Találatok a következő kifejezésre: Egész nap van, mert (80 db)

4 és fél hónapos kislányom nagyon sokat dörzsöli a szemét. Nem a fáradtság jele, mert szinte egész nap, van, hogy 5 percenként megteszi. Mit tehetek? Mivel tudok segíteni neki? Lehet, hogy valami allergiája van?

Legjobb válasz: Szerintem inkább az ínyét dörzsöli. Lányom is csinálja, én is azt hittem a szemét dörzsöli mindig, de jobban megnéztem, és inkább az arcát, orrát, száját dörzsölte, tehát az inye fájhat:-) Ha amúgy nem sír, jókedvü, gyarapszik, nem hiszem, hgy gond lenne, de említsd meg a dokinak.

Szerintem inkább az ínyét dörzsöli. Lányom is csinálja, én is azt hittem a szemét dörzsöli mindig, de jobban megnéztem, és inkább az arcát, orrát, száját dörzsölte, tehát az inye fájhat:-) Ha amúgy nem sír, jókedvü, gyarapszik, nem hiszem, hgy gond lenne, de említsd meg a dokinak.
Nem zavarja esetleg valami eros feny, televizio vagy ilyesmi?Kerdezd meg a vedonotol.Ha piros vagy dagadt akkor allergia, nezd meg nincs-e valami a szemeben ami nem jon ki konnyel, vagy nincs e valami olyan jatek vagy pluss aminek a szore a szemebe kerul, vagy jatekrol festek stb.

Miért van az, hogy ma még egész nap "liftezett" a gyomrom? Vagyis inkább mintha égne. Rettentően zavarnak most a szagok, és egész nap aludtam volna. Még az étel se kellet, mert kiakart jönni. Holnap töltöm a 12. hetet. Ilyenkor ez normális?

Legjobb válasz: Nekem a 29. héten még mindig így áll a helyzet, nem bírom a szagokat meg egy csomó kaját se. A te esetedben tuti normális, mert még csak az elején vagy. Ne félj.

Nekem a 29. héten még mindig így áll a helyzet, nem bírom a szagokat meg egy csomó kaját se. A te esetedben tuti normális, mert még csak az elején vagy. Ne félj.

Az olyan filmekben, amikben arról van szó, hogy a lovas nem ül a lóra, csak sétál mellette, mert a ló viszi a cuccot és egész nap így járják az országot, valójában mennyit sétálnak egy nap?

Legjobb válasz: Nem lehet megmondani, mert nem látod a teljes napot, vagyis 24 órát. Nem tudod mennyit pihennek, sietnek-e, vagy cska komótosan mennek végig, van-e valami akadály, milyen terepen mennek... mert ezekbõl cska foszlányokat kapunk.

Nem lehet megmondani, mert nem látod a teljes napot, vagyis 24 órát. Nem tudod mennyit pihennek, sietnek-e, vagy cska komótosan mennek végig, van-e valami akadály, milyen terepen mennek... mert ezekbõl cska foszlányokat kapunk.

Nektek egyformán mozog mindennap a baba? Nekem van hogy egész nap meg se áll, másnap meg szét izgulom a fejem mert alig akar megmozdulni? Ez baj? Nekem soha nem egyforma.

Legjobb válasz: Dehogy baj. Õ is ember. Mi is van, hogy egész nap rohangálunk, van hogy csak döglünk a kanapén.

Dehogy baj. Õ is ember. Mi is van, hogy egész nap rohangálunk, van hogy csak döglünk a kanapén.
Nekem meg az a bajom, hogy a 24 órából 25-öt mozog, de az orvosom megnyugtatott, hogy az a jó. Mondta azt is, hogy az se baj, ha egyik nap nagyon mozog és a másik nap meg nem annyira. Én aludni nem bírok, annyira mozog, pedig állítólag ilyenkor már nem nagyon van helye, 37 hetes vagyok.
nekem is így van és van mikor még a csoki cola sem segít felébreszteni. páromat szoktam ezzel nagyon idegesíteni mikor alig mozog én meg tiszta ideg vagyok hogy baj van. pedig már alig van vissza pár hetem. 36hkm
Nekem is vannak napok, amikor alig érzem mozogni, néha meg "kirúgja a ház falát". Ez normális! Vannak aktívabb és lustább napjai is!
A kérdező hozzászólása: A frászt hozza rám. Amúgyis sokat idegeskedek nehogy baj legyen. 36 hetes vagyok. És mostanába egész nap stresszelek alig várom meglegyen
Dehogy, nekem sem volt soha egyforma.

