Találatok a következő kifejezésre: Egyéni vállalkozóként utazzak (1 db)

Egyéni vállalkozóként "miben utazzak"?

Kb:600-800eft-ból milyen típusú vállalkozásba kezdjek?

Legjobb válasz: kÖSZI A VÁLASZOKAT!TALÁN IGAZ,kI AKARNA MAGÁNAK KONKURENCIÁT?IGAZÁN TELÍTETTNEK LÁTOM A PIACOT A VÁROSUNKBAN,AMIKOR A MULTIKNAK SEM MEGY! IPARBAN VANNAK ÖTLETEIM,DE A PÉNZ ERRE KEVÉS.

A kérdező hozzászólása: kÖSZI A VÁLASZOKAT!TALÁN IGAZ, kI AKARNA MAGÁNAK KONKURENCIÁT?IGAZÁN TELÍTETTNEK LÁTOM A PIACOT A VÁROSUNKBAN, AMIKOR A MULTIKNAK SEM MEGY! IPARBAN VANNAK ÖTLETEIM, DE A PÉNZ ERRE KEVÉS.
Ne haragudj meg rám, nem rossz indulattal, de ha így állsz a dologhoz, hogy semmi elképzelés, semmilyen ötlet, akkor semmibe. Akkor csak a pénzt fogja vinni, ha nincs olyan, amit szívesen csinálnál. Az, hogy kereskedelmi végzettséged van még igen tág fogalom, hiszen az egész értékesítési dolog kereskedelem... Próbáld körülírni, hogy milyen területen szeretnél és milyen területen NEM szeretnél mozogni. Akkor lehet, hogy hatásosabb lesz ez a rögtönzött "brainstorming."
Hát ja, kreativitás nélkül semmibe ne kezdj, és szerintem nem biztos, hogy jó tavácsot fogsz kapni, hogy "miben utazz", hiszen ki akarna magának konkurenciát? Tényleg gondold végig, hogy mihez van még tehetséged, mondjuk ügyesen bánsz a számítógéppel, vagy jó az üzleti érzéked, vagy ilyenek, majd légy kreatív!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szükséges-e külön végzettség interneten folyó (ebook formában történő) könyv kiadáshoz/értékesítéshez?

1

A Fulldiamond kft megbízható lakásfelujitó cég?

Kállai Richárd a cég és veluk akkarom majd házatépíteni! Előre is köszönöm.


0

Másodállásban lehetek egyéni vállalkozó?

2

Ha lenne egy tanyád hatalmas területtel, mit ketdenél vele?

Állattartás? Ha igen mit? Beülteted? Ha igen mivel?(gyümölcsfa, fa, takarmány...) Egyéb más dolog

7

Ha albérletben lakom kiválthatom az egyéni vállalkozói engedélyt?

Tehát jelenleg albérletben lakom, még nem vagyok ide bejelentve, de a tulajjal már lebeszéltem, hogy be fog jelenteni. Ezzel a lakcímmel lehetek vállalkozó ? Illetve lesz azzal valami macera, hogy nem saját lakás hanem bérelt ?

3

Hogyan tudnék saját zenéimből bármi jóféle hasznot kovácsolni? Már van egy jó pár a youtube-on.

Evil-techno fajta, de nem túl bonyolult zenék

1

Korlátlan telefonálási lehetőségre lehet vállalkozást alapozni?

Munkalehetőségem nincs jelenleg kilátásban, és mivel sajnos képzett sem vagyok (érettségim és középfokú angol nyelvvizsgám van csak), így nem is kapkodnak utánam. Értékesítő voltam előzőleg, emiatt is maradt rajtam egy korlátlan telefon. Szerintetek ebből tudok előnyt kovácsolni vállalkozás formájában? Van szerintetek olyan cég, aki kiszervezne ilyen jellegű tevékenységet? Csak ugye a Vodafone RED miatt ez bárkinek elérhető, a cégek pedig nem biztos, hogy egy vadidegennek kiadnának neveket (még ha csak egy hideg listáról beszélünk, sztem azt sem nagyon adnák ki).

Nektek mi a véleményetek?

4

Mikor jöttél rá, hogy vállalkozni szeretnél? Viszont nem értesz semmihez, nincs pénzed, nincs földed, épületed vagy bármi szükséges eszközöd! Miért írtok ki kamu kérdéseket általában ezzel kapcsolatban?

Pl. Mibe érdemes befektetni? Mibe fektessek aranyba, gyémántba? Lehetne sorolni a további értelmetlen kérdéseket a végtelenségig! A kérdésem miért kérdeztek ilyen eszetlenségeket nap mint nap újra és újra? Mennyi kezdőtőke kel?

1

Akiknek jól menő vállalkozásuk van és a nulláról kezdték, ők hogyan fogtak neki a vállalkozás felépítésének és mi alapján döntötték el, hogy milyen vállalkozás legyen és hogy fogant meg a gondolat?

9

Meddig lehet cigit árulni annak, aki nem nyert koncessziós jogot?

Meddig szállíthat a dohány nagyker dohányt illetve cigarettát azoknak az üzleteknek, akik nem fognak július elsejétől trafikot üzemeltetni? És akinek fel van halmozva sok karton cigarettája az meddig árulhatja? Van erre valami jogszabály? Nem találok róla semmit...

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!