Találatok a következő kifejezésre: Együtt lakom már (25 db)

Én egy 20éves lány vagyok, a párom pedig 31 . Most lessz két éve, hogy együtt vagyunk, és egy éve lassan, hogy együtt lakunk! . Vajon a megromlott kapcsolat végett, vagy már kiszeretett belőlem? :S

Mert jelzem,hogy megromlott a kapcsolatunk,és szexelni sem szexeltünk már lassan 2 hónapja! :(

Legjobb válasz: Most már nem olyan szûk a punci ennyi az egész.Átveszi a helyed egy fiatalabb.

Most már nem olyan szûk a punci ennyi az egész.Átveszi a helyed egy fiatalabb.
Ott cseszted el, hogy 18 évesen nem kötelezzük le magunkat ilyen nagyon, sõt 19 évesen nem lakunk együtt egy nálunk 11 évvel idõsebb pasassal. Ha mindez 25 évesen történt volna veled, lehet ma nem itt tartana a kapcsolatotok. 26/N
1 nem végett, hanem miatt 2 igen, megromlott a kapcsolatotok, és kiszeretett belõled. eléggé úgy tûnik
Lány létedre szép neved van, kedves Zsolesz!
akkor vége, menj haza éld az életed fiatal vagy még.
Ennek a kapcsolatnak annyi. Legyen büszkeséged és költözz haza. 23/N
az is lehet hogy a tiniket szereti és már túl öreg vagy xd De am tuti mással tolja ha 2 hónapja semmi... ez olyan egyértelmû mint hogy egy kígyó van a lábam közt! f19
"zsolesz09 kérdése: Én egy 20éves lány vagyok" :) )))))

Mar 6 eve ismerjuk egymast. 3 eve egyutt lakunk. Nagyon szeretnek en gyereket, de a parom hallani se akar egyelőre erről. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem ha így áll hozzá,bár nem ismerem az anyagi helyzeteteket,de ha együtt éltek már 3 éve és nem akar,meg azts em tudom hogy hány évesek vagytok,de szerintem egy ideig nem is akar.Vagy azt is elképzelhetõnek tartom,hogy te scak a biztos pontot jelented az életében.

Szerintem ha így áll hozzá, bár nem ismerem az anyagi helyzeteteket, de ha együtt éltek már 3 éve és nem akar, meg azts em tudom hogy hány évesek vagytok, de szerintem egy ideig nem is akar.Vagy azt is elképzelhetõnek tartom, hogy te scak a biztos pontot jelented az életében.
Lassan el kell döntened, mi a fontosabb az életedben. A párod vagy egy kisbaba. Ha a párod, mondj le jó sok idõre (talán végleg) az anyaság örömeirõl. Ha pedig a baba utáni vágyad, akkor keress egy másik pasit, aki családcentrikusabb és vágyik gyerekre. Szerencsére manapság is akadnak ilyen férfiak, bár sajna egyre kevesebb.

Mire számítsak? Már majdnem 4 éve együtt vagyok a barátommal.2 éve együtt lakunk, de még gyűrű sincs. Szerintetek ő komolyan gondolja a kapcsolatunkat?

Egyre többen kérdezik, hogy mikor lesz eljegyzés. Eleinte idegesített, de rájöttem, hogy már tényleg ideje lenne. Én 21L, ő pedig 26.

Legjobb válasz: 4 év után szerintem ideje lenne elbeszélgetni arról, kinek mik a hosszú távú tervei, hogy képzeli az életét. Nem a kezét kell megkérned, csak beszélgetni arról, egyáltalán házzasságpárti-e, akar-e gyereket, hányat és mikor. Ez is hozzátartozik a másik megismeréséhez. És inkább most derüljön ki, ha nem azonosak a céljaitok, mint 14 év után.

