Találatok a következő kifejezésre: Egészséges ha testvérek (3 db)

Egészséges ha a testvérek együtt fürdenek?

Lehet ?ket együtt fürdetni(fiú-lány),nem egészségtelen ez? Ha lehet akkor mennyi id?s kortól?

Legjobb válasz: Én mindig együtt fürödtem a tesómmal, és mindketten normális felnõttek lettünk, nekem van férjem - meg gyerekem is -, tesómnak meg menyasszonya van. Amikor már biztonságosan tud ülni a kisebbik is, akkor beteheted a nagy mellé, ha mindketten szeretnék, de persze felügyelet mellett. Egészen addig fürödhetnek együtt, amíg valamelyik el nem kezd szégyellõsködni. Én speciel a fiamat simán beveszem magam mellé a kádba, nagyon tetszik is neki, szerintem nincs ebben semmi rossz. Ha lesz egy hugicája, õket is megfürdetem együtt. Nem baj az, ha már kiskorukban is tudják, hogy milye van az egyiknek és milye a másiknak, nem kell ezt nagyon titokzatossá tenni, legyen ez természetes dolog.

Én mindig együtt fürödtem a tesómmal, és mindketten normális felnõttek lettünk, nekem van férjem - meg gyerekem is -, tesómnak meg menyasszonya van. Amikor már biztonságosan tud ülni a kisebbik is, akkor beteheted a nagy mellé, ha mindketten szeretnék, de persze felügyelet mellett. Egészen addig fürödhetnek együtt, amíg valamelyik el nem kezd szégyellõsködni. Én speciel a fiamat simán beveszem magam mellé a kádba, nagyon tetszik is neki, szerintem nincs ebben semmi rossz. Ha lesz egy hugicája, õket is megfürdetem együtt. Nem baj az, ha már kiskorukban is tudják, hogy milye van az egyiknek és milye a másiknak, nem kell ezt nagyon titokzatossá tenni, legyen ez természetes dolog.
mégegyszer:) .eggyütt fürdettem öket
A fiam és alányom között 1, 5 év van, amikor a lányom 9-10 hónapos lett, akkortól már együtt fürdenek. Szerintem semmiféle egészségtelen következménye nem lesz, csak kicsit tájékozottabb lesz, mint az azonosnemü, együttfürdõ gyerekek. Minden szülõ saját maga dönti ezt el. Én addig engedem õket együtt pacsálni, amig erre igényük van és nem szégyellõsek egymás elõtt!
szia nekem is fiam 9honapos kora ota eggyütt fürdetem a a gyerekeket.

Szeretném szaporítani dzsungáriai törpehörcsögeimet, de a főkanhörcsög már kicsit impotens. Szeretnék TELJESEN egészséges hörcsögöket, összeengedhetek egy párt, ha azok testvérek? Nem születhetnek debil hörcsögök, ha a testvérek párzanak?

Legjobb válasz: De igen! Még az sem egészséges ha az unoka testvérek párosodnak. Nézd meg például hogy a Habsburg házban vagy a Hohenzollner családban mennyi a debil ahogy te fogalmaztál.

De igen! Még az sem egészséges ha az unoka testvérek párosodnak. Nézd meg például hogy a Habsburg házban vagy a Hohenzollner családban mennyi a debil ahogy te fogalmaztál.
Az állatvilág teljességében a közvetlen testvérek vagy unokatestvérek, egyéb rokoni szálak között a párosodás minden esetben ugyanahhoz vezet: a megszületett kölyök ideggyenge lesz, agresszív, beteges és nem él sokáig. Ha mindez az otthonodban történik az rád nézve is veszélyes, mert megharaphatnak. A többiekre nézve szintén: egymásnak támadnak és megeszik egymást. Ez utóbbi a hörcsögöknél önmagában sem ritka dolog, hátha még egy nagyfokú idegbántalom is járul hozzá!

Ha anyósom családjában a testvéreinek a lánygyermekeinek mindegyiknek van valamilyen szellemi baja, csak a fiúk egészségesek, akkor nálunk van esély lánygyermek esetén hasonló bajokra?

Legjobb válasz: Erre választ a genetikus adhat. Nem mindegy hogy milyen a fogyatékosság, örökletes, vagy születés közben/után szerzett, stb. Menjetek el mindenképpen tanácsadásra.

Erre választ a genetikus adhat. Nem mindegy hogy milyen a fogyatékosság, örökletes, vagy születés közben/után szerzett, stb. Menjetek el mindenképpen tanácsadásra.
Lehet hogy nem pontosan a kérdésedre adok választ, de konkrét esetet tudok: egy fiatalembert képzelj el, aki skizofréniás lett 20 évesen (valószínû a hajlamot örökölte), késõbb "derült ki", hogy a nagynénje (anyjának a nõtestvére) szintén skizofréniában szenved (bentlakásos zárt osztályon már). Ennek a fiatalembernek van egy 11 évvel idõsebb lány testvére. Neki semmi baja. Ha ebbõl le lehet szûrni valamit... Ennek a fiatalembernek született volna egy gyermeke, a genetikus 10 % öröklési arányt állított fel. Viszont a genetikus szinte kivétel nélkül ennyit mond mindenkinek... ez megtörtént eset
szia én is azt mondom mindenképpen menjetek el gen tanácsadásra h mindkettõtöket megvizsgáljanak


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!