Találatok a következő kifejezésre: Együtt voltunk párommal nem védekeztünk (80 db)

Van rá esély, olyan 5-10%-ra tippelném. Akarsz vagy nem akarsz babát?
A kérdező hozzászólása: nagyon szeretnék:)
Kevès, de ha szeretnètek pròbáld tudatosabban. Szedj Elevitet pl., vizsgáltasd meg magad, figyeld a ciklusodat, stb. Sok sikert.
Van rá esély, de nem túl sok. Póbálkozzatok töbször, valószínüleg késõbb lesz peteérésed.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Nem sok esély van rá.
A kérdező hozzászólása: hááát lehet hogy én beleszámitok abba az 5-10%ba akiknek sikerült :) )) egy hete késett a menzim teszteltem 2x is és pozitiv lett:) )) köszönöm az eddigi válaszokat!:) )))
ha gyereket akartok akkor nem gond!
Ha nem gond, hogy jöhet egy baba akkor nem gond! (:
Nem, nekem nem gond. Hogy neked gond lesz-e a terhesség????
Persze nem gond.Maximum terhes lettél.Ha gyereket akartok akkor nagyon jól csináljátok.
ezt hogy erted hogy nem gond?marmint miben?terhesseg szempontjabol?attol fugg mikor volt az utolso mensid?

Egy kis segítséget kérek, 28 napos ciklusaim vannak, május11-én megjött rendesen, elötte május elsején voltam együtt a párommal, nem védekeztünk lehetek terhes? Mjár két hét eltetlt azóta a teszt mutatna biztos eredményt?

Legjobb válasz: szia. a teszt legkorabban azon a napon mutatja ki mikor meg kell jojjon. elemetelig nem pont felidoben voltatok egyutt de majdnem, abbol lehet meg baba. viszont ha megjott akkor nem valoszinu hogy terhes vagy. ha megis akkor azt most kimutatna a teszt mar. altalaban az egyik legelso "tunet" hogy nem jon meg. a magad megnyugtatasara vegyel egy tesztet, ha babas vagy mar barmelyik kimutatja.

szia. a teszt legkorabban azon a napon mutatja ki mikor meg kell jojjon. elemetelig nem pont felidoben voltatok egyutt de majdnem, abbol lehet meg baba. viszont ha megjott akkor nem valoszinu hogy terhes vagy. ha megis akkor azt most kimutatna a teszt mar. altalaban az egyik legelso "tunet" hogy nem jon meg. a magad megnyugtatasara vegyel egy tesztet, ha babas vagy mar barmelyik kimutatja.

Szept.1. én volt p. é. -m. Akkor voltunk egyutt a párommal. Nem védekeztünk, mert már szeretnénk kisbabát. Szerintetek?

végül is már lassan 6 éve együtt vagyunk. együtt élünk, van lakásunk... kb 2 napja kezdtem rosszul lenni. most vasárnapra nem várom... :) enyhe hányinger, alhasi enyhe görcsök,.. tegnap elsirtam magam mikor viccből veszekedtünk... a szagokra is egyre érzékenyebb az orrom... reggel óta nem birok bemenni a fürdőbe, mert allandoan erzem a parom parfümjét... és nem passzol... :) és ma kezdtem érezni h leszakad a derekam... fáj a fejem, a melleim kezdnek egyre érzékenyebbek lenni... a teszt még korai lenne... Szerintetek?

Legjobb válasz: Kb. mostanában lesz a beágyazódás.A tüneteidet a görcsös akarás okozza,hogy gyereket szeretnél,ez keveredve a premenstruációs tünetekkel.Elég,ha nemvárt napján tesztelsz,addig nincs mit kimutasson,még nem ágyazódott be.

