Találatok a következő kifejezésre: Egyáltalán nem szopni a (3 db)

Egyáltalán nem hajlandó szopni a babám (ma 10 napos). Érdemes kihívni szoptatási tanácsadót?

Legjobb válasz: Fejd le az anyatejet és kínáld neki kiskanállal, esetleg cumisüvegbõl.

Fejd le az anyatejet és kínáld neki kiskanállal, esetleg cumisüvegbõl.
Szia, mindenképpen kérj segítséget, én is császárral szültem, szerencsére hamar lett tejem, de a fiacskám nagyon ügyetlen és lusta volt, a csecsemõsnõvérek segítettek, ill. itthon az anyukám segített egy hetet, meg a párom is megtanulta hogy kell segíteni, neked õk nem tudnak? Nálam elég volt annyi hogy odatartották a kis fejét én meg sokszor fél órányi próbálkozás után de bekapattam vele a bimbót. Picurom is volt hogy már üvöltött, gondolom éhes lehetett, de ma már messzirõl rákap a cicire sõt képes blúzon keresztül is! Most öt és fél hós.
Ha az ujjadat a szájába dugod, és szopja, akkor van reflex. Mindenképp hívj fel egy tanácsadót!
A kérdező hozzászólása: Neked hány naposan sikerült? Tegnap este is próbálkoztam, de csak egyre jobban üvöltött, és attól félek, hogy teljesen meg fogja utálni a cicimet. Nekem már az elsõ napokban sem akarta bekapni. Igaz, hogy császár volt, és csak másnap hozták, a tejem meg csak negyedik nap kezdett csöpögni... A nõvérek is hiába próbáltak segíteni. Szóval, nem tudom, hogy szopóreflex van-e egyáltalán...
Én írtam az elõbb is. Szopóreflex van?
Én végigcsináltam ezt. Egyszer csak nem adtam neki enni, majd estére már szopizott. Nagyon nehéz volt, de mikor sikerült, ömlött a könnyem. Ha nem vagyok ilyen kemény, már rég nem lenne tejem. Fejéssel nem tudtam volna fenntartani. Amúgy ezt az én ösztönöm súgta, ha neked nem, ne tedd.. Drukkolok!
Szerintem érdemes szoptatási szakértõvel konzultálni! Sok lehetetlennel tûnõ helyzeten segítettek már!
Szia! Üvegbõl egyébként elfogadja? Ha igen, próbálj bimbóvédõvel szoptatni. Egyik kolléganõm kisfia csak így volt hajlandó szopni. Sok sikert, üdv
A kérdező hozzászólása: Ez már megvan. De én szoptatni szeretnék!
Szia!Én is hasonló helyzetben voltam tiszta ideg miért nem kap a cicire.Én nem adtam neki máshogy legtöbbször fél óra mulva kapta be a cicit most 18napos és legtöbbször hamar rákap de van hogy félórát is játszunk mikorra sikerül utánna el sem akarja engedni.

Mit tegyek? Már nem fog szopni? Pár napja megjött a menstruációm, azóta a babám egyáltalán nem akar cicizni. Eddig is pótolni kellett táppal, de a cicit mindég elfogatta. Most viszont már visít feszül a cicin.5hónapos.

Legjobb válasz: Szegény vagy megszokik vagy megszökik. Enyém is rosszúl viselte elsõ kettõre a haviciklust de aztán beletörõdött. Nemtudom, talán az íze más vagy õk érzik meg a testeden. Bámulatos mennyire tudják mi van anyuval.

Szegény vagy megszokik vagy megszökik. Enyém is rosszúl viselte elsõ kettõre a haviciklust de aztán beletörõdött. Nemtudom, talán az íze más vagy õk érzik meg a testeden. Bámulatos mennyire tudják mi van anyuval.
Elsõ mensinél még bármi lehet. Kínálgatsd azért! Ha nem fogadja el, fejj, hogy megmaradjon a tejed! Ha elmúlt a mensi, lehet, hogy ismét elfogadja. Az is normális, ha 2-3 mensi alatt-után így csinál, utána megszokja. De az is normális, ha ilyenkor egyáltalán már nem fogja elfogadni. Fejj, akkor is, ha pótolsz, az is számít, ami van, és olcsóbb is. :)

A hozzataplalas egybeesett a tapszerezes elkezdesevel, tehat pont hat honapos kora korul tortent az hogy mar nem volt eleg tejem, sajnos osszezavartam szegenyket, szopni szinte egyaltalan nem akar de a gyumolcsot es fozeleket is nehezen. Mit tegyek?

Ma reggel is akartam cicit adni neki es elutasitotta mint aki nem ehes,aztan csinaltam egy adag tejet,azt bevagta.Vajon mar vegleg lemondott a szopizasrol?:(

Legjobb válasz: Nálunk is így esett egybe, de nem volt belõle gond. Szopizni már õ sem akart, de a tápszert úgy itta, mint a gép. A hozzátáplált ízeket is imádta. Így én már nem is erõltettem a szopit.

Nálunk is így esett egybe, de nem volt belõle gond. Szopizni már õ sem akart, de a tápszert úgy itta, mint a gép. A hozzátáplált ízeket is imádta. Így én már nem is erõltettem a szopit.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!