Találatok a következő kifejezésre: Egész nap vagyok miért van ez (14 db)

A nunimnál erős szúrás van menstruáció előtti napon. És egészen fel nyilal a méhemig. Mi lehet ez? Vagy miért van ez?

Már többször is éreztem. De csak pár mp.ig tart. Tegnap kellett volna megjönnie.

Legjobb válasz: nagy valószínûséggel terhes vagy, ezek az elsõ jelek...

nagy valószínûséggel terhes vagy, ezek az elsõ jelek...
A kérdező hozzászólása: Szia! Teszteltem, de - volt:( 2 napot késett. Megjött, de annyi volt. Szokatlanul sok volt. De nem csüggedek, majd a jövõ hónapban talán:) Gratulálok neked tiszta szívbõl, és jó egészséget kívánok nektek:) ))))
A kérdező hozzászólása: Nekem volt uvom. Biztos vagyok benne. Meg hõhullámom van esténként. Nem akarom elbízni magam. Csináltam tesztet az negatív lett. De még a mensi elmaradása elõtt.
Nekem is van ilyen néha mensi elõtt de eddig még nem voltam terhes tehát sz.tem nincs jelentõsége!A miértjét nem tudom de nem hinném, hogy ebbõl már terhességre kéne következtetni!
nekem is nyilalgat!múlt héten miontha egy ló rúgott volna alám de csak 1 másodpercig tartott. most is be be szúr!reménykedjünk!szurkolok e.
Nem biztos, hogy terhes, hiszen nekem is van ilyen mostanában, és állítólag nem volt ovum se most...
Szerintem normális, nekem legalábbis mindig fáj , hol kevésbé hol jobban mielõtt megjön.Orvos még nem talált semmit van 3 gyerkõcöm, ennyi , van és kész.
Nekem mindig nyilallgat a ciklus második felében, és sosincs baba. :(
A kérdező hozzászólása: Óóó. :( Ez szomorú. Olyan rossz ilyen negatívumokat olvasni. Már régóta fent vagyok, és csak most látom, hogy mennyien várjuk a gólyát de hiába:( Én tiszta szívembõl kívánom mindenkinek, hogy látogasson el az a gólya már végre!!
Mi a helyzet Kérdezõ? nekem is nyilalgatott és + lett a tesztem-) veled mizujs? teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Várok még egy kicsit, mert ez tényleg nem utalhat még terhességre. De már késik 1 napot, és ez már biztató:) Szurkolok mindenkinek:)

Egész nap álmos vagyok miért van ez?

De nem vok tehes meg semmi ilyesmi 12 éves vagyok és ha 30 percet állva vagyok vagy mozgok akkor máris elfáradok de ha úszok nem mért van ez?

Legjobb válasz: Egyszer velem is volt ilyen, állandoan csak aludni akartam, aztan anyu elvitt dokihoz és kiredült h egy kis gyulladás van a véremben és ettöl vagyok állandoan álmos. Szoval ha pár hétig ez igy marad, h folyton aludnál akkor szerintem látogass meg egy dokit.

Egyszer velem is volt ilyen, állandoan csak aludni akartam, aztan anyu elvitt dokihoz és kiredült h egy kis gyulladás van a véremben és ettöl vagyok állandoan álmos. Szoval ha pár hétig ez igy marad, h folyton aludnál akkor szerintem látogass meg egy dokit.
de néha szokott....
Ha felmerül a vérszegénység gyanúja el kell menni vérvételre, aztán ha kiderül, hogy tényleg vérszegény vagy fölírnak neked vas tartalmú tablettát amit 6 hónapig kell szedned.Ezalatt is olyan ételeket kell enned, aminek magas a vas tartalma. én is voltam vérszegény és hasonló tüneteim voltak mint neked. A fejed nem szokott fájni?
és azt mivel lehet gyógyítani?
Lehet vérszegénység is.
Nyugi én egyetemista vagyok és én is állandóan aludnék:)
hát nekem is ez a gondom.... én tök hamar elfáradok 15 éves vagyok, állítólag hormonálok. már vagy ez a 3. éve. Majd kinõjjük.... :D
Lehet az idõjárástól is.
Milliónyi oka lehet, pl: kevés alvás, rendszertelen alvás, valami zavarja az alvási ciklust, elégtelen táplálkozás, nem megfelelõ táplálkozás, vitamin vagy egyéb nyomelemek hiánya, betegség tünete stb, Ha tényleg úgy gondolod, hogy már kórosan fáradékony vagy, akkor keress fel egy dokit, egyéb esetben elég ha néhány órával többet alszol, meg egézségesebben táplálkozol. Az úszás miatt azért nem fáradsz el, mert gondolom rendszeresen csinálod, és az azt végzõ izmok edzésben vannak, többet bírnak, mint más izomcsoportok.
Mert változik a tested és ez megvisel. Én már közel tripla annyi vagyok mint te de emlékszem mennyire szédültem és évekig tartott sajna... Voltam dokinal is ott kideritették, hogy a hormonszintemmel van gond...ki tudja mi van? Esetleg egy doki meglátogatása ajánlott, hogy kb legyen valami fogalmad mi is pontosan a bajod. De en az elsõ gondolatomra szavazok: változol.
A kérdező hozzászólása: Nem szokott fájni a fejem csak mindig álmos vagyok és nem is az idõjárás mert már kb fél éve van ez és télen is ugyanilyen álmos voltam!!Elmegyek orvoshoz köszi a segítséget!!

