Találatok a következő kifejezésre: Egész nap hallom (5 db)

Agykontrollhoz kell pozitív gondolkodás. Hogyan csináljam, ha a munkahelyen csak a rosszat, a nyavalygást hallom egész nap?

Szünetben arról beszélnek, hogy drága minden, kevés a pénz, emelkednek az árak, stb. Mindig csak a rossz dolgokat hallom. Munka sem a legjobb, mert szó szerint kapkodni kell és az meg felidegesít, meg a túl sok szabály is. Na, meg a sok okoskodó...

Legjobb válasz: Munkahelyen van elég bajom. Mindig idegbajos leszek és elrontják a hangulatom. Ott nincs olyan nap már hónap óta, hogy jó kedvem lett volna. Mindig valaki felidegesít. Én vagyok a hülye, mert nem nyalom senki seggét és nem ugrok az elsõ szavára, mikor õ is ugyanolyan munkás, mint én.

A kérdező hozzászólása: Utolsó: nincs mibõl. :( Albérletben lakom, minimálbérért dolgozom... Nem drága a lakás, de 70 ezer ft semmire nem elég. :(
Kedves kérdezõ és utolsó válaszoló! Én is idõsekkel dolgoztam, de én megkattantam már a kesergésüktõl. 10 nõi kollegám volt, a téma mindig mindig ugyanaz volt, mint nálatok: nincs pénz, politika, bla bla. Szóval sok más helyen is ez a téma. Most gyesen vagyok, :) ))) Nem fogok oda visszamenni dolgozni, azon vagyok, hogy késõbb majd ne kelljen sok emberrel együtt dolgoznom, mert nem nekem való.. Én elkezdtem tanulni vmi mást, de elég nehéz a tanulás részleteit fizetni. Viszont majd sokszorosan behozza az árát (nem csak anyagilag). Neked is valami hasonlót javasolnék, ha magamból indulok ki. És akkor máris átmenetinek tudod tekinteni a helyzeted, úgy pedig könnyebb elviselni. szerintem :)
Én a helyedben az ellenkezõ reakciót próbálnám meg kiváltani belõlük mint amire õk számítanak. Vagyis: tudatosan csinálnék jó kedvet. Látványosan jól érezném magam és nagyon sokat röhögnék. Mint tudjuk a jó kedv ragadós. Ha azt látják, hogy van egy poénos jókedélyû ember a csapatban egy idõ után akaratlanul is mellé állnak az emberek. De! Amíg csak ez az egy téma uralja a helyzetet, hogy nincs pénz és milyen szar az élet.... addig a rossz kedv fog uralkodni. Nem tudom mennyire voltam érthetõ. Fontos, hogy tudatosan legyél jó kedvû és próbáld meg egy kicsit a többiek figyelmét is ezzel felhívni. Ezt tapasztalatból írtam egyébként. Én rendszeresen ezt alkalmazom szerintem e is egyfajta agykontroll. Képzeld el én idõsek otthonában dolgozom a sok megkeseredett idõs ember között akik egész nap csak sírnának legszívesebben. De én ezt nem hagyom!!!! Írj ha gondolod.
Elmondom két saját tapasztalatomat: 1. Ha relaxálsz, képzelj magad köré egy védõburkot, vagy bármit amiben te tudsz hinni, hogy megvéd, pl. egy lovagi páncélt, és mondj valami olyasmit, hogy "ez a dolog engem megvéd mindenféle káros behatástól, legyen az testi, vagy lelki. Csak a számomra pozitív dolgokat engedi át magán." 2. próbáld meg átbillenteni a gondolkodásmódodat. Anno nekem a suliban volt egy olyan tapasztalatom, télen, hogy nem volt fûtés, és mindenki szó szerint kabátban ült benn a teremben. Valaki jajveszékelve felkiáltott, hogy "lehetne már jobb idõ, olyan r*hadt hideg van idebenn...!" Erre én mit mondtam? "Legalább nem izzadunk meg srácok." Remélem érted a lényegét a mondanivalómnak.:)
Hát nem tudom.Xanax...És jobb lett a gyógyszertõl?Megoldódott a helyzet?Szerintem nem.Ha ennyire folyamatosan ezzel vagy elfoglalva itt nem fog tudni segíteni senki.Ezt neked kell kezelni.Egész egyszerûen nem kell a por néppel foglalkozni.Azért hívom így ezeket az embereket, mert semmi másról nem szól az életük, csak hogy:Jaj a csekkek, jaj a férjem kocsmázik, jaj a hátam sajog, jaj, jaj, jaj!Mindenkinek vannak hasonló problémáik, de amelett élnek, hétvégente kirándulnak, vagy buliznak, beülnek 1-2 sörre, moziba mennek, vagy bármi olyat tesznek ami kikapcsolja õket.Én próbáltam segíteni mivel tudsz relaxálni, a többi rajtad áll.