4 év után szerintem ideje lenne elbeszélgetni arról, kinek mik a hosszú távú tervei, hogy képzeli az életét. Nem a kezét kell megkérned, csak beszélgetni arról, egyáltalán házzasságpárti-e, akar-e gyereket, hányat és mikor. Ez is hozzátartozik a másik megismeréséhez. És inkább most derüljön ki, ha nem azonosak a céljaitok, mint 14 év után.
Szerintem nem kell sürgetni a mai világban. A párod még csak 26 éves, te pedig csupán 21 éves. Elõttetek van az élet, nem kell, hogy idegesítsen a többiek kérdezõsködése. Esetleg falun laksz? Ott esetleg még az idõsebbek tudatában még mindig megvan az, hogy aki 20 év felett nem házas, az egyszerûen egy vénlány.- de te ezzel ne foglalkozz! Nekem nem egy ismerõsöm van aki kb. 10 év együtt járás után mondta ki a boldogító igent. Vannak akik elõtte már együtt éltek sokáig, olyanok is akiknek a kb 10 évben még gyerekük is született... ilyen ez a mai világ, megváltoztak a dolgok.:) Szerintem sem a papír számít, de ez más kérdés. A lényeg az, hogy te hogy érzed. Komolyan benne van a kapcsolatban? Szeret, törõdik veled? Fontos vagy neki, mindig számíthatsz rá, mindenben támogat? Ha ezekre IGEN a válasz, nem kell ettõl félni. Esetleg (mivel ez már egy hosszú kapcsolat) nyíltan elé állhatsz, elmondhatod neki, hogy a többiek beleültették a bogarat a füledbe a házasság témával kapcsolatban, te meg azon gondolkoztál, hogy tényleg még csak jegyesek sem vagytok...és akkor most mi van? Az egyenes beszéd néha aranyat ér ;)
És úgy éreztem hogy 5 év után valószínû nem fogunk elválni. Nem úgy ugrunk a házasságba mint azok akik fél év után válnak. Hogy alig ismerték egymást, csak azért házasodtak mert jött a gyerek stb.. Igen meglehet papír nélkül is lenni, de miért ne viselném a nevét ha egyszer szeretem és vele akarok élni, és mûködik a dolog? És engem mindig az zavart hogy hiába az 5 év a legtöbben azt mondják a barátnõje. Hát én már régóta nem vagyok az, és az élettársa sem akarok lenni. Hanem azt akarom mondani hogy felesége.
Tényleg beszéljetek róla, hogy ki hogy tervezi, gondolja a jövõjét a másikkal (vagy nem). Ennek a hiányában csak találgatni tudsz, mint most, emésztenéd magad, rágódnál azon, hogy miért nem kéri meg a kezed. Azt tanácsolom, hogy egyszer hozd fel neki finoman a témát:)
*Ugyanúgy élünk, mintha megházasodtunk volna, csak nincs róla papírunk. Akinek valóban nem számít a papír, az aláírja. Csak az ellenzi, akinek számít a papír. A papír nem garancia semmire. De a végleges elkötelezõdés SZÁNDÁKÁT jelenti, és a szándék nagyon fontos. Szerintem. Hogy biztos benne (pillanatnyilag), hogy veled akar élni hosszú távon. Ha nem biztos benne, az egy másik kérdés...
Nekem van egy barátom, aki a barátnõjével együtt él, kb 6 éve vannak együtt, és nem akar gyürüt, eljegyzést, esküvõt mivel "nem lenne szabad". Egyébként sok pasi fél ettõl a "szabadság vesztés" miatt.
Az, hogy komolyan gondolja, nem attól függ, hogy kapsz-e gyûrût. Mi négy éve élünk együtt, de gyûrû sehol. Véletlen derült ki, amikor a tesóival iszogattunk, hogy mivel az õ szüleik elváltak, õk már nem hisznek a házasságban. És valahol igaza van. Ugyanúgy élünk, mintha megházasodtunk volna, csak nincs róla papírunk. Másrészrõl meg egy volt osztálytársam most adta be a válópert. Alig háromnegyed évig voltak házasok. Ennyit számít ma a házasság, ugyanúgy bármikor felbontható. Az, hogy komolyan gondolja, nem attól függ, hogy eljegyez-e. Attól függ, hogy melletted áll-e. Ha igen, akkor komolyan gondolja. És ha akar, majd elvesz. Türelem.
Szerintem alapvetõen a hétköznapi viselkedése, hozzád való viszonyulása határozza meg, hogy mennyire gondolja komolyan a kapcsolatotokat. Te miért ragaszkodsz annyira az eljegyzéshez? Az sem jelent semmit igazán, ráadásul nagyon fiatalok vagytok még. A húgom most 23 éves több mint 8 éve van a 25 éves barátjával, de annyira gyerekek még mind a ketten, hogy el sem tudom õket képzelni jegyespárként sem, nemhogy házastársként. Persze ez sarkított és szubjektív példa. Ha azért nagyon szeretnéd, akkor mondd meg neki, kérd meg rá és legyetek boldogok jegyespárként.
Én ugyan ebben a szituációban és teljesen átérzem az aggódalmad. Fogalmam sincs , h mi lehet az oka, az én párom azt mondta azért nem kér meg , mert mindenki ezzel nyúzza és elege van belõle, mjad megkér amikor õ akar és nem kényszer hatására :/
Én egy évvel fiatalabb vagyok tõled, de én is is 4éve kapcsolatban, 2éve együtt élünk. Én azzal ellentétben hogy fiatal vagyok, férjhez mennék hozzá. Amikor errõl kérdez valaki, mindig azt mondja hogy nem lehet ég mert ÉN fiatal vagyok még.(megjegyzem õ 29éves) Kezdem azt hinni, hogy azért mondja azt hogy fiatal vagyok, és ezért nem lehet esküvõ még, mert bizonytalan és talán nem biztos magában.Legbelül azt hiszem nem akar ég elkötelezõdni a kora ellenére sem, így inkább "rám keni"ha kérdezi valaki, hogy még miért nem... Ugyan ez a helyzet a gyerek-témával is. Õ szeretne DE ÉN fiatal vagyok hozzá.Ez a válasza...
Én megértelek. Igen is sokat számít egy gyûrû. Fõleg, ha elõtte beszélgettél a pároddal, és tudod, hogy neki is csak egy házasság-egy élet felfogása van. Viszont tény, hogy fiatal vagy, ha öt évvel több lennél, akkor már aggasztó lenne kicsit, mert az eljegyzésre rájön még a spórolás az esküvõre, utána összehozni a pénzt egy babára, na meg a babát is össze kéne hozni, és lehet, hogy sokáig fog tartani. Fõleg ha második babát is szeretnél. Én nem szeretnék majd idõsebb anyuka lenni, barátnõm anyukája 60 éves, barátnõm 22, és második diploma után akar eljegyzést, utána még elhelyzkedik, aztán spórolhat a párjával esküvõre, és lehet, hogy a gyermekei nem is fognak késõbb emlékezni a nagyszülõkre.
Amit tenned kellene az az lenne, hogy elé állnál és leülnétek megbeszélni a dolgokat, hogy te mit szeretnél, és, hogy õ hogyan viszonyul ehhez. De szerintem 4 év alatt már tudnod kellene, hogy mi a véleménye az eljegyzésrõl, a házasságról, gyerekrõl. Ja és még annyit, hogy egyik ismerõsömék 7 éve vannak együtt, a lány már célozgatott az eljegyzésre, mert már szeretné, a srác viszont nem akar, õszintén szólva azon sem csodálkoznék, hogy õk örökre csak "járnának" a pasi véget, de ennek ellenére imádják egymást. De a saját példámat felhozva, párom 27 éves volt amikor megkérte a kezem (7 hónapja), akkor én is 21 éves voltam. Ebbõl csak azt akartam kihozni, hogy õ már elérkezettnek látta az idõt az eljegyzésre, pedig még csak több mint 1, 5 éve voltunk együtt. Szóval türelem, ha nem gondolná komolyan a kapcsolatotokat akkor azt már éreznéd!
