Találatok a következő kifejezésre: Együtt lakom már 3 (5 db)

Mar 6 eve ismerjuk egymast. 3 eve egyutt lakunk. Nagyon szeretnek en gyereket, de a parom hallani se akar egyelőre erről. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem ha így áll hozzá,bár nem ismerem az anyagi helyzeteteket,de ha együtt éltek már 3 éve és nem akar,meg azts em tudom hogy hány évesek vagytok,de szerintem egy ideig nem is akar.Vagy azt is elképzelhetõnek tartom,hogy te scak a biztos pontot jelented az életében.

Szerintem ha így áll hozzá, bár nem ismerem az anyagi helyzeteteket, de ha együtt éltek már 3 éve és nem akar, meg azts em tudom hogy hány évesek vagytok, de szerintem egy ideig nem is akar.Vagy azt is elképzelhetõnek tartom, hogy te scak a biztos pontot jelented az életében.
Lassan el kell döntened, mi a fontosabb az életedben. A párod vagy egy kisbaba. Ha a párod, mondj le jó sok idõre (talán végleg) az anyaság örömeirõl. Ha pedig a baba utáni vágyad, akkor keress egy másik pasit, aki családcentrikusabb és vágyik gyerekre. Szerencsére manapság is akadnak ilyen férfiak, bár sajna egyre kevesebb.

Miért van az hogy a 20 éves barátnőm akivel már 4 éve együtt lakunk csak havi 2-3 alkalommal kivánja a szexet?

Legjobb válasz: hát vagy van vki aki megoldja neki, csak nem tudsz róla vagy nem vagy vmi jó az ágyban :P próbálj újítani vmit :D

hát vagy van vki aki megoldja neki, csak nem tudsz róla vagy nem vagy vmi jó az ágyban :P próbálj újítani vmit :D
Ha csak az ágyban" vannak gondok, akkor azt mondom még mindig, hogy unalmasnak tartja, nem kíván, nem izgatod fel eléggé és hasonló dolgok. Ha nem csak az ágyban akadnak gondok, hanem a kapcsolatban is, hogy pl.emiatt már sokat nyaggattad, hogy miért nem kívánsz engem? meg vitatkoztok csak, akkor én szerintem már a szenvedély hiányzik ebbõl a kapcsolatból, régóta együtt vagytok, lehet túl korán kezdte azt hogy 16 évesen már veled járt, nem tudom. Bocsánat ha megsértettelek ezzel!
A kérdező hozzászólása: de azt mondja hogy még mindig jó vok az ágyban.és nem õ lép félre hanem ......
Hidd el, ha lecserélne 4 év után másra, nem havi 2-3-szor kívánná :D
A kérdező hozzászólása: semmi baj nem sértettél meg vele
A kérdező hozzászólása: 52 pontosan
A kérdező hozzászólása: énnnnnn
hány kg?kb
hanem ..??
A kérdező hozzászólása: ezzel is csak eggy a baj hogy õ nem akar belevinni semmi változatos dolgot
Az nagyon kevés, fõleg, hogy 20 éves még csak. Szerintem kicsit ellaposodott a kapcsolat ilyen téren, unja, nincs benne változatosság, és így nem is kívánja, mert mindig ugyanolyan pl. Szerintem próbáld te/ti feldobni pár dologgal, amit még nem próbáltatok, kérdezd meg nem e vágyik valami extrém" dologra stb. A másik verzió pedig az, hogy megkapja máshol, vagy önmagának adja meg ami neki kell, te ismered , te tudod milyen. 23/L
szerintem akkor sem kivánja, csak már nincs pofája nemet mondani. Biztos nem esik jól neki, mert másképp rajongana érte.
sztem kérdezz rá. ez tényleg nem oé vmi bibi van mert én 21 vagyok és szintén 4éve vagyunk ütt és a mai napig ugyan olyan minden. magyarul nem bírnám ki hétig h ne legyen...:) szal kérdezd meg h van e vmi problémája veled, vagy nem jó neki vagy esetleg családi gondok otthon, ez is kihatással lehet rá.

Együtt lakom testvéremékkel, már 3 honapja! Julius elején költözünk párommal saját lakásunkba! Elég kellemetlen a helyzet! Mit tegyek?

Minden honapban egy bizonyos összeggel segitettem nekik de most már nem tudok mert sok mindent kell vennünk a sajátunkba!Lelkiismeretem van mert nem sok pénzb?l kell élniük(félre ne értsetek nem szegények)!Normális ez az érzés?Vagy én nem vagyok az mert mindig mindenkinek segíteni akarok?

