Találatok a következő kifejezésre: Együttlét után óráig (10 db)

Az együttlét után mikor lehet tesztet csinálni? Babát szeretnénk és türelmetlenek vagyunk! Az a probléma, hogy a munkahelyemen ládákat cipelek, meg egész nap megyek napi 8 órában! Most kritikus a helyzet a munkaheyeken Értitek gondolom?

Legjobb válasz: Szia! Az együttlét után körülbelül 14 nappal lehet elsõnek tesztelni a reggeli vizeletbõl. Ha babót szeretnétek, akkor gondolom a ciklusod közepe felé próbálkoztatok, hogy sikerüljön a dolog, hiszen ekkor van a peteérés. Szóval ha így volt és kb 28 napos a ciklusod, akkor a várható menses kimaradása után mondjuk két-három nappal már ereményes lehet a teszt.Elvileg a legjobb a Pregimax plus, de szerintem a lilly és a pregnancy easy sem rossz. Ezeket dm-ben, rossmannban és tescoban is meglehet venni. Azt hiszem 700 forint tájékán vannak :) Drukkolok, hogy baba legyen :) Nekem sajna most nem jött össze :( Három teszt is negatívat jelzett

Szia! Az együttlét után körülbelül 14 nappal lehet elsõnek tesztelni a reggeli vizeletbõl. Ha babót szeretnétek, akkor gondolom a ciklusod közepe felé próbálkoztatok, hogy sikerüljön a dolog, hiszen ekkor van a peteérés. Szóval ha így volt és kb 28 napos a ciklusod, akkor a várható menses kimaradása után mondjuk két-három nappal már ereményes lehet a teszt.Elvileg a legjobb a Pregimax plus, de szerintem a lilly és a pregnancy easy sem rossz. Ezeket dm-ben, rossmannban és tescoban is meglehet venni. Azt hiszem 700 forint tájékán vannak :) Drukkolok, hogy baba legyen :) Nekem sajna most nem jött össze :( Három teszt is negatívat jelzett
Értem én, hát persze. Ugyanebben a cipõben járok én is. Bár egyébként is szerettünk volna, csak most így egy kicsit felgyorsult a dolog. Mindenkinél más mikor jön össze. Szedtél elõtte fogamzásgátlót? Én a többiek ill. nõgyógyász tanácsára elkezdtem inni a cickafarkfû, meg a palástfû teát, és bizakodom, hogy minél hamarabb összejön mindannyiunknak. Ne stresszelj az is nagyon fontos. Egyébként, ha annyira gáz a helyzetet, akkor miért nem mész el táppénzre? Lehet, hogy jót tenne a baba program szempontjából is. Nos?
Szia! Szerintem szedjél E vitamint, kisebb az esélye annak, hogy korai vetélés legyen. A cipelés miatt, meg a megerõltetõ munka okozhatja a vetélést. Próbáld ezekkel megelõzni a bajt, ha a munkahelyeden nem kímélnek. Gondolom nem vennék jó néven ha elmennél begsibe! Sajnos sok helyen van ilyen helyzet és ez elég lehangoló, hogy már az terhesség elején ilyen stresszben kell lennünk a munkahely miatt. Már arra gondolok, hogy mire lejár majd a GYES, akkor még lesz-e munkahelyed vagy sem!! Megértem a helyzetedet. Azért tanácsolom az E vitamint, kicsit talán növeli az esélyeidet! Sok sikert!!!
Azt hiszem jobb megnyugodni és talán ha kevesebbet görcsöl az ember a dolgon akkor hamarabb összejön a baba :)
Én is úgy érzem, hogy már csak beképzelem. Egyébként nekem is érzékenyek a melleim, feszül, szurkál a hasam, székrekedésem van, néha émelyeg a gyomrom; a teszt meg negatív. De nem feladni!
Fájnak a melleim, a derekam, egész nap kívánós vagyok...de szerintem már csak beképzelem a tüneteket :) Köszi a bíztatást :) próbálkozunk majd megint:)
Hát én nem akarlak elkeseríteni, de 3 negatív teszt... Mire alapozod azt az érzést, hogy terhes vagy. Vannak tüneteid? Egyébként egy a lényeg: próbálkozni, próbálkozni, nem feladni, próbálkozni, nem elkeseredni, próbálkozni. Remélem mihamarabb lehet gratulálni:)
Ha már itt vagyunk. Szerintetek mennyi az esélye annak, hogy három teszt is negatív lett, de mégis terhes vagyok? Lehet olyan hogy valakinek nem mutatja ki egy hónappal az együttlét után sem? Mondjuk mert kevés van abból a biz.hormonból? Vagy most ne reménykedjek?
Azért a következõ menstruációt várd meg szerintem, ha késik csinálj egy tesztet. Ha türelmetlenebb vagy, akkor csak barátnõmet tudom idézni: Már megint el kell mennem tesztet venni. Õ minden héten csinál, eddig sajnos sikertelenül.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok jó és hasznos tanácsot, remélem mihamarabb sikerül a baba!

