Találatok a következő kifejezésre: Együtt voltam barátommal, nem védekeztünk. Az (21 db)

Együtt voltam a barátommal, nem védekeztünk. Az együttlét után 3nappal megjött a menzeszem, normális. Ettől függetlenül lehetek terhes?

Legjobb válasz: Kicsi rá az esélye, de lehetsz terhes. Ha a ciklus vége felé esel teherbe, az esedékes menzesz még megjön, és csak a következõ marad el.

Kicsi rá az esélye, de lehetsz terhes. Ha a ciklus vége felé esel teherbe, az esedékes menzesz még megjön, és csak a következõ marad el.
Nem.
Nem valószínû. De miért nem védekeztek??
Kisebbfajta csoda kellene ahhoz.

2 nappal ezelőtt együtt voltam a barátommal. Nem védekeztünk! Kíváncsi lennék arra, hogy lehetséges-e már az hogy már fájnak és érzékenyek a melleim, és folyamatosan éhes vagyok! Vagy ez egy korábbi estétől van? !

Legjobb válasz: Vagy korábbi estétõl van, vagy beképzeled magadnak ezeket, de ha a 2 nappal ezelõtti esetnél meg is termékenyültél, még jó 1,5 hét kell, hogy annak érezhetõ tünete legyen.

Vagy korábbi estétõl van, vagy beképzeled magadnak ezeket, de ha a 2 nappal ezelõtti esetnél meg is termékenyültél, még jó 1, 5 hét kell, hogy annak érezhetõ tünete legyen.
Biztosan terhes vagy.
1- korábbi együttlét 2- hasra estél és nem ettél 2 napja Ha a 2. lehetõség nem áll fenn valószínû az elsõ. :)
Szerintem is csak beképzeled:( saját tapasztalat.De szoritok, hogy ne nekem legyen igazam.

Most elöször voltam együtt a barátommal védekeztünk a gumit mindig ellenöriztük s nem szakadt el merakkr ugye kifolyt volna belöle a sprema. Nem bennem ment el. 3 napja még késik lehet az idegességtöl v attol h most elször voltunk együtt?

Félek!

Legjobb válasz: Szerintem csak az idegeskedéstõl késik, de ha ennyire aggódsz, akkor vegyél egy terhességi tesztet (az már ilyenkor megmutatja az "igazságot").

Szerintem csak az idegeskedéstõl késik, de ha ennyire aggódsz, akkor vegyél egy terhességi tesztet (az már ilyenkor megmutatja az "igazságot").
Csak rágörcsölsz és amiatt.Nyugi pár nap és megjön, csak ne izgulj:)
az elsõnél nekem is ez olt. nyugodj meg vegyél egy tesztet és elsõ vizeletbõl reggel tesztelj.A hormonokat az elsõ mindig felborítja. nyugodj meg és meg fog jönni. Fõleg ha nem benned ment el. :)

Februar 1-en jott meg a menstruaciom, azelott egy nappal pedig egyutt voltam a baratommal, vedekeztunk nem szakadt el az ovszer, masnap meg is jott rendesen. Lehetek terhes? Van okom aggodni?

Most a 28adik nap van es megkene jojjon de meg nem jott meg.nem ertem h h van h egyeseknek van menzesz terhesseg alatt is.Fajdogal a hasam.remelem megjon,egy kicsit megvagyok ijedve.

Legjobb válasz: Ne idegeskedj,mert már attól is késhet.Ha védekeztetek és nem volt semmi probléma,akkor nem hiszem,hogy terhes lennél.Ez a hónap alapból rövidebb volt..meg amúgy is pár napos késés még belefér.Nyugodj meg..én is voltam hasonló helyzetben..sõt rosszabb is..de nem volt semmi baj.Nem lesz semmi probléma.

Ne idegeskedj, mert már attól is késhet.Ha védekeztetek és nem volt semmi probléma, akkor nem hiszem, hogy terhes lennél.Ez a hónap alapból rövidebb volt..meg amúgy is pár napos késés még belefér.Nyugodj meg..én is voltam hasonló helyzetben..sõt rosszabb is..de nem volt semmi baj.Nem lesz semmi probléma.
Nincs különösebb okod az aggodalomra és feleslegesen ne aggódj! A legszabályosabb ciklus mellett is elõfordulhat pár napos eltérés mind kér irányba. Ez teljesen természetes és semmi jelentõségi nincs.
Ha nem volt bibi a védekezésnél, akkor nem lehetsz terhes elméletileg.
Kizárt, hogy terhes legyél, nyugi.
A kérdező hozzászólása: koszonom...szerintem sincs gond, csak az utobbi 3-4 honapban 28napra megjott...s na bepanikoltam egy kicsit..
szerintem sem lehetsz terhes. ne aggódj
Nem lehetsz terhes, de ha gondolod, ülj bele forró vízbe, mozogj kicsit, vagy szeretkezzetek egyet...Ezek elõsegítik!
A kérdező hozzászólása: Csinaltam egy tesztet:negativ, de meg mindig nem jott meg..

