Találatok a következő kifejezésre: Együtt voltam barátommal, nem (260 db)

Szerintem ezt innen senki nem fogja tudni megmondani. Tesztelj - ha lett baba, már ki kell mutatnia.
Honnan tudod, hogy nem volt peteérésed? A tested nem egy gép, hogy pontosan mûködjön, így soha nem tudhatod. Ha csak egy hete voltatok együtt (és elõtte nem), akkor a teszt is korai még. Ha újabb egy hét múlva sem jön meg, akkor tesztelj.

Ma együtt voltam barátommal, de 3. napja van menstruációm (kevés volta vér ezért vállaltuk be). Óvszert használtunk, meg síkosítót is. Nem lehet baj abból, hogy most síkosítót használtunk?

Nem mehet fel a méhembe ilyenkor mikor mensizek? És ha igen lehet bel?le baj? (durex síkosítót használtunk, színtelen, illat nélkülit)

Legjobb válasz: Nézd, én ott kezdeném, hogy elõveszem a síkosító leírását és végigolvasom. Ha nincs benne, hogy ne használd mensi alatt, akkor nem lesz baj. Ha meg rajta van, akkor gondolom az is, hogy mit csinálj, ha mégis sikerült mensi alatt használni.

Nézd, én ott kezdeném, hogy elõveszem a síkosító leírását és végigolvasom. Ha nincs benne, hogy ne használd mensi alatt, akkor nem lesz baj. Ha meg rajta van, akkor gondolom az is, hogy mit csinálj, ha mégis sikerült mensi alatt használni.
mensi, gumcsi és sikcsi ...... hány éves vagy, hogy ennyire kiszáradtál? különben az elõttem szóló mindent megválaszolt
A kérdező hozzászólása: nehezen hangolódom rá a dolgokra... és a gumit sem kedvelem, csak egy kicsike síkosítót tettünk... és pont abban a korban vagyok ;)
gumi nélkül szexeltetek menstruáció alatt? bátor húzás...

1 hete pont a 14. napon voltunk együtt a barátommal. Nem hatolt belém teljesen, és nem ment el. Azóta viszont az első pár napban hasmenésem volt, majd alhasi fájdalmaim voltak(vannak). Lehetek terhes?

Ma barna folyásom is volt... Folyamatos tompa fájdalmat s puffadást érzek az alhasam tájékán.

Legjobb válasz: Ajánlom,hogy vegyél egy tesztet mert bizony terhes lehetsz.

Ajánlom, hogy vegyél egy tesztet mert bizony terhes lehetsz.
Szia, bizony eggyet értek az elottem szólóhoz, ebben az esetben elég lehetett az elovaladék is férfihímtagon..
A tesztet még korainak tartom, hiszen a ciklusod 21.napján tartassz.Várj még egy hetet, elvileg akkor kell megjönni a vérzésednek.Ha elmarad, jöhet a teszt!(Az elõváladék tényleg elég a megtermékenyitéshez!)
Megtudhatom, hogy mi lett a végeredménye?

Pár napja együtt voltunk barátommal és nem védekeztünk és most rá 5 napra megjött. Lehetek terhes?

Pár napja együtt voltunk barátommal és nem védekeztünk és most rá 5 napra megjött.Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Ha a vérzés mennyisége, minõsége nem tér el a szokásostól, illetve nincsenek terhességre utaló tüneteid (émelygés, fejfájás, hasi görcs, kívánósság), akkor nem lettél terhes. De legközelebb védekezzetek! 27N

Ha a vérzés mennyisége, minõsége nem tér el a szokásostól, illetve nincsenek terhességre utaló tüneteid (émelygés, fejfájás, hasi görcs, kívánósság), akkor nem lettél terhes. De legközelebb védekezzetek! 27N
Ha megjött, akkor miért aggódsz???? Egyébként meg basszus védekezzél, aztán akkor nem kell hülye kérdést kiírnod. 5 nappal az aktus után még amúgy sem lenne kimutatható a terhesség.
Ennyire buta nem lehetsz, ha menstruálsz akkor 99%, hogy nem vagy terhes!
Nem.
hány éves vagy ?
Mégis mitõl lennél terhes?
Minek csináljátok, ha semmit nem tudok róla! Olvassatok inkább után elõbb és csak utána érjetek egymáshoz! Amúgy NEM, nem lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: köszönöm. mindentõl így parázok, ilyen a természetem. 16 vagyok.
Ne szexelj ha nem vagy tisztában a dolgokkal. Nem nem lehetsz terhes.