A kérdező hozzászólása: Itthon oké a dolog, de bent rosszul vagyok már. Amire hazaérek nem fizikailag, hanem idegileg elfáradok. Néha beszélgetnék valakivel, mert 8 órában nem a legjobb kussban lenni. A fõzés témával nincs bajom, mert én is fõzök, de már unalmas errõl beszélni. Volt, hogy ezer bajom volt, bent próbáltam elfelejteni a gondjaimat, erre meg valaki felidegesített, mert nem ugrottam a szavára és nem azt válaszoltam neki, amit elvárt. Legyek csicska és akkor oké lesz minden? Inkább nem! Ott tartok, hogy lassan a diliházba megyek. Ha elmennék egy normális dokihoz (ha lenne normálisra pénz), elmondanám neki, hogyan dolgozom, akkor javasolná, hogy keressek másikat. Nem valami könnyû. Itt biztos a melóm, de rossz. Ha elkerülnék máshova, lehet, hogy az elsõ leépítésnél én is mennék... Albérletben lakom, nem sok lehetõségem van így, minden segítség nélkül, egyedül. Ha anyucinál laknék, már régen otthagytam volna az egészet és kerestem volna mást, esetleg tanultam volna valamit az érettségi mellé. Már sokszor Xanaxot szedek bent, ha felidegesítenek.
Én is lány vagyok.Képzeld hajhosszabbításokat csinálok.Már bejártam az összes szalont Pesten.Nem elég, hogy néhány vendég nyavajgós, még az irígy kolleginákat is el kellett viselnem mert én 10 éves gyakorlattal rendelkezem, õk meg amit tudnak azt is rosszul.Most hogy válság van nem megy olyan jól, mellékes állást keresgélek, de olyat amit össze tudok egyeztetni ezzel, mert a saját vendégeim azért még hívnak, bár nem olyan sokan nem olyan intenzíven.Szóval Én elvégzem a munkámat becsülettel csak ne cseszegessenek.Tehát valami egyszemélyes üzletecske kéne, mert kereskedelmit végezttségem is van.Szóval nekem se könnyû de ha idegeskedek csak rosszabb lesz.Plusz nincs paim nincs barátnõm mert mint kiderült fals, a macskámat nemrég temettem stb stb.Ha otthon vagy ne foglalkozz egy másodpercig sem velük.Keresd meg a letölthetõ alfa hangot, néz vidám mûsorokat.Az lenne a legjobb ha a José Silva féle agykontrollt használnád.
A kérdező hozzászólása: Nem foglalkozom vele, csak annyira jutott eszembe, hogy feltegyem ide a kérdést. Amúgy rosszul érzem magam a munkatársaim körében, mert õk teljesen átlagemberek és nem sok közös érdeklõdési köreink vannak. Házi meló, sztárok élete, tv mûsorok, ennyi az életük. Lány vagyok és már rosszul vagyok ennyi nõ között, idegesítenek. Pár hete nem igen beszélgetek, ezért azt hiszik, nem érdekel semmi. Én is álljak neki nyavalyogni velük? Erre meg nekem szóltak be, hogy az otthoni problémáimat ne vigyem be a munkahelyre. Senkinek semmit nem mondtam, mutattam, hogy bajom lett volna. Hogyan lehet ilyen rossz körülmények között pozitívan gondolkodni?
Nem is kell ugrani senki szavára nem kell se.get nyalni.De még mindig nem felejtetted el a munkahelyed pedig már otthon vagy.Így nem fog menni.
A kérdező hozzászólása: Munkahelyen van elég bajom. Mindig idegbajos leszek és elrontják a hangulatom. Ott nincs olyan nap már hónap óta, hogy jó kedvem lett volna. Mindig valaki felidegesít. Én vagyok a hülye, mert nem nyalom senki seggét és nem ugrok az elsõ szavára, mikor õ is ugyanolyan munkás, mint én.
Otthon kell nyilván az agykontrollt gyakorolni.Amint kilépsz a gyár kapuján felejtsd el a sok barmot.Ha van idõd nézz vígjátékot amitõl jobb kedved lesz.Este lefekvéskor miután lekapcsoltad a villanyt kezdj relaxálni.Zárj ki minden más gondolatot.Ha tudsz töltsd le az alfa hangot.Ez csak egy munkahely.Ezek csak kollégák.Az Õ gondjuk nem a tied.Van neked is elég, de azzal ne foglalkozz miközben relaxálsz.