Elmondanám, hogy 4 év az semmi... Én 10 éve vagyok együtt a párommal, és nem kérte meg a kezem, pedig a kapcsoltunk tökéletes. Akkor most kezdjek el pánikolni, hogy komolyan gondolja-e?Ha nem lenne komoly a dolog, nem lenne velem 10 éve, nem állna mellettem mindenben, nem segítene mindenben, és védene meg mindenkitõl, ahogy teszi. Úgyhogy 21 évesen ne görcsölj azon, miért nem kaptál az ujjadra egy ékszert, mert tök mindegy.Ha van egy kõ az ujjadon, ha nincs, akkor is d*ghat mással, szóval totál mindegy.Attól nem fogja komolyabban gondolni, mert vesz egy gyûrût.Az nem láncol össze titeket, ugyanúgy szétmehet a kapcsolat, ha kapsz egy 30000 karátos gyûrût, akkor is.
A többieknek igaza van: a "Mire számítsak? kérdést a barátodnak kéne föltenned. Valóban fontos egy felnõtt kapcsolatban, hogy egy irányba tartsatok mind a ketten, és ehhez bizony hozzátartozik a jövõkép is!
*Csak egy kis eljegyzést Kérdezõ, az eljegyzés a házassági szándék bejelentése. Ha csak azért akarnád, hogy legyen mivel dicsekedni, inkább ne tedd. De az elbeszélgetés hasznos lenne.
Mi se vagyunk házasok, jegyesek a párommal pedig van 2 gyerekünk egy lassan 5 éves és egy 6.5 hónapos.6 éve élünk együtt.Pedig fiatalok vagyunk.Mind a ketten 27 évesek. Nálunk is felmerült már az eljegyzés téma, söt még az esküvõ téma is.De sajna mindig valami fontosabb volt mindig valahova kelet a pénz.Én is nagyon akartam hogy a felsége legyek.De valahogy 2 gyerek mellett már nem olyan fontos.Amúgy meg sokan azt hiszik , hogy házasok vagyunk....Pedig kisvárosba élünk.De ha nagyon fontos neked beszélj róla vele.Mond el mit érzel....Amúgy nekem is fontos "volt".Párom tudja is.De majd eljön az ideje.(remélem)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Én nem is akarok összeházasodni, ahhoz tényleg túl fiatal vagyok. Csak egy kis eljegyzést, de akkor nem sürgetem a dolgot.
Nem tudom, mit tervezel ezzel a fickóval, de ha 4 év alatt nem mutatott rá hajlandóságot, hogy elvegyen, már nem is fog, ez tuti. Akkor nem vesz el egy pasi, ha bekényelmesedett. Így is megkapja tõled a meleg kaját, a teste-lelke ápolását, tiszta kecót, minek venne el? Az a kulcsszó, hogy kényelem. Max. ha kierõszakolod meg kihisztized mint egyes válaszolók tették, akkor fog megkérni, de csak hogy békét hagyj már neki végre. Abban nem nem sok köszönet lesz.
Úristen. ... nem kellenek érzelmek ahoz hogy használjon ürítésre.
miért? szerinted egy csokor virággal állnak meg az kamionok a Nagytétényi úton?
..persze minden qrvának udvarolnak dugás elõtt...
mivel magyar vagy, ezért még odailleszthetnél egy z betût igazán. és nem, nem kellenek.
Szexhez kellenek-e érzelmek? Hát, kinek hogy. Nekem például igen. Kell hogy kötõdjek a lányhoz, ha nem lennének akkor totálisan kihasználnám a lányt, és én nem ilyen vagyok. Talán neked sem kellene, hogy hagyd, hogy kihasználjon. Mert csak arra használ hogy ürítsen, mint ahogy írták is a többiek. Ne engedd! Legyen tartásod!
az egy dolog hogy te hogy raktad szét :D neki úgy látszik elég volt a két szép"szemed".Legközelebb okosabban válassz egyelek meg.:DD
Nagyon úgy tünik, mintha két külföldön dolgozó/élõ lakótársról van szó, akik olykor kielégitik egymás szükségleteit... Itt az i-re a pontot csak az tenné fel, ha kiderülne a srácról, hogy Magyarországon párja/családja van..Remélem nem igy van... Egyébként magadat alázod meg, ha annak ellenére sexelsz vele, hogy õ nyiltan vállalja, nem szerelmes beléd, sõt semmit sem érez irántad...
Nem kell feltétlenül...
Kell érzelem. Lehet ez testi vonzódás, szeretet hiány, kielégítetlen szexuális vágy...meg ilyesmik. Ezek is érzelmek, de nem szerelmek.
A kérdező hozzászólása: Drága!! én nem érzzelem nélkül raktam neki szét!!de ha figyelmessen elolvastad volna a kérdésem akkor tudnád hogy nekem több van már a háttérben mind sex!! nekem kell érzelem hogy szétrakjam a lábam...nem csak a 2 szép szeme miatt....
az is nagy részük haha :D am meg voltam már ilyen csajjal nem tudnám még pénzért sem szerteni, valszín így van veled õ is, dugásra tökéletes vagy de képtelen lenne bármit érezni :D és a sexhez nem kell érzelem hopáá csak test vagy :S
Nem minden lany teszi szet a labat erzelem nelkul. Ne altalanosits...
Te kérdezted, hogy kell-e a szexhez érzelem... Nem kell. Elég ha van egy kis apród. De néha az se kell
A kérdező hozzászólása: de azért mert szétraktam neki a lábam, az nem azt jelenti hogy Qurva is lennék!! mert akkor a mai világban az összes lány az lenne...nem?
Úgy látom ez minden nõ en benne van, érdekes, hogy nálam még nem jött elõ. HA AZT MONDJA NEM SZERET, AKKOR ÚGY IS VAN, NE ÁLTASD MAGAD. A férfiak nem olyanok ám, mint a nõk, hogy taktikáznak, meg "játszák az elérhetetlent", sõt, általában ha ezt csinálja egy pasi, pont, hogy szexet akar. Ha veled akarna lenni, már szólt volna. De NEM akar, mint ahogy ezt meg is mondta már. Ez van. Ha te ezekután is szét teszed neki a lábad nem gond, használjátok egymást egészséggel, de ne láss bele többet, mint ami.
Nézd. Az egy dolog hogy 1 éve együtt éltek. Mert így kényelmes neki. em érez irántad semmit ahogy mondta. Rád nagyon is illene a következõ mondás. "Ha nincs ló , jó a szamár is" Neki így jó. Nem szeret, de elvan veled. Szexel veled így a nemi élete is oké..De ha jön egy nõ akibe belehabarodik téged szemrebbenés nélkül ki tenne az utcára.. Mert nem vagy fontos neki..
A kérdező hozzászólása: köszi!! ez majdnem enyhe célzás volt!!!!
A kérdező hozzászólása: de több mind 1 éve élünk együtt..eleinte barátok voltunk, ö sokat segitett nekem itt kint...de vannak neki olyan megmozdulásai amiböl azt vonom le hogy csak, csak kötödik hozzám...vagy már én sem tudom..:(
Mivel nem érez irántad semmit így nem is kellenek érzelmek. Minek ha enélkül is simán szétrakod a lábad?? Voltaképpen te csak azért vagy hogy a szexuális szükségletét elérhesse. Még mindig jobb mintha a bal kezét használná..
Miért kéne hozzá érzelem? Az csak jobb ha van, de nem feltétele a szexnek.
Nem kellenek. Ajánlom neked olvasmánynak: A férfinak szex kell a nõnek szerelem címû könyvet. Bár lehet neked kicsit nehéz olvasmány lesz, de olvass bele picit mindenképp!!! 22/l
Ha meg azt mondja, hogy szeret, elõbb bizonyítsa be :)

