Találatok a következő kifejezésre: Egész nap vagyok (993 db)

Mit csináltok 6 hetes babátokkal? Egész nap vagy cicizne vagy hurcolni kell a fenekét. Néhány jó tanács?

Legjobb válasz: Hát bizony ilyen korban ezek az elvárásaik. Én igény szerint szoptattam, ha már nagyon sokat lógott rajtam és nem bírt magával, akkor vagy az apukáján elfeküdt és nézelõdött, elaludt (érdekes módon ott általában nyugton volt) vagy levittem babakocsiban sétálni. Hidd el kinövi. Az pedig nem igaz, hogy ha sokat van cicin vagy ölben elkapatod, mert egész egyszerûen az idõ múlásával kinövi. Az én 5 hónapos kisfiam már csak szoptatáskor (ami saját igénye szerint már csak napi hatszor van, pedig csak anyatejes) van ölben, mert már nem akar, hiszen jobban érdekli a játék a játszószõnyegén. Kitartást kívánok.

Hát bizony ilyen korban ezek az elvárásaik. Én igény szerint szoptattam, ha már nagyon sokat lógott rajtam és nem bírt magával, akkor vagy az apukáján elfeküdt és nézelõdött, elaludt (érdekes módon ott általában nyugton volt) vagy levittem babakocsiban sétálni. Hidd el kinövi. Az pedig nem igaz, hogy ha sokat van cicin vagy ölben elkapatod, mert egész egyszerûen az idõ múlásával kinövi. Az én 5 hónapos kisfiam már csak szoptatáskor (ami saját igénye szerint már csak napi hatszor van, pedig csak anyatejes) van ölben, mert már nem akar, hiszen jobban érdekli a játék a játszószõnyegén. Kitartást kívánok.
hát az én fiam ennyi idõsen vagy evett vagy aludt, vagy volt olyan periódusa is, hogy õ feküdt az ágyon és nézett engem, én meg csináltam a dolgomat, vasaltam, takarítottam és közben rongyosra beszéltem neki a számat. De nem hurcoltam magammal, nem is bírtam volna. Ha nagyon nem tudtam vele mit kezdeni, akkor táncoltunk és zenét hallgattunk. Utána megint nyugi volt egy ideig.
szia, adj neki cicit, és hurcold. majd elmúlik. sajnos vannak olyan babák, akik bizony nem fekszenek nyugiban, hanem nyûglõdnek, majd üvöltenek...de majd jobb lesz, ha elkezd mászni, majd járni, és egyre jobban leköti magát. az enéym nagyon sokáig ilyen volt, aszittem megõrülök. most már jobb. látod, itt netezek, õ meg pakolászik, jön-megy. 15 hós nemsoká. :)
Nyugi nem vagy egyedül. az én kislányom 7 hetes de õ is ugyanezt csinálja. bár mostmár kezd kicsit ellenni egyedül. ha megunja azt a pozíciót akkor vagy megfordítom, vagy átrakom a hordozóba, ha azt is megunja megy egy kicsit a kiságyba.így nyerek egy kis idõt, hogy valamit tudjak csinálni. egyre több idõt van így el. vagy még megoldás lehet a hordozókendõ, rajtam is most itt alszik a kis édes.
Szia! Én nem hurcoltam, cicit adtam.Nagyon fárasztó volt, de hamar elmúlt.Próbálkoztam cumival, de nem jött be neki azóta se hajlandó elfogadni.Örülök, hogy nem hurcoltam, mert most sem egy ölbebaba.Inkább melléfeküdtem vagy ültem, úgy foglalkoztam vele. /Z/
Mi elejétõl fogva úgy csináltuk, hogy nem dajkáltuk, cipeltük a lányunkat, hanem odafektettük magunkhoz és úgy foglalkoztunk vele, úgy beszéltünk hozzá, mutogatjuk a játékait ( 8 hetes). Csak azt tudom javasolni, hogy amikor fenn van, akkor beszélgessetek vele, de vegyétek kézbe, hanem csak legyetek mellette. Így ha majd jobban felfedezi a körülötte lévõ világot, jobban el lesz egyedül is. Nálunk most ez van, sokat nézelõdik, gügyög magában, kifejezetten jól érzi magá, mi meg sokszor a háttérben figyeljük.
3. válaszoló vagyok. sajnos nem minden babánál jön be, hogy csak úgy odafekszik mellé az ember, mert van, aki cak azt szereti, ha kézben van. minden baba más. ha a tied ilyen, úgyis rövid úton kiderül, mert adidg fog üvölteni, amíg kézbe nem veszed. :) tesómnak 2 gyermeke van, és egyik nyugis, jól elvolt csecsemõnek, a másik meg...hajjaj. ugyanolyan feltételek mellett, teszem hozzá . nekem még csak egy van, de õ sem az a jól elvagyok egyedül típus, illetve, mint írtam, most már kezd jobb lenni. sõt, ma reggel pl. kivasaltam úgy, hogy egy nyikkja nem volt, na jó, egyszer lefejelte kicsit az ajtót, de miután megvigasztaltam, tovább molyolt egyedül. ha valaki ezt mondja még akár 3 hónapja is, hogy ez így lesz, kiröhögtem volna. :)

