Találatok a következő kifejezésre: Együtt voltam barátommal szombaton! Fogamzásgátlót (4 db)

Együtt voltam a barátommal szombaton! Fogamzásgátlót szedek még csak 1 hónapja (lindynette 20)de pont szombaton fogyott el az utolsó szem! Csütörtökit és a péntekit elfelejtettem bevenni és ki kellett dobnom! Vajon terhes leszek?

így az utolsó szemet vettem be szombaton és akkr voltam eggyütt a párommal!Elment bennem!Terhes leszek?

Legjobb válasz: nem valószínû. A nõ termékenységi idõszaka a ciklus 13-15 napja közé esik. Ha te szombaton vetted be az utolsó tablettát, az azt jelenti, hogy bõven túl voltál ezen az idõszakon.

nem valószínû. A nõ termékenységi idõszaka a ciklus 13-15 napja közé esik. Ha te szombaton vetted be az utolsó tablettát, az azt jelenti, hogy bõven túl voltál ezen az idõszakon.
Biztosan nem estél teherbe, viszont arra számíts hogy elõbb fog megjönni a mensid, mivel elõbb abbahagytad a szedést.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!a Barátom szerint terhes leszek!Nagyon biztos benne!
Hát ne legyen! Vagy szülni is õ fog, hogy ennyire ért hozzá? :-)))
A kérdező hozzászólása: Nem kellene még gyerek!18 éves vagyok õ meg 20!Kicsit korai lenne:)
Nem leszel terhes! Egyébként én is a Lindynette-t szedtem! Szerintem az egyik lejobb fogamzásgátló! Nekem bejött! De ha nem szeretnétek gyereket, akkor pontosan szedd be a gyógyszert!
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok terhes!Köszönöm:)

Fél éve szedem a Belara fogamzásgátlót és szombaton elfelejtettem bevenni. Szombaton és vasárnap is együtt voltam a barátommal, aki bennem ment el. Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok? Mit csináljak?

Minden este 8-kor szoktam bevenni,most el?ször felejtettem el és csak vasárnap este vettem észre,amikor a következ?t kellett bevennem,azt be is vettem.

Legjobb válasz: Én is jártam már így de semmi nem történt.

Én is jártam már így de semmi nem történt.
Ha 12 órán belül nem pótolod, a tabi hatása csökken, ami miatt kieg. védekezés szükségeltetik.
0% az esélye. Fél év után meg fõleg.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat.De amíg nem jön meg, addig teljesen nem tudok megnyugodni.
A kérdező hozzászólása: Ha megjött, akkor ugye nem lehetek terhes?vagy végezzek el terhességi tesztet, ha elmúlik?

Novynette fogamzásgátló gyógyszert szedek! Szombaton hagyom abba és általában csütörtökön jön meg! A baratommal tegnap (hétfőn) "együtt voltam"! A gyógyszermentes napokban mennyire lehetek biztos hogy a gyógyszer megvédett?

Van esélye a terhességnek!?Azt olvastam hogy a gyógyszer ilyenkor is hat!

Legjobb válasz: Nyugi teljesen védett vagy, ha normálisan beszedted a 21 szemet! :) Én is ezt szedem fél éve, és nincs gond a gyógyszermentes szüneti szexel!

Nyugi teljesen védett vagy, ha normálisan beszedted a 21 szemet! :) Én is ezt szedem fél éve, és nincs gond a gyógyszermentes szüneti szexel!
Istenem...ha utána néznél pár kérdésnek, vagy ha kicsit tájékozódtál volna, akk valószinû mindenhol megtaláltad volna, hogy a szünetmentes napokban is hat...egyáltalán minek kezded el szedni, ha nem is tudsz mindent a tablettáról??? Tudod van egy kis papírfecni a dobozban, úgy hivják betegtájékoztató.
hát ha rendesen szede és elég ideje akkor biztosan védett vagy csak az elsõ hónap szedésénél figyelj még oda utánna nem lesz semmi gáz a neked megfelelõ gyogyszer védelmével

Szombaton fél 7-kor vettem be a fogamzásgátlómat. és fél 11-kor sajnos hánytam. Most nagyon félek, hogy esetleg nem szívódott fel rendesen. Előtte együtt voltam a barátommal, de nem ment el bennem. Szerintetek lehetek terhes?

Legjobb válasz: Nyugi, szerintem nem lehetsz terhes. Ráadásul a gyógyszer is felszívódik ennyi idõ alatt. Ne idegeskedj, mert árt a szépségednek:):)

Nyugi, szerintem nem lehetsz terhes. Ráadásul a gyógyszer is felszívódik ennyi idõ alatt. Ne idegeskedj, mert árt a szépségednek:) :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!