Normális dolog, hogy ennyire vágyom arra, hogy önálló legyek, és gondoskodhassak a barátomról? Más is várja már, hogy odajusson a kapcsolatuk, hogy együtt laknak, és ő látja el a barátját, főz neki, takarít, mos stb?

Én egyszer?en már ?rölten vágyom arra, hogy f?zhessek rá, kimoshassam a ruháit, hogy elvégezzem azokat a dolgokat, amiket a n?k szoktak, hogy este meleg étellel várjam, hogy reggelit csinálhassak neki, de mindezt úgy, hogy nem szól bele senki. Most is f?zhetek neki, ha nálunk van, de akkor mindig beleszól anyu, hogy miért annyi tejfölt rakok a rakottkrumpliba, ne f?zzem annyi ideig a tésztát, merjek már többet a barátomnak stb... De én azt szeretném, hogy mindezeket a dolgokat egyedül csinálhassam. Régen utáltam a házi munkát, most meg, ha otthon vagyok, állandóan serénykedek, mert jó látni, hogy tetszik a barátomnak, hogy én f?ztem, én terítettem meg, hogy kimostam az ágynem?nket stb... Tudom, hogy 50 évesen már nagyon nem akarok már házimunkát csinálni, de most igen. És egyre inkább szeretném, ha összeköltöznénk albérletbe, még akkor is, ha tudom, hogy így pár dologról le kellene mondanom (pl.: csoki, színház, rendszeres bulik, sütizések cukrászdában, pizzarendelés), de mégis úgy érzem, hogy kárpótolna érte az, hogy önállóak lehetnénk, saját döntéseket hozhatnánk. Más is van ezzel így? Id?vel majd elmúlik ez a tyúkanyó szerepre vágyás?

