Találatok a következő kifejezésre: Együtt voltam férfival (17 db)

Tegnap együtt voltam egy férfival 32 éves és elég nehezen állt neki fel, sőt nem is állt szerintem rendesen. Szerintetek ízgult?

Hány alkalmat várjak, hogy elengedje magát? Mert az 5-6. is ilyen lesz, akkor szerintem nem fog változni semmi, nem? Volt már ilyen nektek?Azért kérdezem, mert velem még nem volt ilyen. Így szerintem nem velem volt a gond. Ha velem lett volna, akkor szerintem nem élvezett volna el, nem?

Legjobb válasz: én az elõzõ vagyok. nekem volt egy csaj akinél 3 hónap alatt sem múlt el, persze több volt a jól sikerült együttlét mint ami nem de nagyon ideges voltam mindig, hogy mi lesz. mondjuk nagyon durván sportoltam akkor, szóval fizikailag általában teljesen le voltam merülve. a sikeres szexek azok eszméletlen jók voltak, végül szakítottunk más miatt de azért nálam ez is bejátszott. sokat számít a fizikai állapot és, hogy mennyire stresszes, legalábbis szerintem. 27 éves vagyok

én az elõzõ vagyok. nekem volt egy csaj akinél 3 hónap alatt sem múlt el, persze több volt a jól sikerült együttlét mint ami nem de nagyon ideges voltam mindig, hogy mi lesz. mondjuk nagyon durván sportoltam akkor, szóval fizikailag általában teljesen le voltam merülve. a sikeres szexek azok eszméletlen jók voltak, végül szakítottunk más miatt de azért nálam ez is bejátszott. sokat számít a fizikai állapot és, hogy mennyire stresszes, legalábbis szerintem. 27 éves vagyok
lehetséges, hogy be volt parázva, izgult. velem is volt ilyen sajnos többször is. nehéz ellene tenni mert minél többször fordul elõ az ember annál jobban fél tõle, hogy megint lesz és ez egy ördögi kör. türelmes legyél. :)
Hány éves vagy?
lehet az izgalomtól, vagy már nehezebben megy neki, kitudja! lehet, h.nagyon jó volt neki, csak már nem bírta annyira a mûszer, mint régen, vagy csak tényleg izgult!
A kérdező hozzászólása: 30 miért?
A kérdező hozzászólása: de meddig? Te hány éves vagy?
Nyugodtan adhatsz neki annál több esélyt is. Nálunk kb. fél évig így ment, aztán rendbejött a dolog és most isteni mind méretileg mind egyébként. Egyszer-egyszer persze most is elõfordul, de ez belefér.

Már évek óta ismerem a férfit, lefeküdtünk, akkor ő kezdeményezett. Annyira jó volt, hogy utána szerettem volna folytatni, és még kétszer együtt voltunk, de több mint egy hete nem keres. Nem akar?

Nem kell lek..ázni, függetlenek vagyunk mindketten.

Legjobb válasz: én is voltam így hölggyel , nem akartam semmit tõle, csak szexet, egyedül voltunk mindketten. megadtam mindent amit szeretet volna abban a pár napban, nincs bûntudatom, úgy vélem mindketten adtunk és kaptunk is ! 25 f

én is voltam így hölggyel , nem akartam semmit tõle, csak szexet, egyedül voltunk mindketten. megadtam mindent amit szeretet volna abban a pár napban, nincs bûntudatom, úgy vélem mindketten adtunk és kaptunk is ! 25 f
ez egyáltalán nem lotyósság . . .
egy lotyóra meddig tart igényt az ember?
Hát szerintem ennyire kellettél neki most :S
Szerintem ez elég egyértelmû, szép volt, jó volt, de ennyi volt.
Lehet hogy halálos balesete volt
A kérdező hozzászólása: Nem hinném, direkt kérdeztem, nincs-e valaki a képben, mert nem szerettem volna semmibe belerondítani.
A kérdező hozzászólása: Kicsit elszomorít, mert többet is el tudtam volna képzelni vele, de talán õ mégsem így gondolja. Ez van, így jártam.
lehet, hogy összejött valakivel
Ne törõdj vele. Ne köss hozzá érzelmi szálat! Ha keres, keres, ha nem, nem. De ha már most nem keres nem is fog, sajnos ennyi volt, szerintem.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat

