Találatok a következő kifejezésre: Együtt voltunk párommal nem védekeztünk terhességre (11 db)

Együtt voltunk a párommal nem védekeztünk terhességre utaló jelek jelentkeztek a tesztem negatív lett a menszeszem megjött de csak 3 napig tartott. Terhes lehetek? Mi ilyenkor a teendő?

Legjobb válasz: ha a teszt negatív, kicsi a valószínûsége, hogy terhes vagy. de várj és pár nap múlva csinálj egy tesztet, ha továbbra is tüneteket érzel.

ha a teszt negatív, kicsi a valószínûsége, hogy terhes vagy. de várj és pár nap múlva csinálj egy tesztet, ha továbbra is tüneteket érzel.
Ha a mensid csak kisebb mennyiségû volt és rövidebb, akkor még lehet, hogy terhes vagy. Ha a teszted a mensi megjövetele után egy héttel is negatív, akkor 99%, hogy nincs baba! (Bár hall az ember furcsa dolgokat.) Ha még késõbb is érzed a tüneteket, menj el dokihoz, õ 100%-ra tud neked választ adni.
lelki bánat, stressz, valami olyat ettél stb
Valami olyat evett? E most kikel? Bocsika vegyél tesztet és akkor meglátod mire gondolj. Attól, hogy elrontottad a gyomrod még meg kéne jönnie.
stressz miatt is késhet, nekem emiatt múlt hóban 2héttel késõbb jött meg. Ha beteg voltál és szedtél antibiotikumot, az is felboríthatja a ciklusod.

Mellfájás és viszketés, Van mikor fehér de van mikor sárga folyásom van. Has puffadás, Szerintetek ez terhesség jelei? 1-én kellene megjönnie de azelőtt többször is voltunk együtt a párommal és nem védekeztünk.

Legjobb válasz: Mellfájás attól is lehet h jelzi h hamarosan meg fog jönni, meg a sárga folyás is általában nálam is az van csak nekem sosem viszket! szóval szerintem ez nem terhességre utaló jel..

Mellfájás attól is lehet h jelzi h hamarosan meg fog jönni, meg a sárga folyás is általában nálam is az van csak nekem sosem viszket! szóval szerintem ez nem terhességre utaló jel..
A kérdező hozzászólása: A folyás nekem sem viszket csak néha a mellem .
ebbõl még bármi lehet ha ma nem jön meg, akkor teszt

Tegnap (augusztus-9 én) együtt voltam a párommal és nem védekeztünk (belém élvezett) előtte lévő nap ugyan nem ment el belém, de miután elment visszatette, és folytattuk. Utolsó menstruációm július 25-én kezdődött. Mekkora az esélye a terhességnek?

És mennyi id? után érdemes tesztet csinálni?

Legjobb válasz: Igen,elnézést félreírtam 8-át szerettem volna írni,nem 9-et.Beszélgettünk már a gyerekrõl,mindketten szeretjük a gyerköcöket,és fiatal szülõk szeretnénk lenni,de még nem olyan rég óta vagyunk együtt!

A kérdező hozzászólása: Igen, elnézést félreírtam 8-át szerettem volna írni, nem 9-et.Beszélgettünk már a gyerekrõl, mindketten szeretjük a gyerköcöket, és fiatal szülõk szeretnénk lenni, de még nem olyan rég óta vagyunk együtt!
A kérdező hozzászólása: Mennyi idõ után kezdenek jelentkezni a terhesség tünetei, és mik az elsõ jelek, nagy általában?
Szia Nekem szintén 25.-én jött meg és a ciklus.hu szerint 11.én lesz peteérésem.Mivel nagyon szeretnénk még 1 babát így szombat óta már neki kezdtünk a dolognak mert mostanában eléggé esélyes a dolog. Szóval bõven van esélye a terhességnek! Hónap végén érdemes tesztelni.
Elég nagy az esélye.Vegyél tesztet, ha nem bírod ki, az pár napos terhességet is kimutat.Ha nem vagy türelmetlen akkor meg várd meg hogy megjön-e a hónapban.Örülnél neki amúgy?
Egyrészt még most is 9-e van, másrészt ha nem akartok gyereket, akkor ne élvezzen beléd, ha meg akartok, akkor meg ne vegye ki. Másrészt nagy esélyed van, mert eléggé közelítesz a "középidõhöz".
Azt kifelejtettem, hogy olyan 2 hét múlva érdemes tesztelni.
Szia Nekem mind2 terhességemnél annyi volt az össz tünet, hogy elkezdtek feszülni duzzadni a melleim, annyira nagy jelentõséget nem tulajdonítottam neki hiszen mensi elõtt pár nappal voltam, de aztán persze nem jött a vérzés :) Egyébként se hányingerem se ilyen egyéb tüneteim nem voltak (szerencsére)
Nekem volt hányinger meg ilyesmi, de már bõven azután, hogy pozitív lett a teszt. Úgyhogy nekem a késés volt az elsõ jel.
Lol, semmi köze a két dolognak egymáshoz. Nézesd meg magad orvossal.
Gombát bárhol elkaphatsz...

