Találatok a következő kifejezésre: Egerben van ultrahang (4 db)

Egerben van 4D ultrahang rendelő?

Legjobb válasz: Erre én is kíváncsi lennék. Azt biztosan tudom, hogy 3D van Varga Zsolt magánrendelõjében, az Újsor út 56-ban. Nem tudom mennyi idõs vagy? Ha a 20.hét után vagy akkor a 26-28. héten érdemes menni.

Erre én is kíváncsi lennék. Azt biztosan tudom, hogy 3D van Varga Zsolt magánrendelõjében, az Újsor út 56-ban. Nem tudom mennyi idõs vagy? Ha a 20.hét után vagy akkor a 26-28. héten érdemes menni.
úgytudom, h Egerben nincs, csak Gyöngyösön
Van a kórházban is lehet kérni beutalóval.
Kórház 2. emeleti Uh rendelõ 2-3-4 D-s ultrahang. Az SZTK 107-esben ki vannak irva az árak, ott kell bejelentkezni is. A mellékszámot nem tudom, de h-p 8h és 14h között hivd a 411-444-et és kérd a 107-esben az Uh rendelõt

Egerben tudtok olyan szülész-nőgyógyászt mondani, akinek a magánrendelőjében van Ultrahang berendezés?

Legjobb válasz: Varga Zsolt (Homok út) Fritz (rozália köz) Én Vargához járok, ez elsõvel is hozzá jártam!Csak a 12 hetes uh miatt kellett bemennem az SZTK-ba!A többit Õ csinálja!Nekm ez így sokkal jobb! 23 hós kislány és 15 hetes pocakbabai anyuja

Varga Zsolt (Homok út) Fritz (rozália köz) Én Vargához járok, ez elsõvel is hozzá jártam!Csak a 12 hetes uh miatt kellett bemennem az SZTK-ba!A többit Õ csinálja!Nekm ez így sokkal jobb! 23 hós kislány és 15 hetes pocakbabai anyuja


Egerben tudnátok jó orvost ajánlani? Ha jól tudom 3d-s ultrahangja Kelemen és Varga doktor úrnak van. Õk mennyit kérnek a terhesgondozáson?

Legjobb válasz: Szia! Én Fülöp doktor úrhoz járok és meg vagyok vele elégedve! Az elsõ alkalom 7000.- és a többi 5000.-.Nagyon aranyos és figyelmes. Hány hetes vagy? Boldog babavárást! Ha gondolod írd meg az e-mail címed és elküldöm a számát.

Szia! Én Fülöp doktor úrhoz járok és meg vagyok vele elégedve! Az elsõ alkalom 7000.- és a többi 5000.-.Nagyon aranyos és figyelmes. Hány hetes vagy? Boldog babavárást! Ha gondolod írd meg az e-mail címed és elküldöm a számát.
Szia!Én Varga Zsolthoz járok.Igen neki van 3d-s ultrahangja. 5000 ft a terhesgondozás.Nagyon megvagyunk vele elégedve, csak ajánlani tudom! 21 hetes kismami


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!