21 éves lány vagyok és most vesztettem el a szüzességemet. 26-án ért véget a manstruációs vérzésem és 28-án voltunk együtt. Nem védekeztünk, mert a barátom szerint az még fájdalmassabbá tette volna. Teherbe eshettem-e?

3 rövid aktus volt.

Legjobb válasz: szia! jobb lett volna védekezni és nem a barátodra hallgatni!! ugy vélem elég felnõtt vagy ahhoz hogy szeretkezz akkor védekezz is! nem fájdalmasabb ugy hidd el! amugy nem valószinû h terhes lettél mert nem hiszem h akkor volt peteérésed, de sajna minden lehetséges! várd ki a végét és innen védekezzetek!

szia! jobb lett volna védekezni és nem a barátodra hallgatni!! ugy vélem elég felnõtt vagy ahhoz hogy szeretkezz akkor védekezz is! nem fájdalmasabb ugy hidd el! amugy nem valószinû h terhes lettél mert nem hiszem h akkor volt peteérésed, de sajna minden lehetséges! várd ki a végét és innen védekezzetek!
Mensi után sokkal kisebb az esélye normál esetben a terhességnek, de a természet becsaphat mindenkit! Ajánlatos mindig védekezni, mert semmire nincs biztosíték. Ez az elsõ alkalommal is ugyanúgy igaz! Szerintem szedjél tablettát, ha az óvszert inkább hanyagolnátok, de csak akkor, ha komoly a kapcsolat és hûségesek vagytok! A mensiig nem tudhatod biztosan mi a helyzet! Ne izgulj, szerintem minden oké lesz!
Elõször is tök jó, hogy eddig nem kufircoltál, vagyis ritka az ilyen. :-) Szerintem nem vagy terhes, és ne is agyalj ezen huszonakárhánynapig, mert felborul a ciklusod... Ez a véleményem. :-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, hogy mindenki ilyen aranyos... ez volt az elsõ...és nagyon jó volt...Õ azt mondta, hogy igy nem fog ugy fajni-igaza volt-bar nem tudom milyen lett volna gumival-de ezentul csak ugy fogjuk csinálni...Õ nagyon édes és türelmes volt... nem akarok tablettát szedni...azt hiszem az óvszernél maradunk.
Annyira büszke vagyok rád! Attól függetlenül, hogy nem védekeztél, nagyon ritka vagy. Én is ennyi idõs voltam, és nagyon megbántam. Nekem pl. Nagyon fájt, mindegy mivel csináltuk, mivel érzelem nem volt a dologban, csak a pia dominált. Tudod igazság szerint csak az nem eshet teherbe, aki nem él szexuális életet. Nagyon kicsi a valószínûsége, hogy az lettél. Ha esetleg a mensid kimarad akkor se ijedj meg nagyon, lehet, hogy a szervezeted átáll a szexuális életre és felkészíti magát. Ezt csak azért mondom, mert nálam is így volt. Kitartás.

A kerdesem az lenne, hogy egyutt voltam a baratommal, gumival vedekeztunk. Aztan amikor "vegzett" akkor levette, megtorolte zsepivel. Aztan kb.10 perc mulva kielegitett a kezevel. Nem mosott kezet miutan "megtorolte". Szerintetek lehetek terhes? !

Es ki tudja, h a keze "olyan" volt-e. Igaz volt levegon 5-10percig es megtorolte, de az nem olyan, mintha kezet mosott volna. :|

Legjobb válasz: Keruljetek a "Lorelli Star" markaju babakocsit, ismerosnek par nap hasznalat alatt tonkrement a kereke.

