Találatok a következő kifejezésre: Eggyüt volt egyik barátnöm (3 db)

Az egyik barátnőm azt mondta h még eggyüt volt a csávojával volt olyan h 10honapig nem jött meg neki ez lehetséges?

Legjobb válasz: A): bnõd 1 terhes elefánt. B): bnõd terhes és 1et benézett. C): bnõd kisebbségi többség és nem tudja mint jelent a menstruáció szó.

A): bnõd 1 terhes elefánt. B): bnõd terhes és 1et benézett. C): bnõd kisebbségi többség és nem tudja mint jelent a menstruáció szó.
Lehetseges, de akkor tobb mint valoszinu, h nem lehet gyereke. (ha valos a kerdes)
Persze, lehetséges, de ez valamilyen hormonzavarra utal. Az nem igaz, hogy nem lehet gyereke, mert ma az orvostudomány már elég sokat tud tenni ennek érdekében. :) És hát attól még lehet peteérése, szóval védekezni mindenképpen fontos.
Kicsi az esélye, de elõfordulhat.
A kérdező hozzászólása: Amugy melyik azaz idöszak amikor tuti h nem lehet terhes valaki?
Nincs olyan idõszak. Az esély mindig megvan, csak a mértéke más.
Ha nem akartok babaát, akkor védekezzetek!!!! Az a legbiztosabb!
Csak az óvó néni meg ne lássa.
1 év után még a mellét sem fogtad meg?? Ejha :D Hát nyilván úgy a legjobb amikor csókolóztok. Elõször simogasd a combját, utána a hasát, és úgy menj fölfelé. De komolyan ez nem jön ösztönbõl? :D
Talán kérdezd meg hogy megengedi -e hogy megfogd neki? :D persze ne az utcán kérdezd meg tõle hanem mondjuk nálatok vagy ha nála vagy :D szerintem nem utasítaná vissza. Csak a megfelelõ udvarias formában kell megkérdezni :D
2. osztályban még ne csinálj ilyet! (amúgy már volt ilyen kérdés... vajon hogy fogod megtudni, mit válaszoltak ott?)
hány évesek vagytok? mondjuk mikor hevesebben csókolóztok, akkor elkezded simogatni a hátát, és egyre elõrréb hozod a kezed és szép finoman a mellét is elkezded simogatni. nem hiszem, hogy eltolna magától:)
A kérdező hozzászólása: En 16, Õ 14
Markol és kész is. :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!