Találatok a következő kifejezésre: Együtt voltam férfival aki (6 db)

Már évek óta ismerem a férfit, lefeküdtünk, akkor ő kezdeményezett. Annyira jó volt, hogy utána szerettem volna folytatni, és még kétszer együtt voltunk, de több mint egy hete nem keres. Nem akar?

Nem kell lek..ázni, függetlenek vagyunk mindketten.

Legjobb válasz: én is voltam így hölggyel , nem akartam semmit tõle, csak szexet, egyedül voltunk mindketten. megadtam mindent amit szeretet volna abban a pár napban, nincs bûntudatom, úgy vélem mindketten adtunk és kaptunk is ! 25 f

én is voltam így hölggyel , nem akartam semmit tõle, csak szexet, egyedül voltunk mindketten. megadtam mindent amit szeretet volna abban a pár napban, nincs bûntudatom, úgy vélem mindketten adtunk és kaptunk is ! 25 f
ez egyáltalán nem lotyósság . . .
egy lotyóra meddig tart igényt az ember?
Hát szerintem ennyire kellettél neki most :S
Szerintem ez elég egyértelmû, szép volt, jó volt, de ennyi volt.
Lehet hogy halálos balesete volt
A kérdező hozzászólása: Nem hinném, direkt kérdeztem, nincs-e valaki a képben, mert nem szerettem volna semmibe belerondítani.
A kérdező hozzászólása: Kicsit elszomorít, mert többet is el tudtam volna képzelni vele, de talán õ mégsem így gondolja. Ez van, így jártam.
lehet, hogy összejött valakivel
Ne törõdj vele. Ne köss hozzá érzelmi szálat! Ha keres, keres, ha nem, nem. De ha már most nem keres nem is fog, sajnos ennyi volt, szerintem.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat

A férfi -életem nagy szerelme- akivel együtt voltam 4 évig és soha egy percig sem szeretett, most szerelmes lett belém. Ti ezt elhinnétek?

4 évig voltunk együtt, se veled-se nélküled kapcsolatban. Õ mindig azt mondta nem szeret, és nem is hitegetett semmivel, de képtelen voltam elhagyni, õrülten szenvedtem nélküle. Minden vágyam az volt, hogy legalább egy kicsit szeressen. Azóta eltelt egy év. Elfelejtettem õt, nem vagyok már szerelmes, lett más férfi, de folyamatosan találkozgattunk. Pár napja azt mondta, hogy szerelmes lett belém -csak így hirtelen- és szeretne velem lenni, velem élni. Neki nem volt senkije utánam.

Legjobb válasz: Mindenkinek az kell ami épp nem az övé.

Mindenkinek az kell ami épp nem az övé.
Vagy tényleg most lettél olyan, akibe bele tudott szeretni, de azért lettél ilyen, mert szabad tudtál lenni. Bocs hogy ezt mondom, de ez vicces.
Teljesen mindegy ki mit hisz, ne foglalkozz vele, a kérdésedbõl kitûnik hogy nagyon érdekel a téma, de ne foglalkozz vele, ez csak bekavar az új életedbe, annyira gázos ez amit csinál(t), már csak ezért se törõdj vele elméletben sem.
Nem, de te el fogod hinni, mert jól néz ki, és még párszor meg fog dugni.
Nem szerelmes!Ne legyél már naív.Akinek 4 év kevés volt az érzelmeknek, az már nem lesz szerelmes. Csak hiányzik a p*ncid neki.
Vagy rájött, hogy másnak nem kell.
tök jó, hogy elfelejtetted ezt az embert, és találtál valakit, akivel boldogés szabad vagy.az ilyen szaralak az csak egy hétig örülne neked, és utána ugyanazt csinálná veled újra.

19 évesen megismerkedtem egy 34 éves gyönyörű nővel.5 hónapi együtt is voltunk, de távkapcsolat volt, és ő megismerkedett egy korabeli férfivel, aki el tudja tartani őt és a lányát. Mit tegyek, h el tudjam felejteni?

Még most is beszélünk, és mondja, h szeret és hiányzok...