Fél évig szedtem a fogamzásgátlót. Miután szakítottunk a barátommal abbahagytam a tabletta szedését. Azóta (kb.8hónapja) havonta egyszer-kétszer együtt voltunk, de nem védekeztünk. Lehetek terhes? .

...A múlt hónapban késett, nagyon féltem, hogy baj van..5 nappal kés?bb jött meg.3 napig tartott utána alig volt valami.

Legjobb válasz: isteneeem. MIÉRT nem védekeztetek?? ez az aggódás jobb mint venni egy csomag kotont?

isteneeem. MIÉRT nem védekeztetek?? ez az aggódás jobb mint venni egy csomag kotont?
"félek hogy terhes vagyok" Akkor mi a fenéért nem védekeztél? 21 évesen lehetne már annyi eszed, hogy ha nem akarsz gyereket meg abortuszt, akkor védekezel... Lehetsz terhes, igen. De ha szerencséd van, akkor csak a tabi utóhatásait érzed a ciklusodon. Talán ha csinálnál egy tesztet...
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy nagyon nagy hülyeséget csináltam, hogy kockáztattam.. Tesztet is halogatom, pedig nem kéne..
Akkor meg nem értem mit vársz az oldaltól:D Megnyugtatást? Azt úgy sem tud adni senki. Csinálj tesztet.
Idióta pitsa....
A kérdező hozzászólása: Ez k.rvára válasz volt a kérdésre..
huu leközeleb használjatok legaláb szemeteszsákot
ebbõl abortusz lesz. legalább belédlövelt?
0, 001%
08:50-es vagyok Nem oltásnak szántam, amit írtam, és elhiszem, hogy megbántad, de azt nem értem, miért nem élsz/éltél a 72 órás esemény utánival??? Egyébként jó, hogy visszajelzel, legalább tudjuk, hogy olvasod a válaszokat. Az utolsónak: Nem elõször olvasom amit írtál és teljes tudatlanságról tanúskodik, hogy a tesztet javasolod. Terhességit? Mert az ilyenkor még halványan sem mutat ki semmit, talán a menszesz megjövetele elõtt 1-2 nap lehet halvány, de inkább a vérzés elmaradása után jelez (attól függ milyen erõsségû). Úgyhogy a teszttel még nem megy semmire, az tuti negatív lenne, ha csinálna.
1 hét van a mensziig? kiszámoltad, h mikor voltál termékeny napjaidban? és mi az, h szex miatt nem jártál suliba? nem értem.. és mióta csinalod ezt a megszakitás dolgot?? én már régen elmentem volna orvoshoz is, és az eset után teszt!! és ne a jószerencsét várd, igaza volt az elõttem szólónak!!!!
A kérdező hozzászólása: jah és a mensiig már csak 1 hét van szal majd jövõhéten azt is leirom.
A kérdező hozzászólása: kösy az oltást ismét, pont erre van most szükségem. lehet h egyes emberek nem tanulnak a hibáikból de én nem tartozom ezek közé. 2 éve lógtam a suliból egy hónapot csak azért mert hódoltam egy bizonyos sportnak és nem birtam leálni. a következmény? nos kirugtak az iskolából és anyám bizalmát is elvesztettem. azóta egyszersem csináltam meg ezt újra. végre sikerült visszaszereznem a bizalmát nem fogom elcseszni mégegyszer. szal sztem ez egy jó pl h tanulok a hibáimból. egyébként elfogadom a kritikát még mindig hisz igazatok van. és örülnék ha mérlegelnétek azt is h én legalább visza merek irni nektek a sok oltás ellenére nem úgy mint egyes kérdezõk. amugy nemsokára megyek nõgyógyászhoz (kb 2 hét) majd megirom azt is h mi lett a vége. mert úgy érzem h mivel foglalkoztok a kérdésemmel igy jogotok van tudni. syasztok
Azzal biztatni egy felelõtlen kis csitrit, hogy matematikailag kicsi az esélye a teherbeesésnek az elsõ ilyen alkalommal, ugyanolyan FELELÕTLENSÉG! Ezzel nyugtatni maximum arra jó, hogy várjon a jószerencsére, hogy megjön rendesen a menszije, ahelyett hogy elsétálna gyorsan esemény utániért.