Múltkor azt álmodtam, hogy az egyik barátommal együtt voltunk.21 éves férfi vagyok és még mielőtt bárki is azzal jönne, nem vagyok meleg! Mitől volt ez?

(3 éve van barátnőm és még sohasem volt ilyen álmom) Miért volt ez ?

Legjobb válasz: Sokat gondolkodsz, azon ,hogy milyen egy férfival.

Sokat gondolkodsz, azon , hogy milyen egy férfival.
A kérdező hozzászólása: sohase gondoltam bele, az álmom volt az elsõ és utolsó
Én meg amikor sokáig nem volt nõm olyanokat álmodtam, hogy lecopom magam..
ha egyszeri alakalom akkor minek aggódni?
mindenkiben van látens homoszekszualitás , hu de le fognak ezért pontozni de mindegy, szóval addig nincs gond még nem gerjedsz rá a jelenlétében , az álomnak semmi jelentõsége
Nem kell mindenben okot keresni. Lehet, hogy csak ezt tartotta elég bizarrnak az agyad, vagy mondott valamit a srác, ami miatt az agyad azt tovább csavarta, stb. Persze azt is jelenthetné, hogy nyitottabb vagy a saját nemed irányába, mint amennyire tudod/akarod tudni, de ez csak egy lehetõség a millió közül.

A férfi -életem nagy szerelme- akivel együtt voltam 4 évig és soha egy percig sem szeretett, most szerelmes lett belém. Ti ezt elhinnétek?

4 évig voltunk együtt, se veled-se nélküled kapcsolatban. Õ mindig azt mondta nem szeret, és nem is hitegetett semmivel, de képtelen voltam elhagyni, õrülten szenvedtem nélküle. Minden vágyam az volt, hogy legalább egy kicsit szeressen. Azóta eltelt egy év. Elfelejtettem õt, nem vagyok már szerelmes, lett más férfi, de folyamatosan találkozgattunk. Pár napja azt mondta, hogy szerelmes lett belém -csak így hirtelen- és szeretne velem lenni, velem élni. Neki nem volt senkije utánam.

Legjobb válasz: Mindenkinek az kell ami épp nem az övé.

Mindenkinek az kell ami épp nem az övé.
Vagy tényleg most lettél olyan, akibe bele tudott szeretni, de azért lettél ilyen, mert szabad tudtál lenni. Bocs hogy ezt mondom, de ez vicces.
Teljesen mindegy ki mit hisz, ne foglalkozz vele, a kérdésedbõl kitûnik hogy nagyon érdekel a téma, de ne foglalkozz vele, ez csak bekavar az új életedbe, annyira gázos ez amit csinál(t), már csak ezért se törõdj vele elméletben sem.
Nem, de te el fogod hinni, mert jól néz ki, és még párszor meg fog dugni.
Nem szerelmes!Ne legyél már naív.Akinek 4 év kevés volt az érzelmeknek, az már nem lesz szerelmes. Csak hiányzik a p*ncid neki.
Vagy rájött, hogy másnak nem kell.
tök jó, hogy elfelejtetted ezt az embert, és találtál valakit, akivel boldogés szabad vagy.az ilyen szaralak az csak egy hétig örülne neked, és utána ugyanazt csinálná veled újra.
Hát nagyon kevés az esély hogy igy terhes lehetsz szerintem.
Szerintem sem kell félned, hogy emiatt terhes lehetsz. nem valószínû, de ha úgy érzed, akkor ez, mindenképp biztos megoldás.
És nem dugott meg De neked jol esettLegközelebb szopd le ès abbol nem lesz baj

Közel 5 éve nem voltam együtt férfival és nem is vágytam rá. Ez a frigiditás?