Legjobb válasz: Ismerkedj másokkal, járj szórakozni, foglald el magad valamivel ami érdekel. Tudom, hogy könnyû ezt mondani, de az idõ majd segít.

Ismerkedj másokkal, járj szórakozni, foglald el magad valamivel ami érdekel. Tudom, hogy könnyû ezt mondani, de az idõ majd segít.
Szerintem próbálj meg korodbeli vagy fiatalabb lányokkal ismerkedni, hogy elfelejtsd... Járj szórakozni, sok csinos lány van, aki korban hozzád illik, független, és nem kell vele együtt egy gyermeket is eltartanod.
Bezsélj vele és mondd meg neki, hogy az lenne a legjobb, ha nem nagyon beszélnétek és alakítsa csak a dolgait azzal a férfival de közben ne írja neked hogy szeret mert hiányzol, mert csak forgatja benned a kést...
Hát nagyon kevés az esély hogy igy terhes lehetsz szerintem.
Szerintem sem kell félned, hogy emiatt terhes lehetsz. nem valószínû, de ha úgy érzed, akkor ez, mindenképp biztos megoldás.
És nem dugott meg De neked jol esettLegközelebb szopd le ès abbol nem lesz baj

Akik voltak már együtt (szex) 60 év körüli férfival, válaszolnának?

Egy ilyen idős férfivel hogyan zajlik a szex? Egyáltalán mit vár el, ő hogyan képzeli és hogyan természetes neki? Ebben a korban már furcsán néznek, ha pl. szőrtelenítem a nemi szervemet, vagy szexi fehérneműt veszek fel? Orális szex? Hogyan történik a felizgatás, hosszú előjáték még ruhában, megmutatom magam és simán csak simogatom, vagy orálisan kell izgatnom, vagy náluk ez már nem így van? Elmondanátok a tapasztalataitokat, hogy nálatok hogyan zajlott a szeretkezés, ha csak erre az alkalomra jöttetek össze, vagy ekkor ismerkedtetek meg és az első szex milyen volt? Mennyi ideig tartott? Milyen egy ilyen idős férfi elvárása? Ismétlem, azoknak a tapasztalata érdekel, akik már voltak ilyen korú férfival. Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!

Legjobb válasz: Ugyanúgy kell leszopnod. Remélem segítetten. Azt hittem a hivatásosok mindent tudnak...