ja, és ez a terhességdolog relativ.. van, akinek nemjön össze, csak évek múlva, van, akinek meg az 1. alkalomtól.. nemhiába találták ki a védekezést.
Bár ez nem fórum, úgyhogy tényleg most válaszolok utoljára: Mindenkinél egyéni ízlés dolga, hogy mennyire aggódik. Vannak valószínûségek és mindenki eldöntheti, hogy mit vállal be és mit nem. Az egyik emberpárnak a tabi 99, 9%-os védelme nem elég és még gumit is használ mellette (és nem a betegség hanem szintén a terhesség ellen, mint a tabit is!) Ez talán az egyik véglet, hiszen mindkettõ meglehetõsen nagy védettséget ad. A másik végletben meg ott van aki megszakítással védekezik. Vagy sehogy sem védekezik. Úgy sem 100% a teherbeesés, de azért mégiscsak meglehetõsen nagy, amit én pl. biztos nem mernék bevállalni, ha nem szeretnék babát. És a kettõ véglet között meg aztán széles a skála. Ugye ott van pharmatex és egyebek, amik elég jó védettséget adnak, de hát azért tabival vagy gumival össze sem hasonlíthatók. Szóval amolyan középmezõnynek mondanám. De van aki azt használja, persze lehet, hogy kényszerbõl. Szóval tényleg az van, hogy különbözõ módokon védekezve más és más valószínûséggel lehet teherbe esni. Sosem 0 és sosem 100%. Minden módszernél más és más ez az érték. Az ember, vagyis a páros pedig eldöntheti, hogy számára mekkora valószínûség az amit még be mer vállalni. Nálam is megvan ez a határ: nekem pl. tabi vagy gumi elég nyugalmat ad önmagában. De megértem azt is, aki annyira paranoiás, hogy mindkettõt használja.
ok, de sose lehet tudni, h ki mennyire termékeny.. pl. anyukám évekig igy " védekezett ", nem esett teherbe, azt hitte, h ez igy rendben is van.. aztan meg amikor gyereket akart, kiderült, h bizonyos komplikációk miatt nem lehet, legalábbis mûtétek nélkül, gyereke.. tehát neki szerencséje volt, mert nem tudhatta, h nem eléggé termékeny. de a kérdezõ lehet, h ennek az ellentéte.. éppen ezért, nem kellene olyanokkal dobálózni, h semmi esély rá.. mert van.. az emberek nem tanulnak a hibáikból, ha meg is ússzák, nem állnak le ezzel a " védekezési " móddal az 1. abortuszig.. ez a gond. annyiféle gumi van, stb. miért nem lehetett egyet felhuzni??
"sajnos, 1 alkalomtól is lehet gond.. és ez nem paráztató valasz, hanem tény." Igen, így van. És pontosan írtad: "LEHET" gond. De ha itt valószínûségekkel kell játszani, akkor sokkal valószínûbb, hogy most még megússza. Ez pedig annyit jelent, hogyha sok ehhez hasonló eset történik, akkor a többség megússza a terhességet, a kisebbség meg terhes lesz. Nem kizárt, hogy a kérdezõnek pechje lesz és beleesik ebbe a kisebbségbe. Kevés az esély rá matematikailag, de megtörténhet. (Leginkább Murphy miatt. Az élet szereti azt megajándékozni ilyesmivel aki nem vágyik még rá, nem pedig azt a 30 fölötti meddõ anyukát aki már nagyon-nagyon szeretne egy babát.) De ha racionális matematikai valószínûségekrõl beszélünk, akkor én továbbra is arra fogadnék, hogy most még nem esett teherbe. Ami nem zárja ki, hogy tévedtem, de statisztikailag akkor is erre van nagyobb esély. Mert azért a többségnek nem olyan könnyû ám teherbe esni. (És ez a mondatom még mindig nem zárja ki, hogy megtörténhet olyan eszméletlen véletlen, hogy mégis terhes. De hát már olyannal is találkoztam, hogy valaki rendszeresen gumival védekezett és maga se tudja hogy lett terhes, amire amúgy csak 4 hónap után jött rá. Nem szakadt ki meg semmi... rejtély.)