Legjobb válasz: Én is pont úgy vagyok,ahogy te! de az összeköltözéssel még sajnos várnunk kell,mert fõsulira járok,és nincs annyi pénzem,h a számlák,bevásárlás,stb fizetésére lenne elég pénzem:/ szerintem akkor fog elmúlni,ha mindennapi munka után kötelezõ feladatunkká válnak azok,amikre most vágyunk:S

Én is pont úgy vagyok, ahogy te! de az összeköltözéssel még sajnos várnunk kell, mert fõsulira járok, és nincs annyi pénzem, h a számlák, bevásárlás, stb fizetésére lenne elég pénzem:/ szerintem akkor fog elmúlni, ha mindennapi munka után kötelezõ feladatunkká válnak azok, amikre most vágyunk:S
Meingott. Ez nem normális. Nekem legalábbis nem életcélom, hogy kinyaljam egy pasi fenekét és kiszolgáljam mindenben.

SOS! Együtt lakunk minden rendben volt eddig, persze voltak kisseb nagyobb viták, de most már minden más! Nem tudom, hogy vegyem rá, hogy leüljünk beszélni mint két ember akik szeretik egymást, semmit nem tudunk meg beszélni! Mit tegyek?

Valaki segitsen, hogyvegyem rá hogy leüljünk beszélni!

