Találatok a következő kifejezésre: Együtt voltam barátommal szombaton! (16 db)

Akkor most menstruálsz? Mert akkor nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: Igen, ma jött meg a vérzésem rá 2 napra. De nem védekeztünk semmivel sem csak elfelejtette megmosni a második együttlétünknél.Tényleg nem vagyok az mert gondoltam arra is hogy veszek be egy esemény utána tablettát mert tényleg félek.
szerintem 4 óráig nem életképesek a spermiumok a szabadban.
a spermiumok még 48 óráig is életképesek
Ne vegyél be esemény utáni tabblettát, mert biztos hogy nem vagy terhes! Nyugodj meg! Most tényleg feleslegesen aggódsz! Azért legközelebb jobban védekezzetek, ha még nem szeretnétek babát! Szia.
Vaginában: néhány óra. A méhnyakban 7 nap. A levegõn (függ a melegtõl, szárazságtól stb.) 4-24 óra. A férfi testben 1 hónap.

Együtt voltam a barátommal szombaton! Fogamzásgátlót szedek még csak 1 hónapja (lindynette 20)de pont szombaton fogyott el az utolsó szem! Csütörtökit és a péntekit elfelejtettem bevenni és ki kellett dobnom! Vajon terhes leszek?

így az utolsó szemet vettem be szombaton és akkr voltam eggyütt a párommal!Elment bennem!Terhes leszek?

Legjobb válasz: nem valószínû. A nõ termékenységi idõszaka a ciklus 13-15 napja közé esik. Ha te szombaton vetted be az utolsó tablettát, az azt jelenti, hogy bõven túl voltál ezen az idõszakon.

nem valószínû. A nõ termékenységi idõszaka a ciklus 13-15 napja közé esik. Ha te szombaton vetted be az utolsó tablettát, az azt jelenti, hogy bõven túl voltál ezen az idõszakon.
Biztosan nem estél teherbe, viszont arra számíts hogy elõbb fog megjönni a mensid, mivel elõbb abbahagytad a szedést.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!a Barátom szerint terhes leszek!Nagyon biztos benne!
Hát ne legyen! Vagy szülni is õ fog, hogy ennyire ért hozzá? :-)))
A kérdező hozzászólása: Nem kellene még gyerek!18 éves vagyok õ meg 20!Kicsit korai lenne:)
Nem leszel terhes! Egyébként én is a Lindynette-t szedtem! Szerintem az egyik lejobb fogamzásgátló! Nekem bejött! De ha nem szeretnétek gyereket, akkor pontosan szedd be a gyógyszert!
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok terhes!Köszönöm:)

A barátommal már voltunk együtt egy párszor ( azt hiszem 4-5 alkalommal) és egyik után sem véreztem. Most szombaton is együtt voltunk és vasárnap semmi majd ma kezdtem el vérezni. Szerintetek ez mitől lehet és komoly-e?

Legjobb válasz: lehet, h csak most szakadt at a szuzhartyad. vedekeztetek? ha igen, akkor h? mert ha nem hasznaltatok gumit, akkor lehet egy fertozes is, attol verzel.

lehet, h csak most szakadt at a szuzhartyad. vedekeztetek? ha igen, akkor h? mert ha nem hasznaltatok gumit, akkor lehet egy fertozes is, attol verzel.
A kérdező hozzászólása: Igen, óvszerrel védekeztünk
akkor nem tudom. esetleg ujjazástól. nekem attól volt fertõzésem. de nem lehet, h csak a szûzhartyad szakadt át?? amugy viszket is?? ha nem, akkor nem hiszem, h fertõzés. ha nem mulik el, menj el orvoshoz.
Valószínûleg oylan rugalmas volt a szûzhártyád, hogy csak most szakadt át, szerintem ne idegeskedj, várj még 2-3 napot és ha elmúlik akkor semmi gond.Amúgy csak pecsételsz, vagy rendesen vérzel????
Szia! Én az elsõ 3 alkalomnál véreztem, gumival csináltuk, de azóta nem szerintem menj el a dokihoz ott majd Õ elmondja Neked!:-D Remi, h segítettem!?:-D

Fél éve szedem a Belara fogamzásgátlót és szombaton elfelejtettem bevenni. Szombaton és vasárnap is együtt voltam a barátommal, aki bennem ment el. Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok? Mit csináljak?

Minden este 8-kor szoktam bevenni,most el?ször felejtettem el és csak vasárnap este vettem észre,amikor a következ?t kellett bevennem,azt be is vettem.

Legjobb válasz: Én is jártam már így de semmi nem történt.

Én is jártam már így de semmi nem történt.
Ha 12 órán belül nem pótolod, a tabi hatása csökken, ami miatt kieg. védekezés szükségeltetik.
0% az esélye. Fél év után meg fõleg.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat.De amíg nem jön meg, addig teljesen nem tudok megnyugodni.
A kérdező hozzászólása: Ha megjött, akkor ugye nem lehetek terhes?vagy végezzek el terhességi tesztet, ha elmúlik?

Egy hete szombaton voltam együtt a barátommal. Elcsesztük, szóval vettem be escapelle esemény utánit. Ma megjött a menstruációm. Tehát nem vagyok terhes?