Mit csináljak? Egész nap azt hallom ahogy veszekednek, apu állandóan szidja anyut, elég trágár szavakkal is. Nagyon elegem van, hiába szóltam már nekik! Tanulni sem tudok rendesen stb. , mire jó ez? Főleg, hogy alaptalan dolgokat vág Anyu fejéhez.

Legjobb válasz: Nálunk is ez a helyzet sajnos, nekem is elegem van mindenbõl, ilyenkor elmegyek ilyenkor.Nálunk nem mindig gondolják komolyan de engem is idegesít,próbálok néha hatni a szüleimre akkor a helyzet egy kicsit jobb de nem sokáig. Sajnos a helyzet csak akkor szûnhet meg ha elköltözöl majd.Meg én is.Nehéz ügy melletted vagyok. Hány éves vagy egyébként?

Nálunk is ez a helyzet sajnos, nekem is elegem van mindenbõl, ilyenkor elmegyek ilyenkor.Nálunk nem mindig gondolják komolyan de engem is idegesít, próbálok néha hatni a szüleimre akkor a helyzet egy kicsit jobb de nem sokáig. Sajnos a helyzet csak akkor szûnhet meg ha elköltözöl majd.Meg én is.Nehéz ügy melletted vagyok. Hány éves vagy egyébként?
kemény dolog ez igazán.... én 26 vagyok(férjnél.és mind ketten ezt hallgatjuk) hiába mondok akármit, nekem kuss a nevem...bár helyettük a problémát nemtudom megoldani!!! semmi bíztatót nem tudok neked mondani, én is a saját házban látom a megoldást...de mikor??
Ugyanez van nálunk is, 24 éves vagyok, lakásra gyûjtök, hogy el tudjak menni, anyut segíteni fogom, de apám ne számítson rám.
Elhiszem nagyon rossz így a tehetetlenség, de valahogy próbálj meg többet máshol lenni, vagy kollégium az nekem megoldás volt 4 évig.
Nagyon sajnállak benneteket. Ez tanulságos mindannyiunk számára. Az én lányom is(8 éves)nehezményezi, ha veszekszünk a párommal. Szerencsére nem túl sokszor, mert többnyire megölelgetjük egymást, s a viták végén valamelyikünk vagy mindketten bocsánatot kér a másiktól.
Nincs esetleg nagyszülõ a közeledben, ami melléd állna? Beavathatnád, vagy akár kis csúsztatással rávehetnéd arra, hogy odaköltözhess. (mondjuk fél egyedül, stb.) Akár még jól is elsülhetne ez a helyzet, te is megnyugodnál, összekapnád magad, és hátha a szüleid is jobban figyelnének arra, hogy amikor ott vagy náluk, akkor nem balhéznak.
Sajnos nemsok mindent tehetsz....én is megpróbáltam....de semmi javulás!Nálunk ez 5 évig "mûködött" aztán anyám elment külföldre, 5 hónapra.mindent itt hagyott tartozást, kifizetetlen számlákat, de most hogy babát várok sokat segít, és elkísér orvoshoz...stb. Apám ezt nem nézi jó szemmel, viszont nekem Õ az anyám! Sok a veszekedés, de már elsuhan a fülem mellett!Mást egyenlõre te sem tehetsz szerintem!KITARTÁS és bízz a javulásban!!:)