Ha egy kutyának el van törve a lába, akkor minden esetben nyüszít? Mert az én németjuhászom sántít és egész nap fekszik és nem tudom mi van!

Legjobb válasz: Orvos!!!! A kutyák fájdalom küszöbe is változó, mint az embereké. Van amelyik a kicsi bajt is jelzi, de van amelyik nagy fájdalom esetén is csendben szenved. Ha fekszik egész nap az biztos, hogy nem jelent jót.

Orvos!!!! A kutyák fájdalom küszöbe is változó, mint az embereké. Van amelyik a kicsi bajt is jelzi, de van amelyik nagy fájdalom esetén is csendben szenved. Ha fekszik egész nap az biztos, hogy nem jelent jót.
Lehet, hogy szalagszakadása van, izületi sérülése, zúzódása, törése, diszpláziája, vagy akármilyen más problémája. Arra nem gondoltál, hogy egy állatorvost kellene megkérdezni?
Hogy fájdalmában ordít, az csak az emberek szokása. Abból is a butábbik fajtáé. A kutyák csendben szenvednek.
szerintem is holnap mindenképp orvos!nekem a tacsim volt így!hazajöttem munkából, csak ült a kerti pad alatt.gondoltam biztos lusta(nyár volt, nagyon meleg).kimentem hozzá fél óra múlva, még mindig ott ült, hívtam, nem jött.odamentem hozzá, eldölt mnt egy zsák, de nem mutatott fájdalmat.viszont neki magas a fájdalom küszöbe, úgyhogy erre nem lehet alapozni.be a kocsiba, hamar orvos, aztán hála isten csak meghúzta.doki szerint lehet kicsit elkapkodta a lépcsõt.adott neki szurit, hazaértünk, fél órán belül már sántikált utánam :) de akkor nagyon megijedtem, azt hittem tacsibénulása van :S lehet a te kutyád baja se komoly, de biztonság kedvéért mindenképp nézesd meg!reméljük nincs nagy baj!
Mennyi idõs? Be van dagadva a lába? Átnézted a talpát nincs e benne valami? Én is azt mondom vidd el dokihoz. Lõnek rá egy röntgent, és kiderül mi lehet ott? Már ha a csontal történt valami.
És ilyen esetben a házhoz járós orvosban sem. Viszi magával a röntgent, vagy mi?
Én se tudom. Egyedül az orvos tudhatná, ha megnézné. tehát irány az állatorvos. a csodás öngyógyulásban nem hiszek
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszaitokat!! :)
A kérdező hozzászólása: az a helyzet, hogy ma vettem észre amikor hazajöttem a suliból! várok holnapig, és ha nem enyhül neki, akkor mindenképpen orvost hívok!!! :)
A kérdező hozzászólása: hála istennek az én kutyám is csak meghúzta a lábát!! :) nagyon megijedtem... de semmi gond mostmáár:)

3 hete vannak kb. tergességi jeleim (hányinger, ételek megkívánása, stb... ) és tegnap kellett volna, h megjöjjön, de nem. Ráadásul ma egész nap óránként rohantam a wc-re mert azt hittem, h megjött, közbe csak sok fehér folyás. Lehetek babás?

Legjobb válasz: Igen így van!! Nagyon nagy a valószínûsége. A teszttel még várj pár napot, mert lehet hogy még nem mutatja ki, ne ess kétségbe miatta. Nekem egy hete lett egy + majd egy - tesztem, mensim még nincs, ma megint - lett, szóval hülyére vesz a testem, de nem baj. :-) Remélem, sikerült neked!!