Miért van ez? Az osztályban én vagyok a legjobb tanuló és ha négyes vagy hármast kapok (eddig egy négyesem és egy hármasom van a többi 5ös! ), akkor szinte egész nap azt kell itthon hallgatnom hogy romlok, nem figyelek, hanyag vagyok . Stb.

Legjobb válasz: megesik az ilyesmi. velem is ez van. azért mert te vagy a LEGJOBB. nem lehet akárki a legjobb. és ha a legjobb rossz jegyeket kap,, az hogy veszi ki magát? neked kell példát mutatni a többieknek hogy igenis tanuljatok. te vagy szellemi fölényben, és neked kell bizonyítanod hogy felettük állsz. esetleg családi hagyomány hogy jól tanultok, ez van nálunk is. szóval erre lehetne mondani hogy ne hozz rájuk szégyent.,..

megesik az ilyesmi. velem is ez van. azért mert te vagy a LEGJOBB. nem lehet akárki a legjobb. és ha a legjobb rossz jegyeket kap, , az hogy veszi ki magát? neked kell példát mutatni a többieknek hogy igenis tanuljatok. te vagy szellemi fölényben, és neked kell bizonyítanod hogy felettük állsz. esetleg családi hagyomány hogy jól tanultok, ez van nálunk is. szóval erre lehetne mondani hogy ne hozz rájuk szégyent., ..
azért, mert ha tudsz jó is lenni, akkor ne lazsálj az életben csak kemény munkával (kis szerencsével vagy becsületlenül) lehet elõre jutni. Annak lesz könnyû élete, aki gyerekkorban "játszva" megtanul egy csomó mindent, arra lehet alapozni a további ismereteket, és érdekes, változatos, künnyû munkát lehet találni. Igaz, mindenki talál magának megfelelõ befogadó közeget, lásd a kocsmák környékét. de azért nem mindegy ...
bármilyen jó tanulónak becsúszhat egy-két rossz jegy.:) igen ez általában így van mindenhol, ha az osztálytársaid ezzel piszkálnak, akkor jobb ha tudod, hogy irigyek rád.:) a pedagógusoknak nem szokásuk ilyeneket mondani, õk is tudják hogy bármilyen okos gyereknek is becsúszhat rossz jegy! ne búsulj, ettõl nem fog összedõlni a világ!:) 1 hármas nem hármas
Igen, ez sajnos nálam is így van tudod 5.-be már becsúsznak a négyesek.Tesibõl és temészetismeretbõl van.Akkor itthon egyfolytába azt hallgatom, hogy ha a következõ jegyem nem lesz ötös akkor nincs Tv se gép.Pedig csak 2 négyesem van köribõl a többi mind csillagos!A tesi az más ügy, de abból is igyekezek, hogy ötöst kapjak.

6-hónapos vagyok. Nekem nagyon fáj, hogy érzem minden nap a babám, de csak gyengéden! Van mikor egész nap nem mozdul csak este egy kicsit meg csikiz. Miért van ez?

Legjobb válasz: Már hogy érted hogy nagyon fáj? Rossz érzés vagy konkrétan fájdalmas? Az én fiacsom se volt méhen belül egy akrobata, kicsiket mozgott csak és ahogy egyre nagyobb lett akkor se rugdosódott, inkább csak forgott ide oda, meg helyezkedett. Nyugis, könnyû (nem súlyra értem) baba most is:) 2 éves:) Azt mondják a személyiség már méhen belül jelentkezik.