Kb. mostanában lesz a beágyazódás.A tüneteidet a görcsös akarás okozza, hogy gyereket szeretnél, ez keveredve a premenstruációs tünetekkel.Elég, ha nemvárt napján tesztelsz, addig nincs mit kimutasson, még nem ágyazódott be.
A kérdező hozzászólása: mensi elõtt nem szoktak lenni ilyen tüneteim... max a pattanások... de most azok sem jönnek... sõt mintha egyre jobban tisztulna ki az arcom. kb 1 éve nem szedem az antibébit. azóta problémás a bõröm... fáradékony, olykor feszült vagyok az elmúlt napokban, , ,
Lehet, hogy már vannak tüneteid, de inkább csak bebeszéled. A megtermékenyített petesejt 5-7 napig csak vándorol a petevezetékbe és a méhbe, ekkor még "semmi" köze hozzád. Utána újabb 5-7 napig beágyazódik a méhfalba és ez után kezd annyi hcg lenni, hogy az valóban rosszulléteket okozzon. Az a jellemzõ hogy, kb. 6 héten kezdõdnek a rosszullétek. Ilyenkor esetleg fáradékonyság ami jelentkezhet, de sírás és társai ilyen korán még nem szokott jelentkezni. Persze lehet, hogy terhes vagy, de z biztosan majd csak akkor derül ki ha nem jön meg és tesztelsz.
A kérdező hozzászólása: alig várom a vasárnapot!!! :) de remélem h nem csak késés lesz... nem akarom a babát görcsösen... meg eddig nem is próbálkoztunk... csak kicsit furcsán érzem magam... nem tudom pontosan megmondani mi is az amit érzek... de ilyet még nem éreztem... :) a baba jön amikor jönnie kell... :)
A kérdező hozzászólása: Esetleg vki hasonló tünetekkel?
Én is szeptember 1-én voltam együtt a párommal, szintén peteérésem volt. Örülnék, ha terhes lennék, ezért én is odafigyelek minden apró jelre, de én még nem tapasztaltam semmi különöset. (Bár ma mintha megkeményedett volna az alhasam, de az lehet mástól is) Azért remélem összejött nektek a baba. :) Várom az eredményt. :)
A kérdező hozzászólása: végre valaki aki egy cipõben jár velem... :) akkor te is kb vasárnapra nem várod... :) na akkor hétvégén már okosabbak leszünk... én is szoritok nektek... :) remélem mind a ketten babásak vagyunk :)
A kérdező hozzászólása: remélem vasárnap nem csak késés miatt nem fog megjönni... kb májusban volt egy 2, 5cm cisztám... azóta mindig késik 1-2 napot... :( addig mindig pontos 28 volt... annak ellenére is h kb 1 éve nincs antibébim... amit nem is azert hagytam abba, mert babát szerettem volna, hanem mert lecserelte a doki a legujabb legmenõbbre, es nagyon komoly egészségügyi gondokat okozott... akkor abba hagytam... és azt mondtam soha többé antibébit...
kicsi esély lehet, de a hasfájás tuti nem attól van
Mivel nem védekeztetek , van olyan a pasiknál hogy elõáladék attól is teherbe eshetsz.
Viszont a hasad nem attól fáj , ilyen korán még nem jelentkeznek a terheségi tünetek :) .
valamennyi esély van de nem sok. A hasfájás tuti ne attól van még.
A hasad biztos nem azert faj! De megvan az esely hogy 2 het mulva szep pozit tesztelj! Egyaltalan hanyadik ciklusnapodon vagy? Ha a kozepen, akkor valoszinu ovulacios fajdalom, amit erzel. Szoval ha nem akarsz babat, akkor a kovetkezo 1 hetben rendesen vedekezzetek! Ha meg a ciklussod vegen vagy, akkor lehet nemsokara meg fog jonni. De meg 1000 oka lehet...pl. gyulladas, vagy felfazas. Ha nagyon aggaszt es nem mulik el, elmennek a helyedben orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Szerintem eppen a kozep tajon vagyok!
attol fajhat a hasad, hogy idegeskedsz hatha terhes vagy :) ))

Tegnap voltunk együtt a párommal, nem védekeztünk, de nem ment el bennem hanem előtte jóval kivettük és ma reggel vettem észre hogy a hüvelyváladékom enyhén barna színű mitől lehet?

nem fáj semmi, nem csíp, nem éget sehol. Eddig normális hüvelyváladékom volt, és eddig mikor együtt voltunk mindíg fehér volt a hüvelyváladékom! El fog mulni a barnázás?

