Találatok a következő kifejezésre: Egesz nap a fejem (84 db)

A kölyökkutyám egész nap a fejét rázta. Ez fülgyulladás lehet?

Utánaolvastam, és elvileg fülgyulladás, az orvos jöv? héten tud jönni. Ez okozhat siketséget? Aggódom érte....

Legjobb válasz: Esélyes, hogy toklász ment a fülébe. A toklász most szökött szárba, és szárazság van, teli van vele minden. Ha az ment a fülébe, akkor azzal nem szabad várni, mert az bizony kiszúrhatja a dobhártyáját. Egyszer az én kutyámnak is belement a fülébe, délelõtt 10kor vettem észre. Délután 2-kor, amikor vittem a dokihoz, már annyira fájt neki, hogy csak lógatta az egyik irányba a fejét

Esélyes, hogy toklász ment a fülébe. A toklász most szökött szárba, és szárazság van, teli van vele minden. Ha az ment a fülébe, akkor azzal nem szabad várni, mert az bizony kiszúrhatja a dobhártyáját. Egyszer az én kutyámnak is belement a fülébe, délelõtt 10kor vettem észre. Délután 2-kor, amikor vittem a dokihoz, már annyira fájt neki, hogy csak lógatta az egyik irányba a fejét
Toklász is lehet benne. Akkor pedig az minden perccel beljebb és beljebb megy.
Toklászt is lehet simán fõleg most nagy a kockázat rá. És azzal bizony a jövõ hét nem elég....Olyan dokihoz vidd el gyorsan akinek rendelõje van, mert ott mûteni kell

Mit csináljak hogy ne a Balaton Sound járjon egész nap a fejemben?

Aki ott volt annak nem lesz furcsa ha azt mondom, hogy a 2013 as Balton Sound életem 4 legjobb napja volt. A probléma csak az, hogy 3 nappal a fesztivá után is csak az ott megszerzett élményeimen jár az agyam és amikor tudatosul bennem hogy vége, nincs tobb nap, akkor depresszios érzesek futnak bennem. Kérlek segitsetek!

Legjobb válasz: Én is mindig arra gondolok hogy de jó volt valami aminek vége, és soha többé nem történik velem semmi remek. : ( ezért ilyenkor próbálj meg nem egyedül és otthon lenni, hanem csinálj valamit valakikkel. és akkor máris történt valami remek megint. : D és ezt kell csinálni örökké. : D

Én is mindig arra gondolok hogy de jó volt valami aminek vége, és soha többé nem történik velem semmi remek. : ( ezért ilyenkor próbálj meg nem egyedül és otthon lenni, hanem csinálj valamit valakikkel. és akkor máris történt valami remek megint. : D és ezt kell csinálni örökké. : D
Készülj a következö bulira:) Be my lake...niterise sziget stb. lesznek még gigantikus bulik:) :)
A kérdező hozzászólása: Koszonom a segitseget sracok mar jobban vagyok, tegnap foglaltam szallast b my lakere meg a csajom is atjott vegre ugyhogy most happy minden:) )))))
királyság!!:D én meg nem tom bmw találkozó vagy be my lake majd még eldöntöm nehogy a kettõ legyen együtt:D:D

Van valaki aki egész nap a fejemben jár, ha véletlenül álmodok vele, az teljesen élethű, érzem a bőrét, stb. (? )

Eszembe is jut az álom közben hogy ez egy álom,próbálok beszélni is vele.Most is ez történt,együtt voltunk,és mondtam neki hogy szeretem,nincs mese.Mikor megkérdeztem t?le hogy még szeret-e engem,erre egy eltorzult ismeretlen fej lett a feje helyén,és azt üvöltötte hogy nem,hiába próbáltam a célszemély arcára összpontosítani,nem jött vissza.Mi történhetett az utolsó pillanatban,valami negatív er? lépett közbe?

Legjobb válasz: Ez csak álom. Nem jelent semmit sem. Szereted a manuszt és tudat alatt úgy érzed viszonzatlan ez a szerelem. Önts tiszta vizet a pohárba és monmd elneki mit érzel.

Ez csak álom. Nem jelent semmit sem. Szereted a manuszt és tudat alatt úgy érzed viszonzatlan ez a szerelem. Önts tiszta vizet a pohárba és monmd elneki mit érzel.


1 hónapja késik a menszeszem. Csináltam 2 tesztet negatív lett min2. Ami aggaszt hogy vannak tüneteim is:álmos vagyok egész nap, a fejem is fáj, meg hát ugye a kimaradt menszeszem is. Szerintetek lehetek terhes?