A Mexx női parfüm illata rajtam marad egész nap, vagy hamar elillan az illata?

Dm-ben szeretném venni a parfümöt:)

Legjobb válasz: A Mexx Woman a kedvenc parfümöm. Ez az a nõi Mexx parfüm, amit egész nap érzek magamon. :) De tudod, kinek hogy...nekem nagyon bejött.

A Mexx Woman a kedvenc parfümöm. Ez az a nõi Mexx parfüm, amit egész nap érzek magamon. :) De tudod, kinek hogy...nekem nagyon bejött.
A sima Womenre gondolsz, ami sárga színû és friss, citromos-gyümölcsös? Nagy kedvencem volt régen, de nem túl tartós, 2-3 óra alatt már elillan.
Ki is próbálhatnád a boltban, hogy meddig tart. Bemész, magadra fújod és pár óra múlva ellenõrzöd, hogy érezni lehet-e még.
hát sztem ez közepes tartósságú. nagyon jó az illata, de egész napra nem tart ki, ahhoz nem elég karakteres és intenzív (ez alatt nem azt érzem, hogy "fürödni" kell benne).

8 hetes terhes vagyok egész nap vagy émelygek vagy nincs étvágyam, ez normális meddig mehet így? Erőltessem az evést akkor is ha visszajön?

Már napok óta alig eszek. Nem vagyok vékony, normál alkatom van.

Legjobb válasz: Nekem azt mondta a dokim anno, hogy ha szedem a terhesvitamint és iszom eleget, akkor nem nagy dráma, ha a kaját kihányom. De azért egyél, amit tudsz, nem tart sokáig ez az állapot. Van, akinek 12 hetesen elmúlik, de olyan is van, akinek akkor, amikor a baba megmozdul.... Nekem 13 hétig tartott, éjjel-nappal émelyegtem, majd egyszercsak mintha elfújták volna. Onnantól élveztem a terhességet az utolsó napig. Fáradékony sem voltam, kirobbanó formámat hoztam. :) Boldog babavárást! 4 hós kisfiú anyukája