sajnos, 1 alkalomtól is lehet gond.. és ez nem paráztató valasz, hanem tény.
nem vok tudatlan!! tom, h a teszt csak 2 hét mulva mutat eredményt, de sok ilyen jellegû kérdés van, nem tartom észben, h melyik mikor volt.. az eset után 2 héttel végezzen el 1 tesztet. a 72 órást én is javasoltam, de leoltottak.. amugy egyetértek veled.. de ne nevezz tudatlannak!! kérdeztem tõle, h termékeny napjaiban volt-e.. azt azért nem tudhatjuk, h neki mikor jött meg, stb.
A kérdező hozzászólása: jajj ne értsetek félre nem a sex miatt lógtam én télleg sportoltam.XD.
nem vok hülye, én is tom, h semmi se 100 %.. de akkor azért nem kell aggódni, ha vki használ gumit, és nem szakad ki, csúszik le.. mint amikor vki nem használ semmit. nem??
"ok, van valószínûségszámítás, de az közel sem elég ahhoz, h megállapitsuk, fõleg igy a kompi elõl, h nem terhes.." Jah, és ezen mondatodat elmondhatod akkor is ha óvszerrel voltál együtt valakivel. Mert mint írtam, az sem 100%, ott is "csak" valószínûségek vannak. No persze egészen más valószínûségek. A biológusnak meg üzenem, hogy ennyire már tényleg nem akartam túlbonyolítani a kérdést. Természetesen a ciklus különbözõ idõszakában más és más valószínûségek játszanak. A kérdezõ sajnos nagyon rossz idõszakot választott magának ebbõl a szempontból is, ez tény. Nyilván sokkal jobb esélyei lennének ha ugyanezt mensi környékén csinálja, de persze még úgy sem tanácsolnám senkinek. Mert egy óvszerrel még olyankor is jelentõsen csökkenthetjük a teherbeesés esélyét.
A kérdező hozzászólása: ezt védekezés dolgot nem kell többször a fejeme verni szal kérlek hanyagoljátok az oltásokat a jövõben is, én télleg hálás vok a segitségért , de ami volt az volt és megtörtént és nem tudom visszacsinálni. továbbra is számitok majd rátok. pusy mindenkinek
nem számolgatni kell, pláááne nem utólag.. hanem védekezni, azért gondolom, ezzel mindenki egyetért.
A matematikában járatos válaszolónak: A matekhoz tényleg hülye vagyok, de azt észrevettem, hogy a számításaidból kifelejtetted, hogy eléggé megnõ a teherbeesés valószínûsége akkor, ha az eset az ovuláció körüli idõszakra esik. Na, ez meg egy kis biológia, abban sem árt egy kicsit tájékozottnak lenni.
ok, van valószínûségszámítás, de az közel sem elég ahhoz, h megállapitsuk, fõleg igy a kompi elõl, h nem terhes.. igenis, lehet terhes.. van, aki mensi alatt lesz terhes.. ugyh kár számolgatni, védekezni kell.. 1 alkalom is végzetes lehet, sajnos..
"Azzal biztatni egy felelõtlen kis csitrit, hogy matematikailag kicsi az esélye a teherbeesésnek az elsõ ilyen alkalommal, ugyanolyan FELELÕTLENSÉG! " Én beszéltem valószínûségszámításról, de látom, hogy ez sokaknak magas, tehát kár volt. Felelõtlenségre biztatás pedig se tõlem, se mástól nem hangzott el tudomásom szerint. No de azért hátha mégis megy az a matematika, megpróbálkozom még egyszer: Még akkor is matematikai valószínûségekkel játszol, ha védekezel. Például ha 100 nõ egy évig rendszeresen szexel óvszerrel akkor meg lehet mondani, hogy várhatóan 1-5 közülük teherbe esik. Így ki lehet számítani, hogy ha te ugyanígy védekezel, akkor kb. hány százalék esélyed van teherbe esni. Ugyanez igaz a tabira és az összes többi védekezési módszerre, csak a valószínûségek mások. Sõt! Ugyanígy megvan a valószínûsége a védekezés nélküli szexnek is. Ott sem az van, hogy tuti biztos (=biztos esemény) a teherbeesés. Ott is csak egy valamilyen százalékos esély van. Persze ha durr bele lövell a srác a hüvelybe, akkor sokkal nagyobb az esély, mint mondjuk megszakításosnál. A megszakításossal teherbe esni meg sokkal nagyobb mint mondjuk gumival. Gumival meg icipicit nagyobb az esély, mint tabival. (Pearl index alapján írom.) Ez mind, mind valószínûség. Értem én, hogy sokaknak itt nem kenyere a matematika, talán ezért nem voltam érthetõ. Sajnálom. Attól még a tény, tény marad. Azaz egyetlen ilyen felelõtlenségtõl lehet baj, ezért minden ésszerûen elvárhatót illik megtenni ellene. Azonban itt egy esélyt kérdezett a kérdezõ, így erre próbáltam válaszolni. Erre pedig sokkal közelebb áll az igazsághoz az a válasz, hogy igencsak kicsi az esélye. Ami annyit jelent, hogyha 100 nõ hasonlóan felelõtlen, és csak egyetlen egyszer csinálja ezt a dolgot, akkor közülük valószínûleg bõven 50% alatti lesz a terhességek száma. Pontos számot nem tudok, de kevés, ez a lényeg. (Ellenben ha ez a kevés csak 10% az is nagyon sok, ha épp nagy problémát jelentene a baba. Ezért kell védekezni! Mert akkor 1-2% alá vihetõ az esély, ami azért nagyságrendileg jobb mint a 10%. De akkor is csak esély meg valószínûség marad ez az egész szex játék!!! 0 valószínûsége akkor lesz a terhességnek, ha nem szexelsz abszolút, ezt tudomásul kell venni.) Szóval felejtsük már el azt a tévképzetet, hogy védekezés nélkül tuti biztos a teherbeesés, védekezéssel meg kizárt. Azért kell védekezni, mert azzal jelentõs mértékben csökkented a teherbeesés valószínûségét. Csökkented, nem pedig megszünteted. És továbbra sem bíztatok itt senkit védekezés nélküli szexre. Védekezzetek, mert ha nem védekeztek, akkor idõvel a sok alkalom miatt matematikailag rohadtul megnõ az esélyetek a babára. Egy alkalommal lehet, hogy csak 1% a teherbeesés esélye. De ha ezt egy évig minden nap megjátszod akkor annak az esélye, hogy terhes leszel egy éven belül már közelít a 100%-hoz, vagyis gyakorlatilag szinte biztos. Tehát marhára nem mindegy, hogy egy ilyen esemény volt, vagy rendszeresen ezt mûveled. Az ördög viszont nem alszik, úgyhogy tessék minden alkalommal védekezni, ha nem szeretnél babát. (Ha pedig majd szeretnél, akkor rá fogsz jönni, hogy sok esetben marhára nem olyan könnyû teherbe esni, hogy egyik este nem húztok gumit és rögtön megvan. Megeshet, volt már rá példa, de a többségnek azért kellett pár hónap mire összejött a babájuk.)
A kérdező hozzászólása: igen meg és köszönöm a segitséget majd még kommentelek h mi volt a nõgyógyásznál
na, akkor megtanultad, h védekezni kell? remélem, h többet nem lesz ilyen kérdésed.. és ezt most nem rosszból mondtam.. hanem a te érdekedben, h ne legyen abortuszod ( ha ezt meguszod.. ) és sose a matematikai logikára törekedj, mert a testet sokszor nem lehet kiszámitani.. :S
A kérdező hozzászólása: 17 évesek vagyunk és itt most nektek én megfogadom h soha a [email protected] életbe nem csinálok többet iet. [email protected] délután babákkal álmodtam. rémes volt. most már cseszettül parázok.
hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: hát parázok kicsit nem értem h mért tette ezt. soha nem szoktam felelõtlen lenni pláne nem ilyesmiben. extra hülye voltam. jövõhéten megyek dokhoz remélem nem leszek anyuka. egyébként mennyibe kerül az abortusz?