Legjobb válasz: Ha a teszt negatív is, akkor is szerintem ideje lehet felkeresni egy nõgyógyászt. Ezen még nem gondolkoztál? Bármi más probléma is lehet, nem csak terhesség miatt késhet egy menses.

Ha a teszt negatív is, akkor is szerintem ideje lehet felkeresni egy nõgyógyászt. Ezen még nem gondolkoztál? Bármi más probléma is lehet, nem csak terhesség miatt késhet egy menses.
A kérdező hozzászólása: Az én menszeszem mindig is rendszertelen volt.A nõgyógyászt már felhívtam de azt mondta a recepciós nõ hogy most nem tudnak fogadni mert sok a beteg, a másik helyen meg folyton az üzenetrögzítõ szólal csak meg.
A "mindig is rendszertelen" menses nem normális, egészséges dolog! Hormonprobléma állhat a késés mögött! Nekem a PCOS-m így derült ki. Nem hiszem, hogy ne találnál olyan orvost, ahol nem küldenek haza, ha problémád van! Keress másikat!
Hát, én SZTK-ba szoktam menni, általában fogadnak, csak zárás elõtt fél órával nem adnak nekem sorszámot. Elsõ vizsgálatnak tökéletes, legalább képben vagyok, hogy mi a helyzet. Telefonon az SZTK-ban is el szoktak hajtani engem, de amikor lementem, akkor láttam, hogy hazudtak.
A kérdező hozzászólása: 15:58nak képzeld a mi környékünkön nincs ilyen ha az egyik nem fogad akkor keresel másik dokit, mert sajnos nálunk pénztárca alapján vannak a nõgyógyászati vizsgálatok ami tegyem hozzá nemmagán rendelõben zajlik.Ráadásul azt vizsgálja meg akit a kedve tartja.
A kérdező hozzászólása: Am délután megpróbáltam megint idõpontot kérni és elkezdi a csaj hogy junius 25-re tudnak csak adni elõbb semmi kepp sem.
Kedves kérdezõ! Érdeklõdnék, hogy mi van veled???
A kérdező hozzászólása: kössz megvagyok...a menzeszem azóta megjött, voltam dokinál, de az meg vizsgálat nélkül elküldött vérvételre. Egy hónapot vártunk az eredményre de semmit sem mondott a doki csak annyit hogy terhes nem vagyok az 100%

Az baj ha a hullámos papagájom majdnem egész nap hátratett fejjel ül, de van amikor meg fél lábon áll?

Április-ban lesz 9 éves fiú.

Legjobb válasz: Nálam is volt ilyen(bár nekem nimfáim vannak)!!!Nem hiszem,hogy baj lenne,hiszen úgy pihen,és az eleve egy jó dolog,hogy fél lábon teszi ezt!!Meg szerintem 9 évesen már nem olyan fiatal,és gondolom többet szeretne pihenni!Ne aggódj!

Nálam is volt ilyen(bár nekem nimfáim vannak)!!!Nem hiszem, hogy baj lenne, hiszen úgy pihen, és az eleve egy jó dolog, hogy fél lábon teszi ezt!!Meg szerintem 9 évesen már nem olyan fiatal, és gondolom többet szeretne pihenni!Ne aggódj!
szia, egyet értek az elõttem szólóval! nekem is hullámosom van, és õ is hátratett fejjel, néha fél lábon pihen... valószínû, hogy idõsebb korban már könnyebben kifárad, ezért többet is kell pihennie azért amikor veszed az eledelt neki az állatkereskedésben, nyugodtan megkérdezheted az eladótól, hogy lehet-e más oka a sok pihenésnek...
Nekem is van hullámosom és nekem akkor állt féllábon amikor zsibbadt a lába!
nem fázik?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, de sajnos pár hónap múlva meghalt ez a madaram :(.
A kérdező hozzászólása: Van még két társa azok 3 évesek
Szerintem ha egésznap ezt csinálja az nem túl jó. Élénkebbenek kéne lennie. Bár ha egydül tartod akkor végülis érthetõ, ha viszont van társa akkor nemnagyon tudom miért csinálja.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem hogy fázna mert alig van nyitva az ablak és a szobában legalább 20 fok van.
Meghalt??? én úgy tudtam hogy ezek 19 évig is elélnek? vagy nem?
A hormonok.Igyál borsmenta teát, az segít a hányingeren.
Nekem a Magne B6-tól múlt el.
Nekem is csak a 8-10 hét táján kezdõdtek a terhességi rosszullétek és egészen a 18. hétig intezív volt!!De az is lehet, hogy csak a front miatt vagy rosszul, tegnap este én is pocsékul voltam!!!
Nálam is a 6. hét körül kezdõdtek ezek a rosszullétek és a 16-17. hétig meg is maradtak. Hiába voltam már a 2. trimeszterben. Az elején én sem tapasztaltam semmit, azon kívül, hogy már kb. 3 hetesen nagyot nõtt a mellem:-)
Az is lehet csak a fejfájástól van hányingered nem? Ha elmúlik a fejfájás, lehet a hányinger is. Ha nem, akkor sajnos lehet nálad most kezdõdnek a rosszullétek.Kitartás! 18 hetes kismama:)
Hányinger ellen próbáld meg a hideg gyömbér üdítõt.Nekem nagyon bevált, pedig nem szerettem eddig.