Egyedül vállaltam a gyerekem és azóta is egyedül nevelem. Legkisebb gondom is nagyobb volt annál, hogy pasizzak. Mostanában egyre gyakrabban gondolok arra, hogy valami nincs rendben velem. A srácnak apa kellene, nekem viszont nem kell egyetlen férfi sem... Kezdjek el terápiára járni?

Legjobb válasz: Nem, ez inkább aszexualitás. Frigid akkor lennél, ha szexuális izgatásra sem történne semmi. Amúgy pedig tegyél le arról, hogy apát találsz a fiadnak. Nem az araboknál vagyunk. Ha találsz magadnak egy társat, akkor van annak esélye, hogy õ elfogadja a fiadat is - esetleg még valami apaszerepet is eljátszik. De olyan nincs, hogy valaki eleve apának jön oda hozzád. Ne szúrj ki egy férfival se, hogy úgy teszel, mintha párt keresnél - holott közben csak apát keresel. Akkor már inkább neveld egyedül a fiad.

Nem, ez inkább aszexualitás. Frigid akkor lennél, ha szexuális izgatásra sem történne semmi. Amúgy pedig tegyél le arról, hogy apát találsz a fiadnak. Nem az araboknál vagyunk. Ha találsz magadnak egy társat, akkor van annak esélye, hogy õ elfogadja a fiadat is - esetleg még valami apaszerepet is eljátszik. De olyan nincs, hogy valaki eleve apának jön oda hozzád. Ne szúrj ki egy férfival se, hogy úgy teszel, mintha párt keresnél - holott közben csak apát keresel. Akkor már inkább neveld egyedül a fiad.
Ha szexuális vágyaid sincsenek, akkor lehet, hogy frigid vagy.
A kérdező hozzászólása: Nincsenek. Bár lehet, hogy felkorbácsolhatóak lennének, de magamtól eszembe sem jut. A közelemben mindenki a párnacsatáiról mesél...én meg csak röhögök rajtuk. A legkevésbé sem irigykedek. Pedig régen volt egy-két pasi akitõl az eszemet is elvesztettem...
maszti? az sincs?
A kérdező hozzászólása: Nincs. De az régen sem volt, csak 12-14 évesen, amikor ismerkedtem magammal...
Én kinyallak, ha gondolod. Aztán vagy megjön közben az étvágyad, vagy nem.:)
Az utóbbi hozzászólás az durva !búrkoltabban van igazság benne !
õszntén sajnállak

Akik voltak már együtt (szex) 60 év körüli férfival, válaszolnának?

Egy ilyen idős férfivel hogyan zajlik a szex? Egyáltalán mit vár el, ő hogyan képzeli és hogyan természetes neki? Ebben a korban már furcsán néznek, ha pl. szőrtelenítem a nemi szervemet, vagy szexi fehérneműt veszek fel? Orális szex? Hogyan történik a felizgatás, hosszú előjáték még ruhában, megmutatom magam és simán csak simogatom, vagy orálisan kell izgatnom, vagy náluk ez már nem így van? Elmondanátok a tapasztalataitokat, hogy nálatok hogyan zajlott a szeretkezés, ha csak erre az alkalomra jöttetek össze, vagy ekkor ismerkedtetek meg és az első szex milyen volt? Mennyi ideig tartott? Milyen egy ilyen idős férfi elvárása? Ismétlem, azoknak a tapasztalata érdekel, akik már voltak ilyen korú férfival. Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!

Legjobb válasz: Ugyanúgy kell leszopnod. Remélem segítetten. Azt hittem a hivatásosok mindent tudnak...