Én is így vagyok. De most mindenki azt mondja hogy lényegébe el kell menekülni.
én is azt mondom, vedd kicsit konnyedebben a szitut, mert úgy sem tehetsz mást.ha az egyiknek adsz igazat akkor a másik haragszik és fordítva is.ha már elveszekedték a magukét akkor anyukádat megvigasztalhatod apukádnak pedig úgyis mindegy. o kikiabálta magát, kiadta a gozt.ne hidd , hogy ahol nem veszekednek ott jobb a helyzet, lehet, hogy még rosszabb, mert ha csend van akkor már lehet , hogy válnak.általában minden családnál /még a "legjobbaknál is/ is elofordulnak veszekedések és lehet , hogy ezek szukségesek is, mert a mindennapi feszultség , idegesség így levezetodik. neked jó lenne egy megérto jó barát vagy barátno akivel ezeket a dolgokat meg tudnád beszélni, szinte kibeszélni magadból.így sokkal konnyebb lenne és talán nem menne a tanulás kárára.még az is jó ha kicseteled akár velunk is.itt is megírhatsz bármit úgy sem ismerjuk egymást, de egyuttérezni és segíteni azért tudunk.és fel a fejjel majd csak jobb lesz!
A kérdező hozzászólása: Ezt jó hallani:)
A kérdező hozzászólása: :(.... Pedig ennek ellenére mindkettejüket szeretem, bárki bármi rosszat is tesz, a szüleim.De ez nem állapot...
A kérdező hozzászólása: Iskolában piszkálnak tanárok/osztálytársak, hogy miért nem tanulok úgy mint eddig, szidnak stb. Azt hiszik lusta vagyok.De nem kezdhetem el nekik magyarázni, hogy mi folyik itthon!Legalább ott lenne nyugtom kicsit!Mindenki más jobban tudja nálam hogy miért vagyok zárkózottabb, rosszabb tanulo stb!:S
A kérdező hozzászólása: [email protected] így.Jó ha szeretnék valamit, megkapom általában, de egyépként velem is bunkó meg egyéb dolgok.Ha elmennék addig, abból is csak a vita lenne köztük. A szobámba zárkózom, zenét hallgatok, hogy ne halljam, de nem segít, nem tudom mi lehet odakint, mi van ha baj van.Nem bírom...
Szolj nekik hogy váljanak el és vmelyik húzzon el a [email protected]@..ba..

Egész nap ezt hallom a tvbe, rádióba, újságba, neten, hogy egyre több a hív fertőzött, és egyre több a 18-20 éves is. Ennyire elterjedt a HIV vírus?

már komolyan kezdek aggódni.

Legjobb válasz: Olvastam a neten hogy a világon több mint 40 millióan HÍV fertõzöttek.