Mert hallottam már terhesség alatti vérzésről is, de az én esetemben mennyi az esélye? :) Fogok csinálni természetesen tesztet, de addig is? Előre is köszönöm az értelmes válaszokat.

Legjobb válasz: 50-50%.

50-50%.
Nem tudjuk. De a teszt annál inkább. Benne jobban bízz.
1% az esélye annak , hogy terhes vagy
igen
nem van egy ismerõsöm aki másfél éve ezzel a megszakításos módszerel csinálják és semi nem történt:)
Am van 72órás gyógyszer...

Múlt szombaton voltam együtt a barátommal, (védekeztünk) és most csütörtökön megjött. Lehetek e terhes?

Legjobb válasz: Védekeztetek, tehát a kérésedre a válasz alapból az, hogy nem. Ráadásul megjött, ez nem éppen a terhesség jele. :-P ha kétségeid vannak, akkor aktus után 2 HÉTTEL végezz el egy terhestesztet.

Védekeztetek, tehát a kérésedre a válasz alapból az, hogy nem. Ráadásul megjött, ez nem éppen a terhesség jele. :-P ha kétségeid vannak, akkor aktus után 2 HÉTTEL végezz el egy terhestesztet.
Most ezt minek kellett megkérdezni? Nem irigyellek, ha ennyire parás vagy, hogy mindennek ellenére felmerül benned...kellemetlen lehet.

Terhes vagyok? Egy hete szombaton voltam együtt a barátommal, és belémélvezett.5éve szedek gyógyszert, csütörtökön kellett volna megjönnie. Terhes lehetek? Mennyi rá az esélyem?

Tesztet még nem csináltam, de gondolkodom rajta. Semmiféle tünetem nincs. Vasárnap de. vérezgettem egy kicsit, de semmi több. Sose maradt ki, mindig rendszeres volt a menses-em eddig.

Legjobb válasz: Ez a gyógyszer hatása is lehet, a menstruáció elmaradása. Nekem nagyon sok problémám volt a fogamzásgátlóval (mensi kimaradás, visszér, hízás), így egy év után abbahagytam a szedését és utána csak óvszerrel védekeztünk évekig. Egészen februárig ;) 12 hetes kismama....:)

Ez a gyógyszer hatása is lehet, a menstruáció elmaradása. Nekem nagyon sok problémám volt a fogamzásgátlóval (mensi kimaradás, visszér, hízás), így egy év után abbahagytam a szedését és utána csak óvszerrel védekeztünk évekig. Egészen februárig ;) 12 hetes kismama....:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ!Én bízok a gyógyszerben, de azért a héten csinálok egy tesztet.Még csak fél éve szedem a Belara gyógyszert, elõtte Lindynette 20-at szedtem.Azért aggódom ennyire, mert még sose volt kimaradásom:(.
A nõgyógyászom szerint gyakorlatilag lehetetlen teherbeesni gyógyszer szedése esetén (megfelelõ szedése esetén), mivel ilyenkor nincs peteérés. Sõt, aki régóta szedi a gyógyszer 1-1 "elfelejtés" esetén is védett marad. Más probléma lehet.
A kérdező hozzászólása: Egyre nyugodtabb vagyok!Neked is köszönöm a választ!Már mindenfélét olvasgatok!Én is úgy tudom, hogy gyógyszer mellett , , lehetetlen" teherbe esni.:)
De ha nem jön meg, és a teszt is negatív lesz, mindenféleképpen menj orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: Még mindig nem jött meg, de ma csináltam egy corax tesztet, és negatív lett:) !Valószínû elmegyek dokihoz, de sokaktól hallom mostanába, hogy késik nekik.
A kérdező hozzászólása: jah és viszket is
Valószínûleg fertõzés vagy valamiféle irritáció. Menj nõgyógyászhoz, nézesd meg magad! Sztem nincs összefüggés a tüneteid és a barátod kielégületlensége között!

Novynette fogamzásgátló gyógyszert szedek! Szombaton hagyom abba és általában csütörtökön jön meg! A baratommal tegnap (hétfőn) "együtt voltam"! A gyógyszermentes napokban mennyire lehetek biztos hogy a gyógyszer megvédett?

Van esélye a terhességnek!?Azt olvastam hogy a gyógyszer ilyenkor is hat!

Legjobb válasz: Nyugi teljesen védett vagy, ha normálisan beszedted a 21 szemet! :) Én is ezt szedem fél éve, és nincs gond a gyógyszermentes szüneti szexel!

Nyugi teljesen védett vagy, ha normálisan beszedted a 21 szemet! :) Én is ezt szedem fél éve, és nincs gond a gyógyszermentes szüneti szexel!
Istenem...ha utána néznél pár kérdésnek, vagy ha kicsit tájékozódtál volna, akk valószinû mindenhol megtaláltad volna, hogy a szünetmentes napokban is hat...egyáltalán minek kezded el szedni, ha nem is tudsz mindent a tablettáról??? Tudod van egy kis papírfecni a dobozban, úgy hivják betegtájékoztató.
hát ha rendesen szede és elég ideje akkor biztosan védett vagy csak az elsõ hónap szedésénél figyelj még oda utánna nem lesz semmi gáz a neked megfelelõ gyogyszer védelmével

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!