Találatok a következő kifejezésre: Egesz nap a fejem meg (15 db)

1 hónapja késik a menszeszem. Csináltam 2 tesztet negatív lett min2. Ami aggaszt hogy vannak tüneteim is:álmos vagyok egész nap, a fejem is fáj, meg hát ugye a kimaradt menszeszem is. Szerintetek lehetek terhes?

Legjobb válasz: Ha a teszt negatív is, akkor is szerintem ideje lehet felkeresni egy nõgyógyászt. Ezen még nem gondolkoztál? Bármi más probléma is lehet, nem csak terhesség miatt késhet egy menses.

Ha a teszt negatív is, akkor is szerintem ideje lehet felkeresni egy nõgyógyászt. Ezen még nem gondolkoztál? Bármi más probléma is lehet, nem csak terhesség miatt késhet egy menses.
A kérdező hozzászólása: Az én menszeszem mindig is rendszertelen volt.A nõgyógyászt már felhívtam de azt mondta a recepciós nõ hogy most nem tudnak fogadni mert sok a beteg, a másik helyen meg folyton az üzenetrögzítõ szólal csak meg.
A "mindig is rendszertelen" menses nem normális, egészséges dolog! Hormonprobléma állhat a késés mögött! Nekem a PCOS-m így derült ki. Nem hiszem, hogy ne találnál olyan orvost, ahol nem küldenek haza, ha problémád van! Keress másikat!
Hát, én SZTK-ba szoktam menni, általában fogadnak, csak zárás elõtt fél órával nem adnak nekem sorszámot. Elsõ vizsgálatnak tökéletes, legalább képben vagyok, hogy mi a helyzet. Telefonon az SZTK-ban is el szoktak hajtani engem, de amikor lementem, akkor láttam, hogy hazudtak.
A kérdező hozzászólása: 15:58nak képzeld a mi környékünkön nincs ilyen ha az egyik nem fogad akkor keresel másik dokit, mert sajnos nálunk pénztárca alapján vannak a nõgyógyászati vizsgálatok ami tegyem hozzá nemmagán rendelõben zajlik.Ráadásul azt vizsgálja meg akit a kedve tartja.
A kérdező hozzászólása: Am délután megpróbáltam megint idõpontot kérni és elkezdi a csaj hogy junius 25-re tudnak csak adni elõbb semmi kepp sem.
Kedves kérdezõ! Érdeklõdnék, hogy mi van veled???
A kérdező hozzászólása: kössz megvagyok...a menzeszem azóta megjött, voltam dokinál, de az meg vizsgálat nélkül elküldött vérvételre. Egy hónapot vártunk az eredményre de semmit sem mondott a doki csak annyit hogy terhes nem vagyok az 100%

Ma egész nap szédelgek, főleg akkor ha felállok, és kellemetlenül nyom a fejem meg fáj is. Ezt okozhatja front? Más is érez ma így?

Legjobb válasz: Szia! Én olyan vagyok ma mintha legalább 1 hete nem aludtam volna, a fejem majd leesik a nyakamról:( Szerintem a front kavar:(

Szia! Én olyan vagyok ma mintha legalább 1 hete nem aludtam volna, a fejem majd leesik a nyakamról:( Szerintem a front kavar:(
Detto, én is fejfájós vagy már reggel óta :S nem tudom mitõl, de olyan mintha az agyam nyomná a koponyámat. Lehet tényleg front okozza.
Szia! Én dettó ugyanígy vagyok ma vele. A tagjaim mintha ólomból lennének, egész nap szédelgek, minden bajom van. :S Gondolkodni is alig tudok. :S 22/F
Én is ugyan így érzek, már tegnap óta. Nem valami kellemes, munkaközben többen is megkérdezték, hogy biztos nem fogok e elájulni... (: Saci, 22
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, és köszi a válaszokat. hát akkor tuti a front.. de nagyon rossz.. el kellett mennem itthonról egy rövid idõre bevásárolni meg csekket befizetni, de azt hittem elájulok útközben.. jobbulást mindenkinek:) (23/L)
Szia.A front hatással lehet valóban a fejfájásra, engem is mindig megvisel.De nem csak akkor szoktam szédülni, ha felállok, hanem akkor is ha leesik a vérnyomásom ez hirtelen felállásnál gyakori nálam.Ilyenkor gyorsan minnél több folyadékot kell innom.
Nálam is ugyanez a gond már kedd óta. Ti jól vagytok már?

Az baj ha a hullámos papagájom majdnem egész nap hátratett fejjel ül, de van amikor meg fél lábon áll?

Április-ban lesz 9 éves fiú.

Legjobb válasz: Nálam is volt ilyen(bár nekem nimfáim vannak)!!!Nem hiszem,hogy baj lenne,hiszen úgy pihen,és az eleve egy jó dolog,hogy fél lábon teszi ezt!!Meg szerintem 9 évesen már nem olyan fiatal,és gondolom többet szeretne pihenni!Ne aggódj!

