Találatok a következő kifejezésre: Egész nap csak enni (25 db)

Mit csináljak ha a macskáink mindig nyávognak, hogy éhesek? Egész nap csak enni tudnának

Legjobb válasz: Adj nekik enni. Jön a hideg ilyenkor mindíg többet esznek.

Adj nekik enni. Jön a hideg ilyenkor mindíg többet esznek.
Nekem 4 cicám van, ki-be járnak a lakásba. Egész nap lent van a jó minõségû macskatáp, friss ivóvíz, + reggel-este kapnak nedves eleséget (konzerv, húsfélék, ételmaradék stb.), és nem kövérek, pedig mindegyik ivartalanítva van. Õsszel a szervezetük felkészül a hideg napokra, ezért többet esznek, mint nyáron, de akkor sem válnak falánkká.
A kinti cicáim (a fûtött mûhelybe szabad ki-be járásuk van, de ritkán maradnak pár óránál tovább bent) így õsszel naponta többször megjelennek és kaját kérnek. Ijesztõen meghíznak, de tavaszra ismét karcsú cicalányok lesznek. Ezt csinálják már évek óta. Gondolom készülnek a télre. Ha nem férgesek, vagy nincs más betegségük adj nekik többet, de az is lehet, hogy valami tartalmasabb kajára kéne váltanod.
Mielott tanacsot adhatnak, egyaltalan, menyit adsz nekik, es mit? Mert lehet, hogy ehesek....
Féregteleníts!!!!
Szegények, biztosan nagyon éhesek! A macskák sokszor esznek kisebb adagokat, egyszerre nem tudnak annyit enni, ami egész napra elég lenne! Mindig legyen elõttük száraz táp, amit ropogtathatnak, ha megéheznek (friss víz is legyen!!!), plusz, ha megengedheted magadnak, akkor naponta 1x adj nekik egy kis konzervet, vagy ha olcsóbb megoldás kell, akkor fõzz félkészre (inkább csak a kórokozók miatt, egy kicsit) egy kis csirke farhátat, lábat, nyakat, stb. és ezzel etesd õket. Meglátod, nem fognak többet keservesen nyávogni!!!
Adj nekik enni. Biztos nem jó kedvébõl nyávog. Ha éhes akkor éhes. Õ érzi. Jól néznél ki neked is kiporcióznák, hogy ennyit kapsz, szólnál, hogy te még éhes vagy, aztán csodálkoznának, hogy mi bajod van, legyen elég annyi, amennyit õk gondolnak, hülyeség, hogy éhes vagy, biztos csak zabálnál.
Ha benti macsekok, akkor bizony oda kell figyelni hogy mennyit esznek, mert könnyen meghíznak, és az nem egészséges... Az ivartalanított kandúromnak folyamatosan oda kell figyelni a súlyára, és így is el van kcsit hízva. Ha kijárósak, akkor lehet nekik adni dögivel, úgyis lemozogják.
Én is azt hittem, hogy a cicáim azért nyávognak, mert éhesek, ilyenkor mindig adtam nekik kaját és mindig ettek is belõle, de rájöttem, hogy akkor is nyávognak, ha azt akarják, hogy játsszam velük. Próbáld ki, lehet, hogy ez a megoldás.
A kérdező hozzászólása: nem szokta õket meghajtani. mindig tejet kapnak a vizet nem nagyon isszák meg csak ha nagyon szomjasak.
Arra figyelj, hogy a macskák többsége laktózérzékeny. Imádják a tejet, de hasmenésük lesz tõle. Lehet fájhat a pocijuk is. 4 cicám van, mind a négyet meghajtotta amikor tejet kaptak. A hígítástól meg benne marad az anyag (laktóz) legfeljebb mennyiségileg kevesebbet tudnak inni belõle.
Macska nem egyenlõ kiskutya. Õ nem fogja halálra zabálni magát ne aggódj :) Ilyenkor kell az égetni való a beépített kályhájukba ^^,
A kérdező hozzászólása: meg mindig tejet kapnak vízzel hígítva (friss házi tej)
A kérdező hozzászólása: Tápot kapnak enni egy nap 3-4 és 8 macska van mindegyik kinti. A kicsik most voltak féregtelenítve, mert nem ettek most már õk is beindultak az evészetben
A cicák kora, mérete, állapota alapján is nagy eltérés van az étkezésben. A nagytestû cicák v. anyamacskák többet esznek, mint az átlagos méretû társaik.Nekem behozta az árát az ivartalanítás, mert jelentõsen lecsökkent a mûtét után az élelmiszer adag.A nagytestû kandúrom is lenyugodott, és kevesebbet evett, mint amikor hazatért kiéhezve egy-egy csavargásból.

