Találatok a következő kifejezésre: Eger környékén érdemes (4 db)

Eger környékén hová lehet menni, és mit érdemes megnézni? Egerhez közel a Mátrában és a Bükkben?

Legjobb válasz: Hollokõ nagyon szép kõrnyék ,és sok látni valo van.

Hollokõ nagyon szép kõrnyék , és sok látni valo van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget.
Szilvásvárad, Szépasszony völgy, Egerszalók /fürdõ/, Bükkszék Fürdõ
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm. Utolsónak külön köszönet a sok infóért.

Eger környékén hová érdemes 4D ultrahangra menni?

(Debrecen, Gyöngyös Miskolc)?

Legjobb válasz: Szia én Gyöngyösre fogok menni a korházba épp ost néztem a korház honlapján a 4d -és képeket szerintem egész jók és az ár is jó 8000ft videokazira +2000dvdés 800ft egy kép szerintem ha nincs Egerbe akor Gyöngyös neked is közelebb van mint a többi város amiket felsoroltál jó döntést:)

Szia én Gyöngyösre fogok menni a korházba épp ost néztem a korház honlapján a 4d -és képeket szerintem egész jók és az ár is jó 8000ft videokazira +2000dvdés 800ft egy kép szerintem ha nincs Egerbe akor Gyöngyös neked is közelebb van mint a többi város amiket felsoroltál jó döntést:)
Én salgótarjánba voltam . 10000 a dvd+kép
Szia! Én úgy tudom Gyöngyösön van. A Bugát Pál kórházba. Telefonon elõre be kell jelentkezni. A kartonozóban kérd a nõgyógyászatot, vagy egyszerûen kérdezd meg. 10ezer párszáz forint. Debrecenben is ugyanennyi, csak az kissé messzebb van.jó egészséget neketek!
Gyöngyöst ajánlom. Én is ott voltam. Nagyon szép dvd-t csínáltak. Ja és nagyon rendesek ami jó. Mindent elmagyaráznak éppen mit látsz!!!

Eger környékére megyek nyaralni mi az amit feltétlen látni érdemes?

Legjobb válasz: Én az Aggteleki cseppkõbarlangot biztosan nem hagynám ki.

Én az Aggteleki cseppkõbarlangot biztosan nem hagynám ki.
Szépasszony-völgy, Érsekkert, Fátyol-vízesés, halastó, vár
Ha a nevezetsségek érdekelnek jók az elõbb említettek. Ha viszont az a típus vagy aki szívesebben ülne le egy kávéra és szemlélni a belvárost, akkor ajánlom ezeket a helyeket: - Broadway kávézó: Széchenyi út közepén van. Terasszal rendelkezik és egy nagyon kellemes hely. - Dobos cukrászda: Rögtön a kávézó mellett található. Az árak borsosak, de finomak a sütik. Nagyon szép termek vannak bent. - Feketeló: Étterem. Nagy, laktató adagokkal, amelyek finomak. (Ezt egybe lehet kötni az érsekkert megtekintésével, mivel pont a végében található.) - Harmos fagylaltozó: Közvetlenül a Feketeló szomszédságában van. Nyáron kígyózó sor áll. A világ legjobb fagylalatja szerintem ott ehetõ.


Eger és környékén mit érdemes megnézni kisgyerekkel?

Milyen látnivalók vannak?

Legjobb válasz: Várat, Líceumot (ott a camera obscurát feltétlen), bazilika, sétáló utca, Dobó tér. Kajálni jó a vártól nem messze a Palacsintavár, a mellette levõ pizzázó valamint a mozival szemben levõ utcában a Szantofer. Nekem ezek a legjobb helyek.

Várat, Líceumot (ott a camera obscurát feltétlen), bazilika, sétáló utca, Dobó tér. Kajálni jó a vártól nem messze a Palacsintavár, a mellette levõ pizzázó valamint a mozival szemben levõ utcában a Szantofer. Nekem ezek a legjobb helyek.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) .
A marcipánmúzeumot ne hagyjátok ki! http://www.kopcsikmarcipania.hu/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!