Már hogy érted hogy nagyon fáj? Rossz érzés vagy konkrétan fájdalmas? Az én fiacsom se volt méhen belül egy akrobata, kicsiket mozgott csak és ahogy egyre nagyobb lett akkor se rugdosódott, inkább csak forgott ide oda, meg helyezkedett. Nyugis, könnyû (nem súlyra értem) baba most is:) 2 éves:) Azt mondják a személyiség már méhen belül jelentkezik.
Én se értem, fáj hogy mozog, vagy az fájna, hogy csak gyengéden? Mert olyat még nem hallottam, hogy fáj ha mozog, csak olyat, hogy rossz helyen van, pl. nyomja a bordát, vagy valami ideget. Ha meg az fáj, hogy nem érzed annyira, hát azzal nem tudsz mit csinálni, de van ilyen, hogy valakinek alig mozog, ill. alig érzi. De még azért van idõd, hogy érezd, lehet a végén már azt fogod kívánni, hogy egy kicsit maradjon már nyugton.
A kérdező hozzászólása: igen az fáj, hogy nem érzem már azt szeretném ha szétrugna

34 hetes vagyok és egész nap fáj a hasam. Olyan mintha meg akarna jönni. Fáj a derekam és nagyon fáradtnak érzem magam. Normálisak ezek a tünetek? Miért van ez vagy jelent valamit?

Legjobb válasz: Én 35 hetes vagyok,nekem is ilyen tüneteim vannak!!Eléggé bágyadt vagyok és nincs kedvem semmihez!!!Ma fájásaim is voltak de remélem még marad egy darabig!!

Én 35 hetes vagyok, nekem is ilyen tüneteim vannak!!Eléggé bágyadt vagyok és nincs kedvem semmihez!!!Ma fájásaim is voltak de remélem még marad egy darabig!!
ezek joslófájások. nekem már két hete vannak, ez normális, azt írták nekem , ha rendszeres idõközönként jönnek, és már 10-5percenként abból szülés lesz. de erre még ráérünk. 35hetes kismama, boldog babavárást
36 hetesen voltak már 5 perces fájásaim is, de csak 4-szer egymás után, aztán elmúltak.Szintén akkoriban kezdõdött a fáradtság is.Hetente 1-2 nap hulla fáradt vagyok és semmigez nincs kedvem, majd pár napig erõm reljében vagyok ismét.Ezenkívül még a szeméremcsontom fájt nagyon 1 hétig kb ekkoriban.Most túl vagyok a kiírt idõponton, de mégg egyben sajnos.Teljesen normálisak a tüneteid.Pihenj ha fáradtnak érzed magad!A stervezeted azt is jelzi mire van éppen szükséged.Ezekben a napokban a pihenésre.

Tegnap este lefekdótem a barátommal, egy éve vagyunk eggyüt. Gumit használtunk. Eleinte fáj bár tudom hogy ez természetes. De ma viszont egész nap fájt a derekam és az alhasam van összefüggés? A folyásom is sokkal erösebb volt. Miért?

Legjobb válasz: Ha közben nem fájt nagyon, akkor semmi gond. Kis sebet kaptál (szûzhártya és környéke - ha jól gondolom, hogy szûz voltál), ami pár nap alatt begyógyul. Ezen kívül a hormonjaid is rendesen meglódultak (gondolom :-) - ami szintén pár nap, amíg megnyugszik. Ha nem, akkor elnézhetsz orvoshoz - hátha valami más baj van.

Ha közben nem fájt nagyon, akkor semmi gond. Kis sebet kaptál (szûzhártya és környéke - ha jól gondolom, hogy szûz voltál), ami pár nap alatt begyógyul. Ezen kívül a hormonjaid is rendesen meglódultak (gondolom :-) - ami szintén pár nap, amíg megnyugszik. Ha nem, akkor elnézhetsz orvoshoz - hátha valami más baj van.
Bár ez vhol természetes h fáj kicsit a derekdat, bár lehet h inkább attol h most fog megjönni vagy elmult de még kicsit érzékeny:S sztem.... A folyásnak nincs közeb ehhez, nekem nem volt ien....

Miért van felpuffadva a hasam kb.5. napja? Ma szúrkált a jobb petefészkemnél, és egész nap szédelgek. Lehet, hogy még az előző hónapban összejött, vagy ez a peteérés miatt van?

Ma van a PÉ-m, együtt is voltnk a férjemmel. Remélem most már sikerüla bébi!

Legjobb válasz: az eddigi tezsztjeim negatívak voltak. Sajnos. :( 4. hónapja próbálkozunk.