Más babája is alszik ma egész nap? Csak enni kel fel! Eddig nem volt ilyen 1szer max 2szer aludt 2, 5 3órát

Legjobb válasz: Enyém 5 hós, 1 órája alszik, reggel is aludt 1,5 órát ébredés után. Hónapok óta max fél órákat alszik, ma kidõlt rendesen.

Enyém 5 hós, 1 órája alszik, reggel is aludt 1, 5 órát ébredés után. Hónapok óta max fél órákat alszik, ma kidõlt rendesen.
Az én fiam ugyan olyan keveset alszik mint ezelõtt. 4 hónapos
Igen! Az én babám 10 hós, még soha, soha nem aludt ennyit mint ma! Már több mint 2 órája alszik, de most már benézek hozzá :)
7 hetesen még az anyával kéne lennie. "Mini" Yorki nincsen. Csak 1 méretben létezik. Vidd el egy másik állatorvoshoz!
Sok minden lehet. akár Parvo vírus is. Ha továbra sem eszik, fecskendõböl adjatok neki kamilla teát, nehogy kiszáradjon, és ajánlanám a Calo-Pet nevû vitamint, amit állatorvostól kaphatsz meg. Ez egy olyan készítmény, mely tele van vitaminnal, és ásványi anyagokkal, segít tulvészelni a betegséget. Akár 2 hétig is életben lehet tartani egy kutyát ezzel a krémmel, ha nem is akar mást enni.
A kérdező hozzászólása: parvo virus ellen már megkapta az oltást.a napokban megyünk a következõre
Te jó ég! Mennyi idõsen hoztátok el? Azt írod "a múltkor", meg "három naponta". És mivel miniként adták el, lehet, hogy még annál is fiatalabb volt, mint amit mondtak. Ez nagyon gáz, azonnal orvos, ha még nem késõ! Remélem túléli.
A kérdező hozzászólása: 6 hetesen hoztuk el, mivel már javában reklámozták és mi nem tudtuk hogy nem szabad ilyen hamar, ha ezt boncolgatjuk szerintem nem jutunk elõrébb. holnap viszem orvoshoz.és ne aggódj túl fogja élni. köszi a kommentet
Azért boncolgatom, mert lehet, hogy köze van hozzá. 6 hetesre mondták, de lehet, hogy csak öt volt, még szopnia kellett volna. Az is lehet, hogy még nem is evett rendesen, így megterhelte a szervezetét a rendes kaja. Ezek olyan picik, nagyon érzékenyen reagálnak minden változásra.
Calo Pet Paszta!Holnap pedig doki!Nyugi túl fogja élni!Remélem minden rendben lesz a kisckutyussal!Azért majd írj mi lett vele!Drukkolok!:) )
Valóban lehet, hogy még fiatalabb mint ahogy mondták ez is benne lehet a dologban. Az a paszta jó de holnap doki. Már most ugye kisállat egészségügyi könyvet adnak a kutyához amibe a doki vezet be adatokat. ha úgy vetted benne a pontos idõ, hogy mikor született és ha minden igaz le is van pecsételve. Legalábbis én nem régen vettem Pulit és az õ könyvében úgy van.
A kérdező hozzászólása: elvittem ma az orvoshoz. tüdõgyulladás és bélgyulladás! a pasztát meg is kaptuk. képzeljétek a doki mondta hogy ennek a kiskutyának a testvérét kezelte pont 1 hete ugyanezzel, ezek szerint ezeket a kiskutyákat betegen árulják! a kicsi egyébként rendbe jön :) szerintetek mit lehet tenni a tenyésztõvel? ez nem normális hogy igy adja oda õket