Legjobb válasz: "de nem vagyok már kislány 27 éves vagyok!!" Nem tudom ez mit javít a helyzeteden. Ha nem akarsz gyereket, akkor tök mindegy, hány évesen veteted el...az eredmény ugyanaz. Egyébként ha két heted van menzeszig, akkor ovulációd van. Igazán "jó" idõpontra sikerült idõzíteni a védekezés nélküli aktust. Imádkozzál elég erõsen, hogy ebbõl ne legyen baj, mert minden esélyt megadtatok egy gyerekre. Ennél szebben már nem is lehetett volna idõzíteni.

"de nem vagyok már kislány 27 éves vagyok!!" Nem tudom ez mit javít a helyzeteden. Ha nem akarsz gyereket, akkor tök mindegy, hány évesen veteted el...az eredmény ugyanaz. Egyébként ha két heted van menzeszig, akkor ovulációd van. Igazán "jó" idõpontra sikerült idõzíteni a védekezés nélküli aktust. Imádkozzál elég erõsen, hogy ebbõl ne legyen baj, mert minden esélyt megadtatok egy gyerekre. Ennél szebben már nem is lehetett volna idõzíteni.
Ha nem akartok gyereket, miért nem védekeztek?
Ez legalább pozitív. Ha megtartanád, nm is ítéllek el. Csak tudod a felelõtlenül, védekezés nélkül szexelõk nagyon nagy része elvetetné.
A kérdező hozzászólása: az utolsó elõtti válaszolóhoz szólok, ne itéld meg a másikat hány pár nem védekezik hanem idõbe kiveszik és nem marad a nõ terhes. nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni. ha meg mégis teherbe esnék nem vetetném el. fölnevelném.
esetleg nem fertõzés lehet? keress fel egy nõgyógyászt.
A kérdező hozzászólása: Tudom! és szoktunk is védekezni. DE a barnás váladék csak este óta van, máskor is voltunk együtt de nem volt ilyen barnás váladékom, csak mensi elõtt, amugy meg van még a mensesig 2 hetem. amugy kevés van, meg savanykás a szaga!
Ha úgy szerelmeskedtek, hogy nem akartok gyereket, mindig védekezzetek!!! Elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: A másik meg az hogy nem kell rögtön a kérdezõt szavakkal leteremteni!!Nyilván azért kérdeznek itt nõk, lányok dolgokról mert megértõ embereket keresnek!!
A kérdező hozzászólása: Valóban még nem akarunk gyereket, de nem vagyok már kislány 27 éves vagyok!!eddig védekeztünk, csak tegnap nem.de nem ment el bennem, messze volt még ahhoz õ hogy elmenjen.
Attól hogy nem ment el benned, az õ elõváladéka is tartalmazhat hímivar sejteket amelyek elegendõek akár a terhességhez is. Barnás hüvelyváladék..hm szerintem keress fel egy nõgyógyászt.
lehet megfog jönni vagy pedig túl erõsen csináltátok. de védekezzetek így is nagy esélye van, hogy terhes maradhatsz, ne játsz a tûzzel!
A barnás váladék lehet méhszájpoliptól is. Nõgyógyászhoz kell menni. Egyébként az elõváladékban is van sperma, tehát attól függetlenül, hogy messze volt attól, hogy benned menjen el, lehet baba! Ha megszakítással védekeztek, akkor ez benne van a pakliban, ezzel számoljatok!

