Találatok a következő kifejezésre: Együtt vagyok fiúval aki 18, (3 db)

Együtt vagyok egy fiúval aki 18, én 25 éves vagyok. 7 hónapja együtt vagyunk és szeretjük egymást. Csak az egész kapcsolat titokban megy, mert félek környezetünk reakciójától. Van ennek a kapcsolatnak értelme? Merjem felvállalni?

De viszont vannak olyan dolgai, amiben sokban különbözünk. Õ nem olyan figyelmes még... tudom hisz még 18.Nem tudom mit tegyek....

Legjobb válasz: Ha úgy érzed, hogy megéri ez a kapcsolat azt h felvállald akkor vállald. Arról, hogy 7 évvel fiatalabb még lehet tartós a kapcsolat. Biztos érdekesen fog reagálni a környezet, de az egy elég nagy próba lesz és akkor derül ki mennyire erõs ez a kapcsolat. Vagy együtt átvészelítek, mert szeretitek annyira egymást vagy inkább különváltok, mert rájöttök, hogy jobb így. A másik hátulütõ az, hogy te lassan 30-hoz közeledsz és gondolom neked is már a családalapítás ott van a fejedbe, õ meg 18 éves és nehogy egy év után jöjjön rá, hogy még élni akar.

Ha úgy érzed, hogy megéri ez a kapcsolat azt h felvállald akkor vállald. Arról, hogy 7 évvel fiatalabb még lehet tartós a kapcsolat. Biztos érdekesen fog reagálni a környezet, de az egy elég nagy próba lesz és akkor derül ki mennyire erõs ez a kapcsolat. Vagy együtt átvészelítek, mert szeretitek annyira egymást vagy inkább különváltok, mert rájöttök, hogy jobb így. A másik hátulütõ az, hogy te lassan 30-hoz közeledsz és gondolom neked is már a családalapítás ott van a fejedbe, õ meg 18 éves és nehogy egy év után jöjjön rá, hogy még élni akar.
Szerintem ha igazán szereted vállald fel. Én is idõsebb vagyok a páromnál 5 évvel. Ha szeret akkor a biológiai órád ketyegését is figyelembe fogja venni. Amikor én megismertem a páromat õ 21 volt én 26. Azóta eltelt 5 év és most vagyunk a családalapításon. Nagyon szeretjük egymást és az a legjobb hogy mivel fiatalabb olyanra formálhatod amilyennek te szeretnéd. A párom sem volt igazán tapasztalt mikor összejöttünk de most már nem panaszkodhatok. Az hogy nem elég figyelmes még nem jelent semmit. Szerintem nem volt olyan sok tapasztalata. Ülj le vele és beszéljétek meg neki és neked mi az ami jól esik. Nem mindenki jön rá magától.
Nagy a rizikó mert valamennyire még egy taknyossal jársz.Azt mondom neked, hogy csak sodródj az árral!:)
szilvás buktát mert szereti
foss a hátára és csapkodd szét strandpapuccsal
Motor/autó alkatrész. Ha egyik sem hozza lázba, akkor bizony homár.
hmm ezt a kérdést énis felakartam tenni ugyanis 2 hónapja járok a 18 éves barátommal xP Am attól függ te mennyi idõs vagy. Én pl. tudom hogy õ már nagyon szeretne velem lefeküdni, így ez lesz a karácsonyi ajándéka xPP
Attó függ milyen a srác. Mi 1 éve leszünk együtt karácsonykor. Õ mûvészeti beállítottságú, ezért egy bõrkötéses üres könyvet kap tõlem, amibe írhatja a verseit. Az elsõ lapon pedig egy vers lesz tõlem, neki. :)
Én 16éves vagyok és a barátom 17 fél éve vagyunk együtt és mindig valami egyedit adtam neki, csináltass neki valami fényképes tárgyat párnát pólót kulcstartót :) az én barátom nagyon örült neki:)

Milyen következménye van annak ha egy fiatalabb fiúval vagyok együtt aki még nem 18 éves?

Összejöttem egy nálam jóval fiatalabb fiúval aki majd csak januárba tölti be a 18 at.én 23 éves vagyok.3hónapja vagyunk együtt.Nagyon ritkán találkozunk mert másik városba lakik,meg sajnos az anyukája nem engedi h velem talizon.Persze ezt valahol megértem ,de viszont az anyuka nem is ismer engem.és már így alkotott véleményt.Így csak titokban találkozgatunk.Már 3 hónapja együtt vagyunk.Lehet ennek komolyabb következménye ha kiderül a mi viszonyunk?Nagyon szeretjük egymást,kitartunk egymás mellet.az én családom elfogadta öt.