Öt hete császároztak normális, hogy azóta minden nap, egész nap fáj a fejem erősen?

Legjobb válasz: Valószínûleg az érzéstelenítõ miatt van. Nekem mondták, hogy az elsõ 12 órában ne emelgessem a fejem, mert fájni fog a fejem. Mégis, akárhányszor nyílt a szobám ajtaja a kórházban, automatikusan odanéztem, hogy ki jön be. Ehhez fel kellett emelnem a fejem. :) Hetekig fájt a fejem. :(

Valószínûleg az érzéstelenítõ miatt van. Nekem mondták, hogy az elsõ 12 órában ne emelgessem a fejem, mert fájni fog a fejem. Mégis, akárhányszor nyílt a szobám ajtaja a kórházban, automatikusan odanéztem, hogy ki jön be. Ehhez fel kellett emelnem a fejem. :) Hetekig fájt a fejem. :(
Nem biztos, hogy a császár miatt van. Várandósság alatt sok minden megváltozik. Én egyáltalán nem voltam fej fájos, viszont mióta megszültem a lányom (5 hónapja) kb 2 naponta szétakar szakadni a fejem. Nézegesd a vérnyomásod, lehet nagyon lent van vagy fent.. :(
Gyanítom idõ elött felmelted a fejed a teljesen vízszintesbõl.
A kérdező hozzászólása: 12 órát feküdtem nem mozdultam semerre, nem emeltem meg a fejem, iszonyú fájdalmaim voltak.
Én úgy tudom, hogy kétféle ember van. Akit kicsinál a mûtéti érzéstelenítés, és akinek meg sem kottyan. Ennek ellenére nekem valami azt súgja, hogy az állandó fejfájásnak ennyi idõ után ez már nem lehet oka. Ha mégis, akkor esetleg elszúrtak valamit. Menj vissza, és reklamálj, vizsgáltasd ki magad, azért fizetjük azt a nyomorult TB-t... Nézzen meg nõgyógyász, de belgyógyász is, figyelgesd a vérnyomásodat! Nekem nem régen a gyermekem az életével fizetett a gondos orvosi munka miatt... Én már megtanultam, hogy nyomulni kell, kérni a vizsgálatokat, és letojni, hogy ki mit gondol. Amit akar! Ha én így teszek, lehet, hogy a Pici Fiúnk még ma is élne! :((((( Ha Neked ez a panasz ilyen régen tart, feltétlenül járj utána, szüksége van Rád a gyermeke(i)dnek!!! Jó egészságet kívánok!
A kérdező hozzászólása: Reggel mikor felébredek érzem, hogy mindig felül a gerincembõl indul ki, majd halad a nyaki csigolyáim felé, és ezután az egész fejem majd szétmegy, nem múlik el. Kedves elõzõ nagyon sajnálom, ami veletek történt! :( Nálam sürgõsségi császármetszés kellett 12 óra semmit nem érõ vajúdás után, indított szülés volt, éjjel mûtõttek meg, már sok komplikáció fellépett. Éjféltõl már én sem voltam teljesen magamnál, alig emlékszem, babám szívhangja fájások alatt nagyon leesett, semmit nem tágultam, fent volt a pici, nem tudott lejjebb jönni, teljesen rá volt csavarodva a köldökzsinór. Így a kedvezõtlen méhszájlelet miatt, a fenyegetõ oxigénhiány, és a magzati szívhang miatt azonnali császármetszést rendelt el az orvosom. Plusz még rá jött ezekre, a köldökzsinór csavarodása. Nem volt egy leányálom.

