Találatok a következő kifejezésre: Együtt voltam barátommal, és óvszer nélkül (7 db)

Együtt voltam a barátommal, és óvszer nélkül "hozzámdörzsölte" a péniszét. Ebből lehetek terhes?

4 napja voltam a barátommal, de nem feküdtünk le egymással, csak meztelenül feküdtünk egymás mellett. A merev péniszét hozzám nyomta, de nem a hüvelyemhez, csak a csiklómhoz... ett?l lehetek terhes, valahogy bejuthatott az esetlegesen ottlév? spermium a hüvelyembe? És ha igen, akkor mikor jelentkeznek a tünetek?

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy ettõl teherbe estél. Szerintem nincs miért aggódnod.

Nem hiszem, hogy ettõl teherbe estél. Szerintem nincs miért aggódnod.
Kicsi az esélye, de bejuthatott. Ilyet még ne játsszatok, ha lehet... Egyébként orvost kérdezz - de 4 nap múlva MÉG semmi "tünet" nincs - viszont MÁR nem lehet tablettát szedni rá. Néhány hét múlva - ha kimarad a menstruáció - akkor lehet terhességi tesztet végezni. Most még valószínûleg nem vagy terhes, de legközelebb jobban vigyázz!
Szerintem nem vagy terhes, nem olyan egyszerû az. Egyébként ha kimarad az ember lányának a havi vérzése, akkor lehet leghamarabb gyanakodni babára, elõbb nem.
Mivel "csak" a csiklódat izgatta, 100%, hogy nem lettél terhes.Én 7 éve vagyok együtt a férjemmel, és végig megszakításos módszerrel szeretkeztünk, mégsem lettem terhes, peddig többeknek így sikerült be. Nem olyan könnyû az, nekem elhiheted.Én a helyedben akkor sem ilyednék meg, ha esetleg nem jön meg a következõ menszid, mivel elõ szokott fordulni, hogy olykor ok nélkül is kimarad, van úgy, hogy egymás után többször is. Hogy megnyugtasd magad, és esetleg tényleg késik csinálj tesztet, bár nem vagy terhes, úgyhogy nyugodj meg.

Az ovulációs nap előtti napon voltam együtt a barátommal végig óvszerrel, és mindössze 1-2 percre óvszer nélkül. Nem ejakulált. Szerintetek előfordulhat terhesség?

Rendszeresen óvszerrel védekezünk és ritka a megszakításos módszer. Eddig szerencsére semmi baj nem volt, de megmondom őszintén nem tartom valami jó védekezési módszernek. A barátom 21 éves, én 17 éves vagyok. Azt mondta, hogy nagyon odafigyel ilyenkor is. Remélem csak bemesélem magamnak ezt az egészet és semmi gond nincs.:S

Legjobb válasz: sajnos elõfordulhat mégha vigyáz is és kicsi is rá az esély. Sok baba fogan megszakítás mellett. Ezt csak oylan pároknak szabad alkalmazni ahol nem nagy gond ha becsúszik a baba ez nálatok ennyi idõsen gondolom nem ez a helyzet. Én nem engedtem volna még csak a közelembe sem gumi nélkül 17 évesen az aktuális barátomat. F

sajnos elõfordulhat mégha vigyáz is és kicsi is rá az esély. Sok baba fogan megszakítás mellett. Ezt csak oylan pároknak szabad alkalmazni ahol nem nagy gond ha becsúszik a baba ez nálatok ennyi idõsen gondolom nem ez a helyzet. Én nem engedtem volna még csak a közelembe sem gumi nélkül 17 évesen az aktuális barátomat. F
Bocsi lemaradt a vége. Szóval: Fõleg az ovu körüli napokon kerüljétek ezt. Mint tudjuk egy spermium is elég.....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Tudom, hogy hülyeség volt, de remélem nincs semmi baj; és több ilyen biztos, hogy nem lesz. Anyum tud róla, hogy együtt szoktam lenni a barátommal, de nagyon szégyellném magam, ha teherbe esnék, mert nem szeretnék a terhükre lenni. :S
A kérdező hozzászólása: De akkor is elõfordulhat terhesség, ha ez úgymond egy "levezetés" szerû volt?:S Rövid ideig tartott nagyon.:S Elõtte óvszer volt:|
ha elment az óvszerbe és nem mosta meg és úgy betette akkor még angyobb az esély mivel lehetett sperimum rajta.
A kérdező hozzászólása: Letörölte utána teljesen, és valamennyi idõ elis telt a két együtlét között.

Együtt voltam a barátommal 3x óvszer nélkül ( mielőtt elment kivette) meg 1x óvszerrel és most sárgás színű folyásom van, és kellemetlen a szaga. Nemsokára már meg kéne neki jönni mit tegyek? Valami tanács vagy akármi?

Legjobb válasz: Lehetséges hogy elkaptál valamit, van valami tüneted még vagy csak ennyi? Szerintem a háziorvostól nyugodtan megkérdezheted nehogy nagyobb bajod legyen.