A kérdező hozzászólása: az eddigi tezsztjeim negatívak voltak. Sajnos. :( 4. hónapja próbálkozunk.
valószínû a peteérés miatt van ez...gyorsan intézkedjetek! :-) Ha esetleg múltkor sikerült, azt egy teszttel leellenõrizheted, de azt javaslom ne csak ma legyetek együtt, ha nagyon rákészültetek, nem szabad a véletlenre bízni! Sok sikert! -Ja igen kapcsold kia netet és irány a hálószoba!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi! :) De ha tegnap este voltunk együtt, mára megint összegyült annyi, és olyan intenzitású sperma, hogy elvégezzék a dolgukat?
HOgyne gyûlne... a szervezetben (férfiak) 18-20 óránként termelõdik pár 100ezer friss úszkáló sperma.Ha lassúak az genetikai probléma és nam termelõdési. Van hogy azt írják, hogy várni kell, de én 5 napig aktívkodtam és legalább lett eredménye..és biztos, hogy nem az elsõ napon sikerült, mert akkor még nem volt pé-m Én most sem hagynám ki. DRUKKOLOK!
akkor ez pé.
A spermiumok 48 óránként termelnek teljes tárat, de igazából ha tudod, hogy most van pé., akkor mindent bele!!! Drukkolok! :)

Már 8. napja menstruálok. Éjszaka alig jön pár csepp vér, de mindig olyan dél és 4 óra között nagyon vérzek. El fog ez már múlni, vagy mi lesz? Máskor 4 nap alatt lemegy az egész, most meg ez miért van?

Legjobb válasz: lehet valami gyulladás okozza. Esetleg terhességre nem gyanakszol amit elvetéltél? Egyébként mindenképp menj dokihoz,mert valami nem tud kitisztulni a méhedbõl ezért lehet a vérzés!

lehet valami gyulladás okozza. Esetleg terhességre nem gyanakszol amit elvetéltél? Egyébként mindenképp menj dokihoz, mert valami nem tud kitisztulni a méhedbõl ezért lehet a vérzés!

Reggel mikor felkelek, lapos a hasam, ám amint iszom vagy eszem valamit, rögtön felpuffad és akkor egész nap olyan. Ez nagyon kellemetlen. Miért van? és mit lehet ellene csinálni?

Legjobb válasz: El "lehet", illetve KÖTELEZÕ elmenni belgyógyászati kivizsgálásra, lehet, hogy az életedet menti meg. Biztosan kapsz jobbnál jobb tippeket recept nélküli "csodaszerekrõl", de ha MINDEN NAP és minden kajától és állandóan ilyen, azon nem segít semmi, csak az orvos.

El "lehet", illetve KÖTELEZÕ elmenni belgyógyászati kivizsgálásra, lehet, hogy az életedet menti meg. Biztosan kapsz jobbnál jobb tippeket recept nélküli "csodaszerekrõl", de ha MINDEN NAP és minden kajától és állandóan ilyen, azon nem segít semmi, csak az orvos.
Elsõ, szerintem nem olyan nagy gond. Legalábbis ha az, akkor én már nagyon-nagyon beteg vagyok. Nekem is minden nap puffad a hasam, ha menni kell, de nem tudok, akkor fáj is, néha görcsöl és... szélgondjaim vannak. Nálam állítólag savgondokkal függ össze, és a vényköteles savcsökkentõ gyógyszer valamelyest tényleg enyhíti a tüneteket. Szóval szerintem lehet savgond, amennyire tudom, lehet irritábilis bél szindróma (sokat stresszelsz?)...
A kérdező hozzászólása: igen sajnos nagyon sokat. ezért is vagyok tiszta pattanás is :S

Egész nap éhes vagyok de nemtudom miért. Ettem rendesen de már nem merek többször mert már így is többet étkeztem mint átlagosan. Valaki nemtudja mitől van ez, normális e, és hogy mit tudnék tenni? :O:S

Reggeliztem, tízóraira almát ebédeltem suliban, itthon megettem egy almát és egy banánt és ezek mellett egyszer?en nem múlik az éhségem. Átlagosan suliban tízóraira eszek valami gyümölcsöt aztán az ebéd majd vacsora..

Legjobb válasz: Menszesz elõtti napokban megnõhet az étvágy, gyümölcscsel pedig nem lehet jól lakni.

Menszesz elõtti napokban megnõhet az étvágy, gyümölcscsel pedig nem lehet jól lakni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!