Ugyanúgy kell leszopnod. Remélem segítetten. Azt hittem a hivatásosok mindent tudnak...
Én hatvan év körüli férfi vagyok és szerintem semmiben se más az elvárásom mint egy nálam 10, 20 vagy 30 évvel fiatalabb férfinak az elvárása.Ja és nem tartom magam öregnek de ez így van rendjén :)
:O
Valószínûleg neki már keményen sz.pnod kell, hogy felálljon. A látványodtól nem fog, kivéve, ha nagyon sportos és kirobbanó formában van.De attól még bírhatja jól. MIndenképp próbáld ki.
Éjjel Nappal Budapest Rita, te vagy az?
Ohhh...Putyin elvált a feleségétõl és már le is csapsz?: P
Kezdõ prosti vagy, vagy mik ezek a hülye kérdések?
rocco siffredi egy kicsit fiatalabb 50-52 körül van, nézd meg pár új filmjét és akkor tudni fogod.
Fenébe..ide akartam trollkodni, de oda írtad, hogy szex. :( Miért kellett?
ÉN A 4-ES KOMMENTJÉVEL ÉRTEK EGYET, NEM SZABAD SENKIT LEBECSÜLNI! EGY 60 ÉV KÖRÜLI FÉRFI IS ÉLHET TELJES SZEXUÁLIS ÉLETET, MIÉRT KELLENE LEAMORTIZÁLÓDNIA? mINDIG A PARTNERTÕL FÜGG HOGY MIT TUD KIHOZNI BELÕLE ! NAGYON BÁNTÓ, MEGGONDOLATLAN VÁLASZOKAT KAPOTT A KÉRDEZÕ! ELLENKEZÕ ESETBEN, HA NEKTEK LENNE ILYEN KÉRDÉSETEK, HOGY ESNE NEKTEK ! KICSIT KULTURÁLTABBAN IS LEHETNE VÁLASZOLNI, A HÖLGY KÜLÖN KÉRTE IS, HOGY ÉRTELMES VÁLASZOKAT VÁR ! ELNÉZÉST SENKIT NEM SZERETTEM VOLNA MEGBÁNTANI!

35 éves férfi vagyok. Anyám strandra akarna menni velem. Ez normális? Leginkább 13-14 éves koromban voltunk ott együtt.

Legjobb válasz: Mi ezen a nem normális? Strandra úszni, napozni mennek az emberek. Én is sokszor elmegyek anyukámmal úszni. 41/N