Együttlét után ha megy a hasam lehet baj? Fogamzásgátlót szedek, de nem sokkal, kb fél órával együtt lét után ment a hasam. Nem lehet az hogy a gyógyszer is kijött belőlem stb?

a gyógyszert pár órája vettem be...köszi

Legjobb válasz: Nem az számít, hogy mikor voltatok együtt a pároddal, hanem hogy a gyógyszer bevétele után hány órával volt hasmenésed. Az én bogyóm tájékoztatójában az áll, hogy ha a tabi bevétele utáni 3-4 órában problémás a hasmenés/hányás. Olvasd el, hogy a tiédben ez hogyan van, és mi ilyenkor a teendõ.

Nem az számít, hogy mikor voltatok együtt a pároddal, hanem hogy a gyógyszer bevétele után hány órával volt hasmenésed. Az én bogyóm tájékoztatójában az áll, hogy ha a tabi bevétele utáni 3-4 órában problémás a hasmenés/hányás. Olvasd el, hogy a tiédben ez hogyan van, és mi ilyenkor a teendõ.
A kérdező hozzászólása: köszi

Együttlét után hány órával/nappal lehet tesztet csinálni?

Legjobb válasz: Változó. Van akinek már 1 nap késés után vagy még elõbb, de van akinek csak 1-2 héttel utána. Mindenesetre ne órákban gondolkodj. :)

Változó. Van akinek már 1 nap késés után vagy még elõbb, de van akinek csak 1-2 héttel utána. Mindenesetre ne órákban gondolkodj. :)
EGyüttlét után? Min. két hét, de legkorábban az elmaradt menstruációt követõ napokban érdemes, hogy jó eredményt kapj. A reklámokkal ellentétben ajánlanám a reggeli elsõ vizeletet. Az együttlét után órákkal vagy napokkal... semmit sem tudsz meg.
most szombaton?peteérés úgy általában fél idõben szokott lenni...kicsi rá az esély, hogy mensi elõtt 3 nappal legyen valakinek peteérése, persze nem kizárt...
Igen kicsi az esélye, hogy így teherbe estél. De aktus után min. 2. héttel már megpróbálhatsz egy tesztet, ha biztosabb eredményt szeretnél, akkor utána pár nappal.
Ne csinálj gyereket, ha ennyire tudatlan vagy!
A kérdező hozzászólása: Vagyis mikor mutatja?
akkor tesztelhetsz legelõx mikor meg kellene jönnie vagy rá egy-két napra!most még semmit nem fog mutatni a teszt, ugyanis ha pont peteéréskor voltatok együtt, akkor is be kell még ágyazódnia a megtermékenyült petesejtnek és csak ezután kezdi el termelni a HCG hormont a tested, amit majd a teszt ki fog mutatni!én a "nem várt" napjának reggelén elsõ vizeletbõl teszteltem elõx halvány pozitívot, majd a rá következõ napokon és azok már egyre erõsebb két csíkosok lettek!
A kérdező hozzászólása: Szombaton voltunk együtt, hétfõn kellett volna megjönni.
Nekem az ovuláció utáni 13. napon mutatta ki, 12. napon még negatív volt. A barátnõmnek viszont ovuláció után már a 8. napon kimutatta. A fertilityfriends.com statisztikái szerint, amit több ezer hõgörbe ill. mensi naptár alapján számoltak, a leggyakoribb, hogy az ovu. utáni 13. napon mutatja ki a teszt elõször. Elõbb is lehet, de az ritkább...

Melyik terhességteszt megbízható, és az együttlét után pár órával tud pontos eredményt mondani?

Esetleg van olyan ami töbször használható?