A kérdező hozzászólása: Igen, mindig beáztatom, de semmi, csak megszagolja és vissza fekszik a földre. arra is gondoltam hogy hiányzik neki az anyukája azért alszik ennyit és ezért ilyen szomorú, a kajáról nem is beszélve
Szegény kicsi , tele van gyógyszerrel. Nem is lehet csodálni, hogy nem eleven. A tápot áztatva adod neki?
Sok minden lehet az oka. Elrontotta a gyomrát. Betegség bújkál benne. Amikor ébren van, mit csinál? Eleven? Nagyon kicsi még, kell neki a sok alvás.
1. Nincs mini yorkitok, mert ilyen nem létezik. 2. Valóban csak száraztápot érdemes adni a kutyának (méghozzá jó minõségût) és ha nem eszik, akkor sem kínálgatni mással, mert válogatóssá teszi és ez lesz az eredménye. 3. Féregtelenítve mikor volt a kutyus?
A kérdező hozzászólása: Már én is tudom hogy korán lett elválasztva.Mivel még korábban nem volt állatom igy megbiztam abban akitõl vettem hogy már el lehet hozni.amikor ébren van se csinál semmit, csak néz maga elé.hiába szeretgetjük , simogatjuk nagyon szomorúnak tûnik. a tápról pedig annyit hogy mindenki a royal cannin-t ajánlotta amit 1 napig evett, másnap már rá se nézett. igaz, hogy a múltkor beteg is volt de közel 48 óráig nem evett, ilyenkor szerintem természetes hogy az ember inkább ad neki konzervet csak legyen valaki a kis gyomrában
A Royal Canin adagolása nagyon el van túlozva! Ha azt követtétek és az alapján nem volt éhes a kicsi másnap, akkor nem csodálom! Egyébként egy kutya máshogy mûködik, mint egy ember. Ha megy a hasa vagy ilyesmi, természetes, hogy diétára fogjátok, de ha nem ilyenrõl van szó, akkor érdemes maradni az eredeti táplálékánál, mert a vége az lesz, hogy válogatós lesz. Keressetek fel egy másik dokit és még egyszer megkérdezem, hogy mikor volt féregtelenítve?
A kérdező hozzászólása: Az ajánlott napi adagnál jóval kevesebbet adtunk neki. Féregtelenítve december 20.án volt. ÉS 3 nappal ezelõtt féregtelenítõ tablettát is kapott más gyógyszerekkel egyetembe mint pl immunerõsitõ és csonterõsitõ
Milyen betegséggel kezelte a doki?
A kérdező hozzászólása: 2 napig hányt amikor elvittük azt mondta valami virus , de nem fejtette ki bõvebben csak adott neki injekciókat 3 napon belül 8 at.ezért is akarok orvost váltani, hát ha a következõ mond is valamit hogy mi miért van
Keressetek fel egy dokit mindenképp, mert itt sajnos bármi lehet. Nem lehet egyértelmûen kijelenteni azt sem, hogy van vmi baja, de azt sem, hogy pusztán válogatós lett... Vizsgáltassátok ki egy másik dokival mindenképp! Szerintem minél elõbb!
Sajnos ez az ember nem tenyésztõ. Csak egy mocskos szaporító!


Mennyit kell ennem, ha egész nap csak itthon ülök?

1200 kcal-t eszek és ezzel súlyt tartok..

