Találatok a következő kifejezésre: Együttlet utan, nap (129 db)

5 nappal az együttlét után kimutathatja a teszt a terhességet, ha az együttlét 2 nappal az elmaradt menzesz előtt volt?

Egyáltalán ilyen esetben lehetek terhes? lecsúszott az óvszer, a menzesz pedig elmarad, pedig nem szokott késni.

Legjobb válasz: tehát akkor három napja késik... Lehetséges teherbe esni, ha ilyen késõn van peteérésed, ami eléggé ritka. Lehet, hogy tényleg csak késik, vagy elszámoltad magad, de egyébként szerintem nem mutatná ki a terhességet. Legkorábban az együttlét után 3 héttel mutatja ki általában.

tehát akkor három napja késik... Lehetséges teherbe esni, ha ilyen késõn van peteérésed, ami eléggé ritka. Lehet, hogy tényleg csak késik, vagy elszámoltad magad, de egyébként szerintem nem mutatná ki a terhességet. Legkorábban az együttlét után 3 héttel mutatja ki általában.
Minimum 11-dik napon együttlét után mutatja ki a teszt, és igen, ilyen esetben is lehetsz terhes, de a valószínûsége kicsi, szerintem csak azért késik, mert stresszel-sz rajta. De ha a késés 2 hétig tart akkor tesztelj! Üdv. 27hkm
11. napon? Az a legkorábban és csak különleges peteérésnél, nem?
Bocs, de ez a kérdés nem teljesen érthetõ. Jól értem, h együttlét után véreztél? Légyszi írd le újra a kérdést!
A kérdező hozzászólása: Igen jól érted-együttlét után (de nem heveskedtünk vagy durvultunk)és 3-4 napig tartott!És a köv. szex után ugyanez történt. Itt tartunk most! Azt se tudom mikorra várjam már a havimat.

Az együttlét után mikor lehet tesztet csinálni? Babát szeretnénk és türelmetlenek vagyunk! Az a probléma, hogy a munkahelyemen ládákat cipelek, meg egész nap megyek napi 8 órában! Most kritikus a helyzet a munkaheyeken Értitek gondolom?

Legjobb válasz: Szia! Az együttlét után körülbelül 14 nappal lehet elsõnek tesztelni a reggeli vizeletbõl. Ha babót szeretnétek, akkor gondolom a ciklusod közepe felé próbálkoztatok, hogy sikerüljön a dolog, hiszen ekkor van a peteérés. Szóval ha így volt és kb 28 napos a ciklusod, akkor a várható menses kimaradása után mondjuk két-három nappal már ereményes lehet a teszt.Elvileg a legjobb a Pregimax plus, de szerintem a lilly és a pregnancy easy sem rossz. Ezeket dm-ben, rossmannban és tescoban is meglehet venni. Azt hiszem 700 forint tájékán vannak :) Drukkolok, hogy baba legyen :) Nekem sajna most nem jött össze :( Három teszt is negatívat jelzett

Szia! Az együttlét után körülbelül 14 nappal lehet elsõnek tesztelni a reggeli vizeletbõl. Ha babót szeretnétek, akkor gondolom a ciklusod közepe felé próbálkoztatok, hogy sikerüljön a dolog, hiszen ekkor van a peteérés. Szóval ha így volt és kb 28 napos a ciklusod, akkor a várható menses kimaradása után mondjuk két-három nappal már ereményes lehet a teszt.Elvileg a legjobb a Pregimax plus, de szerintem a lilly és a pregnancy easy sem rossz. Ezeket dm-ben, rossmannban és tescoban is meglehet venni. Azt hiszem 700 forint tájékán vannak :) Drukkolok, hogy baba legyen :) Nekem sajna most nem jött össze :( Három teszt is negatívat jelzett
Értem én, hát persze. Ugyanebben a cipõben járok én is. Bár egyébként is szerettünk volna, csak most így egy kicsit felgyorsult a dolog. Mindenkinél más mikor jön össze. Szedtél elõtte fogamzásgátlót? Én a többiek ill. nõgyógyász tanácsára elkezdtem inni a cickafarkfû, meg a palástfû teát, és bizakodom, hogy minél hamarabb összejön mindannyiunknak. Ne stresszelj az is nagyon fontos. Egyébként, ha annyira gáz a helyzetet, akkor miért nem mész el táppénzre? Lehet, hogy jót tenne a baba program szempontjából is. Nos?
Szia! Szerintem szedjél E vitamint, kisebb az esélye annak, hogy korai vetélés legyen. A cipelés miatt, meg a megerõltetõ munka okozhatja a vetélést. Próbáld ezekkel megelõzni a bajt, ha a munkahelyeden nem kímélnek. Gondolom nem vennék jó néven ha elmennél begsibe! Sajnos sok helyen van ilyen helyzet és ez elég lehangoló, hogy már az terhesség elején ilyen stresszben kell lennünk a munkahely miatt. Már arra gondolok, hogy mire lejár majd a GYES, akkor még lesz-e munkahelyed vagy sem!! Megértem a helyzetedet. Azért tanácsolom az E vitamint, kicsit talán növeli az esélyeidet! Sok sikert!!!
Azt hiszem jobb megnyugodni és talán ha kevesebbet görcsöl az ember a dolgon akkor hamarabb összejön a baba :)
Én is úgy érzem, hogy már csak beképzelem. Egyébként nekem is érzékenyek a melleim, feszül, szurkál a hasam, székrekedésem van, néha émelyeg a gyomrom; a teszt meg negatív. De nem feladni!
Fájnak a melleim, a derekam, egész nap kívánós vagyok...de szerintem már csak beképzelem a tüneteket :) Köszi a bíztatást :) próbálkozunk majd megint:)
Hát én nem akarlak elkeseríteni, de 3 negatív teszt... Mire alapozod azt az érzést, hogy terhes vagy. Vannak tüneteid? Egyébként egy a lényeg: próbálkozni, próbálkozni, nem feladni, próbálkozni, nem elkeseredni, próbálkozni. Remélem mihamarabb lehet gratulálni:)
Ha már itt vagyunk. Szerintetek mennyi az esélye annak, hogy három teszt is negatív lett, de mégis terhes vagyok? Lehet olyan hogy valakinek nem mutatja ki egy hónappal az együttlét után sem? Mondjuk mert kevés van abból a biz.hormonból? Vagy most ne reménykedjek?
Azért a következõ menstruációt várd meg szerintem, ha késik csinálj egy tesztet. Ha türelmetlenebb vagy, akkor csak barátnõmet tudom idézni: Már megint el kell mennem tesztet venni. Õ minden héten csinál, eddig sajnos sikertelenül.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok jó és hasznos tanácsot, remélem mihamarabb sikerül a baba!