Igen így van!! Nagyon nagy a valószínûsége. A teszttel még várj pár napot, mert lehet hogy még nem mutatja ki, ne ess kétségbe miatta. Nekem egy hete lett egy + majd egy - tesztem, mensim még nincs, ma megint - lett, szóval hülyére vesz a testem, de nem baj. :-) Remélem, sikerült neked!!
Ha tegnap kellett volna megjönnie, akkor az azt jelenti, hogy kb. 2 héttel ezelõtt volt peteérésed, ha átlagos 28 napos ciklust veszünk középidõs ovulációval, ami azt jelenti, hogy elméletben akkor eshettél teherbe. A megtermékenyült petesejt egy hét alatt éri el a méhet, illetve még egy hét, hogy megtapadjon, ezért is marad el a vérzés, ezután jelentkezhetnek a terhesség valószínûsíthetõ jelei, vagyis nálad most kellene, nem 3 héttel ezelõtt. Nem tudom, hogy milyen a ciklusod, mikor van peteérésed, de elméletben a fentiek szerint kellene, hogy legyen, ami kizárja a terhességet, hacsak nem a múlt hónapban estél teherbe, és valami miatt akkor megjött a vérzésed, így már nem kizárt a baba.
teljesen egyet ertek az elottem szoloval, sot az is igaz h peteeres a mensi elott van 14 nappal nem utanna, igy csak a 28 napos ciklusra igaz h utanna volt.ha neked 40 napos a ciklusod pl akkor a peteeres a 26.napon volt.igy egeszen biztos amit elottem irtak, 3 hete lehetetlen h terhessegi tuneteid legyenek mert akkor meg nem lehettel terhes ha tegnap kellett volna megjonnie.vagy elnezted a napokat vagy mas okozza nalad 3 hete ezen tuneteket.ha nem hiszed csinalj tesztet valszeg negativ lesz es menj orvoshoz ha atuneteid megmaradnak.szivbol kivanom h csak egy tevedes legyen a datumokkal.
Szia! Nem akarlak elkeseriteni, de nálam is voltak hónapok amikor félidõtõl már hányingerem volt, szédültem aztán mégsem voltam terhes. Aztán amikor sikerült teherbe esnem akkor csak az erõs mell fájás jelentkezett. Hányinger nem volt sehol. Várj pár napot aztán csinálj egy tesztet.
A 3 hetes tünetek valóban "lehetetlenül" hangzanak, hacsak tényleg nem már elõzõ hónapban lettél terhes. Ez esetben csinálj tesztet, már 6 hetes terhes terhes vagy. Ha - lesz, pár nap mulva csinálj még egyet és menj dokihoz mindenképp Sok sikert.-)

Jó napot Doktor úr! Azt szeretném kérdezni, hogy 6 hetes terhes vagyok és szokott naponta picit görcsölni a hasam és a derekam is, 2 napja meg nagyon halvány rózsaszín folyás van, de ez sem tart egész nap. Szeretném tudni, hogy mitől lehet ez, mert féltem

Jó napot Doktor úr! Azt szeretném kérdezni, hogy 6 hetes terhes vagyok és szokott naponta picit görcsölni a hasam és a derekam is, 2 napja meg nagyon halvány rózsaszín folyás van, de ez sem tart egész nap. Szeretném tudni, hogy mitől lehet ez, mert féltem a babámat, nagyon szeretnénk ezt a babát. Előre is köszönöm a választ! Zsanett

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben ilyen panaszai vannak, mielőbb keresse fel kezelőorvosát! Üdvözlettel. dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben ilyen panaszai vannak, mielőbb keresse fel kezelőorvosát! Üdvözlettel. dr. Langmár Zoltán

Jó napot Doktor úr! Azt szeretném kérdezni, hogy 6 hetes terhes vagyok és szokott naponta picit görcsölni a hasam és a derekam is, 2 napja meg nagyon halvány rózsaszín folyás van, de ez sem tart egész nap. Szeretném tudni, hogy mitől lehet ez, mert féltem

Jó napot Doktor úr! Azt szeretném kérdezni, hogy 6 hetes terhes vagyok és szokott naponta picit görcsölni a hasam és a derekam is, 2 napja meg nagyon halvány rózsaszín folyás van, de ez sem tart egész nap. Szeretném tudni, hogy mitől lehet ez, mert féltem a babámat, nagyon szeretnénk ezt a babát. Előre is köszönöm a választ! Zsanett

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben ilyen panaszai vannak, mielőbb keresse fel kezelőorvosát! Üdvözlettel. dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben ilyen panaszai vannak, mielőbb keresse fel kezelőorvosát! Üdvözlettel. dr. Langmár Zoltán

Feherje napon lehet enni parolt csibemellet mirelitzoldseggel, ami kukorica, cukorborso, es repabol all? Van valami egyszeru recept feherje napra? Na meg a tobbire kiveve a gyumire mert egesz nap almat eszem.

Legjobb válasz: A csirke mehet, a mirelit párolt zöldség keményítõ napra jó, tehát a csirke mellé csak nyers salátaféle mehet.

A csirke mehet, a mirelit párolt zöldség keményítõ napra jó, tehát a csirke mellé csak nyers salátaféle mehet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!