Legjobb válasz: házi szolgának tart a pasid, ezen kívül egy ostoba érzelmi szegény, infantilis nyomorult, akivel nem fogod magad biztonságban érezni érzelmileg, és az egész életed szar lesz mellette. sok szerencsét

házi szolgának tart a pasid, ezen kívül egy ostoba érzelmi szegény, infantilis nyomorult, akivel nem fogod magad biztonságban érezni érzelmileg, és az egész életed szar lesz mellette. sok szerencsét
elsõnek is kezd azzal hogy üljünk le beszélgetni és a többi megy magától :)
muszáj keménynek lenned. és mondd neki, h szereted, nem [email protected]ás az egész, hanem azért szeretnél beszélgetni, h müködjön. én leültettem itthon az ágyra a páromat és elkezdtem neki mondani. nem volt választása, megértette, h kettönk miatt csinálom, megtudtuk beszélni a dolgokat.
A kérdező hozzászólása: alkoholtol nem fog megnyilni , probálhatom én beszéltetni :S de ien téren oan kis besz*ri :S
vegyél 1-2 üveg bort, fözz valami egyszerü vacsit, töltsd mindig ujra a poharat és kezdd el mondani a bajaidat. mondd neki, h nagyon szereted, fontos neked a kapcsolatotok és szeretnéd, h müködjön. de ez csak akkor fog menni, ha ö is benne van, és elmondja, h mit gondol, mit érez. beszéltesd.
Akkor fõzzél nekem vacsorát. Én megköszönném. Majd szólok, amikor az asszony elutazik
A kérdező hozzászólása: Nagyon vicces ! egész nap takaritottam (jó ez a dolgom ) de annyit nem mondott jaj szivem de jó , hogy kitakaritottál ! tehát egy szimpla vacsi nem oldja meg a helyzetet ! Olyan mintha aszemetet a szönyeg alá sepernénk !
talán fõzzél neki vacsorát
A kérdező hozzászólása: Persze , utánna meg ül azt meg se szólal , tipikus pasi megszólalás "most mit mondjak" és ennyi !
jaja, igaz, az ilyen nyomoroncokkal nagyon nehéz együtt élni. Bár kérdés, hogy esetleg nem megunta-e a folytonos megbeszéléseket, mert az is elképezlhetõ, hogy emiatt nem akar, és behuzta a kéziféket, vagy kiábrándult belõled, és már nem akar tisztázni semmit, csak csendben várja hogy valahogy vége legyen. ha a személyisége ilyen visszahúzódó, konfliktuskerülõ, akkor viszont nem tudod megváltoztatni. tele lesz a kapcsolat ilyen homály foltokkal.

Miért van az hogy a 20 éves barátnőm akivel már 4 éve együtt lakunk csak havi 2-3 alkalommal kivánja a szexet?

Legjobb válasz: hát vagy van vki aki megoldja neki, csak nem tudsz róla vagy nem vagy vmi jó az ágyban :P próbálj újítani vmit :D

hát vagy van vki aki megoldja neki, csak nem tudsz róla vagy nem vagy vmi jó az ágyban :P próbálj újítani vmit :D
Ha csak az ágyban" vannak gondok, akkor azt mondom még mindig, hogy unalmasnak tartja, nem kíván, nem izgatod fel eléggé és hasonló dolgok. Ha nem csak az ágyban akadnak gondok, hanem a kapcsolatban is, hogy pl.emiatt már sokat nyaggattad, hogy miért nem kívánsz engem? meg vitatkoztok csak, akkor én szerintem már a szenvedély hiányzik ebbõl a kapcsolatból, régóta együtt vagytok, lehet túl korán kezdte azt hogy 16 évesen már veled járt, nem tudom. Bocsánat ha megsértettelek ezzel!
A kérdező hozzászólása: de azt mondja hogy még mindig jó vok az ágyban.és nem õ lép félre hanem ......
Hidd el, ha lecserélne 4 év után másra, nem havi 2-3-szor kívánná :D
A kérdező hozzászólása: semmi baj nem sértettél meg vele
A kérdező hozzászólása: 52 pontosan
A kérdező hozzászólása: énnnnnn
hány kg?kb
hanem ..??
A kérdező hozzászólása: ezzel is csak eggy a baj hogy õ nem akar belevinni semmi változatos dolgot
Az nagyon kevés, fõleg, hogy 20 éves még csak. Szerintem kicsit ellaposodott a kapcsolat ilyen téren, unja, nincs benne változatosság, és így nem is kívánja, mert mindig ugyanolyan pl. Szerintem próbáld te/ti feldobni pár dologgal, amit még nem próbáltatok, kérdezd meg nem e vágyik valami extrém" dologra stb. A másik verzió pedig az, hogy megkapja máshol, vagy önmagának adja meg ami neki kell, te ismered , te tudod milyen. 23/L
szerintem akkor sem kivánja, csak már nincs pofája nemet mondani. Biztos nem esik jól neki, mert másképp rajongana érte.
sztem kérdezz rá. ez tényleg nem oé vmi bibi van mert én 21 vagyok és szintén 4éve vagyunk ütt és a mai napig ugyan olyan minden. magyarul nem bírnám ki hétig h ne legyen...:) szal kérdezd meg h van e vmi problémája veled, vagy nem jó neki vagy esetleg családi gondok otthon, ez is kihatással lehet rá.

