Találatok a következő kifejezésre: Egész nap van, mert nekem is (2 db)

Egész nap sírhatnékom van, mert nekem is elmúltak a tüneteim a menzeszelőtt pár nappal. Eddig mutattam a mensi érzést, most meg semmi. Lehet ilyen?

Hogy baba van és a mensi el?tt elmúlnak a t?netek? Tegnap még hányingerem is volt egész nap. Bár akkor este vettem be az elevitet attól elmúlt. Mindig reggel szedem lehet ezért nincs? Vagy tényleg megjön?

Legjobb válasz: Szia,az hogy elmultak a tüneteid,az még nem jelent hogy nem lehetsz babás.Nekem ilyen hamar még tünetem sem volt,csak a menzesz kimaradása után kezdõdött kb 2-héttel.Várj pár napot és ha nem jönn meg akkor csinálj tesztet,az biztos lessz.Fel a fejjel nemmindenkinek vannak már az elején tünetek.Szorítok hogy babás legyél.Üdv 32 hetes kismama.

Szia, az hogy elmultak a tüneteid, az még nem jelent hogy nem lehetsz babás.Nekem ilyen hamar még tünetem sem volt, csak a menzesz kimaradása után kezdõdött kb 2-héttel.Várj pár napot és ha nem jönn meg akkor csinálj tesztet, az biztos lessz.Fel a fejjel nemmindenkinek vannak már az elején tünetek.Szorítok hogy babás legyél.Üdv 32 hetes kismama.
Semmiképp ne keseredj el, és ne add fel, tesztelj ha eljön az idõ, de addig türelem másképp nem megy.És ahogy írták, a tünetek nem mindig adják meg a választ. Sok sikert!
Nekem szintén mensi után 2 héttel jelentkeztek a jelek!!! Ne aggódj! Légy türelmes! ha ott a béby neki is jót teszel ha nyugis vagy :) ))) sok sikert
azzal bíztatlak hogy nekem egyáltalán nem volt tünetem.46 napra megcsináltam a tesztet és kiderült hogy babát várok(elõtte volt pecsételõ vérzés csak kevesebb, ezért nem tünt fel)az egész terhességem tünetmentes volt.szerencsés vagyok.se hányás se szédülés stb.ne add fel!

Kétségbe vagyok esve! 3 éves kisfiam hétfő óta lázas, napi kétszer ment fel a láza neki. Kap antibiotikumot is, mert a fülei is be vannak gyulladva. Ma viszont szinte egész nap lázas, 38 fok. Ez influenza lehet?

Csillapítom neki, és kb 4 óra múlva visszajön a láza.Más kisgyerekkel is így van?

Legjobb válasz: A 38 fok az még nem magas láz,én azt nem is csillapítanám,dolgozik az immunrendszere.A füleire én infra lámpát használtam,nagyon jót tett neki.Lehet influenza is,vannak végtagfájdalmai,levert?Ha vírus a kórokozó akkor úgyis a szervezetnek kell megküzdeni vele.

A 38 fok az még nem magas láz, én azt nem is csillapítanám, dolgozik az immunrendszere.A füleire én infra lámpát használtam, nagyon jót tett neki.Lehet influenza is, vannak végtagfájdalmai, levert?Ha vírus a kórokozó akkor úgyis a szervezetnek kell megküzdeni vele.
Én újra elvinném orvoshoz holnap!
Ne gyógyszerrel csillapítsd, ez igazán nem magas láz, inkább vetkõztesd le kisnadrágra és trikóra, figyeld meg lejjebb megy majd.
Vissza az orvoshoz! De a fülészeten is mutasd meg mindebképp, mert biztosan attól lázas! Jobbulást! 4 gyerkõc anyukája

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!