Találatok a következő kifejezésre: Egyéni vállalkozóként utazzak (1 db)

Egyéni vállalkozóként "miben utazzak"?

Kb:600-800eft-ból milyen típusú vállalkozásba kezdjek?

Legjobb válasz: kÖSZI A VÁLASZOKAT!TALÁN IGAZ,kI AKARNA MAGÁNAK KONKURENCIÁT?IGAZÁN TELÍTETTNEK LÁTOM A PIACOT A VÁROSUNKBAN,AMIKOR A MULTIKNAK SEM MEGY! IPARBAN VANNAK ÖTLETEIM,DE A PÉNZ ERRE KEVÉS.

A kérdező hozzászólása: kÖSZI A VÁLASZOKAT!TALÁN IGAZ, kI AKARNA MAGÁNAK KONKURENCIÁT?IGAZÁN TELÍTETTNEK LÁTOM A PIACOT A VÁROSUNKBAN, AMIKOR A MULTIKNAK SEM MEGY! IPARBAN VANNAK ÖTLETEIM, DE A PÉNZ ERRE KEVÉS.
Ne haragudj meg rám, nem rossz indulattal, de ha így állsz a dologhoz, hogy semmi elképzelés, semmilyen ötlet, akkor semmibe. Akkor csak a pénzt fogja vinni, ha nincs olyan, amit szívesen csinálnál. Az, hogy kereskedelmi végzettséged van még igen tág fogalom, hiszen az egész értékesítési dolog kereskedelem... Próbáld körülírni, hogy milyen területen szeretnél és milyen területen NEM szeretnél mozogni. Akkor lehet, hogy hatásosabb lesz ez a rögtönzött "brainstorming."
Hát ja, kreativitás nélkül semmibe ne kezdj, és szerintem nem biztos, hogy jó tavácsot fogsz kapni, hogy "miben utazz", hiszen ki akarna magának konkurenciát? Tényleg gondold végig, hogy mihez van még tehetséged, mondjuk ügyesen bánsz a számítógéppel, vagy jó az üzleti érzéked, vagy ilyenek, majd légy kreatív!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen szlogeneket tudtok ajanlani?

egy reklamhoz kellene egy szlogen aminek koze van a vizszereleshez. a reklam egy cegrol szol ami embereket kuld ki megjavitani a dolgokat, pl elrepedt cso.

1

Létező termék átalakítása?

Egyenlőre feketén kezdenék bele. Találtam egy olcsó terméket, ami rendkívül hatékony. (szobai párásító, klimatizáló) de olyan ormótlan ronda házban van, hogy az hányinger.

Arra gondoltam, hogy ezt a minden szempontból bevizsgált és tökéletes terméket, aminek maximum csupán a háza van levédetve (!) kiveszem a házból, és egy csillivilli designer által megálmodott új fajta házba rakom, amivel már a falra illeszthető. Gyerekbarát, hangulatfényt ad.

Egyenlőre csak pár darabot szeretnék belőle próbaképp eladni, illetve új brandként megjeleníteni az interneten, de később lehet, hogy újragyártatnám az alkatrészeket.

5

Lehet úgy "cukrászdát" nyitni, hogy a süteményeket, csak ott árulom, de nem ott készülnek?

Van egy helyes kis kiadó üzlet a környékünkön, ahol isteni fagyit árultak. Sajnos most beárták az üzletet, mert télen nem tudnak elég profitot csak a fagyiból kihozni. De árultak sütemányt is úgy, hogy odavitték. Arra gondoltam, hogy tovább kellene vinni az üzletet és egy ilyen talponálló cuki szerűséget megnyitni. A hely elég kicsi, azaz nincs rá hely, hogy asztalokat és székeket tegyünk be. Pultokra és bárszékekre gondoltam.

A kérdésem az, hogy létezik cukrászati frenchise Budapesten?

7

Mi kell egy turkáló meg nyitásához?

Szeretnék nyitni egy használt ruha üzletet.Mit kell ez ügyben lépnem?

5

Ha másod állásban szeretnék vállalkozó lenni mi után és mennyit kell fizetnem?

Tételesen kérném hogy mire mennyi megy el és a szükséges papírok mibe fognak kerülni, jelenleg minimálbérre vagyok bejelentve jelenlegi munkahelyemen.

1

Borsodba és környékén hol lehet pc panelokat nem használt telefonokat, e-hulladékot felvásárolni?

nem eladni,hanem venni.

3

Mennyire jó ötlet ebay-en eladni?

Sokat nézegettem mostanában az ebayt és jó áron tudnám eladni a dolgaimat (jobb áron mint itthon) Ezek általában sportereklyék és az ebayen jobb árban mennek el mint itthon. A kérdésem az lenne hogy a menete hogy megy az eladóvá válásnak? A másik amin megütköztem a szállítási díjak. Elég borsosak és kétlem hogy így megérné-e a vevőnek. Tapasztalt személyek válaszait várom ezzel kapcsolatban, melyik futárcéggel érdemes kivitetni az árut.

Köszönöm előre is a tanácsokat!

0

Van itt olyan, aki min. Fél évet keményen dolgozott egy MLM cégnél és mégis bukott rajta?

8

Induló személyautó gumiabroncs webáruházként van valakinek tapasztalata/tippe, hogy hogyan lehet közvetlenül a gyártót elérni, gumit vásárolni? Hankook, Bridgestone, Michelin gyárt itthon, de nem találtam kontaktot.

3

Hogyan tudjak pénzt keresni iskola mellett? 16L

Valami olyan munkára vagy foglalkozásra gondoltam, ami nem vesz sok időt igénybe, de valami minimális pénzösszeget tudok vele keresni. Ötletetek ?

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!