Lehetséges hogy elkaptál valamit, van valami tüneted még vagy csak ennyi? Szerintem a háziorvostól nyugodtan megkérdezheted nehogy nagyobb bajod legyen.
Egyrészt ez a "módszer" a legjobb arra, hogy "véletlen" terhes lehess. Ha nem tudnál egy gyereke vállalni, akkor SÜRGÖSEN válasszatok más módszert (óvszer!!!). Másrészt nagy valószinüséggel elkaptál valamilyen fertözést, menj mielöbb nögyógyáshoz, mielött komolyabb lesz belöle.
Huhú... szegény lány. Fertõzésed van. Gratulálok! A két rossz közül a kisebbik rosszat kaptad be. (bár még kiderülhet, hogy mindkettõt XD )
Nem lenne jó, ha kiderülne, hogy mindkettõt. Menj el nõgyógyászhoz, és keress egy másik párt. Egy olyan párt, aki megbecsül, nem sodor veszélybe, és nem terjeszt fertõzéseket.
hát, sárgás-zöldes habos folyás általában trichomonas fertõzésre utal, de minnél hamarabb nézesd meg magad dokival!
Menj el nõgyógyászhoz, mert valószínûleg hüvelygombád, vagy valamilyen fertõzésed van. Ha már ott van irass fel fogamzásgátlót is, mert ígyelõbb utóbb terhes leszel.
A kérdező hozzászólása: Mennyire valószínû h terhes vagyok?
100ból 35 nõ esik így teherbe, szóval elég nagy az esély.

Tegnap óvszer nélkül voltunk együtt a barátommal és 9kor vettük észre hogy még nem vettem be a tabit amit 7kor kellett volna, lehet ebből baj?

Nem élvezett belém és majdnem egy hónapja szedem a fogamzásgátlót, 4 tabletta van hátra(olyan fajta ami ELVILEG az els? szemt?l hat és 21db-os tehát a hét napos szünetben is véd amikor nem szedem a tablettát). Anyukám telebeszélte a barátom fejét hogy ha nem rendesen szedem a tablettát akkor aznap védekezni kell, de szerintem 2óra késésb?l még nem lehet baj ha 4nap múlva 7napon keresztül is védett lennék tabletta nélkül. Tehát az a kérdés hogy abban a 2órában (amiben óvszer nélkül szeretkeztünk) nagyobb esélyem volt e a terhességre? Még azt hozzá tenném hogy ez az els? levél gyógyszerem! Azt hiszem mindent leírtam.

Legjobb válasz: 2 óra csúszás nem okoz mérhetõen kevesebb védettséget.

2 óra csúszás nem okoz mérhetõen kevesebb védettséget.
Igen védett vagy/voltál!12 órás késés is belefér. Az azonban nem jó logika, hogy, ha a 7 napos szünetben véd, akkor nem gond, ha a 21 nap alatt is kimarad egy-két szem.Az gond.Ugyanis a 21 nap alatt meg kell a tablettának akadályozni a peteérést és a méhnyálkahártya sem vastagodhat meg nagyon, hogy esély se legyen semminek beágyazódni.Mire a 7 napos szünethez érsz, addigra a testednek alkalmatlanná kell válni a teherbeesésre.Ha a 21 nap alatt felejtesz el tablettát bevenni, akkor minden borulhat és nõhet a teherbeesés veszélye. Nálad most nem lesz gond, mert 2 óra csúszással ugyan, de bevetted és 12 órás csúszás még nem gond, de mindenképp vegyél be minden szemet a 21 nap alatt, ez nagyon nagyon fontos!
1-2 órát akár minden nap csúszhatsz (bár nem ajánlott), szóval ne aggódj, nem lesz semmi baj!
Nem baj
nem gáz!12 órán belül még bevehted.A mai gyógyszerek már elég hamar hatnak.
mivel 12 órán belül kell bevenni, nem lehet gond
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, remélem így már a barátom is megnyugszik:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm!
A kérdező hozzászólása: rendben, odafigyelek Köszönöm!

Ha a barátommal óvszerrel voltunk együtt (amikor is ténylegesen volt magömlése) és utána rá egy órára megint voltunk együtt, de már óvszer nélkül, úgy hogy ő nem ment el, ezek után lehetek-e terhes?

Legjobb válasz: Ha a hüvelyedhez bármilyen módon közel kerül sperma, az már életképesen bejuthat szervezetedbe és megtermékenyítheti a petesejted, tehát igen. Mind az elõváladék tartalmaz életképes spermiumot, mind a kezén is lehet, ha magához ér és utána hozzád. Ha nem szeretnétek babát, megfelelõen védekezzetek minden alkalommal, mert a gyerek nem játék.