Nekem azt mondta a dokim anno, hogy ha szedem a terhesvitamint és iszom eleget, akkor nem nagy dráma, ha a kaját kihányom. De azért egyél, amit tudsz, nem tart sokáig ez az állapot. Van, akinek 12 hetesen elmúlik, de olyan is van, akinek akkor, amikor a baba megmozdul.... Nekem 13 hétig tartott, éjjel-nappal émelyegtem, majd egyszercsak mintha elfújták volna. Onnantól élveztem a terhességet az utolsó napig. Fáradékony sem voltam, kirobbanó formámat hoztam. :) Boldog babavárást! 4 hós kisfiú anyukája
Én a 16. hétig szenvedtem kóros étvágytalanságtól, kb csak almát és barackot ettem és sok vizet ittam, szedtem a terhesvitamint. Nagyon rossz volt, próbáltam magamba erõszakolni legalább minden ételbõl pár falatot, 4 kg-ot fogytam. A doki szerint a baba egészséges, hiszen õ a te károdra úgyis megkap mindent. Nemsokára szülni fogok. :) NEked is csak azt tudom tanácsolni, hogy viseld el és igyál sokat (tej, tea, gyümölcslé, víz...), el fog múlni :) 36 hetes km
Sziasztok! Én 9 hetes vagyok, hasonló tünetekkel és már 6 hete. Sajnos én éhes vagyok és nem tudok mit enni, mert mindentõl hányingerem van. A nõdokim szerint lassan be kellene feküdjek infúziókra. Kitartást Neked is!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, akkor túl lehet élni ezek szerint :) Hát pont ez az hogy én is infúziótól félek, próbálom magamba erõltetni legalább a vizet vagy teát.


Egész napra vagy csak fél napra vigyem oviba?

Májusban lesz 3 éves és most ápr.1-ét?l vihetem már oviba. Gondoltam könnyebb lesz a beszoktatás most mikor még nem dolgozom, mint szeptemberben meló (2 m?szak) mellett. Amúgy meg nagyon hiányzik neki a gyerektársaság. De ha most megszokja a fél napot akkor majd kés?bb sem akar ott aludni? Habár már itthon sem alszik napközben.

Legjobb válasz: Egesznapra, fel nap az semmi, kimaradna a foglalkozasok felebol, amik tobbnyire egymasra epulnek. Ovoneni

Egesznapra, fel nap az semmi, kimaradna a foglalkozasok felebol, amik tobbnyire egymasra epulnek. Ovoneni
Egész napra már most. A gyermek érdekeit nézd.
Én fél napra vinném. 1 hónappal azelõtt hogy mész majd dolgozni, akkortól meg ott alszik. Otthon úgy is alszik. Délután egyébként nincsenek foglalkozások. Én személy szerint nagyon haragszok egy ismerõsömre ilyen ok miatt. Otthon van, nem csinál semmit, és a kislány egész napos. De ez csak az én véleményem.
Nalunk vannak delelott es delutan is foglalkozasok. A gyereknek meg jot tesz, ha a kortarsaival jatszhat es nem anyukaval unatkozik otthon. Ezert nem kell lenezni senkit!
Az én gyermekeim is egész naposak voltak pedig én otthon voltam.Nem azért mert nem akartam velük lenni hanem mert kijelentette mind a kettõ õ ugyan haza nem jön mert akkor délután nem játszhat a társaival.Egyébként nálunk délután már nincs foglalkozás csak szabad játék.
délután nincs itt se semmi. Délelõtt vidd mikor ébredtek, én 8-ra viszem, és délben megyek érte, mert a kistesóval itthon vagyon (itthonról dolgozom), délelõtt is van idõm mindenre, a délutánt szeretném kettejükkel tölteni míg lehet. bõven elég nyár vége felé ott altatni, szép lassan megszokja.

Maradhat a kisfiam bölcsibe, ha én terhes leszek (dolgozok, amíg tudok), majd megszülök? És utána oviba beadhatom a nagyot egész napra, vagy csak fél napra veszik be?

Legjobb válasz: Ha dolgozol, akkor mindenképpen. De ha már bent van, akkor tudtommal szülés után is fél napot simán. A fiam bölcsijébe is jár egy kisfiú, akit az anyukája terhesen is hozott (amúgy dolgozott is szinte végig), aztán most gondolom otthon van a babával, de a nagyobb most is bölcsis. Oviban pedig általában még simábban szokott menni, bár van, ahol kérnek munkáltatóit, de úgy tudom, nem mindenhol. Viszont aki otthon van, attól kérni szokták, hogy ebéd után vigye el a gyereket, mert elég kevés szokott lenni a hely ennyi ágynak.

