Találatok a következő kifejezésre: Együttlét utáni napon (15 db)

Létezik olyan, hogy az együttlét utáni napon már émelyeg valaki?

Az elõzõ terhességemnél nem tapasztaltam ilyet, de sose szokott gyomorproblémám lenni és olyan fura.

Legjobb válasz: Létezik olyan, persze. Csak az nem azért van, mert terhességi tünet lenne, hisz még akkor be sem ágyazódott. Más ok miatt viszont természetesen elõfordulhat.

Létezik olyan, persze. Csak az nem azért van, mert terhességi tünet lenne, hisz még akkor be sem ágyazódott. Más ok miatt viszont természetesen elõfordulhat.
Terhesség miatt nem. Rossz vacsi miatt persze.
Persze, de annak semmi köze a terhességhez. Gyomorrontás, vírusfertõzés, bélflóra egyensúlyának felborulása, vérnyomásprobléma, ezek mind-mind okozhatnak kellemetlenségeket, émelygést, elõbbiek hányingert, hányást.
Nem.
Terhessegtol kizart! De ha mar voltal terhes ezzel te is tisztaban kell h legyel h ilyenkor nem lehet attol.
Elvileg nem, bár velem is ugyanez volt! 2 nappal együttlét után émelyegtem reggel, de tudtam, h ez még nem lehet a terhességtõl! Viszont onnantól kezdve 4 napig minden reggel rosszul voltam! Nem akartam elhinni, h csak beképzelem! Ezek után 1-2 napig megint semmi, majd megint rosszul lettem reggel! Ez a peteérés után volt kb 8-9 nappal, és mivel volt beágyazódási vérzésem, ezért tudtam, h valami csak történik velem! Aznap (4 nappal a nemvárt elött) csináltam egy tesztet, ami halványan pozitív volt! Nemvárt napján a 2 csík már sokkal erõsebb volt! Szóval visszatérve a kérdésedre, nem hinném, hogy a terhességtõl voltam rosszul, de az tuti, h köze volt hozzá! :) 5 hetes km

Mi az oka, hogy együttlét utáni napon, pici vérzés van? ( egy-két csepp)

Legjobb válasz: Ha mostanában vesztetted el a szüzességed, akkor amiatt. Ha nem, akkor pedig valószínû kicsit megsérültél valahol, amit nem éreztél meg, de elég volt ahhoz, hogy kicsit vérezz.

Ha mostanában vesztetted el a szüzességed, akkor amiatt. Ha nem, akkor pedig valószínû kicsit megsérültél valahol, amit nem éreztél meg, de elég volt ahhoz, hogy kicsit vérezz.
Talán méhszájseb. Nekem is van egy pici méhszájsebem, és én is véreztem szex után, kérdezte is a doki, hogy nem vérzek, mondom de, és azután mondta.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. A méhszájsebbel csinált valamit az orvos? hogyan kezelte?
Hát nem tudom, hogy konkrétan arra adta e a krémet, de volt mit helyretenni odabent így egy hónapos kúrát írt elõ vitagyn c krémmel, lehet, hogy ezt a sebre is írta, de nem tudom. Nem mondott semmit, hogy azzal mit fog, vagy mit kellene csinálnom.

Mikor érdemes terhességi tesztet csinálni, a szexuális együttlét utáni hányadik napon? Kicsit konkrétabban: Hétfön történt a malőr, melyik nap csináljam meg?

Legjobb válasz: Kb. 10 nap, a beágyazódás. Leges-leges legkorábban jövõ csütörtökön csinálj, de ekkor még kétséges, hogy mutat-e valamit. Inkább a 12-14. napon javaslom.