Nálam is volt ilyen(bár nekem nimfáim vannak)!!!Nem hiszem, hogy baj lenne, hiszen úgy pihen, és az eleve egy jó dolog, hogy fél lábon teszi ezt!!Meg szerintem 9 évesen már nem olyan fiatal, és gondolom többet szeretne pihenni!Ne aggódj!
szia, egyet értek az elõttem szólóval! nekem is hullámosom van, és õ is hátratett fejjel, néha fél lábon pihen... valószínû, hogy idõsebb korban már könnyebben kifárad, ezért többet is kell pihennie azért amikor veszed az eledelt neki az állatkereskedésben, nyugodtan megkérdezheted az eladótól, hogy lehet-e más oka a sok pihenésnek...
Nekem is van hullámosom és nekem akkor állt féllábon amikor zsibbadt a lába!
nem fázik?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, de sajnos pár hónap múlva meghalt ez a madaram :(.
A kérdező hozzászólása: Van még két társa azok 3 évesek
Szerintem ha egésznap ezt csinálja az nem túl jó. Élénkebbenek kéne lennie. Bár ha egydül tartod akkor végülis érthetõ, ha viszont van társa akkor nemnagyon tudom miért csinálja.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem hogy fázna mert alig van nyitva az ablak és a szobában legalább 20 fok van.
Meghalt??? én úgy tudtam hogy ezek 19 évig is elélnek? vagy nem?

Nektek egyformán mozog mindennap a baba? Nekem van hogy egész nap meg se áll, másnap meg szét izgulom a fejem mert alig akar megmozdulni? Ez baj? Nekem soha nem egyforma.

Legjobb válasz: Dehogy baj. Õ is ember. Mi is van, hogy egész nap rohangálunk, van hogy csak döglünk a kanapén.

Dehogy baj. Õ is ember. Mi is van, hogy egész nap rohangálunk, van hogy csak döglünk a kanapén.
Nekem meg az a bajom, hogy a 24 órából 25-öt mozog, de az orvosom megnyugtatott, hogy az a jó. Mondta azt is, hogy az se baj, ha egyik nap nagyon mozog és a másik nap meg nem annyira. Én aludni nem bírok, annyira mozog, pedig állítólag ilyenkor már nem nagyon van helye, 37 hetes vagyok.
nekem is így van és van mikor még a csoki cola sem segít felébreszteni. páromat szoktam ezzel nagyon idegesíteni mikor alig mozog én meg tiszta ideg vagyok hogy baj van. pedig már alig van vissza pár hetem. 36hkm
Nekem is vannak napok, amikor alig érzem mozogni, néha meg "kirúgja a ház falát". Ez normális! Vannak aktívabb és lustább napjai is!
A kérdező hozzászólása: A frászt hozza rám. Amúgyis sokat idegeskedek nehogy baj legyen. 36 hetes vagyok. És mostanába egész nap stresszelek alig várom meglegyen
Dehogy, nekem sem volt soha egyforma.

28 hetesek hogy vagytok? Én 3 napja nem alszom, lassan a kimerülés határán vagyok, nem tudom mire fel? Rossz gondolatok járnak a fejembe. Egész nap fáradt vagyok, este meg nem tudok elaludni.

Legjobb válasz: No én nem vagyok 28 hetes, de gondoltam írok neked. Mégis miféle gondolatok járnak a fejedben? Nem szabad rosszra gondolni!! :) Örülj a picikédnek, akit a szíved alatt hordasz! Pár hónap és a karodban tarthatod! Nem szabad rosszra gondolni, mert ez a csöppségre is kihat. Élvezd minden percét a terhességnek, mert nagyon hamar a végére érünk.. Ha hamar elfáradsz a teendõktõl akkor lazíts! Minden más várhat! Én az elsõ terhességnél voltam így.. de másodszor már könnyebben mentek a dolgok..