Ha dolgozol, akkor mindenképpen. De ha már bent van, akkor tudtommal szülés után is fél napot simán. A fiam bölcsijébe is jár egy kisfiú, akit az anyukája terhesen is hozott (amúgy dolgozott is szinte végig), aztán most gondolom otthon van a babával, de a nagyobb most is bölcsis. Oviban pedig általában még simábban szokott menni, bár van, ahol kérnek munkáltatóit, de úgy tudom, nem mindenhol. Viszont aki otthon van, attól kérni szokták, hogy ebéd után vigye el a gyereket, mert elég kevés szokott lenni a hely ennyi ágynak.
Beadhatod oviba egész napra:) Legalábbis nálunk be lehet adni:)
nem
Csak gyorsabban merül, így gyakrabban kell tölteni, amit nem biztos hogy az akksi értékelni fog hosszútávon.

Náthás vagyok. A kiskutyám is elkaphat valamit, ha egymás közelében vagyunk egész nap? Vagy a kutyákra nem veszélyes az "emberi" betegség?

Legjobb válasz: Kutya embertõl nem kaphat el betegséget. Csak fordítva, de ez is csak egyes esetekben igaz. Pl: veszettség, Lime kór, bolha, férgesség. Ne aggódj, a kutyád nem kapja el tõled a náthát.

Kutya embertõl nem kaphat el betegséget. Csak fordítva, de ez is csak egyes esetekben igaz. Pl: veszettség, Lime kór, bolha, férgesség. Ne aggódj, a kutyád nem kapja el tõled a náthát.

Nálatok egész nap vagy csak egy meghatározott időtartamban lehet ebédet befizetni? Főleg bölcsis szülők válaszára vagyok kiváncsi

Legjobb válasz: Igaz az én lányom ovis,de meghatározott idõben lehet befizetni.Reggel 7-9,délután 15-17 óráig.

Igaz az én lányom ovis, de meghatározott idõben lehet befizetni.Reggel 7-9, délután 15-17 óráig.
Fiam ovis, de azért leírom: minden hónapban 2 napon van befizetés, 1.nap 7:00-16:30-ig, másnap 8:00-12:00-ig. Miért kérdezed? Nálatok hogy van?
Nálunk két meghatározott napon (ált. 6-7-én) 7-17-ig lehet befizetni a vezetõnõ irodájában.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) Nálunk a bölcsiben 6-9 között lehet.. Ma kicsit elaludtunk(7:40kor hivott a párom hogy miért nem hivtam fent vagyok-e) minden reggel hivom ha fent vagyok. S 9:30-40 körül értünk be a bölcsibe. S mondták hogy már lezárták a rendszert. S ez olyan fura volt hogy fél 10kor már nem lehet befizetni az ebédet. Multkor is késõbb mentünk de akkor felhivtak mobilon hogy megyünk-e s mikor kb mert ebéd befizetés van... Jó lesz pótbefizetés de azt nem tudták megmondani mikor... Azért fura nekem mert pl anyum ovijában(oviban ovónõ) egész nap lehet befizetni.
Nálunk csak 7-10-ig lehet. Van a hónap végén pótbefizetés, de azt nagyon szokták titkolni, hogy mikor...

Kislányom 8hós, és mióta mindenfélét eszik, vagy nem kakil egész nap, vagy csak úgy kakil ha segítek neki. Mit tegyek? Még szopil is amúgy?

Legjobb válasz: Én szilvapürét szoktam neki venni és az meghajtja rendesen. Nálunk is ugyanez a helyzet mióta több mindent eszik.