Pár napja szinte egész nap fáj a fejem, de csak a jobb halántékom. Lehet ez fronttól?

Nem migrén,de elég er?s fejfájás.

Legjobb válasz: nekem állandóan fáj a fejem, halántékom. nem tudom mitõl. egy idõben magas volt a vérnyomásom, tehát gondolom attól, de most már nem és még mindig fáj. szerntem fronttól. mondjuk én front érzékeny is vagyok :D de elég nehéz elviselni, h minden nap fáj a fejem. am lehet attól is ha nincs rajtad sapka. nekem most ezen a télen (v õsszel már azt sem tom milyen évszaknak nevezhetõ ez) 3x megfázott a fejem szal sapka :D gondolom ezzel most nem sokat segítettem... bocsi

nekem állandóan fáj a fejem, halántékom. nem tudom mitõl. egy idõben magas volt a vérnyomásom, tehát gondolom attól, de most már nem és még mindig fáj. szerntem fronttól. mondjuk én front érzékeny is vagyok :D de elég nehéz elviselni, h minden nap fáj a fejem. am lehet attól is ha nincs rajtad sapka. nekem most ezen a télen (v õsszel már azt sem tom milyen évszaknak nevezhetõ ez) 3x megfázott a fejem szal sapka :D gondolom ezzel most nem sokat segítettem... bocsi
Az idõjárásunk pont olyan, hogy aki érzékeny, annak sokkal gyakrabban fáj a feje.Próbálj meg bevenni fájdalomcsillapítót.Ha nem használ menj dokihoz, mert a fejfájásnak lehet más oka is.Nem kell rosszra gondolni egybõl, de fájhat pl. szem erõltetésétõl is .Az, hogy a fej melyik része fáj, nekem oly mind1, mert szerintem a fejfájásnál rosszabb nincs.:(((

Nektek egyformán mozog mindennap a baba? Nekem van hogy egész nap meg se áll, másnap meg szét izgulom a fejem mert alig akar megmozdulni? Ez baj? Nekem soha nem egyforma.

Legjobb válasz: Dehogy baj. Õ is ember. Mi is van, hogy egész nap rohangálunk, van hogy csak döglünk a kanapén.

Dehogy baj. Õ is ember. Mi is van, hogy egész nap rohangálunk, van hogy csak döglünk a kanapén.
Nekem meg az a bajom, hogy a 24 órából 25-öt mozog, de az orvosom megnyugtatott, hogy az a jó. Mondta azt is, hogy az se baj, ha egyik nap nagyon mozog és a másik nap meg nem annyira. Én aludni nem bírok, annyira mozog, pedig állítólag ilyenkor már nem nagyon van helye, 37 hetes vagyok.
nekem is így van és van mikor még a csoki cola sem segít felébreszteni. páromat szoktam ezzel nagyon idegesíteni mikor alig mozog én meg tiszta ideg vagyok hogy baj van. pedig már alig van vissza pár hetem. 36hkm
Nekem is vannak napok, amikor alig érzem mozogni, néha meg "kirúgja a ház falát". Ez normális! Vannak aktívabb és lustább napjai is!
A kérdező hozzászólása: A frászt hozza rám. Amúgyis sokat idegeskedek nehogy baj legyen. 36 hetes vagyok. És mostanába egész nap stresszelek alig várom meglegyen
Dehogy, nekem sem volt soha egyforma.

Péntek este kicsit berúgtam, egész szombaton rossz hangulatom volt, egész éjszaka lázas voltam, vasárnap reggelre kis hőemelkedés, hasmenés egész nap, és a fejem is fáj, ez most a péntek este miatt van, vagy valami vírus?

Legjobb válasz: nekem is volt ilyen. valószínûleg nem sokat aludtál péntekrõl szombatra virradó éjjel, ez meg picit betett az immunrendszerednek, és valamit összeszedtél.

nekem is volt ilyen. valószínûleg nem sokat aludtál péntekrõl szombatra virradó éjjel, ez meg picit betett az immunrendszerednek, és valamit összeszedtél.
Én mindig egy jól átmulatott éjszaka után leszek beteg, az alkohol biztosan gyengíti az immunrendszert.
Hát ez kegyetlen másnaposság lehet O.O legalábbis remélem:)
A kérdező hozzászólása: köszönöööm. :) most már tényleg jobban vagyok, csak a hasam fáj kicsit.. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!