Olvastam a neten hogy a világon több mint 40 millióan HÍV fertõzöttek.
A politikusok elmentek szabira, felhagytak egy idõre egymás basztatásával, "uborka szezon" van! A médiának kell valami amit felkaphat egy idõre! Itt a nyár, sok új kapcsolat alakul ki, ez jó alkalom arra, hogy a HIV szóba kerüljön! Majd felkapnak valami mást, aztán az fog a csapból folyni két hétig! Így volt nemrég is, akkor a HPV volt a sztár hír!
És ezek csak a regisztráltak lehetnek... :S Hát igen. Vigyázni kell! Magyarországon is nagyon megugrott a HIV-vírussal fertõzöttek száma. :(
A kérdező hozzászólása: és hogy megy egy ilyen vizsgálat?hova kell menni?komolyan a fülembe ültették a bogarat.(sokmindent be tudok beszélni magamnak).és mennyibe kerül a vizsgálat? a barátomat nemrég mûtötték.a vérvételkor nem nézik meg alapból?mondjuk vicc, de a vércsoportját nem nézték meg!
Attól, hogy nem biztos, hogy találkozol vele, még lehet, hogy komoly probléma mind a HIV, mind a HPV. Nem kell stresszben leélnünk az életünk ezek miatt, de igenis oda kell figyelni, hogy lehet ezeket kivédeni. Sokan azt mondják, hogy ez csak másvalakivel történhet meg, de más ember szemében te is csak másvalaki vagy. :)
Vértételkor megnézik a vércsoportot is, illetve 3 adag mintát is vesznek amit elküldenek laborvizsgálatra hogy teszteljék. Ha a labor kimutatná ezt szinte biztos vagyok benne hogy értesítenék is
Nem kell parázni, Magyarország az alacsony fertözöttségü országok közé tartozik (vö. Ukrajnával, ahol a lakosság 1.6 %-a HIV pozitív!). Magyarországon kb. 1500 regisztrált HIV pozitív él, a tényleges esetek száma persze ennek a néhányszorosa lehet. A legnagyobb kockázatok: a homo- vagy biszexuális partnerek, a prostitúció, és a megosztott intravénás fecskendöhasználat. A gumióvszer elegendö védelmet nyújt. Ingyenes HIV-szürések listája itt: http://www.pride.hu/prevencio/m0303.html Érdemes támogatni a tücsereprogramokat, mert az az egyik leghatékonyabb módja a HIV-terjedés megfékezésének!
Mondjuk úgy, hogy a regisztrált fertõzöttek száma nõ, mert hála a ma már szinte mindenhol elérhetõ anonim AIDS teszteknek egyre többen nézetik meg magukat, így idõben ki is derül, hogy betegek. A legegyszerûbb megelõzési módszer, hogy nem kell orrba-szájba lefeküdni mindenkivel gumi nélkül. Mi is mielõtt barátnõmmel elõször szeretkeztünk volna gumi nélkül, mindketten megcsináltuk a tesztet. Az már külön sajnálatos, hogy sok fertõzött miután kiderül, hogy beteg "dögöljön meg a szomszéd tehene is" elven megpróbál minél több embert megfertõzni.

Pár napja bánt a fény, a bőröm egészen sápadt lett pedig elötte kifejezetten barna volt, erősebben hallok minden elhaladó kocsit, és bármit ami zajt csap, éjjel nem alszom nappal viszont képtelen vagyok ébrenmaradni. Mi ez?

Legjobb válasz: hát a leírás alapján mindenkinek az jutna eszébe hogy vámpír lettél :D nem nõttek meg a szemfogaid? :D:D egyébként nem találkoztam ilyennel még:)

hát a leírás alapján mindenkinek az jutna eszébe hogy vámpír lettél :D nem nõttek meg a szemfogaid? :D:D egyébként nem találkoztam ilyennel még:)
vámpír lettél! :D nem látsz magadon harapásnyomot? :D
Van más magyarázat is. Sokat voltál napon napszúrást kaptál vagy valami hasonló, ezért bánt a fény. Este iszol egy csomó kávét, ezért éjjel fent vagy de mire feljön a nap elfáradsz. Nyitva van az ablak, tehát erõsebben hallod az autókat és egyéb utcai zajokat, mint mikor be van csukva. xD Ez is lehet egy magyarázat erre. :D
A kérdező hozzászólása: Nagyon poénos, de komolyan kérdeztem...
pff... értelmesek a válaszadók hát én nemtudom:( neharagudj de muszály volt irnom mert ez erkölcstelen amiket ezek írtak..