No én nem vagyok 28 hetes, de gondoltam írok neked. Mégis miféle gondolatok járnak a fejedben? Nem szabad rosszra gondolni!! :) Örülj a picikédnek, akit a szíved alatt hordasz! Pár hónap és a karodban tarthatod! Nem szabad rosszra gondolni, mert ez a csöppségre is kihat. Élvezd minden percét a terhességnek, mert nagyon hamar a végére érünk.. Ha hamar elfáradsz a teendõktõl akkor lazíts! Minden más várhat! Én az elsõ terhességnél voltam így.. de másodszor már könnyebben mentek a dolgok..
De milyen rossz gondolatok gyötörnek? Egyébként ez normális szerintem! Igyál egy meleg tejet, vehetsz egy fürdõt is nyugodtan. Nyugodj meg! Gondolj arra, hogy nem vagy egyedül, mindenki aggódik! Egyébként ezzel úgy vagyok, hogy ha pár napig nem alszom rendesen 3-4. nap úgy is kidöglök!
Sétálj nagyokat kora este, és igyál citromfû teát és tereld el a gondolataidat. Találkozz barátnõkkel, kicsit kapcsoljon ki az agyad, mert még beletörik a sok gondolkodásba. (tapasztalat) :-)
szia!nekem is így volt a 27-28 héten.estére mindig nagyon elfáradtam ragadt lefele a szemem, de mire eljött a lefekvés ideje a szemem "kipattant" és csak hajnal 3kor tudtam elaludni és reggel már keltem 8kor mert úgy éreztem hogy már kipihentem magam, pedig nem és egész nap tiszta kimerült voltam.Pedig elõtte 10-12 órákat simán aludtam. Ez ment 2 hétig, aztán egyszer csak megszûnt.Most 30 hetes vagyok és nagyon jól alszom.A rossz gondolatok csak azért vannak mert nem tudsz aludni és így kötöd le a gondolataidat.Én éjszakánként tv-t néztem vagy olvastam.Szerintem tedd te is ezt, kösd le a gondolataidat.Nyugi nem tart már sokáig ez az álmatlanság, nemsokára már megint tudsz majd aludni ahogyan régen.Ha tudsz napközben pihenj egy kicsit, bár én nem tudtam nappal sem aludni de legalább fekve néztem a tv-t és az is jó volt.További jó babavárást és jó egészséget kívánok nektek.
éN pont ma töltöttem be a 28-at hetet. Szerencsére nekem nincsen idõm ilyeneken gondolkodni, aludni is tudok rendese, mivel van egy 19 hónapos, igen aktív kisfiam, aki mellett nem érek rá elmélázni. este is csak úgy ragad le a szemem. szerencsére vele sem voltam parÁzós. Mitõl félsz? Attól, h közeledik a szülés ideje? Én most is és akkor is úgy voltam vele, akárhogyan is félnék a szüléstõl, ha így ha úgy, mindenképpen fáj és elkerülhetetlen. Próbáld meg te is ezeket a gondolatokat a fejedbe vésni.
Én 32 hets vagyok, és sajna szerintem még rosszabbb a helyzet nálam.Vagy 3 napja nekem is csak a negatív gondolatok járnak az eszembe.Félek , hogy depressziós leszek , hogy nem tudom majd ellátni a gyerekeimet stb, vagy esetleg bekattanok(tehát érted, mindentõl félek, hogy kifordulok önmagamból)Van egy 4 éves kislányom, és decemberben születik a második.Ha elterelem a gondolataimat, akkor semmi bajom , de ha eszembe jut, akkor már ott van a félelem a pszichés betegségektõl , holott tanárként dolgoztam , és semmi bajom nem volt. Kérlek válaszoljatok !Elmebeteg leszek , vagy mi?
Tulajdonképpen is-is!Holnap tesztelj egy másikkal!
Szerintem a tesztnek már ki kellene mutatnia, bár ha jobban belegondolok, a barátnõmnek csak a ciklusa 43. napján mutatta ki.
Szerintem menjél egy vérvételre az a tuti biztos! Reggel leveszik a vért és már kora délutánra biztos az eredmény. Nekem is úgy volt, hogy 5 napot késett, csináltam tesztet negatív lett, míg a vérvételbõl rögtön és egyértelmûen kiderült, hogy kismama vagyok:-)

Lehet, hogy már kifelé készülődik a Baba? Tegnap egész nap rosszul voltam: szédültem, fájt a fejem és nem maradt meg bennem még a tea sem. Este rosszabb lett.

Egész éjjel nem aludtam, elég er?s jóslóim voltak. Eddig nem voltak ilyen fájdalmasak, fájt minden mozdulat. Figyeltem, de nem voltak rendszeresek.38,5 hetes vagyok, a méhszájam 2111. Lehet összefüggés a rosszullét és az éjszaka között?

Legjobb válasz: Lehet elõjel de nem biztos.Én magamból indulok nálam semmi az ég világon nem utalt arra aznap amikor szültem, sõt még az elõtte való napok is ugyanolyanok voltak mint máskor.

Lehet elõjel de nem biztos.Én magamból indulok nálam semmi az ég világon nem utalt arra aznap amikor szültem, sõt még az elõtte való napok is ugyanolyanok voltak mint máskor.
Ennyi hetesen persze bab készülõdik ki.de nem tudni mikor akar valójában jönni. Könnyû szülést.

Hogy érzed ma magad? Nekem egész nap hányingerem van, fáj a fejem és majd meg sülök.

Legjobb válasz: Nekem is 3 napja hányingerem van, nem tudom mi a csudától, egyformát együtt mindannyian és csak én vagyok rosszul.

Nekem is 3 napja hányingerem van, nem tudom mi a csudától, egyformát együtt mindannyian és csak én vagyok rosszul.
Ma nálam is ez van.Iszonyú rossz a közérzetem, émelygek, fáj a fejem, szóval nagyon pocsékul.A meleg ki készít teljesen.HA attól van.
Rájöttem, hogy a sóhiánytól volt hányingerem, mert egy agyonsózott paradicsom megevése után elmúlt, úgy látszik a nagy hõségben nem elég a vizet pótolni, sok só is kell.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!