Legjobb válasz: Bármelyik teszt kimutatja ha terhes vagy DE nem aktus után pár órával!És egyiket SE lehet 2x vagy többször használni. Javaslom ezt olvasd el FIGYELMESEN! http://noinetcafe.hu/index.php?Itemid=6&catid=10:baba-mama&i..

Ez a kérdés tényleg elég necces. Nem mutathatja ki semmi pár órával aktus után, mivel akkor még 100%, hogy nincs terhesség sem. Már az több óra, míg a spermiumok felérnek a petesejthez. Ha esetleg még ovu sem volt, akkor addig is eltelhet pár nap. Utána még a megtermékenyítés több óra, majd több nap vándorlás a méh felé. A beágyazódástól kezdve beszélünk terhességrõl, ami a megtermékenyítés után 6-7. napon kezdõdik.
Együttlét után legalább 2 hét mire a teszt kimutathatja, de valakinek késõbb. Egyszer használhatóak, és idõn belül kell leolvasni az eredményt! Valóban nem ártana az a biosz könyv...
Bármelyik teszt kimutatja ha terhes vagy DE nem aktus után pár órával!És egyiket SE lehet 2x vagy többször használni. Javaslom ezt olvasd el FIGYELMESEN! http://noinetcafe.hu/index.php?Itemid=6&catid=10:baba-mama&i..
Együttlét után pár órával???? Ilyen nem létezik! Hetek telnek el, mire beágyazódik és kimutatják a tesztek általában másfél-két hét, de van akinél több......jártál biológia órára? :)
Szerintem nem kellene még szexuális életet élned 10 évesen - ha jól tudom, valamikor 5. osztályban kezdik el az emberi szaporodást tanítani....
És olyan sincs ami többször használható.
"együttlét után pár órával tud pontos eredményt mondani"? Ilyen sajnos nincs!
Nincs ilyen, mivel akkor még nincs terhesség!
Ez de durva!!! :D Tényleg vannak ilyen emberek???? Szerintem neked még hagyni kéne ezt a terhesség dolgot, mert azért egy anyának több esze kéne, hogy legyen.. Sorry...
szerintem nem a kerdezot kellene blamalni, hanem inkabb szepen el magyarazni neki hogy a teszt csak kesobb mutatja ki az eredmenyt, ha mar kesik a menszi meg ilyenek, nem kell rogton a kerdezot lehordani mindennek, egyszeruen nem tudott egy dolgot pontosan, de hat nem hiaba talaltak ki ezt a forumot, azert hogy kerdezzunk nem?

A fogamzásgátlót egy hete szedem, és a barátommal egy hétre rá voltunk együtt, és belém engedte, de kb. az együttlét útán másfél órára véreslett a bugyim, nem nagyon, csak minimálisan. Ez mit jelenthet?

Legjobb válasz: Baromság! Nem lesz semmi gond. Védett már az a tabletta annyira 1 hét után, ne aggódj. Én ezt a nõgyógyászommal beszéltem annó. Az 1 hónap csak az elõvigyázatosság miatt van megadva. Én pl a leggyengébbet szedtem, és 7 nap volt ráírva, 7 nap után hatott. Belara.

Baromság! Nem lesz semmi gond. Védett már az a tabletta annyira 1 hét után, ne aggódj. Én ezt a nõgyógyászommal beszéltem annó. Az 1 hónap csak az elõvigyázatosság miatt van megadva. Én pl a leggyengébbet szedtem, és 7 nap volt ráírva, 7 nap után hatott. Belara.
függ attól, hogy milyen fogi tablettát szedsz... jangee-tól én is majdnem egész elsõ hónapban végig véreztem...
Az a baromság, kedves 6-os, hogy azt képzeled, ha nálad hat, másnál is tutira... Mi van, ha nálad sem hatott, csak épp mázlid volt?
1 hét után hat, én az elsõ hónapban végig véreztem. :(
ez jó kérdés:S:S pedig várni kell vele 1-2 hónapot mire hat:O
Nem kell a vérzés miatt aggódni, elõfordulhat bármikor. Viszont a terhesség miatt inkább aggódj.
szedd a tabit rendesen és 2hét múlva tesztelj is!nem tdni mennyi az esély sajnos...
A kérdező hozzászólása: Igen, és ebben a hónapban még vigyázzni kellett volna.. De nem tartottuk be.. :( És csak arra szeretnék választ kapni, hogy mennyi esély van a terhességre?!
Kisasszony, megkérdezte az orvosát, vagy a gyógyszerészét?
7: én is végigmenstruáltam az elsõ hónapot, de nem mertem korábban tesztelni. Második levél 8. tabijától próbáltuk élesben.