Egy kiszemelt fiúval nemsoká elutazunk pár napra, és ugye szállón leszünk addig. Hogy kerüljem el azt, hogy nagyvécézés után ne legyen büdös? Vagy hogy az esetleges hangokat ne hallja? Engem ez nagyon zavar, elrontaná az egészet.

Legjobb válasz: Kell lennie olyan WC-nek az épületben, ami nem a szobához tartozik, ami publikus. Keresd meg azt. De szerintem az ilyen gátlásaidon muszáj leszel túllépni, nem emiatt a fuck buddy-d miatt, hanem a jövõ miatt. Attól nem tartasz, hogy más szagokat is megérezhet? ...

Kell lennie olyan WC-nek az épületben, ami nem a szobához tartozik, ami publikus. Keresd meg azt. De szerintem az ilyen gátlásaidon muszáj leszel túllépni, nem emiatt a fuck buddy-d miatt, hanem a jövõ miatt. Attól nem tartasz, hogy más szagokat is megérezhet? ...
"Hogy kerüljem el azt, hogy nagyvécézés után ne legyen büdös?" Ezt olvasd el még egyszer. Gond van a mondattal, nem helyesírási...
A kérdező hozzászólása: :DDD Fõleg ha pasi a személyzet...de még ha nõ is... "Elnézést, használhatnám a személyzeti wc-t, mert a barátom a szobában van és nem akarom hogy hallja ahogy rotyogtatok..." Király!:DDD
Mérlegelned kell: melyik a cikibb? Ha segítséget kérsz, vagy ha a szobában khm...? Mint már mondtam, biztos van publikus wc is az épületben.
A kérdező hozzászólása: Oké...remélem hogy lesz olyan is.Köszönöm a válaszokat!
Amúgy hány éves vagy? nyugi, több kérdésem nem lesz.
A kérdező hozzászólása: 24
Január óta én is
A kérdező hozzászólása: :)
Nekik az igazat mondod, hogy szarnod kell, de nem akarsz illúzióromboló lenni. Biztos megértõek lesznek.
A kérdező hozzászólása: És mit mondjak a személyzetnek miért?:DDD És a srácnak?Meg ha ott van a külön fürdõ akkor miért is engednének be...
A témához visszatérve: ha minden kötél szakad, megkéred az alkalmazottak valamelyikét, hogy engedjen be a személyzeti wc-be. Ez nem lehetetlen küldetés. Csak legyen egy jó sztorid, hogy hova tûntél el pár percre :P
A kérdező hozzászólása: Fújj XD Nem hiszem:D
Arra nem is gondoltál, hogy õ esetleg a kakiszexre gerjed 8)
A kérdező hozzászólása: Hát...azokról gondoskodom hogy ne legyenek.
De mindegy, mert nem igazán a témához tartozik
Hát mondjuk a természetes illataidra, ha érted...
A kérdező hozzászólása: Biztos hogy van olyan wc?De jó lenne... milyen más szagokra gondolsz?
A kérdező hozzászólása: Jó persze..értem...csak ez olyan kínos!:(
Atyavilág! 24 évesen ez a gondod? Azt hittem, 12-14 év körül lehetsz! Wc frissítõt javasolok. Ha rájön, hogy te wc-vadászatot folytatsz, hülyének fog nézni. Kényszeresnek... akivel kerülni kell minden kapcsolatot. Ami meg a természetes illatodat illeti: talán majd rájössz, hogy nem érdemes eltüntetni. Az egyik legerõsebb vágyfokozó (persze, ha mindennap fürdesz és amúgy tiszta vagy).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!