hanyszor teszitek meg fel ezt az idiotaaaa kerdeeeest? :((....azert kell vedekezni h ne legyel terhes---->ha nem vedekezel terhes leszel.ezt te nem tudtad kilogikazni??? eleg nagy az eselye.imadkozz es legkozelebb ne menj ilyen idiotasagokba bele, meg csak egy lokesre sem es "majd kiveszem"-ekbe se!!!!!!-.-"
A kérdező hozzászólása: jogos a kérdés és nem tom végülis most se félek de azért bennem van az h mi van ha mégis.
Kérdésre válasz: 50%.. Mivel vagy igen, vagy nem.. Ezt most vessük össze a fizika törvényeivel, hogy a macska mindig a talpára esik, és a vajaskenyér mindig a vajas oldalára... Így az esély, hogy a pocakodba egy baba mászott, 99%.. Bocsi..De ez van...
De most komolyan ha attól félsz, hogy terhes leszel akkor ahhoz , hogy van "bátorságod" , hogy védekezés nélkül kufircolsz??
A kérdező hozzászólása: kösy mindenkinek az oltást de elfogadom a kritikát hisz télleg felelõtlen voltam. a kérdés télleg hülyén hangzik de nem tudtam máshogy fogalmazni. amugy nem ment el bennem és pont a hónap közepén vok azaz 2 hét és ezért kérdeztem mert ienkor veszélyes.
birom az ilyen hülyes kérdéseket.. ha nem védekezel, akkor lehetsz terhes.. :S
barom! esõ után köpönyeg. Húzzál a fas.zba orvoshoz és írass fel eseményutánit...
Ez nagyban függ attól, hogy mikor volt az utolsó menstruációd, amibõl következtethetsz a peteérésre. Ha szerencséd van, és nem volt peteérésed, akkor valószínûleg terhes sem lehetsz, hacsak nem spontán kilökõdött egy petesejt mondjuk a szexuális izgalom hatására. Tehát az esély az elég nagy, de tényleg, mikor volt meg utoljára??
A kérdező hozzászólása: *tettem ezt*=javitás
2 héten sexeltél a pároddal? kb a 14. nap körül?
Azért ne vedd komolyan ezeket a paráztató kommenteket. Ha rendszeresen így csinálod akkor igencsak megnõ az esélyed a teherbeesésre. De egyetlen alkalomtól valószínû nem lesz gond, fõleg ha nem is élvezett beléd. Remélhetõleg. Nem kizárt, úgyhogy persze van min aggódnod most. De nettó baromság ez a 100% terhes vagy és gondolkozz a gyerek nevén duma. Kis esélyed van, de nem sok. Minél többször csinálod, annál jobb esélyed lesz viszont! Úgyhogy soha többet ne csináld ezt! Persze Murphy törvénye közbeszólhat :) ) Így ha abszolút rosszul jönne most egy baba, akkor még inkább érdemes lenne vigyáznod!!!
a megszakiás nem védekezés!! és az abortusz nem ingyenes, nem tom, h honnan szeditek ezt a marhaságot!!
Én nem szedhetek gyógyszert, az óvszert sem kedveljük túlságosan, de peteéréskor MINDIG használjuk, mégha megszakításos módszerrel védekezünk amúgy. Ilyenkor jó esély van babára.Legközelebb védekezés, addig meg teszt, esetleg orvos.
Hát ha a 11-12 nap környékén sexeltél és egészséges vagy és a párod is akkor gondolkozz a pici nevén:) G
Uccsó...GG... Elsõ abortusz ingyenes, majd kb 8000Ft..Vagyis mint egy esemény utáni.. Annyi a különbség, hogy az abortusz lelki gondokat is okoz, és igen súlyos következményei lehetnek..Ilyen a meddõség.
az esemény utáni tabletta 5ezer ft és nem fáj csak felkavarja a hormonháztartásod az abortusz kb 30ezernél kezdödik 1 fájdalmas mütét meddõ is lehetsz válassz
Figyu, inkább ne halogasd a dokit két hétig, hanem sipirc most, mert a 72 órás esemény utáni fogamzásgátlással még elkerülheted az abortuszt. Ne azon gondolkozz, hogy mennyibe kerülhet egy abortusz, hanem irány a nõgyógyászat!!!
EPIC FAIL!!!!!!
A kérdező hozzászólása: 11-12 nap
Jah van rá esély elég sok. Talán kisbabát szeretnél?

