alatt kb 1 cm-t, de van akinek többet van akinek kevesebbet...
nekem is kb 1 centit nõ havonta.
1-1, 5 cm. Átlag.
hát nem tudom akkor nekem nagyon nõ a hajam mert nekem inkább havi 3 cm
Utolsó válaszadó! Igen, ez már nem átlagos, szerencsés vagy, ha növeszted! Csak a kérdésben az átlagos volt:) Van akinek egy hónap alatt 1 centit is alig nõ a haja.
nekem havonta fél cmt :( 12/l


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!