Találatok a következő kifejezésre: Együtt voltam barátommal (538 db)

A ciklusom 20. napján vagyok, tablettát szedek, menstruációs görcshöz hasonló fájdalmaim vannak és szurkál a hasam. Tegnap együtt voltam barátommal. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem csak simán meg fog jönni a mensid. A vérzés elsõ napja elõtti héten már nekem is szokott "mozgolódni" a pocakom (tablettát szedek én is). Annak meg nem hiszem hogy köze lenne a fájdalomhoz, hogy tegnap együtt voltál a barátoddal. Üdv. Fanni

Szia! Szerintem csak simán meg fog jönni a mensid. A vérzés elsõ napja elõtti héten már nekem is szokott "mozgolódni" a pocakom (tablettát szedek én is). Annak meg nem hiszem hogy köze lenne a fájdalomhoz, hogy tegnap együtt voltál a barátoddal. Üdv. Fanni

Ma együtt voltam barátommal, de 3. napja van menstruációm (kevés volta vér ezért vállaltuk be). Óvszert használtunk, meg síkosítót is. Nem lehet baj abból, hogy most síkosítót használtunk?

Nem mehet fel a méhembe ilyenkor mikor mensizek? És ha igen lehet bel?le baj? (durex síkosítót használtunk, színtelen, illat nélkülit)

Legjobb válasz: Nézd, én ott kezdeném, hogy elõveszem a síkosító leírását és végigolvasom. Ha nincs benne, hogy ne használd mensi alatt, akkor nem lesz baj. Ha meg rajta van, akkor gondolom az is, hogy mit csinálj, ha mégis sikerült mensi alatt használni.

Nézd, én ott kezdeném, hogy elõveszem a síkosító leírását és végigolvasom. Ha nincs benne, hogy ne használd mensi alatt, akkor nem lesz baj. Ha meg rajta van, akkor gondolom az is, hogy mit csinálj, ha mégis sikerült mensi alatt használni.
mensi, gumcsi és sikcsi ...... hány éves vagy, hogy ennyire kiszáradtál? különben az elõttem szóló mindent megválaszolt
A kérdező hozzászólása: nehezen hangolódom rá a dolgokra... és a gumit sem kedvelem, csak egy kicsike síkosítót tettünk... és pont abban a korban vagyok ;)
gumi nélkül szexeltetek menstruáció alatt? bátor húzás...

Pár napja együtt voltunk barátommal és nem védekeztünk és most rá 5 napra megjött. Lehetek terhes?

Pár napja együtt voltunk barátommal és nem védekeztünk és most rá 5 napra megjött.Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Ha a vérzés mennyisége, minõsége nem tér el a szokásostól, illetve nincsenek terhességre utaló tüneteid (émelygés, fejfájás, hasi görcs, kívánósság), akkor nem lettél terhes. De legközelebb védekezzetek! 27N

Ha a vérzés mennyisége, minõsége nem tér el a szokásostól, illetve nincsenek terhességre utaló tüneteid (émelygés, fejfájás, hasi görcs, kívánósság), akkor nem lettél terhes. De legközelebb védekezzetek! 27N
Ha megjött, akkor miért aggódsz???? Egyébként meg basszus védekezzél, aztán akkor nem kell hülye kérdést kiírnod. 5 nappal az aktus után még amúgy sem lenne kimutatható a terhesség.
Ennyire buta nem lehetsz, ha menstruálsz akkor 99%, hogy nem vagy terhes!
Szerintem ezt innen senki nem fogja tudni megmondani. Tesztelj - ha lett baba, már ki kell mutatnia.
Honnan tudod, hogy nem volt peteérésed? A tested nem egy gép, hogy pontosan mûködjön, így soha nem tudhatod. Ha csak egy hete voltatok együtt (és elõtte nem), akkor a teszt is korai még. Ha újabb egy hét múlva sem jön meg, akkor tesztelj.

Ha 19 óra késéssel vettem be a fogamzásgátlót és előtte együtt voltam barátommal lehet belőle baj?

Május óta szedem, egyszer se maradt ki ez az els?

Legjobb válasz: A levél melyik részén történt ez? Hanyadik héten?