Fájó, égő érzést tapasztalok a nemi szervem körül 2-3 napja. Együtt voltunk a párommal védekeztünk nem szakadt ki az óvszer és a párom nem élvezet belém, így a terhesség remélhetőleg kizárható. Mi lehet a gond?

Ma reggelre pedig kocsonyásszer? színtelen folyásom volt (nem tudom máshoz hasonlítani) 2-3 napja fehér szer? folyásom volt/van, ami darabos.

Legjobb válasz: 1. A Canestent sürgösen hagyd abba, mert fertözések ellen nem hatásos, viszont az esetleges kórokozókat ellenállóbbá teszi. 2. AZ orvosnál hivj fel még egyszer, és kérj azonnalra idöpontot - ugyanis ilyenkor nem lehethetek múlva kezdeni a kezelést, mert utána nem lehet rendbehozni.

1. A Canestent sürgösen hagyd abba, mert fertözések ellen nem hatásos, viszont az esetleges kórokozókat ellenállóbbá teszi. 2. AZ orvosnál hivj fel még egyszer, és kérj azonnalra idöpontot - ugyanis ilyenkor nem lehethetek múlva kezdeni a kezelést, mert utána nem lehet rendbehozni.
A canestent tényleg hagyd abba - és ha lehet, soha többet ne használd semmire!!! Szerintem ha a folyás nem jár együtt kellemetlen érzéssel vagy szaggal, akkor nincs nagy baj. Milyen intim lemosód van?
Nulla az esélye annak, hogy terhes legyél. 35+6 hetes kismami
szerinted?ne kérdezz már hülyeséget.
:)
Kb annyi az esélyed így a terhességre, mint Máriának. :-)
Hé, Mária megfogant...igaz a Szentlélektõl!:) Kedves kérdezõ, nem vagy terhes!

Párommal lassan 4 hónapja voltunk együtt óvszerrel védekeztünk és nem bennem ment el, azóta 4 szer menstruáltam de az utolsó kicsit késett de rendes volt előtte csináltam tesztet negatívra. Lehetséges terhesség így?

A tesztet nem els? vizeletb?l csináltam de az aktus után 3 és fél hónappal volt menzim elött.

Legjobb válasz: Óvszerrel védekeztetek, 4 hónapja megjön mindig rendesen a mensid, a teszt negatív...Mi a gond? Terhesség kialakulásához a feltétel: Aktus gumi nélkül, úgy hogy a hüvelybe jut a sperma. Jele: Vérzéskimaradás, vagy kevesebb vérzés. A mensi elmaradása utáni 3-4. naptól elvégzett teszt pozitív eredménye.

Óvszerrel védekeztetek, 4 hónapja megjön mindig rendesen a mensid, a teszt negatív...Mi a gond? Terhesség kialakulásához a feltétel: Aktus gumi nélkül, úgy hogy a hüvelybe jut a sperma. Jele: Vérzéskimaradás, vagy kevesebb vérzés. A mensi elmaradása utáni 3-4. naptól elvégzett teszt pozitív eredménye.
NEm.
Jaj, ez most komolyan fáj! Nem, ebbõl az aktusból nem lett baba (ha azóta nem voltatok együtt, akkor kizárt!). És a tavaly februáriból sem, tudom, azóta csak 15-ször jött meg, de a 16-dik késett kicsit... ugyanmár! Ezt te sem gondolod komolyan!

4hónapja voltam együtt párommal védekeztünk óvszerel és nem bennem ment el. Azóta 4szer jött meg a havim. Az utolsó késett kicsit előtte csináltam tesztet negatívra. Viszont picit híztam. Lehetséges terhesség?

A tesztet nem reggeli els? vizeletb?l csináltam 1000 forintos volt. 3és fél hónappal aktus után. De utána megjött a menzim.

Legjobb válasz: Ha azóta 4szer megvolt akkor szerintem tuti nem vagy terhes,pláne,hogy a teszt is negatív lett.Ha ennyire parázol ne kefélj.

Ha azóta 4szer megvolt akkor szerintem tuti nem vagy terhes, pláne, hogy a teszt is negatív lett.Ha ennyire parázol ne kefélj.
es 4 hónapja nem?A hízás nem terhességi tünet.
tuti nem vagy terhes
A kérdező hozzászólása: 4 hónapja nem voltunk együtt, mert nem itt él.
Kizárt, hogy terhes vagy! Késni bárkinek késhet! Ha ennyire félsz, akkor menj el egy nõdokihoz, azonnal meg tudja mondani, hogy mi a helyzet! :)
Tutira nem vagy terhes. Max. depis. Nyugi. Lehet, hogy neked eddig mindig óramû pontosságú volt a mensid, de azt írod, hogy az utolsó egy kicsit késett. Vagyis pár napot késett, aztán megjött, ahogy elõtte már háromszor is. Te meg elõtte csináltál tesztet? Lelki gondjaid vannak, nem nõgyógyászhoz kellene menned, hanem rendbe tenni a fejedben a dolgokat. Mert úgy tûnik, te a lelked mélyén terhes szeretnél lenni. Kívánom, hogy minél elõbb újra együtt lehess a pároddal.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!