Együttlét után fél óráig fel sem kelek, sőt, a lábaimat feteszem a falra és alátámasztom magam párnákkal. Miután felkelek a 20-30 perc elteltével, kifolyik. Csak nekem folyik ki ennyire? Így hogyan fogok tudni teherbe esni?

Legjobb válasz: Már sokszor írtuk, hogy mivel gravitáció van a Földön, így kifolyik. De nem mind, marad is bent... Akkor is maradhatsz terhes, ha az aktus után egybõl felkelsz.

Már sokszor írtuk, hogy mivel gravitáció van a Földön, így kifolyik. De nem mind, marad is bent... Akkor is maradhatsz terhes, ha az aktus után egybõl felkelsz.
Én soha nem csináltam ilyesmit, mármint hogy nyugton/fekve maradtam, vagy felpolcoltam a medenclm stb., mindig ki is folyt rendesen, mégis terhes vagyok.... :-)
Nyugi! Ez így természetes. Én is mûvelem ezeket a "lábfelpakolásos" dolgokat és belõlem is kifolyik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Akiskatonák addigra már rég a helyükre bementek. Ami kifolyik az csak az ondóváladék, amiben vannak, amiben élnek, és persze amiben hozzád kerülnek :) Ne aggódj, a tartalom ott marad ;) (én is mindig fel szoktam pócolni a seggem legalább fél órára) Egyébként a doki azt mondta, hogy ez gravitáció, de akinek nehezebben jön össze, annak javasolni szokták, de van olyan doki is, aki szkeptikus ebben a témában. (mert azt mondja példának, hogyha fejen állsz, bekapsz v.mi kaját, az ugyanúgy lemegy a gyomrodba, pedig akkor ugye fent van a hasad) Érdekes dolog tényleg... Puszi

Együttlét után hányadik napon éreztetek valami furcsát? Beágyazódáshoz köthetõ tüneteket, mint pl. has vagy petefészek szurkálás, stb. és mikor volt az, amikor teljesen biztossá vált az öröm-állapot?

Volt esetleg ezeken kivül más változás is?

Legjobb válasz: Semmit az égvilágon nem éreztem. Amikor már meg kellett volna jönnie a vérzésemnek, tehát amikor kimaradt, akkor feszültek, fájtak és érzékenyek voltak a melleim. De akkor már a teszt is pozitív volt. De elõtte az ég világon semmilyen tünetet, furcsaságot nem éreztem. Tehát a beágyazódást sem éreztem.

Semmit az égvilágon nem éreztem. Amikor már meg kellett volna jönnie a vérzésemnek, tehát amikor kimaradt, akkor feszültek, fájtak és érzékenyek voltak a melleim. De akkor már a teszt is pozitív volt. De elõtte az ég világon semmilyen tünetet, furcsaságot nem éreztem. Tehát a beágyazódást sem éreztem.
Nagyon szkeptikus vagyok az ilyen megérzésekkel kapcsolatban, de amióta szültem, azóta érzem petefészkeim és a méhem. Nagyon furcsa, de tényleg így van, ahányszor mensiztem, mindig jött egy érzés, hogy most fog megjönni, futottam a wc-re és sosem tévesen. Most ez hülyén hangozhat, lehet kiröhögném azt, aki ugyanezt írja. Az aktus után 3 nappal már éreztem, hogy valami nagyon zajlik odabent. Enyhe görcsök, szúrások. Aktus után 1 héttel már egyre többször szúrt a hasam és furcsán éreztem magam, ezt nem tudom megmagyarázni, de éreztem, hogy nem a bajom fog megjönni. Aktus után 10 nappal már étvágytalan voltam és majd' leszakadt a derekam, 2 nappal késõbb pozitívat teszteltem. Ma 21 napja, hogy együtt voltunk, folyton wc-re járok és a hasam fájdogál, néha egy kis émelygés és fáradtság.
Nekem semmi extra nem volt, kivéve, hogy pé utáni 7. napon eszméletlenül fájt a bal petefészkem. MIntha késsel szúrtak volna. Azt hittem újabb peteérésem van. De nem volt, akkor ágyazódhatott be a kislányom :) Sok sikert!