A levél melyik részén történt ez? Hanyadik héten?
A kérdező hozzászólása: 5. nap
Az elsõ hét elég kritikusnak számít ebbõl a szempontból, mindenképpen kérdezz meg egy orvost! Ezt a betegtájákozató alapján mondom neked, mert ha az elsõ héten marad ki bogyó úgy, hogy az azt megelõzõ egy héten volt szex, akkor fel kell keresni az orvost!
A kérdező hozzászólása: akkor is fel kell keresni az orvost, ha pótoltam a bogyót, és elõtte rendszeresen szedtem?
Igen, beszélj orvossal mindenképpen! Azokban az esetekben, amikor nem kell orvost felkeresni és nem sérül a védelem, azt a tájékotató egyértelmûen jelzi. A te esetedben egyértelmûen az orvoshoz irányít. Az, hogy mióta szeded, teljesen mindegy, nem értem, hogy miért van ez a tévhit sokakban, hogy ha régóta szedi, akkor kimaradhat egy-egy bogyó. A ciklus minden hónapban újraindul, mindegy, hogy 4 hónapja, vagy nyolc éve szeded. A gyógyszernek minden hónapban el kell nyomnia a peteérést, ez független attól, hogy mióta szeded. Az elsõ hét azért kritikus, mert a peteérést normális esetben a vérzés indítja be, és az elsõ héten még nagyon közel vagy a megvonásos vérzéshez, ilyenkor nagyobb az esély rá, hogy a hormonkihagyás miatt érésnek indul egy pete. Egyébként nem kell megijedni, nem valószínû, hogy baj lesz, de tényleg az lenne a legjobb, ha beszélnél szakemberrrel, legalább egy netes nõgyógyásszal.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors segítséget
Igazán nincs mit! http://www.orvostudakozo.hu/OrvosValaszol/DrHamvasFerenc http://www.fokuszbanano.hu/eletmod_kalauz/nogyogyasz_valaszol Ezeken a helyeken elég gyorsan kaphatsz választ, de a legokosabb és leggyorsabb talán az lenne, ha felhívád a saját dokidat. Üdv: 26/N
Aranyos a z elõttem válaszoló, és igaza is van abban, hogy azt írja a betegtájékoztató, hogy fordulj orvoshoz. De mire mész vele? Semmire. Még nem tudja megállapítani, hogy teherbe estél-e vagy sem, kb. annyit tud mondani, mint a tájékoztató: mivel gyengül a védelem, vagy használt, vagy nem. Máskor ilyen esetben kiegészítõ védekezés kell még legalább egy hétig. Nem vszínû, hogy túl nagy esély van a terhességre, de persze benne van a pakliban. Ha nem jön meg a megvonásos vérzésed, akkor csinálj tesztet! De szerintem az orvost kihagyhatod.

Március 18-án együtt voltam barátommal és 25-én megjött a mensim. Hétfőn teszteltem és negatív lett.3 hét alatt mutathat a teszt valós eredményt?

Legjobb válasz: ?????? Még jó hogy negatív... hisz megjött. Ha az a típus lennél, akinek terhesség alatt is megjön, akkor is már mutatnia kéne a tesztnek.

?????? Még jó hogy negatív... hisz megjött. Ha az a típus lennél, akinek terhesség alatt is megjön, akkor is már mutatnia kéne a tesztnek.

Ma együtt voltam barátommal, és miután befejeztük pár percre iszonyatosan el kezdett fájni a hasam, mi történhetett?

szúró csikaró érzést éreztem a hasamban, és mozdulni is alig tudtam. nagyon rossz volt.

Legjobb válasz: lehet hogy meg akar jönni a mensi...

lehet hogy meg akar jönni a mensi...
vagy nagyon megböködött.
Nem.
Szerinted hogy lennel terhes ha mar 2x mejott???
Tutira nem.
Benne lehet a pakliben ha a két alkalommal amikor megjött a mensid esetleg gyengébb és rövidebb volt a megszokottnál. Hisz vannak olyanok akiknél ha gyengébb is, de megjött még pár hónapig, miallatt terhes volt. Az én anyukámnak is megvolt pár hónapig.
Max. akkor, ha azóta nem a barátoddal, de együtt voltál valakivel!