Legjobb válasz: Ha fogyni akarsz, vedd vissza 1000-re (vagy 800-ra) és minden napra ütemezz be valami mozgást. Futás, úszás, konditerem, stb. Egyébként is a napi friss levegõzésre szüksége van a szervezetnek, nem lehet egy életet leélni a falak között.

Ha fogyni akarsz, vedd vissza 1000-re (vagy 800-ra) és minden napra ütemezz be valami mozgást. Futás, úszás, konditerem, stb. Egyébként is a napi friss levegõzésre szüksége van a szervezetnek, nem lehet egy életet leélni a falak között.
A kérdező hozzászólása: Tudom, csak ez a nyár tönkretesz engem. Egyik nap 40 fok, a másik nap szakad az esõ és jelenleg mindjárt szétrobban a fejem... Amikor emberien érzem magam (kb heti 3 nap) akkor szoktam 25 percet intervallum-biciklizni
Marhaság, 1200kcalon már nincs mit csökkenteni, az tönkretesz mindent. Lelassul az anyagcsere, és raktározni fog a szervezet. Nem a kaja mennyiségén kell csökkenteni, hanem elképzelhetõ, hogy az összetételen kell változtatni, illetve ami a legfontosabb: MOZGÁS!
A kérdező hozzászólása: Összetétel alapján kb 80 g szénhidrát, és sok fehérje..
:D de jó, hogy te már (akár) ehetsz algopirint, ráadásul nem az életedért kell küzdened, legfeljebb az egészségedért edzel. bevitt ch összetett (jó fajta) legyen, és sok sikert az edzéshez, meg jobbulást!
személyre szabottan ki kell számolni. bírom amikor valaki csak rávág egy számot, én 48 kilós vagyok , ülõmunkát végzek igaz hetente 3x sportolok de a súlytartó kalóriaigényem 1770 kalória körüli. fogyáshoz pedig 1400 kell. tehát az aki itt rávágja hogy 800 és 1000 az semmit nem ért a dolgokhoz.
http://orvosilexikon.hu/wrap.php?file=dcc.html leírnád a paramétereidet? mit és mikor és mennyit eszel? kép?

30napos a babó és a napokban jóformán óránként kér enni és kb 40 perc egy szopi, azaz jóformán egész nap csak cicin lenne. Nem is ez a gond, hanem, hogy mindig éhesnek tűnik, sír es a kezét tömi a szájába és néz, tátog. Mit kell tenni ez-esetben?

Ezert hát adok neki, de nem tudom, h éhes marad e mégis a cicin vagy mert lehet ez? Lehet, h nincs is tejem elég neki ? A mérlegelés nekem nem jött be. Most adtam neki cumiba lefejt tejet, 70et, simán megitta. Mit tegyek? Hogy fog igy beállni a kereslet-kinalat? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Az is lehet, hogy csak téged akar, de ha óráként kér, adj neki a cicibõl. Szerintem jobb mint a lefejt tej az üvegbõl. Az én lányom 3 hónapos és ebben a melegben van hogy órnként kér. Ha gyarapszik a súlya akkor eleget eszik.