Legjobb válasz: Lehet, hogy nem jól értelmezem, de én azt vettem ki a kérdésedbõl, hogy az érdekel, lilomtiprónak számítasz-e, hogy büntetendõ-e 18 évnél fiatalabb (picivel fiatalabb) valakivel járni. Ha ezt kérdezted, ne aggódj, nem lesz ebbõl gondod. Minden kapcsolatnak lehetnek buktatói, ennek is bõven, de nem számszerûségbõl, inkább csak, ha nagyon különbözõ a mentalitásotok.

felvettelek. msn re. jössz fel?
jogilag nincs gond a kapcsolattal, ha mindketten akarjátok. sok boldogságot! :)
Lehet, hogy nem jól értelmezem, de én azt vettem ki a kérdésedbõl, hogy az érdekel, lilomtiprónak számítasz-e, hogy büntetendõ-e 18 évnél fiatalabb (picivel fiatalabb) valakivel járni. Ha ezt kérdezted, ne aggódj, nem lesz ebbõl gondod. Minden kapcsolatnak lehetnek buktatói, ennek is bõven, de nem számszerûségbõl, inkább csak, ha nagyon különbözõ a mentalitásotok.
Szerintem nem lehet, ha csak a párod nem azt mondja, hogy zaklatod, amit ebben az esetben kétlek. Az én sógornõm és sógorom között is van 6 év korkülönbség a sógornõm javára és még sem szólja meg õket senki.A szerelem nem kor függõ...sajnos ezt nem értik meg a szülei.De szerintem ha látják rajtatok, hogy szeretitek egymást és kitartotok egymás mellett akkor áldását adják a kapcsolatotokra.Ha meg 18 éves lesz a párod akkor már nem lesz beleszólásuk! Remélem minden jól alakul, kitartást nektek!!! :)
nem. nem lehet fitalkorú a srác nem kiskorú.
A fiunak lehet esetleg ha teherbe ejt, amugy csak családi konfliktus, de szerintem 4-5 év mulva rájössz hogy nem jol van ez igy, én elváltam, 31 évesen és egy 25 éves fiuval jöttem össze, jol elvoltunk pár honapig ( 2 gyerekem van ) de késöbb kiderült nem egy az érdeklödési körünk, meg a felfogásunk pláne!! Jo volt kikapcsolodásnak válás után, de nem egy életre!! Azóta találtam 5 évvel idösebbet és 8 éve együtt vagyunk.
én megértelek mert hasonló cipöben vagyok.ird mega z msn cimed és beszélünk.pusz
Még te sem mondhatod magadat túl öregnek.De egy 18 alatti fiú még nem férfi.Ennek a kapcsolatnak nem lehet hosszú jövõje.Ezen nem árt elgondolkodnod.Ez nagyobb gond lesz majd, mint az esetleges családi botrány.
Akik az elején írogatták hogy ez tuti nem mûködik azok kicsit gondolkodjanak el. Saját álláspontom: Az érettség nem korfüggõ: Lehet valaki 18 évesen életcéllal rendelkezõ komoly férfi és lehet egy 40 éves férfi is olyan mint egy 15 éves éretlen. Ahogyan a tapasztalat sem a korral jár hiszen valaki 20 éves korára többet tapasztalt az élet árny oldalából mint egy 30 éves. A másik, hogy van köztetek összesen 5 év. Az nem nevezhetõ korkülönbségnek, 10 év felett van amikor már generációszakadék van 2 ember között, más zene, öltözködés, érdeklõdési kör stb.stb. Tehát a lényeg, hogy ez a kapcsolat ugyanúgy kettõtökön múlik, mintha egy korodbelivel jöttél volna össze. Én így látom a dolgokat...
Semmilyen jogi következménye nem lehet.Akkor lehetne ha a kapcsolatban az egyik illetõ 14 évnél fiatalabb.
A kérdező hozzászólása: Jaj köszike az eddig tapasztalatok, segítséget.írjatok még.
25 voltam mikor szerelmes lettem egy 17 éves srácba :) két éve vagyunk együtt és imádjuk egymást, most õ 19 én pedig 27 :) errõl ennyit. de hát ki mit tapasztalt.
semmilyen ha elmúlt 14 akkor semmi és komolyan mintha egy tendencia lenne, hogy egyre fiatalabb srácok egyre idõsebb csajszikkal kavarnak, hihetetlen extrém eseteket is tudok és a poén az, h a csajszi jobban akarja a dolgot, mint a srác ... hát hiába, ezzel is megfordult a világ
Ahogy a fentiek is irták: nincs liliomtiprás, és csak kettõtökön múlik, hogy meddig tart. Ahogy az idõ telik, és látják a szülõk (ha majd látják), hogy jó hatással vagy a fiúra, és kitart melletted, elfogadnak. Sok boldogságot.