Ha a hüvelyedhez bármilyen módon közel kerül sperma, az már életképesen bejuthat szervezetedbe és megtermékenyítheti a petesejted, tehát igen. Mind az elõváladék tartalmaz életképes spermiumot, mind a kezén is lehet, ha magához ér és utána hozzád. Ha nem szeretnétek babát, megfelelõen védekezzetek minden alkalommal, mert a gyerek nem játék.
Simán lehetsz terhes, hiába"nem ment el", bõven elég az elõváladék!
Szerintem pedig nem. Mivel az óvszernek spermaölõ hatása van. Ha maradt is valamennyi a péniszén azok már nagy valószínûséggel élettelenek. Ráadásul ha még le is törölte akkor meg pláne. Légy nyugodt. Szerintem nincs baj.
Az óvszerek többsége nem spermaölõ, sõt majdnem nehéz olyat találni ami igen. Inkább az a lényeg szerintem, hogy az elsõ alkalomtól eltekintve, ha belédhatolt, akár elmegy akár nem, ez nem védekezés. Így is lehetsz terhes. Lehet hogy negyed ötöd annyi eséllyel, de az még mindig olyan nagy, hogy nem kockáztatnék. A megszakításos módszer nem védekezés.

Kedden együtt voltam a barátommal óvszer nélkül, és utána csütörtökön elfelejtettem bevenni a tabimat. A csütörtöki a 9. szem. Mekkora az esély rá, hogy teherbe esek?

Legjobb válasz: Van rá esély, de nem sok, ha régebb óta szeded a gyógyszert... meg általában az elsõ héten veszélyesebb ha elfelejted, akkor is a lényeg hogy az azt megelõzõ héten volt e aktusod. A 9. nap már második hétnek számít, talán nem lesz baj. De gondolom pénteken 2 tabit vettél be, nem? Nekem úgy írja a betegtájékoztató, ha 12 órán túl elfelejtem bevenni, vegyem be mikor eszembe jut, még ha így 2-t kell egyszerre bevennem, és 1 hétig alkalmazzak kiegészítõ fogamzásgátló módszert is

Van rá esély, de nem sok, ha régebb óta szeded a gyógyszert... meg általában az elsõ héten veszélyesebb ha elfelejted, akkor is a lényeg hogy az azt megelõzõ héten volt e aktusod. A 9. nap már második hétnek számít, talán nem lesz baj. De gondolom pénteken 2 tabit vettél be, nem? Nekem úgy írja a betegtájékoztató, ha 12 órán túl elfelejtem bevenni, vegyem be mikor eszembe jut, még ha így 2-t kell egyszerre bevennem, és 1 hétig alkalmazzak kiegészítõ fogamzásgátló módszert is
Nem tudom, mióta szeded, én 6 évig szedtem és mikor abbahagytam, kellett pár hónap, mire helyreállt a peteérésem. Nyolc hónapig próbálkoztunk a babával, mire összejött. Persze hallottam olyat, hogy egy bogyót kihagytak és ez elég volt, de nem hiszem, hogy túl gyakori lenne
Egy barátnõmék gyereket szeretnének, 10 éves szedett fogamzásgátlót. A nem túl tapintatos doki közölte vele, hogy akkor kb két év után találkoznak... Nem megy az olyan könnyen. :D Legalábbi stöbbnyire.
A kérdező hozzászólása: 1 éve szedem, és az természetes, hogy innentõl óvszer. Köszi szépen a válaszokat. :)
Pffffff... ugyanmár... 1 éve szeded és igy félsz? Ennyitõl nem leszel terhes. Max gondterhes... :| Nekem is volt ilyen, sõt volt, hogy a szünet után nem vettem be a 8at pedig az már parább lenne HA! lenne peteérésed! De nincs!! Igy nem is lehetsz terhes. lvasd el máskor a fog.gátló hatásmechaniznusát is.

Másfél hete voltam együtt a barátommal belém hatol óvszer nélkül, de nem élvezet belém. A menzeszem előtt 2 nappal történt ez. Azóta nem jött meg és pár napja állandóan vizelési ingerem van lehetek terhes?

Legjobb válasz: Simán. Milliószor leírták már itt, hogy az elõváladékban is lehet életképes sperma. Persze kisebb itt az esély, + menzesz elõtt, de akkor is benne van a pakliba. Na meg a késés ami lehet az idegtõl, de a vizelési inger is lehet jel. Tesztelj.

Simán. Milliószor leírták már itt, hogy az elõváladékban is lehet életképes sperma. Persze kisebb itt az esély, + menzesz elõtt, de akkor is benne van a pakliba. Na meg a késés ami lehet az idegtõl, de a vizelési inger is lehet jel. Tesztelj.
Szerintem is lehetsz terhes! A közösülés során teherbe lehet esni, akkor is ha nem volt "végkifejlet"! Ha nem akartok babát legyetek óvatosabbak! Mensi elõtt kisebb az esélye, de bármikor összejöhet a baba, erre nincsenek törvények, a természet az úr!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!