Ugyanúgy kell leszopnod. Remélem segítetten. Azt hittem a hivatásosok mindent tudnak...
Én hatvan év körüli férfi vagyok és szerintem semmiben se más az elvárásom mint egy nálam 10, 20 vagy 30 évvel fiatalabb férfinak az elvárása.Ja és nem tartom magam öregnek de ez így van rendjén :)
:O
Valószínûleg neki már keményen sz.pnod kell, hogy felálljon. A látványodtól nem fog, kivéve, ha nagyon sportos és kirobbanó formában van.De attól még bírhatja jól. MIndenképp próbáld ki.
Éjjel Nappal Budapest Rita, te vagy az?
Ohhh...Putyin elvált a feleségétõl és már le is csapsz?: P
Kezdõ prosti vagy, vagy mik ezek a hülye kérdések?
rocco siffredi egy kicsit fiatalabb 50-52 körül van, nézd meg pár új filmjét és akkor tudni fogod.
Fenébe..ide akartam trollkodni, de oda írtad, hogy szex. :( Miért kellett?
ÉN A 4-ES KOMMENTJÉVEL ÉRTEK EGYET, NEM SZABAD SENKIT LEBECSÜLNI! EGY 60 ÉV KÖRÜLI FÉRFI IS ÉLHET TELJES SZEXUÁLIS ÉLETET, MIÉRT KELLENE LEAMORTIZÁLÓDNIA? mINDIG A PARTNERTÕL FÜGG HOGY MIT TUD KIHOZNI BELÕLE ! NAGYON BÁNTÓ, MEGGONDOLATLAN VÁLASZOKAT KAPOTT A KÉRDEZÕ! ELLENKEZÕ ESETBEN, HA NEKTEK LENNE ILYEN KÉRDÉSETEK, HOGY ESNE NEKTEK ! KICSIT KULTURÁLTABBAN IS LEHETNE VÁLASZOLNI, A HÖLGY KÜLÖN KÉRTE IS, HOGY ÉRTELMES VÁLASZOKAT VÁR ! ELNÉZÉST SENKIT NEM SZERETTEM VOLNA MEGBÁNTANI!
nem.. de õ hany eves??
ha minden rendben van, akkor miért lenne gáz? sz*rd le mit mondanak mások addig, amíg neked ez a kapcsolat jó :)
Alapvetõ emberi viselkedés, h amivel nem értünk egyet, és nem tudunk érvelni ellene, azt megpróbáljuk rossz színben feltüntetni. De te ne parázz, elvégre ez a te életed, a te döntésed, és ha neked jó így, akkor mondhatunk rá, pozitív, vagy negatív jelzõt, a lényegén semmit nem változtat, h neked jó.
Akik ilyenre azt mondják hogy gáz azok csak irigyek mert senki nem tart ki mellettük ilyen sokáig...
Dehogy az! Büszke lehetsz magadra. :) Gratulálok a kapcsolatotokhoz. Aki meg azt mondta szánalmas vagy, állj fel a gép elõl, keresd meg és üsd pofán.
Nem gáz, miért lenne? Az lenne gáz ha megcsaltad volna közbe csak hogy kipróbáld milyen másokkal.
hm.. hat nem tudom.. jó lett volna másokat is kipróbálni..
Papok papnõk szánalmasak?
hát, én nem bírnék 10 évig csak 1 faszon lovagolni...
A kérdező hozzászólása: 4 évvel idõsebb nálam
szerintem ez olyan szép dolog :) nálunk anya és a testvére is kb ennyi idõs korában ismerkedett meg, azóta jóóóó sok idõ eltelt, de nincs semmi gond. Nem gáz szerintem. Én irigyellek :) mellesleg az ifjú generáció 17 esztendõs terméke vagyok
Ha kételkedsz, hogy ennek így kell maradnia, ha úgy érzed, nem élted ki magad, ha egyre jobban izgat az új kapcsolat gondolata, ha félsz, hogy kimaradsz valami jóból, de ennek ellenére vele maradsz, mert túl erõs a megszokás, a kötõdés, és nem mered megbántani, de majd késõbb megbánod.. még ebben a helyzetben sem nevézném "szánalmas"-nak, csak helytelennek. Ha pedig minderrõl szó sincs, és változatlanul odavagy érte és nem vágysz másra, akkor meg pláne nem. A szánalmas egy elég erõs és bántó kifejezés, annak a valakinek komoly önértékelési problémái lehetnek.
Ha minden mûködik, nincs benned az az érzés, hogy nem élted ki magad és hasonló buktatók, akkor miért lenne gáz? Ha megtaláltad a párodban, azt akire szükséged van, akkor úgyse számít, ki mit mond.
Szerintem nem gáz, jó neked. Én nem hiszem, hogy kibírnám, túl kíváncsi és nyugtalan vagyok hozzá.
csak akkor gáz, ha közben idegen farkincákról ábrándozol. vagy ha már unalmas a kapcsolatotok, elmúlt a szerelem és csak megszokásból vagytok együtt, na az nagyon szánalmas ...
A szüleim általános suli nyolcadikában jöttek össze és azóta együtt vannak :) lassan 37 évesek. És anyukám azt mondta h apu volt az elsõ neki.. Szóval szerintem nem gáz ez az egész :)
Hát banyek :D Jók vagytok ;) És így tovább! Én nagyon félek tõle, hogy a barátnõm mást is ki akar próbálni egyszer... akkor tutifelkötöm magam... Õrülten szerelmesek vagyunk egymásba lassan 1 éve, és én voltam neki az elsõ (remélem az utolsó is xD) És ilyen jut eszembe, hogy mi van ha mást is ki akar próbálni? xD na persze nem fog mert szeret :D És ez így is fog maradni, én teszek róla :) Ja amúgy 19/F Barátnõm 16 :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!