Mi ezen a nem normális? Strandra úszni, napozni mennek az emberek. Én is sokszor elmegyek anyukámmal úszni. 41/N
Miért, mi a probléma vele? Túl nagy fiú vagy már ahhoz, hogy anyukával strandolj egyet? A család az család nem egy discoba akar elkísérni. Egy strandolásban nincs semmi teljesen normális a dolog családtagok is szoktak együtt strandolni ettõl nem leszel anyuka kisfia! Anyukád nyilván szeretne egy kis idõt eltölteni veled esetleg nincs társasága...Az nem baj ha jól kijöttök és vannak közös programjaitok. Épp a szomszédomban van egy friss nyugdíjas anyuka, aki a lelkét kitette a kölykeiért és most örül ha egyáltalán rácsörögnek...az ezer éves kollégáival megy uszodába, strandra. Ha jó anya volt ennyit megérdemel talán neked sem árt egy kicsit vele lenni.
En 26 évesen is csinlok vele programot, igaz nõ vagyok. Anyu ha úgy van öcsémmel is megy, õ 23 (strandra nem mert az tesóm azt rühelli) Én apuval szoktam, akárhova is menni, ha úgy van úszni a Dunára is, vagy beülünk egy sörre... Azért menne veled, mert nem szeretne egyedül, veled pedig szívesen van...ennyi
Én 25 éves férfi vagyok, és minden évben anyámmal és a többiekkel végig motorozom fél Európát.. Ha van strand akkor simám elmegyek vele.. Mi ebben a gáz?? Én örülök hogy jó kapcsolatban vagyunk.
Én mindent megadnék ha még egyszer anyukámmal strandolhatnék! Sajnos egy éve nincs velünk, ajánlom használd ki a lehetõséged, lehet ez lesz az utolsó alkalom. 33\F
Légy halas hogy elmehetsz vele !! :) en imádok anyuval lenni !!!
Ha te 35 éves vagy, akkor anyukád legalább 55. Egyedül azért egy 55 éves hölgy nem szívesen megy strandra - ezt te is beláthatod. Bármilyen helyzet van, azért mégiscsak más a felállás, ha van ott vele egy férfi is. Légy megértõbb, nem kell kiakadni, hogy anyádnak ilyen kérése van.
Hát, ez attól függ, hogy amúgy szokás-e nálatok az ilyesmi. Én 28 éves nõ vagyok, de otthon élek, nagyon jó a kapcsolatom a családdal, simán mennék apukámmal is bárhova (sokat megyünk is együtt pl. vásárolni, fagyizni, ide-oda). Viszont, ha már nem is laksz otthon, nem is szoktatok csak úgy mászkálni, akkor kicsit furcsa... Már nem a strand-dolog maga, hanem, hogy miért tõled várja el, hogy kvázi kísérgesd. Szóval erre nem tudunk válaszolni, mert alapvetõen nincs benne semmi rossz, egyébként meg a körülményektõl függ.
Az én fiam is 30 fölötti. Együtt lakunk, jó a kapcsolatunk, de én nem gondolnám, hogy együtt kellene strandra menni. Esetleg akkor, ha jönne a barátnõje, vagy már lenne családja, és együtt. Egyébként elmegyünk közösen boltba stb. Ha én szórakozni akarok, akkor nem a gyerekemnek kell lennie a kísérõmnek. Persze el is mehettek, de én nem tartom ezt annyira természetesnek, csak akkor ha mindkettõtök szeretné.
7-es vagyok. Ha lány lennél az más helyzet.
Nem vagy tiszta! Anyukámat még a holdra is elkísérném!!! 43 vagyok, Õ 64.
"Mit szólnak a férfi barátai ha meglátják õket." Az én barátaim odajönnének, üdvözölnének, beszélgetnénk egy jót. Ezt szólnák hozzá. Akinek a "barátai" másképp reagálnak ilyet, annak talán körül kellene nézni, hogy kivel köt barátságot. :) A másik fele a dolognak pedig az, hogy magamért, nem a szomszédért és a haverokért élek. Leginkább lesz.rom, hogy a másik mit gondol azokról a dolgokról, amelyek nekem örömet okoznak.
Menj el vele. Ha még a jegyet is kifizeti akkor nyert ügyed van
Miért lenne az szégyen ha valaki a szüleivel strandra megy? Húzzatok zacskót a fejére ha ennyire szégyellitek!
Mi az hogy ciki?? Megis mi a ciki ezen????? megha 13-4 ev koruli kis kamaszfiucska lennel, megertenem, mert abban a korban minden ciki. Felnott ferfi vagy, semmi baj azzal, hogy edesanyaddal egyutt mentek el valahova.. Orulj, hogy meg van neked, aztan majd ha nem lesz boghetsz, na az lesz az igazan ciki. En 20 eves vagyok, megis allandoan olelgetem, puszilgatom anyukamat, strandon is, mert szeretem. Ja, akkor most em is ciki vagyok? Hat ez van, vallalom... tul rovid az elet ahoz, hogy mindig azon ragodj masok mit gondolnak...ezt ne felejtsd el!
Ehhez nem kell nagy logika. Meleg van, kánikula lesz. Otthon [email protected], az ember ilyenkor szívesen megy a strandra. Egyedül viszont nem szívesen megy a strandra, így nyilván megkérdi a családtagokat/barátokat/rokonokat nincs-e kedvük menni. lehet anyukád nem kifejezetten Veled akar menni, csak egyszerûen strandra akar menni. Nincs ebben semmi.