Együtt lakom testvéremékkel, már 3 honapja! Julius elején költözünk párommal saját lakásunkba! Elég kellemetlen a helyzet! Mit tegyek?

Minden honapban egy bizonyos összeggel segitettem nekik de most már nem tudok mert sok mindent kell vennünk a sajátunkba!Lelkiismeretem van mert nem sok pénzb?l kell élniük(félre ne értsetek nem szegények)!Normális ez az érzés?Vagy én nem vagyok az mert mindig mindenkinek segíteni akarok?

Legjobb válasz: Szerintem örülj, hogy ilyen vagy. Ez lenne a normális. Ha tesódék nem kérnek tõled pénzt, akkor most hagyd. Esetleg majd késõbb, ha egyenesbe jöttetek ti is, viszonozhatod vhogy a segítségüket.

Szerintem örülj, hogy ilyen vagy. Ez lenne a normális. Ha tesódék nem kérnek tõled pénzt, akkor most hagyd. Esetleg majd késõbb, ha egyenesbe jöttetek ti is, viszonozhatod vhogy a segítségüket.
Mi a francnak kell minden mondat után felkiáltó jel? Most komolyan.
Normális az érzés, viszont gondolj arra, hogy a te életedben te vagy az elsõ...szóval vedd meg nyugodtan magadnak meg a családodnak azt, amire szükséged van, és csak akkor adj neki, ha kérnek.Egyébként ha pl.a munkahely nem jövedelmezõ nekik, akkor nem sokat ér a te pénzed hosszú távon.Arra gondolok, hogy próbálj meg úgy segíteni neki, hogy ne legyenek a te pénzedre rászorulva, ugyse mehet ez a végteleneségig.Pl.keress neki mellékállást, vagy vmilyen más pénzforrást.

A barátnőm szeretne venni egy ezüst gyűrűt a párjának évfordulójukra szerintetek ez jó ötlet? Már több éve együtt vannak/laknak!

Legjobb válasz: Persze, miért lenne baj? Ha együtt is laknak és több mint egy éve akkor az komolyabb kapcsolat, simán.

Persze, miért lenne baj? Ha együtt is laknak és több mint egy éve akkor az komolyabb kapcsolat, simán.
A kérdező hozzászólása: 3 éve vannak együtt és komoly a kapcsolatuk, bár néha látom rajtuk, hogy kis feszkó volt de stabil a barátnöm elmondása szerint. De hogy Õ vegyen a barátjának gyûrût nem furi szerinted??
Szerintem furcsa.
A kérdező hozzászólása: akkor szerintetek beszéljem le róla , hogy ne égesse le már magát ?

22 éves vagyok és barátommal lakok együtt 2 éve, (22f) 1évig minden jó volt, érdeklődött, kellettem neki, aztán sokmindenen mentünk át, sok gond, de túlvagyunk rajta, de pár hónapja már nem foglalkozik velem, semmi kapcsolat nincs köztünk. Mi a gond?

Igaz hogy kissé telt vagyok egy betegség miatt ami miatt ezen nem is tudok változtatni és nagyon gátlásos is vagyok emiatt de ez eddig nem jelentett gondot abban, hogy kezdeményezzen, most meg semmi. Más lány biztos hogy nincs képben, mert folyton itthon van és ha el is megy, vagy együtt megyünk vagy órákra. Szóval foglamam sincs mit tegyek és kezdek kétségbe esni hogy vége lesz mert nehezen bírom már így, viszont szeretem és nem biztos hogy el tudnám engedni.2 év együtt élés. Hosszú idő azért, elég könnyen az ember a másik jelenlétét megszokja és hiányolná.

Legjobb válasz: Nem akarlak bántani vgay érzéketlennek tünni valóban tanácsot szeretnék adni. Gondold végig hogy milyen voltál akkor amikor egymásba szerettetek és hogy milyen vagy most ... , nem feltétlenül arra gondolok hogy elhiztál, hanem a viselkedésedre a személyiségedre. Az ö helyében te szeretnél magadddal lenni ? Ebböl a pár sorból is látszik, hogy folyamatosan depizel azt pedig te magad mondtad hogy gátlásaid vannak . Lehet hogy a barátod is pontosan azt a lányt hiányolja akit ismert és még mindig nagyon szeret nem azt aki állandóan azon aggódik hogy még mindig szereti-e . "kezdek kétségbe esni hogy vége lesz mert nehezen bírom már így, viszont szeretem és nem biztos hogy el tudnám engedni " Ezt teljesen megértem DE itt csak rólad beszélünk a barátodról nincs szó hogy ö mit szeretne ö mit érez ö mit gondol stb. Nagyon kevés olyan ember van aki feláldozza magát valaki másnak a boldogságáért ugy hogy ö közben nem boldog. Ne nyafogj állandóan , adj a barátodnak valamilyen pozitiv okot arra hogy veled legyen ( például boldogok vagytok együtt ) , ne az legyen a fö indok hogy ne hagyj el mert én azt nem birnám ki. Hidd el nincs veszve semmi köztetek, de valóban neked kell tenni érte.