Keruljetek a "Lorelli Star" markaju babakocsit, ismerosnek par nap hasznalat alatt tonkrement a kereke.
Ideje elkezdeni keresgélni a legjobb bölcsit, évekkel elõre megtelik.
lehetsz
Hogy fogják hívni a kicsit?
A kérdező hozzászólása: igaz.. de az emberek nagy resze mindig utolag gondolkodnak sajnos.. :| mind1. remelhetoleg nem lesz semmi. koszonom.
Nagyon kicsi az esélye. Nyilván nem nulla, mert vannak hihetetlen esetek a biológiában is, de nem hiszem, hogy veled fog megtörténni, így nyugi.
Tiszta unalmasak ezek a kérdések.. Akkor mikor g_ecis kézzel ide-oda nyúlkálnak, miért nem lehet azt mondani, hogy menj mosd meg a kezed?? Aztán akkor nem kéne az oldal szerverét terhelni az ilyen kérdésekkel!! Mindig utólag gondolkodik mindenki. Ha arra van eszetek, hogy szexeljetek, akkor arra miért nincs, hogy megond neki akkor ne nyúljon hozzád csak kézmosás után..
A sok trollnak és neked is. Szabad levegõn annyi idõ alatt elhalnak a spermiumok. :) Meg ha meg is törölte elég kevés esély van rá. Persze a megtermékenyítéshez ahogy mondani szokták egy is elég (ez sem teljesen igaz), de nem véletlenül van több száz ezer egy lövetben. Szóval ne aggódj, ennyitõl nem lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: azt meg elfelejtettem: nem termekeny idoszakomban voltam. bar tudom, ez nem jelent semmit..
Nem valoszinu szal nyugi
A kérdező hozzászólása: *gondolkodik
Ugyan annyi az esélye hogy fogyatékos vagy
Komolyan ezt minek kérdezed tõlünk? Végeztél volna valószínûségszámítást a menet elõtt. Mi nem fogunk.
Csekély, de lehetsz!
elõtted a gép, a net = tanulás szóval nem csak dugni kell, a szexhez agy is párosul, sajnálom, de ettõl kiakadok, mert soha nem tanították meg elõbb próbáld Te megoldani a gondodat, ha nem megy akkor kérdezzél http://www.egeszsegkalauz.hu/kalkulatorok/peteeres/ a többit keresd meg TE N
Van rá esély, de nagoyn okosan kivártál a kérdéssel mostanáig, mikor már azt sem tudjuk mondani, hogy vegyél be eseményutánit. Direkt csináltad? Most várhatsz tizenegykét napot, hogy tesztelhess. Nem véletlenül találták fel az óvszert. Védekezzetek! Most ha nem leszel terhes, akkor meg ne azt szûrd le, hogy ez egy védekezési módszer, mert a megszakítás nem az!
Akkor nem hiszem. Mi is úgy szoktuk csinálni, igaz nem kéne. Múltkor késett 2 hetet, volt is akkor para de aztán végülis nem volt semmi "problem".
Mi is megszakítással védekeztünk nagyrészt... de befejeztem nem kell nekem a para.
50 százalék.
Fifty-fifty. De ha tinik vagytok, akkor ugy is osszejon :D
aktus után két héttel csinálj egy tesztet , azért nem fog késni, mert elõször szexeltél!
Elõfordulhat, hogy késik az elsõ után lelki okoktól is, nekem is késett, na de én rendesen védekeztem. Így viszont, hogy nem védekeztetek, simán teherbe is eshettél és lehet attól késik...
Már miért lenne normális? Mielõtt szexelsz, nem illene utánanézni a fogamzásgátlásnak? Hol hallottad, hogy a szûzhártya véd a teherbeeséstõl?
Miert olyan nagy luxus felhuzni egy ovszert? Es most jon a 20.000x elmondott oreg szoveg.. A pasik elovaladekaban is lehetnek spermak.. Elovaladek pedig barmikor tavozhat a peniszbol, orgazmus elott, kozvetlenul a szex elejen, mikor izgalomba jott a srac stb. Remenykedj, ha meg nem jon meg vegyel tesztet.
"Egy hete voltam együtt a barátommal és nem védekeztünk" Nincs több kérdésem.
Az nem védekezés. Attól még teherbe eshetsz. A védekezés a gumi.
A kérdező hozzászólása: A fiu nem élvezett belém!vigyázott
Ha idõsebb, legalább neki lett volna esze. Ha most nevet is, majd a tartásdíjkor nem fog. Attól mert szûz vagy, attól még termékeny vagy. De szerintem nem vagy terhes, két nap az semmi. Nekem normál szokott 5-öt késni minden hónap. Volt, amikor két hetet. Egyébként nem kell már stresszelni, hiszen ha így is van, ez van. De szerintem nem lesz semmi baj.
Ha beléd élvezett akkor gratulálok a kisbabához
Nem.hiszem h normalis lehet h csak rastresselsz de h lehetel ilyen felelotlen h.nem vedekezettek???0.0
Hát ha nem védekeztetek, akkor azért is késhet, mert teherbe estél. Mit gondoltál, az elsõ szex az bónusz? Akkor nem lehet teherbe esni? Ennyi ésszel nem kellene dugni.
A kérdező hozzászólása: MEGVOLT A HAVIM!!
vagy beágyazódást is jelenthet, de így, hogy védekeztetek, esélyesebb a peteérés, bár ahhoz meg késõi az idõpont..hány naposak a ciklusaid?
A kérdező hozzászólása: Igen 16án volt vége bár még 17én is volt kis barna.
de neki 16-án múlt el, nem akkor kezdõdött
szerintem nem vagy terhes. Most van peteérésed. Nekem 21-én jött meg, tehát 5 nappal késõbb és febr. 4-én lesz elvileg peteérésem, ami pont öt nap múlva lesz.
A kérdező hozzászólása: oké köszi szépen
szerintem 4-e körül, akkor már tuti
A kérdező hozzászólása: oké köszi és mikor érdemes ezek alapján hogy teljesen megnyugodjak?
szerintem ahhoz, hogy megnyugodj, tesztelj, eléggé kritikusak a dátumok.
A kérdező hozzászólása: ja és azt elfelejtettem hogy a fehérfolyásom is ma volt eddig a legerõsebb
A kérdező hozzászólása: most egy ideig 28 napos volt legutóbb viszont 2 nappal korábban jött plusz még stresszeltem is rengeteget, vizsgaidõszak volt 2 hónapon át és hát ugye most is ideges vagyok hogy mi lehet... :S amúgy köszönöm a gyors választ
igen tehát minimum 10 nap "elõnyöd" van a másik válaszolóhoz képest

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!