Párommal együtt voltunk és nem védekeztünk, azóta 4 nap telt el a mensimnek kb 14-15 nap múlva kellene megjönnie, de akarom tudni a hírt! Csináljak tesztett vagy várjak!? (bár vannak 3 nap utáni tesztek is már)

Legjobb válasz: beágyazódás után 3 nappal mutathatja ki a legérzékenyebb teszt, nem az aktus után olyan tesztet nem találsz, ami most pozitívat mutatna, hacsak nem egy jóval korábbi aktusból származna a baba a beágyazódás 7-10 nap, tehát várj türelemmel inkább, mint feleslegesen tesztelgess. Amikor meg kéne jönnie, akkor tesztelhetsz, bár nekem a nem várt után 4 nappal negatív lett és csak a 10. napon lett pozitív, mindez pontos ciklus mellett. Tehát még nem látnál semmit. Nyugalom, idõvel ki fog derülni az eredmény is.

beágyazódás után 3 nappal mutathatja ki a legérzékenyebb teszt, nem az aktus után olyan tesztet nem találsz, ami most pozitívat mutatna, hacsak nem egy jóval korábbi aktusból származna a baba a beágyazódás 7-10 nap, tehát várj türelemmel inkább, mint feleslegesen tesztelgess. Amikor meg kéne jönnie, akkor tesztelhetsz, bár nekem a nem várt után 4 nappal negatív lett és csak a 10. napon lett pozitív, mindez pontos ciklus mellett. Tehát még nem látnál semmit. Nyugalom, idõvel ki fog derülni az eredmény is.
akkor ismét... felesleges orvoshoz is menni még ilyenkor, semmit nem lát, 2 héttel az aktus után láthat esetleg valamit, ami mondjuk szikhólyagnak tûnik, Te meg idegeskedni fogsz, hogy miért nem lát többet, miért nincs még szívhang. Ezt akarod? Beágyazódás elõtt meg semmit nem lát, mit is kéne látnia még? Várj türelemmel, van, akik éveket várnak a babára. Nyugalom, idõben meg fogod tudni, hogy sikerült-e vagy sem. Az elmaradt mensi napján tesztelhetsz, de még az sem ad biztos eredményt.
am elég hülyén fogalmaztam meg, de annak szántam, hogy a pártodon vagyok, szóval neked van igazad és a kérdezõ válaszával nem értettem egyet :D szóval érted :D
hjajj gondolhattam volna :) )) én azon idegesedtem fel, hogy elmondtad neki az igazat, erre okoskodik...nemhogy elõvenné a hetedikes bioszkönyvet
Szia Kedves Utolsó! a "biológiás" vagyok :) Csak hírtelen felkaptam a vizet.Mert már válaszoltam a kérdezõnek egyszer, akkor kb. 2 napja voltak együtt és nagyon tudni akarta hogy terhes e.De ezt szex utáni másnap még a Jóisten sem tudja nemhogy mi!Ott többen elmagyaráztuk neki, hogy hogy is van ez!De úgy látszik nem érti....
A kérdező hozzászólása: Jól van biológia! Képzeld tudom a nõi test egyes dolgait! Csak ha az ember 1 nem volt ilyen helyzetben 2 annyira szeretne valamit! Sztem ez a reakciója!
Úr Isten!Olvastam már kérdésed valamelyik nap!Miért vagy ilyen türelmetlen?Ennyire nem ismered a nõi test mûködését?Ott is leírtam , hogy ha majd nem jön meg a mensid, azután kell tesztelni.És orvoshoz meg majd arra 2 héttel érdemes menni.Szerintem elõbb egy kis biológiát kéne tanulni.
az a 3 nap utáni teszt azt jelenti hogy beágyazódás után 3 napos terhességet kimutat ha pontosítani akarok..
A kérdező hozzászólása: A leghamarabb mikor tudom meg? Másfél 2 hét? Az olyan sok idõ! Már tudni szeretném... Lehet csak én vagyok ennyire türelmetlen? ;-)
15:42 vagyok! Szerintem most ne menj még orvoshoz!Egyrészt, mert még õ se látna semmit, másrészt meg ha úton is van a csöppség, nehogy bepiszkáljon.
A kérdező hozzászólása: Oké várok még akkor de olyan nehéz kivárni! Nagyon szeretnénk egy csöpséget! Imádom a gyerekeket! Amúg dokihoz menjek e? Ja meg még annyi hogy 37.5 C a hõmérsékletem azóta! Lehet korai sõt ezek szerint biztos is de mindent elkövetek/tünk hogy kisbabánk lehessen!
Felesleges tesztelni. Nyugi, inkább dolgozzatok még rajta, hogy nagyobb esélye legyen! A teszt csak a beágyazdás után mutatna eredményt, ami a te esetedben még meg sem történt. Várd meg a mensid napját és ha késik akkor tesztelhetsz. De még az se biztos, hogy kimutatja, van akinek 2 hét késés után mutat csak pozit. Szóval esélytelen, hogy az együtlét után 4 nappal valóságos eredményt mutasson. Várj türelemmel. Az elsõ hónapban én is be voltam zsongva, és elvertem egy csomó pénzt tesztekre. Na meg halálra izgultam magam, talán ezért is nem jött a baba.
Terhes vagy, nem mégsem...
:DDDDDD És ilyenek akarnak gyereket szülni:(((((( És hogy tanítják majd a gyerekeiket??????Ha alap dolgokat nem tudnak:(((