Ha pontosan szedtem a fogamzásgátlót, és a 17. napon együtt voltunk barátommal védekezés nélkül, akkor ugye nem nagyon lehet gond?

igen, elolvastam a betegtájékoztatót, de azon igazából az van, hogy azonnal véd... pontosan szedtem, nem hagytam ki, hányás-hasmenés nem volt.

Legjobb válasz: ha szedted normálisan akkor nincs gond! hiszen erre való a tabletta :)

ha szedted normálisan akkor nincs gond! hiszen erre való a tabletta :)
A kérdező hozzászólása: minden egyes nap 21:00-kor vettem be, és nagyon figyeltem az étkezésemre is, hogy ne legyen gond:) szóval tényleg nagyon óvatos vagyok. csak valahogy egyelõre nem tudok bízni a tablettában, nekem olyan furcsa. az óvszert láttam, hogy véd, és észrevettük, ha gond van, és el tudtunk menni esemény utániért. persze nem akarom abbahagyni, csak aggódok.
Nincs semmi gáz. A gyógyszermentes szünetben a 4.-5.-6. napon jön meg. Nekem pl. mindig az 5.-en. Sztem holnapra már megnyugszol. Amikor elkezdtem szedn, én is havonta voltam "terhes" :D L/22
A kérdező hozzászólása: köszi szépen, így kicsit már nyugodtabb vagyok:) ) hajlamos vagyok magamnak beképzelni terhességet, régebben egyszer nagyon élethûre sikerült, és a hasam is nõtt... (felszedtem akkor pár kilót, mert idegességemben folyton ettem, de erre csak utólag jöttem rá:) addig azt hittem, terhes vagyok:D pedig csak 2 hetet késett.)
Ne aggódj! Ha rendesen szeded, semmi baj nem lesz.

A menstruációm előtti napon voltam együtt a barátommal, nem védekeztünk. Másnap megjött a menstruációm. Egy héttel később rózsaszínű folyásom volt. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Elvileg nem volt peteérésed ,de hát semmi sem 100%, de szerintem nemvalószínu,a rozsaszín folyás nemfeltétlenul a terhesség jele, ha biztos akarsz benne lenni vegyél egy tesztet esetleg várj 1-2hetet aztan már a teszt biztossan kimutatja ha kismama vagy!

Elvileg nem volt peteérésed , de hát semmi sem 100%, de szerintem nemvalószínu, a rozsaszín folyás nemfeltétlenul a terhesség jele, ha biztos akarsz benne lenni vegyél egy tesztet esetleg várj 1-2hetet aztan már a teszt biztossan kimutatja ha kismama vagy!
Na mizu ? lett baba belõle?
Nem ! :)

14-éves vagyok. A barátommal 8-hónapig együtt voltunk. (még szûz vagyok) szakított velem, azért mert nem tudtunk sokat együtt lenni, és kicsit hisztis voltam. De ez a szakítás nagyon megviselt. Hogyan?