Az együttlét után csak 14 nap után mutatható ki a terhesség?

Olvastam hogy egy n?gyógyász orvos szerint KB 14 nappal mutatható ki...ez a kb azt jelenti hogy el?bb is ki lehet? Vagy inkább utóbb?

Legjobb válasz: nekem 12.nappal (a számított ovuláció és együttlét után) pozitív lett a teszt. Korábban csak a 16.nap körül. Szóval én jártam így is úgyis.

nekem 12.nappal (a számított ovuláció és együttlét után) pozitív lett a teszt. Korábban csak a 16.nap körül. Szóval én jártam így is úgyis.
Leghamarabb kb akkor de a 10-12. nap elõtt semmi esetre sem...Da ha még ekkor negatívat mutat a teszt akkor sem kell elkeseredni még annyira kevés a HCG szint h nem mindig mutatja...a legjobb megvárni az elsõ vérzéskimaradást :) 22hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) csak azért kérdeztem mert nekem ez lesz a 3.baba, és nem tudom hogy bebeszélem magamnak vagy tényleg 2 gyerek után már hamarabb megérzi az ember, de hányingerem van és érzékeny vagyok a szagokra annak ellenére hogy beteg vagyok és alig kapok levegõt :/
Én a 2. babánál nagyon hamar rosszul éreztem magam, már a 9. dpo-tól szédülés, hányinger, de a teszt 11. napon nega, talán a13.-on lett halvány csík.
Nekem megjött és késett is egy napott, de viszont csak egy napott volt meg utánna együtt voltam a párommal és megint megjött egy fél napra lehetek terhes szerintetek?
elsõ vagyok. Nekem is ez a 3. babám. Vérzés nemvárta elõtt 5nappal lett pozi a tesztem, tehát nagyon korán megéreztem.Enyhe hányingerem is volt...
A kérdező hozzászólása: kedves elsõ.hogy érted azt hogy vérzés nem várta elõtt??
Úgy értette h mikor meg kellene jönnie de azért írta h nem várta elõtt mert h ugye nem várod h megjöjjön a bajod hiszen babát szeretnél ezért szokás úgy mondani h nemvárt :) vagyis magyarul a menzid elõtt :)
köszi elõzõ, pont így értettem! Kedves kérdezõ, leírták a választ.Nemvárt vérzés (menzi) elõtt már 5 nappal.

Az együttlét után a nőnek hány napig kell szedni a fogamzásgátlót?

Legjobb válasz: nem az együttlét után kell elkezdenie, hanem elõtte, a menstruáció elsõ napján az már régen rossz, ha az együttlét után kezd, úgy már nem fog védelmet nyújtani

nem az együttlét után kell elkezdenie, hanem elõtte, a menstruáció elsõ napján az már régen rossz, ha az együttlét után kezd, úgy már nem fog védelmet nyújtani
A kérdező hozzászólása: és ha az megjött akkor hány napig kell szedni ?
21, majd 7 nap szünet és kezdõdik minden elölrõl hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 14 de am fiú vok :)
A kérdező hozzászólása: és te?:)
2, 5x annyi, lány 8-os bioszkönyv nagyban segít tisztázni a részleteket
A kérdező hozzászólása: akkor 35vagy ?:)

Az együttlét után 15 nappal pecsételő vérzésem van. Terhes lehetek?