Egy 35 éves pasi a barátnõjével, feleségével, családjával kell strandra menjen, nem kettesben az anyukával!
én egy 18 éves fiú vagyok, és én is elszoktam menni egy nyáron legalább egyszer anyával, ez maradt még kiskoromból és hát valóban néha kicsit cikinek érzem a dolgot, de hát most na, nem kell ott lenni vele mindig, ha éppen õ napozik a termálvíz mellett, ahol a nyanyók szoktak, én elmegyek úszni ott találkozok ismerõsökkel, ismerkedem, visszamegyek eszünk egy lángost vagy bármit, õ jól érzi magát, én jól érzem magam + ki lehet bírni, hogy na elmentem édesanyámmal egyszer a strandra, szerintem ennyit megérdemel egy anyuka, persze ez ember függõ, hogy mit "vállal be"! a csajok meg oda vannak, ha megkérdezik, hogy kivel vagyok itt és elmesélem ezt :DD
Szerintem édi anyukád van.
Eljutott odáig a világ, hogy cikinek kell érezni az anyánkat? Megbánjátok ti még ezeket a kijelentéseket amikor már csak a sírjára vihettek virágot!
Szerintem egyaltalan nem ciki.Biztos vagyok benne, hogy a ferjem is nagyon szivesen menne az anyukajaval strandra, ha meg elne(o is 35). Egyebkent en barhova szivesen megyek a szuleimmel ha van ra lehetosegem, sot meg aposommal is megiszok neha egy kavet ha van ra idom es strandra is elvitt sokszor amig meg nem volt masodik autonk.
De a kérdezõ pasi! Tényleg nem érzitek a különbséget? Szerintetek nem ciki 35 éves pasinak az anyjával menni strandra? Egy nõnek más. Én is simán mennék anyummal, de a férjem nem menne csak az anyjával, csak ha én is ott vagyok. Pedig jó a kapcsolat, meg minden, találkozunk is sokat, van, hogy megyünk is együtt strandra, moziba, kávézni, de ha csak vele menne, az nagyon gáz lenne.
Utolsó, ez miért gond, hogy férfi? Én írtam, pont ezért, hogy nõ létemre megyek az apá, mql. De írhatnám, hogy a férjem is megy az anyjával, még vásárolni is, sõt, amíg nem volt barátnõje a bátyjának elment vele strandra is (éppen ide) pedig már õ is 33 éves, most a barátnõ is megy, meg az édesanyja párja is, mert már van.... Én nem értem a problémát....
35 éves férfi vagyok.
Hát ha nem érted, az a te bajod. Igenis ciki, ha egy 35 éves pasi az anyjával jár a strandra. És úgy tûnik a kérdezõ is cikinek érzi. Akkor meg minek?
Szerintem nincs ebben semmi rendkívüli.Õ elüldögél a melegvízben, Te meg közben azt csinálsz, amihez kedved van.Nem ezt kell szégyellni, inkább azt a mentalitást, amivel néhányan hozzáállnak a témához.Sok ember bármit megadna, ha az anyjával strandolhatna, köztük én is, de sajnos már nem lehet.Ki kell használni minden adódó lehetõséget, amikor együtt lehettek így.
Miért lenne ciki. Én is 35 éves férfi vagyok, és járok anyámmal standra. Nem kell kézen fogva kísérnem, még jól is jön hogy ott van õ is, így van aki vigyázz a cuccokra. Õ napozik, elvan, olvasgat, és meg megyek úszni egyet. Miért is lenne szégyen? Van amikor a feleségem is jön, és akkor is elvagyunk..
Ez nagyon ciki. Mit szólnak a férfi barátai ha meglátják õket...
Szégyen, hogy ezt egy internetes fórumon teszed fel kérdésnek. Miért lenne ciki? Örülj neki, hogy még él az anyukád. Önállóan nem tudtad ezt eldönteni (nem érzed), hogy miért ne jöhetne? Te a külsõségekre adsz, azoknak akarsz megfelelni?
Ha 15 lennél, még megérteném ezt a "nem ciki szülõvel mászkálni?" kérdést, de így... Anyád helyében én szégyellnélek téged. Bocs.
szerintem 14-16 átlagos, felette nagy, 20 felett hatalmas nagy
nem tök mindegy? ha élvezed vele a dolgot, akkor pont jó a mérete...
egyébként kb. úgy van, ahogy az elsõ leírta
Jól esett tegnap? Élvezted, klassz volt? Akkor mit foglalkozol vele? Ha nem volt jó és esetleg nem is akarsz vele maradni, akkor megint azt kérdezem: mit foglalkozol már vele?
A kérdező hozzászólása: ez a cm merev állapotban van? bocsánat csak nem vagyok ezekkel tisztába és szeretném tudni
Természetesen merev állapotban kell mérni, igen. :) Egyébként teljes mértékben egyetértek az elsõ válaszolóval. 14 cm alatt kicsi, 14-16 cm között átlagos, 17-20 cm esetén nagy, 20 cm felett pedig hatalmas. Én is így mondtam volna. ;)
Ennek a srácnak csak 9 cm. Akkor õ most milyen? Lányok! Lennétek ezzel a fiúval? Nézzétek meg! http://www.xtube.com/watch.php?v=FrIUg-C151-