Január 31-én voltunk együtt a párommal nem védekeztünk és február 14-én megjött, ettől még lehetek terhes?

Ez az els? mensesem a szülés óta.Még mindig szoptatok,de úgy érzem terhes vagyok igaz jelei nincsenek.Adri

Legjobb válasz: Szerintem nem vagy terhes.Bár az esélye megvan.Többen estek teherbe szoptatás alatt.Szerintem olyan is van aki nem meseselt és úgy sikerült a baba. Gondolom tisztában vagy vele,hogy a peteérés a menses elõtt van.Tehát ha volt mensesed akkor lennie kellett pé-nek is. De csinálj egy tesztet és kiderül.

Szerintem nem vagy terhes.Bár az esélye megvan.Többen estek teherbe szoptatás alatt.Szerintem olyan is van aki nem meseselt és úgy sikerült a baba. Gondolom tisztában vagy vele, hogy a peteérés a menses elõtt van.Tehát ha volt mensesed akkor lennie kellett pé-nek is. De csinálj egy tesztet és kiderül.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!Reménykedem!!!:)
Elejétõl.....
Terhesteszt megmondja, hogy terhes vagy-e. Mi nem tudjuk.
A kovetkezo menszi elso napjatol visszafele 14 napot, ha 28 naposak a ciklusaid, akkor a menszi elso napjatol szamitott 14. nap is ugyanaz. Az esely nincs teljesen kizarva, hogy terhes legyel, de eleg keves a % ra.
Mennyit késik azóta a mensid? 2 napot, vagy 3 hetet vagy mennyit?
Lehet, hogy az vagy lehet, hogy nem. Egyéntõl függ, de nem olyan könnyû teherbe esni a környezetembe kapásból tudnék mondani 3 párt akiknek vagy még nem jött össze a baba vagy nagyon nehezen, szóval nem könnyû teherbe esni
lelki bánat, stressz, valami olyat ettél stb
Valami olyat evett? E most kikel? Bocsika vegyél tesztet és akkor meglátod mire gondolj. Attól, hogy elrontottad a gyomrod még meg kéne jönnie.
stressz miatt is késhet, nekem emiatt múlt hóban 2héttel késõbb jött meg. Ha beteg voltál és szedtél antibiotikumot, az is felboríthatja a ciklusod.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!