Találatok a következő kifejezésre: Egyéni vállalkozóként utazzak (1 db)

Egyéni vállalkozóként "miben utazzak"?

Kb:600-800eft-ból milyen típusú vállalkozásba kezdjek?

Legjobb válasz: kÖSZI A VÁLASZOKAT!TALÁN IGAZ,kI AKARNA MAGÁNAK KONKURENCIÁT?IGAZÁN TELÍTETTNEK LÁTOM A PIACOT A VÁROSUNKBAN,AMIKOR A MULTIKNAK SEM MEGY! IPARBAN VANNAK ÖTLETEIM,DE A PÉNZ ERRE KEVÉS.

A kérdező hozzászólása: kÖSZI A VÁLASZOKAT!TALÁN IGAZ, kI AKARNA MAGÁNAK KONKURENCIÁT?IGAZÁN TELÍTETTNEK LÁTOM A PIACOT A VÁROSUNKBAN, AMIKOR A MULTIKNAK SEM MEGY! IPARBAN VANNAK ÖTLETEIM, DE A PÉNZ ERRE KEVÉS.
Ne haragudj meg rám, nem rossz indulattal, de ha így állsz a dologhoz, hogy semmi elképzelés, semmilyen ötlet, akkor semmibe. Akkor csak a pénzt fogja vinni, ha nincs olyan, amit szívesen csinálnál. Az, hogy kereskedelmi végzettséged van még igen tág fogalom, hiszen az egész értékesítési dolog kereskedelem... Próbáld körülírni, hogy milyen területen szeretnél és milyen területen NEM szeretnél mozogni. Akkor lehet, hogy hatásosabb lesz ez a rögtönzött "brainstorming."
Hát ja, kreativitás nélkül semmibe ne kezdj, és szerintem nem biztos, hogy jó tavácsot fogsz kapni, hogy "miben utazz", hiszen ki akarna magának konkurenciát? Tényleg gondold végig, hogy mihez van még tehetséged, mondjuk ügyesen bánsz a számítógéppel, vagy jó az üzleti érzéked, vagy ilyenek, majd légy kreatív!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Zöldség és Dísznövény gondozókat hova keresnek diákmunkára nyárra?

Jász-Nagykun-Szolnok megyében lakom, és sehova nem vesznek fel. Annak ellenére, hogy van képesítésem róla.
Járjak fel Pestre?
Önök szerint?

0

Apeh tartozás? Merjek próbálkozni a vállalkozói igazolványt?

Van az apeh felé tartozásom részletekben fizetem 200 van hátra attól kiválthatom a vállalkozói igazolvány vagy meg kell várni amíg letelik előre is köszönöm a válaszokat.

1

Egy turkalo nyitasahoz ujabban nem kell mukodtetesi engedelyt valtsak, eleg ha bejelentem a jegyzonel hogy ezzel kezdtem foglalkozni?

0

Milyen vállakozásotok van, amiből meg lehet élni?

Nem olyanra gondolok,hogy havi több millió bevétel, hanem amiből meg tudjátok teremteni a mindennapi dolgokhoz a hátteret.
Köszönöm a válaszokat !

2

Mennyit kereshet egy bébiszitter?

Egy barátommal arra gondoltunk keresünk a nyáron egy kis pénzt. Gyerekekre szeretnénk vigyázni, kor nincs meghatározva, az étkezést biztosítjuk. És nem csak tv elé ültetnénk be őket, mivel tapasztaltak vagyunk, gyerektáborokban voltunk animátorok, gyerekprogramokat vezettünk játszanánk, foglalkoznánk velük. Mennyit kaphatunk ezért, ha 19 évesek vagyunk és több gyerekre vigyáznánk egyszerre? Érdekelnek a magyarországi és a szerbiai árak is.

2

Hogyan lehet pályázni vállalkozás indítására?

Vállalkozást szeretnék indítani de a kezdő tőkét pályázattal szeretném elérni. Hogyan lehetséges és mik szükségesek hozzá? Melyek azok a vállalkozások amelyeket azonnal támogatnak vagy könnyebben elfogadják a pályázatomat?

4

Autoszerelő végzetséggel rendelkezem éretségivel, másodállásban szeretnék vállalkozást nyitni a szakmában, lehetséges e így milyen feltéleleknek kell megfeleljek műhelyfelszerelésileg, milyen papírokat kell beszerezzek, hogyan kezdjek neki?

0

Gyógyszerészek milyen vállalkozást indíthatnak?

0

Magánszemély, vagy vállalkozás nyithat piacot, vagy ez csak az önkormányzatok privilégiuma?

0

A strandlabda gyártás hogyan működik? Hol és meggyiért lehet beszerezni anyagot, gépet hozzá?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!