5 hetes terhes vagyok, es nem tudom ki a baba apja! A parommal es egy masik ferfival voltam együtt egymast követöen termekeny napjaimon. Kitöl lehet a baba?

A problema, h mindketten tudnak a terhessegröl, de a parom viszont nem tud a masik ferfirol. A parom belemjött 2-szer is, a masik ferfi allitja, h az elövaladekbol öve a gyermek es harcol erte! Mit tehetek, elsö gyerek lenne, menjek el abortuszra?

Legjobb válasz: Mondd, hogy nem igaz :((

Mondd, hogy nem igaz :((
A kérdező hozzászólása: Sajnos mar nem tudom.
Abortuszt ne! Kivéve ha a babának rossz életkörülményei lennének.A gyerek sorsáról te döntesz végsõ soron nem az apa vagy esetleg egy másik férfi.Úgy dönts , hogy a babának legyen jó. sok sikert!
És mit mondasz a "párodnak", miért veteted el? Ha már megcsaltad, és gyereket csináltattál a másikkal, állj szépen oda mindkettejük elé, válassz közülük, és csináltassatok majd apasági tesztet. Ha a gyereknek "2 apja" lesz, akkor annak súlyos következményei lesznek a lelki világában.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.A kerdes az h meddig birna el a lelkiismeretem, h a paromnak ne mondjam el, lehet h megsem ö az egyedüli apajelölt. Marpedig zsarol es ha esetleg megjelenik a masik ember muszaly a parommal szemben öszintenek lennem! De akkor nagy az eselye, h mi szetmegyünk es maris nem a megfelelö körülmenyek köze születne a baba :(
A kérdező hozzászólása: Legyszi van meg valami ötlet vagy javaslat? Varom a hozzaszolasokat...es elöre is köszönöm!
Szerintem a párodtól van a baba, de biztosat csak DNS teszt után tudhattok. Én akkor is azt mondom, hogy egy ilyen nõ nem való anyának.
A kérdező hozzászólása: Ertem :( köszönöm :( A 30-as eveimet taposom, es termeszetesen szeretnek meg idejeben Anya lenni, parommal gyerekeket nevelni.Sajnos a kedvesemmel nem jött össze a 8 ev alatt, es soha nem meltatott arra, h utana jarjon esetleg benne van-e a hiba.Most pedig ugy sikerült, h sikerült es ezek alapjan gyanitom, h sajnos a masik embertöl :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!