Találatok a következő kifejezésre: Együttlét után óráig fel (3 db)

Együttlét után ha megy a hasam lehet baj? Fogamzásgátlót szedek, de nem sokkal, kb fél órával együtt lét után ment a hasam. Nem lehet az hogy a gyógyszer is kijött belőlem stb?

a gyógyszert pár órája vettem be...köszi

Legjobb válasz: Nem az számít, hogy mikor voltatok együtt a pároddal, hanem hogy a gyógyszer bevétele után hány órával volt hasmenésed. Az én bogyóm tájékoztatójában az áll, hogy ha a tabi bevétele utáni 3-4 órában problémás a hasmenés/hányás. Olvasd el, hogy a tiédben ez hogyan van, és mi ilyenkor a teendõ.

Nem az számít, hogy mikor voltatok együtt a pároddal, hanem hogy a gyógyszer bevétele után hány órával volt hasmenésed. Az én bogyóm tájékoztatójában az áll, hogy ha a tabi bevétele utáni 3-4 órában problémás a hasmenés/hányás. Olvasd el, hogy a tiédben ez hogyan van, és mi ilyenkor a teendõ.
A kérdező hozzászólása: köszi

Együttlét után fél óráig fel sem kelek, sőt, a lábaimat feteszem a falra és alátámasztom magam párnákkal. Miután felkelek a 20-30 perc elteltével, kifolyik. Csak nekem folyik ki ennyire? Így hogyan fogok tudni teherbe esni?

Legjobb válasz: Már sokszor írtuk, hogy mivel gravitáció van a Földön, így kifolyik. De nem mind, marad is bent... Akkor is maradhatsz terhes, ha az aktus után egybõl felkelsz.

Már sokszor írtuk, hogy mivel gravitáció van a Földön, így kifolyik. De nem mind, marad is bent... Akkor is maradhatsz terhes, ha az aktus után egybõl felkelsz.
Én soha nem csináltam ilyesmit, mármint hogy nyugton/fekve maradtam, vagy felpolcoltam a medenclm stb., mindig ki is folyt rendesen, mégis terhes vagyok.... :-)
Nyugi! Ez így természetes. Én is mûvelem ezeket a "lábfelpakolásos" dolgokat és belõlem is kifolyik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Akiskatonák addigra már rég a helyükre bementek. Ami kifolyik az csak az ondóváladék, amiben vannak, amiben élnek, és persze amiben hozzád kerülnek :) Ne aggódj, a tartalom ott marad ;) (én is mindig fel szoktam pócolni a seggem legalább fél órára) Egyébként a doki azt mondta, hogy ez gravitáció, de akinek nehezebben jön össze, annak javasolni szokták, de van olyan doki is, aki szkeptikus ebben a témában. (mert azt mondja példának, hogyha fejen állsz, bekapsz v.mi kaját, az ugyanúgy lemegy a gyomrodba, pedig akkor ugye fent van a hasad) Érdekes dolog tényleg... Puszi

Mi miatt nem sikerül? Használok ovu tesztet, hőmérőzök, az együttlét után kispárnázok, pihenek utána legalább fél órát, az ovu korül 2 naponta együtt vagyunk és mégsem jön össze sosem.

Tudom, hülye kérdés de Ti hogy vagytok ezzel?

Legjobb válasz: Mit jelent a sosem? Ha fél évnél több, akkor irány a doki. Lehet hormonprobléma (pl. magas prolaktintól simán lehet szép görbéd, mindened, mégse jön össze, és csak egy bogyeszt kell beszedned), de persze az is, hogy csak stresszelsz rajta.

Mit jelent a sosem? Ha fél évnél több, akkor irány a doki. Lehet hormonprobléma (pl. magas prolaktintól simán lehet szép görbéd, mindened, mégse jön össze, és csak egy bogyeszt kell beszedned), de persze az is, hogy csak stresszelsz rajta.
Ez jó kérdés!Mióta próbálkoztok?Mi már 1, 5éve.Kb.fél éve tudjuk, h férjemmel van gond, már inszem elõtt állunk:(Nektek kivizsgálás volt már?
A kérdező hozzászólása: kb. 8-9 hónapja próbálkozunk, de az LH teszet még nemrég kezdtem el. Kivizsgáláson még nem voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget. Doki lesz a vége.
Szia! Felesleges dokihoz menni egy éven belül! És ezt nem csak én mondom, hanem az orvos is ugyanezt fogja mondnai. Csak egy év után kezdenek kivizsgálni. Az én tippem: Igyál palástfû teát naponta kétszer, és cickafarkot, vagy málnalevelet mellé. (én keverni szoktam) A párod pedig egyen lícium gyümölcsöt (bioboltban lehet csak kapni), vagy szedjen Maca Vibe tablettát. Ettõl nagyon sok, és gyors spermái lesznek. Nekünk ezek segítettek, és az elsõ alkalommal sikerült, ahogy nem védekeztünk. ;) Remélem segítettem, kíváncsi lennék az "eredményre"! :) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az infót. Próbálkozom a praktikáiddal. Hátha sikerül.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!