Kb. 10 nap, a beágyazódás. Leges-leges legkorábban jövõ csütörtökön csinálj, de ekkor még kétséges, hogy mutat-e valamit. Inkább a 12-14. napon javaslom.
Jövõ hét vasárnapnál hamarabb felesleges, még akkor is elõfordulhat, hogy negatív annak ellenére, hogy baba van. A legbiztosabb kb. akkor amikor meg kellene jöjjön, vagy pár nappal utána.
Ha malõr, akkor ne a tesztre várj, hiszen ma még bevehetsz egy 72 órás tablettát! Ez nem vicc, hogy vagy sikerül, vagy nem. Ha tervezed a babát, akkor az együttlét után kb. 15 nappal javaslom a tesztet, elõtte vagy mutatja, vagy nem, ami eléggé pénzkidobás jellegû.
Egyetértek, ha nem szeretnél babát, akkor eseményutáni tablettáért érdemes elmenni. Egyébként, ha veszel egy érzékenyebb tesztet, akár jövõhét csütörtökön tesztelhetsz, de még nem biztos, hogy kimutatja, úgyhogy, ha nem, megismételheted a hétvégén.

Menzesz utáni 4. napon, együttlét utáni 8. - on mitől lehet peteéréskor jellemző tojásos nyák?

Eddig ilyet nem tapasztaltam, lehet, hogy "csak" egy extra peteérés? Ciklusom pontos.
Halvány pozitív = pozitív Gratulálok!
Igen, két nap múlva új teszt. Gratulálok!!!! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!Második baba lenne, de biztos ami biztos 2 nap múlva újra tesztelek!!
Nem ágyazódott be a petesejt, vagy felszívódott. Szerintem.
Szia! 4 hónappal ezelött én is így voltam aztán 1 hét késéssel megjött elmentem dokihoz és azt mondta hogy ha halvány csik jelent meg az mástól is lehetett a szervezetemben, aztán a következõ hónapban láss csodát erõs csík jelen meg és most boldog 8 hetes kismama vagyok.
Mert az elso teszt sikertelen volt, van ugy néha hogy nemsikerul az eredmény de az ra van irva az inf.papirra, en a 3negativnak hinnék, mert ha terhes lennél az a masik csik csak erosodne, nem eltunne.

A együttlét utáni 5. napon kimutatja a terhességet a teszt?

Nem bírok várni. :s

Legjobb válasz: Nem fogja kimutatni. A terhességi tesztek 2-3 héttel a "sikeres" aktus után adnak értékelhetõ eredményt.

Nem fogja kimutatni. A terhességi tesztek 2-3 héttel a "sikeres" aktus után adnak értékelhetõ eredményt.
Vegyél kettõt, azt egyiket 10 nappal utána, a másikat pedig 15 nappal utána használd fel, úgy már valószínû, hogy biztos eredményt kapsz.
Nem mutatja ki. A legjobb az, ha 14 napot bírsz várni az aktus után. A 2. héttõl kezd valamelyest megbízható eredményt mutatni, addig felesleges próbálkozni vele.

Együttlét egymás utáni napokon, de baba még lehet igyis nem?

A menszeszem szept26-tól 1ig volt meg!Együtt voltunk 5-6-8-9.én is.Volt 2nap amikor legalább 2szer is megtörtént. Azt mondják igy nemigazán van esély,ezért irom hogy ez "baj"e?!Kívántuk is egymást és igyjött ki.Nagyon jólenne ha már sikerülne a baba is.Ovuteszteltem tegnap nincs nagy eltérés a 2csik között se!Fehér nyákom is ezeken a napokon is elégjol volt.Jólenne ha sikerülne.28-30napos napos ciklusaim vannak.A csalódások miatt persze már nemis tudok rágondolni hogy sikerül:/ de egy pici remény még marad bennem is..

Legjobb válasz: Bármikor sikerülhet a baba :) Mi is sokat voltunk együtt és elsõre sikerült!