Az is lehet, hogy csak téged akar, de ha óráként kér, adj neki a cicibõl. Szerintem jobb mint a lefejt tej az üvegbõl. Az én lányom 3 hónapos és ebben a melegben van hogy órnként kér. Ha gyarapszik a súlya akkor eleget eszik.
Szia! Ne aggódj, gondolj bele, milyen hõség tombol, és õ még ráadásul egy fejlõdõ szervezet, akinek nemcsak ivásra, evésre, de megnyugtatásra is szolgál a cici. Tedd nagyon sokat mellre, minél több legyen a tejcsid. Az én fiam 3 hónapos, és délután szinte óránként kér enni, és azt érzem, egész nap csak etetem, etetem, és nem elég. Ha úgy érzed, nem elég egy mellbõl, próbáld meg két mellbõl etetni, hátha úgy elég a tejed. Hidd el be fog állni a kereslet-kínálat. Nehéz ügy ez a szoptatás, nekem is, de higyj magadban és a babádban! Én is mindig biztatom magam. Én 6 hetes korában adtam kis tápszerpótlást, de nem tartott tovább két hétnél. Ki kellett dobnom a zacskót. Szóval nyugi, mindent bele és jó babázást!
Szia! Nálunk ugyanez volt a gond és kikellett egészíteni az étkezését tápszerrel is, mert nem elég tápértékû a tejcsi! Sajna! Most cici, utána tápszer és tudom, hogy jól lakott!
Az én 2 hetes babám is óránként kér cicit, másképp nem nyugszik meg. Próbáld meg vízzel megitatni, lehet szomjas, jól fog esni neki. A tej azért egy tápláló dolog, sûrû, nehéz, a víz jól jön nekik. A babám beszlopál 5-6 kanál vizet, és máris jobban van, és kimarad egy órai szopi:-)
Hello!Mi ma vagyunk 26 naposak. Amig nem volt ez a szornyu hoseg a kisfiam 3 orankent evett. Amiota beallt ez a folyamatos meleg max 2 orat birja. Ajanlottak, hogy fozzek gorcsoldo teat(lehet beletenni meg komenyt is) es kozben adogassak neki. Igy tudjuk tolni a szopit es radadasul meg jot is tesz a kis gyomranak a tea, amugy is nekik is szukseguk van a boseges folyadek bevitere. De azert ajanlom, hogy kerdezz ra a vedonotol, hogy csakugyan nehogy ne legyen eleg taplalo a tejcsid, vagy teszteld le, fejjel ki egy keveset es ha vastag fol marad az uveg oldalan, akkor biztos, hogy a tejjel minden ok. Kitartast es fo a magabiztossag!

Az én macskám most ápr.1-én lett kiheréltetve azota nagyon lefogyott nem igen akkar enni bágyatt egész nap csak fekszik. Miért van ez? A kiheréltetéstől?

Legjobb válasz: Az ivartalanítás csak 1-2 napig viseli meg a cicákat, nem szoktak utóhatásai lenni. Saját (igaz, nõstény) macskáimnak másnap már semmi bajuk nem volt, ettek és futkostak. (és késõbb meg is híztak...) Itt valami más betegség lappanghat, akár testi, akár lelki. Mindenképpen vidd orvoshoz mielõbb!

Az ivartalanítás csak 1-2 napig viseli meg a cicákat, nem szoktak utóhatásai lenni. Saját (igaz, nõstény) macskáimnak másnap már semmi bajuk nem volt, ettek és futkostak. (és késõbb meg is híztak...) Itt valami más betegség lappanghat, akár testi, akár lelki. Mindenképpen vidd orvoshoz mielõbb!
Valoszinuleg osszeszedett valamit a rendeloben/dokinal. Sorgosen vizsgaltasd meg.
Hát, én sem lennék vidám, ha lenyisszantanák a mogyoróimat. Mutasd meg a dokinak, biztosat csak õ tud mondani.

29 hetes terhes vagyok, és éjjel epegörcsöm volt. A doki azt mondta, egész nap csak vizet igyak, enni SEMMIT ne egyek. Nem fog ez ártani a picimnek? Ropit sem ehetek?

Legjobb válasz: Csak ennyi tanáccsal látott el, h ma csak vizet igyál? Késõbbiekben diétát is kellene tartanod, ami nem egyenlõ az éhezéssel. Itt van egy jó cikk róla: http://www.vital.hu/themes/dieta_epe2.htm Nagyon fontos, h most betartsd és legalább még pár hétik kihúzd, h a babád is tudjon növekedni, mert sajnos a mûtét eléggé macerás ebben az állapotban, ráadásul az sem mindegy, h milyen gyógyszereket szedsz. A másik kérdésem, h 100%-ig biztos, h epekõ? Mert a zsírmáj is szinte ugyanolyan tüneteket mutat. Én is epekõ gyanuval mentem dokihoz és kiderült, h zsírmáj. Egyébként a diéta ugyanaz mindkettõre. Viszont zsírmájnál késõbbiekben teljes életmódváltás kell, epekõnél pedig vagy csak diétával v diéta és mûtét kombinációjával meg lehet gyógyulni.

