Találatok a következő kifejezésre: Egyéni vállalkozóként utazzak (1 db)

Egyéni vállalkozóként "miben utazzak"?

Kb:600-800eft-ból milyen típusú vállalkozásba kezdjek?

Legjobb válasz: kÖSZI A VÁLASZOKAT!TALÁN IGAZ,kI AKARNA MAGÁNAK KONKURENCIÁT?IGAZÁN TELÍTETTNEK LÁTOM A PIACOT A VÁROSUNKBAN,AMIKOR A MULTIKNAK SEM MEGY! IPARBAN VANNAK ÖTLETEIM,DE A PÉNZ ERRE KEVÉS.

A kérdező hozzászólása: kÖSZI A VÁLASZOKAT!TALÁN IGAZ, kI AKARNA MAGÁNAK KONKURENCIÁT?IGAZÁN TELÍTETTNEK LÁTOM A PIACOT A VÁROSUNKBAN, AMIKOR A MULTIKNAK SEM MEGY! IPARBAN VANNAK ÖTLETEIM, DE A PÉNZ ERRE KEVÉS.
Ne haragudj meg rám, nem rossz indulattal, de ha így állsz a dologhoz, hogy semmi elképzelés, semmilyen ötlet, akkor semmibe. Akkor csak a pénzt fogja vinni, ha nincs olyan, amit szívesen csinálnál. Az, hogy kereskedelmi végzettséged van még igen tág fogalom, hiszen az egész értékesítési dolog kereskedelem... Próbáld körülírni, hogy milyen területen szeretnél és milyen területen NEM szeretnél mozogni. Akkor lehet, hogy hatásosabb lesz ez a rögtönzött "brainstorming."
Hát ja, kreativitás nélkül semmibe ne kezdj, és szerintem nem biztos, hogy jó tavácsot fogsz kapni, hogy "miben utazz", hiszen ki akarna magának konkurenciát? Tényleg gondold végig, hogy mihez van még tehetséged, mondjuk ügyesen bánsz a számítógéppel, vagy jó az üzleti érzéked, vagy ilyenek, majd légy kreatív!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Újpesthez legközelebb hol lehet leadni papírt ahol fizetnek érte?

0

Ha dinnyét akarok árulni a saját házamnál, milyen engedélyekre lesz szükségem?

Mivel a főút mellett lakunk, és itthon vagyok a gyerekekkel, az az ötletünk támadt, hogy míg a szezon tart, árulnánk dinnyét. Mivel van az ismeretségi körünkben dinnyetermesztő, így megbízható helyről tudnánk beszerezni. Szeretném teljesen legálisan megoldani, bár nem számítok nagyon nagy forgalomra, és emiatt lehet hogy nem is érné meg anyagilag. Tehát ha valaki foglalkozott már ilyesmivel, kérem tájékoztasson hogy milyen engedélyek szükségesek ehhez!

3

Postai szolgáltatások. Mi éri meg?

Kis értékű tárgyakat szeretnék az interneten eladni ( pár száz forint). Milyen módon éri meg elküldeni a vásárlónak a csomagot. Ezek a tárgyak beleférnek akár egy buboréklevélbe. Mennyibe kerülnek ezek a postai szolgáltatások. Szeretném, ha a vásárlónak is megérné még a postai összeggel együtt is megvásárolni a terméket. Mi a véleményetek? Melyik a legjobb megoldás?

4

Milyen engedélyek kellenek egy büfé nyitásához? Amit pl. egy garázsba nyitnék?

2

Hol tudok pályázatokat találni? Lakatosműhely gépesítése céljából szeretnénk pályázni de sajnos ennek nem tudjuk a menetét vagy hogy kihez, hova forduljak ezzel a témával! Aki tud kérem segítsen! Kösy

A kft már él,tehát nem új cégről van szó!

1

Van Magyarországon Mclaren's bár?

2

Mi az informatikai vezető feladata? Mennyit keres havonta?

0

Benzinkut nyitás hozz mi kell?

Mik kellenek hozzá? Kb. mekkora ősszeg stb,stb.

4

Mi kell ahhoz, hogy vállalkozást elindíthasson az ember? Lent.

Alap tőke van egy kevés, és ötlet is, amit nem részleteznék. Viszont nem tudom hogyan induljak el. Többfelől érdeklődök erről. Elsőnek is mi kell ahhoz, hogy valaki vállalkozást inditson el, és mi kell ahhoz, hogy beszerzési áron szerezhessek be árut? Egyéb válaszokat is válok, amire nem tértem ki! Főleg azokét, akik már voltak illetve alapítottak saját céget/vállalkozást stb.

2

Ha én egy év múlva akarok Nemzeti dohányboltot nyitni, akkor megtehetem?

Vagy most már kizárólag azok üzemeltethetnek dohányboltot, akik most nyertek a pályázaton?

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!