Nem akarlak bántani vgay érzéketlennek tünni valóban tanácsot szeretnék adni. Gondold végig hogy milyen voltál akkor amikor egymásba szerettetek és hogy milyen vagy most ... , nem feltétlenül arra gondolok hogy elhiztál, hanem a viselkedésedre a személyiségedre. Az ö helyében te szeretnél magadddal lenni ? Ebböl a pár sorból is látszik, hogy folyamatosan depizel azt pedig te magad mondtad hogy gátlásaid vannak . Lehet hogy a barátod is pontosan azt a lányt hiányolja akit ismert és még mindig nagyon szeret nem azt aki állandóan azon aggódik hogy még mindig szereti-e . "kezdek kétségbe esni hogy vége lesz mert nehezen bírom már így, viszont szeretem és nem biztos hogy el tudnám engedni " Ezt teljesen megértem DE itt csak rólad beszélünk a barátodról nincs szó hogy ö mit szeretne ö mit érez ö mit gondol stb. Nagyon kevés olyan ember van aki feláldozza magát valaki másnak a boldogságáért ugy hogy ö közben nem boldog. Ne nyafogj állandóan , adj a barátodnak valamilyen pozitiv okot arra hogy veled legyen ( például boldogok vagytok együtt ) , ne az legyen a fö indok hogy ne hagyj el mert én azt nem birnám ki. Hidd el nincs veszve semmi köztetek, de valóban neked kell tenni érte.
Fogyj le bas.zd meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen és tényleg igazad van a sok depizésben, csak összejöttek a súlyos gondok. De erre akkor nagyon odafigyelek köszi
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolónak meg mondanám, hogy 1. ha tudsz olvasni, ott van a szövegben h nem tudok mivel olyan gyógyíthatatlan betegségem van de azért köszönöm a kultúrális és értelmes választ... Találj jobb elfoglaltságot.
elsõ válaszoló te tényleg egy bunkó vagy. Mivel a megnyilvánulásodból egyértelmû, hogy pasi vagy remélem leszárad a pici pöcörõd. Neked meg fel a fejjel. Hasonló helyzetben vagyok, mint te közöttünk sincs minden rendben de én hiába kérdezem nem mondja mi a baja. Vagy is egy-két dolgot tudok de az egészségügyi. Mi 7 éve vagyunk együtt és most eljutottunk oda, hogy a problémák megölik a nemi életünket. De próbálkozok és megakarom kérni jöjjön el egy szexuálpszichológushoz. Én is sokat változtam mind testileg, mind lelkileg de nekünk még gyerekünk is van. Ha gondolod írj priviben.
Nekünk is volt ilyen idõszak a párommal. Az együttélés nem könnyû és mindig vannak jobb és rosszabb idõszakok és sajnos borítékolható, hogy még lesznek is... Ez ilyen... :/ De ha eldöntöd, hogy te tényleg vele szeretnél lenni, akkor okosan, óvatosan irányítani tudod abba az irányba a kapcsolatot. De vigyázz, ne légy sok, ne légy túl ragaszkodó, legyen saját életed, járj el mondjuk sportolni, vagy kétnaponta találkozz a barátnõiddel és hétvégén is csinálj nélküle is esetleg vmi programot, de fontos, hogy amellett, hogy "nem lógsz" állandóan a nyakán éreztesd vele, hogy szereted, fõzz neki olyat, amit szeret, lepd meg valamivel, menjetek el kettesben valami olyan helyre, ahol szeret lenni, vagy a közös barátaitokkal. Ne görcsölj rá és fõleg tudatosítsd, hogy tudnál élni nélküle, csak te vele szeretnél. És fõleg ne légy kétségbeesett, mert annak szaga van :)
a súlyodnak ennek semmi köze hozzá! nem azért szeretnek azok akik szeretnek, ahogy kinézel, hanem azért amilyen vagy belülrõl! ha esetleg nem fogadna el ilyennek, akkor csak gondolj a jó tulajdonságaidra, és hogy valaki megérdemli, h megosszd vele ezeket! de miért nem ülsz le, és beszélgetsz vele errõl az egészrõl. egyáltalán nem ciki, sõt egy jó kapcsolatban tudni kell beszélni egymással! úgyhogy HAJRÁ!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!