Én szilvapürét szoktam neki venni és az meghajtja rendesen. Nálunk is ugyanez a helyzet mióta több mindent eszik.
Szia!Én 1 hónapig adtam neki Bonolact Pro kid nevû port, azóta minden ok!!!!Próbáld ki, ártani biztos nem árt, max nem használ.Olyan ez mint a Normaflore, csak újabb.Egy hét szedés után minden rendbejött.
Az én kisfiam minden nap kap 0, 5 -1 dl õszibarack levet (Hipp) azóta minden oké ;-) (9 hónapos)
nyugodj meg helyre áll a bélrendszere sok gyümi zöldség nekünk 2 három naponta volt és most már minden rendben van igaz most sem minden nap kakil ja és egy kis olíva olajat adok minden nap neki

Hogyan lesz feszesebb a mellem, ha melltartót viselek egész nap, vagy ha ritkábban hordok?

Valaki ma azt mondta, hogy azért nem hord melltartót,mert a merevít? a melltartóban deformálja a mellet és így lógosabb lesz t?le, így nem hord melltartót.Én pont az ellenkez?jét tudom. Nekem elég nagy a mellem,de én mindig hordok melltartót, persze este alváshoz nem, de amúgy mindig van rajtam. Az nem baj?

Legjobb válasz: Szia Én is azt hallottam, hogy a merevítõs melltartó deformálja cicit... Nekem az alakomhoz mérten normális méretû cicim van (50kg és 160cm vagyok és 85 cm a körfogatom...de hülyén hangzik :P) én nem hordok melltartót, csak kevés felsõ alá. Ha nagy a cicid, és úgy gondolod lógnak, akkor hord, de szerintem otthon nem kell... én ahogy haza érek dobom le.

Szia Én is azt hallottam, hogy a merevítõs melltartó deformálja cicit... Nekem az alakomhoz mérten normális méretû cicim van (50kg és 160cm vagyok és 85 cm a körfogatom...de hülyén hangzik :P) én nem hordok melltartót, csak kevés felsõ alá. Ha nagy a cicid, és úgy gondolod lógnak, akkor hord, de szerintem otthon nem kell... én ahogy haza érek dobom le.
Ha nagy melled van, akkor mindenképpen hordj jó minöségü melltartót, mert különben hamar lógni fog - ugyanis a súlya miatt kinyúlik a böröd. Magában a mellben nincsenek izmok, csak zsirszüvet meg mirigyállomány, csak alatta, ezért a sport/torna nem igazán használ ez ellen.
A kérdező hozzászólása: Az az igazság, hogy nekem már egy pár éve 19 évesen volt mellkisebbítõ mûtétem, mert nagyon lógott és nagyok voltak a melleim.Most 80B-t viselek és még szép a mellem, de nem merem ledobni a melltartómat itthon sem, mert félek, hogy megereszkedik megint. Tényleg mindig rajtam van, alvás elõtt szoktam levenni. Bár hozzáteszem, hogy csak drágább melltartót hordok, nem tudom, hogy ez jelent-e valamit.
Ha hordasz melltartót az szerintem jobb, mert nem nyúlnak meg a mell izmok-rostok. Persze otthon, meg alvásnál nem kell melltartó. Vivi
ez tök nagy tévhit.. semmi köze a lógós melleknek a melltartóhoz!húzd ki mindig a hátad, legyen egyenes testtartásod, és akkor nem fognak lógni
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. Most fogytam olyan 4-5 kg-t és kicsit kisebb lett a mellem. Remélem, hogy a mellszövetek, a tartóizmok nem nyúltak meg nagyon emiatt. Nem tudom mennyi lehet az a fogyási határ, amitõl már látható a lógás, mert nyilván a fogyás is befolyásolja a mellszövet állapotát.
használj sportmelltartót! Sõt ha tudsz sima ruha alá is ha mész valahová. Jobb mint a merevítõs!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!