Bármikor sikerülhet a baba :) Mi is sokat voltunk együtt és elsõre sikerült!
Egészséges felnõtt embereknél, ha minden rendben van és normális ciklus, peteérés van, elegendõ mennyiségû és miõségû spermium a spermában, akkor ez nem gond. A 2 naponta szeretkezést azért tanácsolják, mert sajnos nagyon nagyon sok párnál van valami gond, sokáig nem sikerül a baba, és ilyenkor érdemes, friss 2-3 napig gyújtögetett cuccal próbálkozni. Kárdés, hogy mióta próbálkoztok. Ha 6 ciklus óta vagy régebben, akkor érdemes lenne 2 naponta szeretkezni, ha viszont már több mint 1 éve, akkor irány az orvos!!
Nem úgy van, hogy menstruáció kezdetétõl 10-15. napig szinte esélytelen? Amúgy azt mondják, hogy az ideális "spermaminõség" miatt nagyobb az esély a megtermékenyítésre, ha 2 naponta van az együttlét. Annyiszor viszont kell is.
A kérdező hozzászólása: Vetélésem óta ez az 5.hónapja a probálkozásoknak:( Amugy találatam egy ovus oldalt ahol leirják a dolgokat, és ha jol számolom akkor jó idõkben vagyunk 1ütt.Igaz multhónapban nemsokat tudtunk együtt lenni ezért is esünk tán egymásnak ennyit:) dehát istenem..azért jólenne már egy picuri..http://www.progeszteron.hu/a-noi-test/ovulacio/ ezaz az oldal :)
Mi épp külföldön voltunk, mikor megfogant a baba.Az 1 hónap alatt minden nap együtt voltunk, volt olyan nap mikor többször is.A végére csak össze jött a baba :)

Mutathat már ki valamit a szexuális együttlét utáni 11. napon a terhességi teszt? Suresign terhességi teszt, ismerős? Ha igen: tapsztalat?

Õszintén megmondom félek..Párommal az életünket terveztük már, attól független, hogy fiatal vagyok (21). / Õ 27/. Sokat hangoztatta, mennyire szeretne egy babát... Most lehet teljesül neki ez az álma, egy "Kis" szépséghibával. Hétf?n szakítotunk... Így viszont rettegek nehogy pozitivat mutasson majd a teszt, hisz mihez kezdek akkor?! :(

Legjobb válasz: Van rá esély, hogy kimutatja már, bár a tesztet magát nem ismerem.

Van rá esély, hogy kimutatja már, bár a tesztet magát nem ismerem.
Hát ezt õszintén sajnálom. Persze, ha a megfelelõ idõben voltatok együtt, simán lehet, hogy 11 nap alatt kimutatja. A Suresign-t én sem ismerem. Asszem a 10-es érzékenységûek mutatják ki a leggyorsabban, pl. Amazon plus.
10-es érzékenységû már szerintem is kimutatja! Sajnálom ha úgy alakul hogy nem maradtok együtt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segitséget...:) várok még 1-2 napot és tesztelek! Párommal én még nem adtam fel a békülés lehetõségét:) Minden sokkal könyebb volna ha nem lennénk külön... Biztos családi háttér, lakás, kocsi... Azt hiszem, akkor még boldog is lennék ha pozit mutatna, de így :(
Igen, biztos.
A kérdező hozzászólása: és megírom mi történt
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy köszi, én szorítok neked! :)
Én ma vagyok az együttlét utáni 21-ik napon, csütörtökön megyek dokihoz, mert volt pozitiv tesztem négy is, azóta viszont mind nega. Utrot használok, úgyhogy nekem nem is fog megjönni. Múlt hét pénteken már voltam UH-n, akkor még semmit nem láttak, remélem holnapután jó hireket kapok! Drukkolok neked! Majd írd meg, mi lett!
De!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, nem tesztelek többet, megpróbálok a héten elmenni dokihoz. Annyi tesztet vettem már, az orvosnak csak látnia kell valamit ennyi idõ után, nem??
Ismételd meg a tesztet késõbb! Ha az is neg. és még nem jött meg, menj orvoshoz!
Vagyis 3 hete késik? Én biztos elmennék orvoshoz! Bármi lehet még.
A kérdező hozzászólása: 24 napja voltunk együtt utoljára, azóta már esedékes volt egy menszi, de csak 3 nap barnázás volt helyette
Hogy érted a 24.napot? 24 nap a cklusodban?
A kérdező hozzászólása: Voltam dokinál, nincs baba, de szerencsére gond sincs :) Azt mondta, ez elõfordulhat 1 évben egyszer, mármint, hogy vagy kimarad egy ciklus, vagy csak barnázgatás van heyette.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!