Úgy olvastam, hogy 7-12 nap között jelentkezik ez a vérzés.

Legjobb válasz: Az együttlét után 14 nappal már tesztelhetsz is, és ha mégis negatívat mutat , és nem is jött meg akkor rá 2 napra újabb teszt. Ha elmaradt a vérzés akkor igen lehetsz.

Az együttlét után 14 nappal már tesztelhetsz is, és ha mégis negatívat mutat , és nem is jött meg akkor rá 2 napra újabb teszt. Ha elmaradt a vérzés akkor igen lehetsz.

Együttlét után hány nappal érdemes tesztelni? És melyik a legérzékenyebb teszt?

Legjobb válasz: a 10-es érzékenységû a legérzékenyebb. Ha biztosra akarsz menni, akkor együttlét után 16 nappal tesztelj. Ha nem bírod, akkor 14 nappal utána is tesztelhetsz, de nem biztos, hogy kimutatja.

a 10-es érzékenységû a legérzékenyebb. Ha biztosra akarsz menni, akkor együttlét után 16 nappal tesztelj. Ha nem bírod, akkor 14 nappal utána is tesztelhetsz, de nem biztos, hogy kimutatja.

Legkésőbb hány nappal az együttlét után érdemes még tesztelni? 20 napja voltunk együtt.

Eddigi teszt negatív, de hátha... mensi nincs, émelygés van

Legjobb válasz: Szia. Hány naposak a ciklusaid, és hány napja késik. Szerintem ezek mérvadóbbak, mint hogy hány napja volt az együttlét. Mondjuk 20 nap alatt már be kellett volna ágyazódnia, ha volt megtermékenyülés, de sok minden lehet. Mondjuk a spermák még 3 napig életképesek, és akkorra érik a petéd, megtermékenyülés, azután 12 nap lehet a beágyazódás, és még csak azután mutatják ki a tesztek... Szóval, ha késik a mensid, 2-3 nap múlva próbálhatsz újra tesztelni. Kívánom, hogy olyan eredményt kapj, amilyenre vágysz!

Szia. Hány naposak a ciklusaid, és hány napja késik. Szerintem ezek mérvadóbbak, mint hogy hány napja volt az együttlét. Mondjuk 20 nap alatt már be kellett volna ágyazódnia, ha volt megtermékenyülés, de sok minden lehet. Mondjuk a spermák még 3 napig életképesek, és akkorra érik a petéd, megtermékenyülés, azután 12 nap lehet a beágyazódás, és még csak azután mutatják ki a tesztek... Szóval, ha késik a mensid, 2-3 nap múlva próbálhatsz újra tesztelni. Kívánom, hogy olyan eredményt kapj, amilyenre vágysz!
Hát 20 nap után már szerintem ki kellene mutatni. Nagy átlagban már peteérés után 14.-15. napon kimutatja, még ha halványan is. Nekem együttlét után 11. napon kimutatta!

Szexuális együttlét után hány nap múlva érdemes terhességi tesztet csinálni?

Legjobb válasz: NEM. Leghamarabb együttlét utáni 11-12 napon mutatja ki, biztosra pedig az elmaradt mensit követõ napon.

NEM. Leghamarabb együttlét utáni 11-12 napon mutatja ki, biztosra pedig az elmaradt mensit követõ napon.
Szia! Igen, kb 14 nap. Ha nem jön meg a mensesed, akkor kezdj tesztelni, addig nem érdemes.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszodat.Csak azért kérdezem, mert a ciklusom nem rendszeres.És igazából nem tudom, h mikor kellene megjönnie.10 napja voltunk együtt, védekeztünk, de a gumi bennem maradt, és attól félek, h terhes vagyok.Együttlét után két napig fájt a hasam, és barnáztam is.Szerinted akkor lehetett peteérésem?2 nap múlva, ha tesztelek, az valós eredményt ad?
Szia! Nekem az együttlét után 9!!! nappal már pozitív volt a tesztem :) Igaz halvány, de egyértelmûen 2 csíkos. Ma van a nemvárt elsõ napja, ma erõs pozitív lett! Elõbb biztos nem foganhatott a babánk, mert akkor voltunk együtt elõször védekezés nélkül. x-epil 25-ös tesztet vettm, tehán nem is a legérzékenyebbet (pl. Qupido, az 10-es) Minden jót!
Szia! Mi 7-én és 11-én voltunk együtt a párommal.most iszonyat hányingerem van 2 napja, fájnak a melleim, fáj a derekam. Este tesztelek és megírom mi lett.12 napja és 8 napja voltunk együtt..De sztem pozitív lesz, a tüneteim alapján...:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon várom a válaszodat!Szorítok!
Akár lehetett az is.Bár ez a 14 nap nekem kicsit soknak tûnik.Kivéve ha késõbb volt a pé-ed, mint az együttlét.Nem várt napjánál hamarabb ne tesztelj.
A kérdező hozzászólása: menstruációm után egy nappal voltunk együtt .. 16-án 29 én egy csepp vérzés.. 11 én kell megjönnie ma teszteltem negativ

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!