Legjobb válasz: Szerintem örülj, hogy ilyen vagy. Ez lenne a normális. Ha tesódék nem kérnek tõled pénzt, akkor most hagyd. Esetleg majd késõbb, ha egyenesbe jöttetek ti is, viszonozhatod vhogy a segítségüket.

Szerintem örülj, hogy ilyen vagy. Ez lenne a normális. Ha tesódék nem kérnek tõled pénzt, akkor most hagyd. Esetleg majd késõbb, ha egyenesbe jöttetek ti is, viszonozhatod vhogy a segítségüket.
Mi a francnak kell minden mondat után felkiáltó jel? Most komolyan.
Normális az érzés, viszont gondolj arra, hogy a te életedben te vagy az elsõ...szóval vedd meg nyugodtan magadnak meg a családodnak azt, amire szükséged van, és csak akkor adj neki, ha kérnek.Egyébként ha pl.a munkahely nem jövedelmezõ nekik, akkor nem sokat ér a te pénzed hosszú távon.Arra gondolok, hogy próbálj meg úgy segíteni neki, hogy ne legyenek a te pénzedre rászorulva, ugyse mehet ez a végteleneségig.Pl.keress neki mellékállást, vagy vmilyen más pénzforrást.


Barátommal pár hónapja lakunk együtt, ő most múlt 25 én most leszek 20 éves de a szex nálunk nem igazán megy. Nem tudom h mi lehet de már több mint 3 hónapja NEM VOLT SEMMI! Lehet h nem kíván már?

Mikor megemlítem ? fel van háborodva meg azt mondja h igazán megérthetném h ? mennyit dolgozik meg h mien fáradt,én elhiszem kemény melója van...sztetek van vkie??ezen gondolkozom de egyszer?en arra se lenne ideje..meg azt sem értem h h lehet ennyi ideig kibírni??pláne egy férfinak..Segítsetek kértlek!

Legjobb válasz: Azt mi se fogjuk tudni megmondani, hogy miért nem akar lefeküdni veled. Számtalan oka lehet.. Legjobb, ha egyszer mikor van ideje, leültök és megbeszélitek. Ha pedig nem érzed jól magad mellette, akkor csak azt tudom javasolni, hogy még addig hagyd ott, amíg teheted. Nem tudok elképzelni egy normális párkapcsolatot szex nélkül, pláne ha együtt laktok.

Azt mi se fogjuk tudni megmondani, hogy miért nem akar lefeküdni veled. Számtalan oka lehet.. Legjobb, ha egyszer mikor van ideje, leültök és megbeszélitek. Ha pedig nem érzed jól magad mellette, akkor csak azt tudom javasolni, hogy még addig hagyd ott, amíg teheted. Nem tudok elképzelni egy normális párkapcsolatot szex nélkül, pláne ha együtt laktok.
Kezd el titokban adagolni a viagrát neki, ha ezek után sem történik változás, akkor vagy agyturkász segítsége kell vagy máshol vezeti le a feszültséget

A The Sims 3-ban hogyan lehet összeházasítani 2 simet? Szeretik egymást, együtt is laknak, és a pasi vágyai közt szerepel már az, hogy eljegyezze a barátnőjét.

Legjobb válasz: A bal felsõ sarokban van egy vélemény mondó akármi, ha ott a tökéletesen ellenállhatatlan van, csak akkor jön elõ ez az opció, hogy kézkérés, utána mehet az esküvõ.

A bal felsõ sarokban van egy vélemény mondó akármi, ha ott a tökéletesen ellenállhatatlan van, csak akkor jön elõ ez az opció, hogy kézkérés, utána mehet az esküvõ.
A kérdező hozzászólása: kipróbáltam.. de így se adja ki.. mit tudok még csinálni? már terhes a csaj.. de fogalmam sincs h tudnának összeházasodni :S
Szia! Nem olyan, mint a Sims 2-ben, hogy maximum legyen. Csinálj romantikus dolgokat, de sokat és elõjön egy valami eljegyzés utána esküvõ vagy a telefonon lehet. Bocsi, fejbõl nem tudom pontosan a nevét.
A kérdező hozzászólása: szóval sok romantika.. oké megpróbálom, köszi :)
A kérdező hozzászólása: sikerült :D köszi h írtatok :)
hát nálam soha se sikerül már van gyerekük és még mindig nem megy , meg egyfojtába romantikus dolgokat csinálok és nem sikrül! mit csinálja?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!