Nagyon szeretem.ez a szakítás megváltoztatott..ezerszer komolyabb,tudatosabb lettem.Õ is szeret még mindíg.De fél belemenni újra.(van barátnõje,akit nem szeret).Tudom hogy eltudnám csábítani.Hogyan tudnám elcsábítani?kis aranyos romantikuss pillanatokat..:D bármi lehet..mivel?

Legjobb válasz: Nem akarlak megbántani, de ha egy olyan srácra vágysz, aki képes együtt lenni valakivel kamuból, csak azért, hogy legyen, és közben nem szereti, az téged is minõsít. Igazán értékes és egyenes ember lehet ez a srác, érdemes érte küzdened!

Nem akarlak megbántani, de ha egy olyan srácra vágysz, aki képes együtt lenni valakivel kamuból, csak azért, hogy legyen, és közben nem szereti, az téged is minõsít. Igazán értékes és egyenes ember lehet ez a srác, érdemes érte küzdened!
Most elcsábítani akarod vagy megszivatni? Miért akarnád megszivatni? Kinek jó a bosszú? Szereted? Mégis megérdemli?
"Tudom hogy eltudnám csábítani.Hogyan tudnám elcsábítani?" Kérlek..
Jó, am nem kell bántani, mert még csak 14 éves, nincs tisztában az érzelmekkel. Ti sem egybõl úgy születtek, hogy mindent tudtok.. Azért kell elmagyarázni neki, mivel ez az elsõ érzelmi "trauma" ami érte.
Egyik se kell 2 hét után? Na ne már... Komolyan mondom, hogy életkorhoz és értelmi szinthez kellene kötni a párkapcsolatokat is, mert ez borzalom ami itt megy.
Jajj dehogy szereted.. 14 évesen azt sem tudod mi az a szerelem. Majd pár hét aztán elmúlik az az érzés amit most érzel. Addig meg bírd ki valahogy.
A kérdező hozzászólása: Amikor hozzám ér kiborsózom..amikör megölel..biztonságban érzem magam.kb már 2-hete szakítottunk..és minden nap sírnom kell miatta.viszont ha látom, és átölel..kb mint egy barát.akkor az csodálatos..:(és nem tudok mással lenni még.sok fiú van aki szerelmes belém..de egyiksem kell.akkor szerintetek ne fussak utánna?tartasam magam elõtte?
Most áruld már el - sóvárogsz és sírsz utána, vagy bosszút akarsz állni? Nincsenek egyáltalán érett érzéseid, felesleges erõltetned. Nem vagy belé szerelmes, ugyanis elég jellemtelen ember lehet. Egyszerûen csak hiányzik, hogy legyen egy párkapcsolatod. Bírd ki valahogy, majd jön másik fiú. Az ember tanul a hibáiból, legközelebb majd nem követed el ugyanezeket, és nem lesz emiatt szakítás. De ne alázd meg magad azzal, hogy még te loholsz utána.
A kérdező hozzászólása: De nagyon szeretem.:(tényleg már nem tudom mit tegyek.de azért adjatok ötletet...
Figyelj, amíg teljesen ellentmondasz önmagadnak minden második mondatoddal, addig ne erõltesd ezt a dolgot... Te sem tudod, mit akarsz!
A kérdező hozzászólása: Igen..sajnos õ ilyen.tudom.nem szabadna!de nagyon szeretem.igazából..az járt a fejemben még hogy..õ nagyon fájdalmat okozott nekem.és én is vissza akarom neki adni.el akarom csábítani..és utánna ..valahogy megszivatni.
"Nagyon szeretem.ez a szakítás megváltoztatott..ezerszer komolyabb, tudatosabb lettem" Nem, nem lettél, csak azt hiszed.
Istenem -.- ha nem ismeritek akk honnan tudjátok mi érezhet ? De okos emberek ...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!