Lehetek terhes így? Péntek reggel (8óra felé) együtt voltunk barátommal, gumival csináltuk, és úgy elment bennem! Aztán aludtunk és délben újra csináltuk.

Péntek reggel (8óra felé) együtt voltunk barátommal, gumival csináltuk, és úgy elment bennem! Aztán aludtunk és délben újra csináltuk, gummi nélkül, de miel?tt elment volna bennem kivette..majd 4óra felé mikor felkeltünk megint csináltuk, de gummi nélkül, de akkor sem ment el bennem! Így ugye akkor nem lehetek terhes, hogy nem ment el bennem? Vagy esetleg valami miatt mégis? :S 72órás tabit vegyek be azért? (ítéleteket ne)

Legjobb válasz: Az a hírem van, hogy még így is lehetsz terhes, ugyanis hiába nem ment el benned, mivel már elõtte csináltátok, a péniszén még lehettek spermiumok, amik így bejuthattak.

Az a hírem van, hogy még így is lehetsz terhes, ugyanis hiába nem ment el benned, mivel már elõtte csináltátok, a péniszén még lehettek spermiumok, amik így bejuthattak.
Figyelj... attól, h. kivette az elõnedvében is lehettek spermiumok... Szerintem vegyél tabit...Veszélyes játék ez... Ha nem bírjátok a gumit írass fel magadnak fogamzásgátlót... de ez a kihúzgálós dolog nem a legbiztonságosabb védekezési módszer...
hát szerintem nincs rá esély hogy terhes vagy
Szia! Igen, egész jó esélyed van a teherbeesésre. Fõleg így, hogy nem sokkal elõtte elment egyszer. A péniszén és belül a húgycsõben is maradhattak életképes spermiumok, amelyek aztán a következõ erekció során az elõváladékkal ürülhettek benned (ezt õ nem is feltétlenül érzi meg). Egyetlen spermium pedig elég a megtermékenyítéshez. A helyedben nem játszanék ezzel és mennék tablettáért. És nem vicc, tényleg lehetséges. Nézz utána bárhol a neten, de adok egy linket is, hgy nem én találtam ki: http://hu.wikipedia.org/wiki/El%C5%91v%C3%A1lad%C3%A9k

Ha pontosan szedtem a fogamzásgátlót, és a 17. napon együtt voltunk barátommal védekezés nélkül, akkor ugye nem nagyon lehet gond?

igen, elolvastam a betegtájékoztatót, de azon igazából az van, hogy azonnal véd... pontosan szedtem, nem hagytam ki, hányás-hasmenés nem volt.

Legjobb válasz: ha szedted normálisan akkor nincs gond! hiszen erre való a tabletta :)

ha szedted normálisan akkor nincs gond! hiszen erre való a tabletta :)
A kérdező hozzászólása: minden egyes nap 21:00-kor vettem be, és nagyon figyeltem az étkezésemre is, hogy ne legyen gond:) szóval tényleg nagyon óvatos vagyok. csak valahogy egyelõre nem tudok bízni a tablettában, nekem olyan furcsa. az óvszert láttam, hogy véd, és észrevettük, ha gond van, és el tudtunk menni esemény utániért. persze nem akarom abbahagyni, csak aggódok.
Nincs semmi gáz. A gyógyszermentes szünetben a 4.-5.-6. napon jön meg. Nekem pl. mindig az 5.-en. Sztem holnapra már megnyugszol. Amikor elkezdtem szedn, én is havonta voltam "terhes" :D L/22
A kérdező hozzászólása: köszi szépen, így kicsit már nyugodtabb vagyok:) ) hajlamos vagyok magamnak beképzelni terhességet, régebben egyszer nagyon élethûre sikerült, és a hasam is nõtt... (felszedtem akkor pár kilót, mert idegességemben folyton ettem, de erre csak utólag jöttem rá:) addig azt hittem, terhes vagyok:D pedig csak 2 hetet késett.)
Ne aggódj! Ha rendesen szeded, semmi baj nem lesz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!