Együttlét után 1 órával lehet ovu-tesztelni?

Úgy értem, nem befolyásolja vajon a vizeletet, ha még belekerül esetleg spermium is?

Legjobb válasz: elõtte kellett volna

elõtte kellett volna
A kérdező hozzászólása: Köszi!:) Még nem késõ, inkább csak elméleti kérdés volt. Egyébként ha lehet még 1 kérdés: délután is lehet tesztelni vagy inkább este? Tájékoztatón az van, hogy 10-20 óra között. Nekem jobban kijönne most a délután, most ebédeltem, 2 óra múlva tesztelnék. Szerintetek?
estefelé szoktak elõtte 2-3 órával nem lehet inni és mindig egy adott idõpontba kell tesztelni

Miért van az, hogy a barátnőmből az együttlét után csak jó pár órával később folyt ki az ondó? Lehet terhes?

Legjobb válasz: Istenem! Miért adsz az ilyen embereknek nemi szervet? Miért????

Istenem! Miért adsz az ilyen embereknek nemi szervet? Miért????
Aki hülye, az így jár. Gratulálok a babához!
Atya ég.. ráérnél úgy 10 év múlva szexelni.. :o
Ha nem szed tabit, akkor már terhes is. L, 19
99, 99% a terhességre az esélyetek!!! Gyerünk egy éjjel-nappal nyitva tartó patikába esemény utáni tablettáért!!! A Déli pu.-val szemben van ilyen patika!!!
ja, te úgy gondolod, hogyha 5 perc múlva folyik ki, akkor nem lehet terhes?? Ajaj..
Azér várjatok mer simán lehet h a csaj fogamzásgátlót szed :D:D:D:D
Valószínûleg szed valamit a csaj, mert a XXI. században nincs egy ember sem aki ilyen felvilágosulatlan legyen, hogy ha kifolyik nem lehet terhes. Azért könnyebb lenne elkerülni a félreértéseket, ha a kérdezõ odaírná a korát és az intelligencia hányadosát is :)
ha nem szed fogamzásgátlót akkor lehet terhes!!!! de nincs összefüggés a terhesség és az ondó kifolyásának ideje között, tehát elképzelhetõ hogy azért folyt ki késöbb az ondó, mert feküdt aludt (stb) szex után.

Mi miatt nem sikerül? Használok ovu tesztet, hőmérőzök, az együttlét után kispárnázok, pihenek utána legalább fél órát, az ovu korül 2 naponta együtt vagyunk és mégsem jön össze sosem.

Tudom, hülye kérdés de Ti hogy vagytok ezzel?

Legjobb válasz: Mit jelent a sosem? Ha fél évnél több, akkor irány a doki. Lehet hormonprobléma (pl. magas prolaktintól simán lehet szép görbéd, mindened, mégse jön össze, és csak egy bogyeszt kell beszedned), de persze az is, hogy csak stresszelsz rajta.

Mit jelent a sosem? Ha fél évnél több, akkor irány a doki. Lehet hormonprobléma (pl. magas prolaktintól simán lehet szép görbéd, mindened, mégse jön össze, és csak egy bogyeszt kell beszedned), de persze az is, hogy csak stresszelsz rajta.
Ez jó kérdés!Mióta próbálkoztok?Mi már 1, 5éve.Kb.fél éve tudjuk, h férjemmel van gond, már inszem elõtt állunk:(Nektek kivizsgálás volt már?
A kérdező hozzászólása: kb. 8-9 hónapja próbálkozunk, de az LH teszet még nemrég kezdtem el. Kivizsgáláson még nem voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget. Doki lesz a vége.
Szia! Felesleges dokihoz menni egy éven belül! És ezt nem csak én mondom, hanem az orvos is ugyanezt fogja mondnai. Csak egy év után kezdenek kivizsgálni. Az én tippem: Igyál palástfû teát naponta kétszer, és cickafarkot, vagy málnalevelet mellé. (én keverni szoktam) A párod pedig egyen lícium gyümölcsöt (bioboltban lehet csak kapni), vagy szedjen Maca Vibe tablettát. Ettõl nagyon sok, és gyors spermái lesznek. Nekünk ezek segítettek, és az elsõ alkalommal sikerült, ahogy nem védekeztünk. ;) Remélem segítettem, kíváncsi lennék az "eredményre"! :) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az infót. Próbálkozom a praktikáiddal. Hátha sikerül.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!