Ne viccelj már!!! Milyen gond lenne, és mi az hogy nem lehet hosszú a kapcsolat??? Én 17 évesen ismertem meg a férjemet (Õ volt 17), én 21 elmúltam már, és férjnél voltam! Nagyon gyõzködtem akkor magam, hogy fiatal...stb, de végül elváltam. 19 sem volt amikor összeházasodtunk és nemsokára a gyerek is jött. Ennek 20 éve, már van egy 19 éves fiunk és egy 14 éves lányunk. A férjem pedig hozzám "öregedett", eddig még senki nem vette észre, hogy õ a fiatalabb. Úgyhogy ne hallgass már senkire, cak magatokra. A fiú szüleit pedig nem értem mi a bajuk? Az én anyósom nagy örömmel fogadott (pedig mondom elváltam), és örült, hogy a fia ilyen szép kislányt vitt haza. (Õ mondta anyumnak anno). Igenis lehet belõletek valami, lehet hogy ti vagytok egymásnak teremtve. Mit számít az a pár év, a szerelem nincs korhoz kötve, itt már egyébként egy párszor leírták!
Nem ez az undorító! Az az undorító, aki 25 feletti pasi létére 15-16 éves, vagy ennél fiatalabb lányokat dug! Annyi van belõlük, mint a nyû!!!! Rájuk senki nem mondja, hogy undorító!!!! A Kérdezõ helyzete max. nem szokványos, de nem undorító és nem is bûncselekmény. Nekem is votl ilyen. Megvan a varázsa - fõleg eg yVeled egyidõs vagy idõsebb f.szkalapban való csalódás utn - a még nem "macsó" srácoknak, akik úgy tudnak rajongani...... De tudd, hogy elõbb-utóbb ki fog jönni a kora, az érettséget nem tudja évekig megjátszani, mert egy része biztos rájátszás (tapasztalat!) Nem az örökkévalóságnak találták ki az ilyesmit, de én sem bántam meg. Anyuka engem sem szeretett - csak addig, míg felkészítettem a fiacskáját a pótvizsgára - úúúú addig imádott. Na de utána, megjátszotta a nagy elfogadót a fiacskája elõtt, amúgy meg fondorlatos módon kavart és szétmart minket.
Nekem a férjem 4 évvel fiatalabb! Koránál jóval érettebb sosem volt gond! Elsõ perctõl kezdve imádjuk egymást, és az elsõ perctõl kezdve tudta, hogy én leszek a felesége.
00.21 ki az undoritó?
A kérdező hozzászólása: a nagyobb gond mi lehet?amúgy sokkal érettebb többnek néz ki, meg gondolkodásilag is.
A kérdező hozzászólása: msn cimem:[email protected] amúgy igen a jogi következményei érdekelnek.Lehet ebbõl nekem bajom?
A kérdező hozzászólása: bocs nem hu msn em vége hanem com.amugy fent vagyok
A kérdező hozzászólása: köszi az eddigi meg nyugtató válaszokat.csak azért mert most is titokban talizunk.sajnos úgy tudd csak lejönni hétvégén ha azt mondja hogy a haverjánál lesz:(
Úgy írtad ezt a kérdést, azt hittem, legalább 38-40 vagy. Neked ez a "jóval fiatalabb"?:) ) Ez szinte semmi, nemrég még Te is annyi voltál.
Ja és az lemaradt, hogy csatlakozom - nem kiskorú, ha egy 13évessel kezdtél volna ki, azzal lenne problémá, nem ezzel.:)
25 éves koromban 19 éves pasim volt. Négy hónapig bírtam mellette, mert igen rövid idõ után elkezdte hajtani a lányokat. Szerintem az ennyi idõs fiúknak még korai a kötöttség, tombolnak a hormonjaik. Persze jó villogni a haveroknak az idõsebb csajjal, de ennek a varázsa hamar elmúlik. Na ez is egy következmény, hogy orcára eshetsz, ha túl sokat képzelsz egy ilyen kapcsolatba.
undoritoak vagytok.
ne aggódj, 3 példa az ismerettségi körömbõl: 1, 16 éves srác + 24 éves csajszi 2, 17 éves srác + 24 éves csajszi 3, 44 éves srác + 25 éves csajszi Azaz no para, van ilyen bõven, és hidd el a fiatalabb srácnak is tök izgi ha idõsebb bnõje van, és ne legyünk álszentek, az idõsebb csjazsinak is, sõt az sem ritka h hölgynek is bizony hatalmas élmény fiatalabb srácal lenni .... ez van


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!