Csak ennyi tanáccsal látott el, h ma csak vizet igyál? Késõbbiekben diétát is kellene tartanod, ami nem egyenlõ az éhezéssel. Itt van egy jó cikk róla: http://www.vital.hu/themes/dieta_epe2.htm Nagyon fontos, h most betartsd és legalább még pár hétik kihúzd, h a babád is tudjon növekedni, mert sajnos a mûtét eléggé macerás ebben az állapotban, ráadásul az sem mindegy, h milyen gyógyszereket szedsz. A másik kérdésem, h 100%-ig biztos, h epekõ? Mert a zsírmáj is szinte ugyanolyan tüneteket mutat. Én is epekõ gyanuval mentem dokihoz és kiderült, h zsírmáj. Egyébként a diéta ugyanaz mindkettõre. Viszont zsírmájnál késõbbiekben teljes életmódváltás kell, epekõnél pedig vagy csak diétával v diéta és mûtét kombinációjával meg lehet gyógyulni.
Kekszet, ropit, reszelt almát, citromos mézes teát ehetsz nyugodtan. A cukorszintedre vigyázni kellene nehogy túl lemenjen. A zsíros ételeket kerüld egyenlõre. Menj el másik dokihoz is, mert terhesen nem lehet akármilyen drasztikus diétát csinálni.
Ha tényleg doki mondta, akkor nem egy életre mondta az éhezést, hanem valszeg az adott napra. Addig a babának nem lesz baja.

11 hos kisfiam 1-2 hete nem akar fott etelt enni - egesz nap csak banan es tapszer/tejpep. Meddig normalis ez?

Eddig mar egesz jol evett mindenfelet, mar 8 foga van, nem hiszem, hogy fogzas okozna a problemat. Az ejszkat viszont ugy latszik ettol fuggetlenul kezdi ataludni (eddig meg megebredt 1x). Jo sulyban van, de azert aggaszto, hogy hosszu ideje nem eszik rendes etelt, csak banant, kekszet, de leginkabb tapszert. Kulfoldon elunk, vedono nincs, de a dokit nem akarom ilyenekkel nyaggatni..:) Koszi a valszokat!

Legjobb válasz: nálunk is ez van már hónapok óta semmi fõtt kaja gyümölcs, kenyér, felvágott, keksz ez megy csak :( más okból laborba kellett mennünk de minden értéke tökéletes úgyhogy ezek szerint mégis azt eszi amire valóban szüksége van

nálunk is ez van már hónapok óta semmi fõtt kaja gyümölcs, kenyér, felvágott, keksz ez megy csak :( más okból laborba kellett mennünk de minden értéke tökéletes úgyhogy ezek szerint mégis azt eszi amire valóban szüksége van

A babam 2 hetes es nemalszik szinte egesz nap, csak este, de akkoris nehezen tudom az agyaba tenni. Enni is csak par percet szok, aztan elkezd sirni es megint eszik. miert van ez?

Legjobb válasz: Meg kéne néznetek, hogy mennyit eszik a baba. Nálunk az elsõ fiamnál ugyanez volt, és kiderült, hogy nincs elég tejem! Drukkolok!!

Meg kéne néznetek, hogy mennyit eszik a baba. Nálunk az elsõ fiamnál ugyanez volt, és kiderült, hogy nincs elég tejem! Drukkolok!!
Eggyetértek az elõzõvel.Nézd mennyi tejcsi van.Tesómnál ugyan ez volt és kaja hiány volt a baj.
Az én kicsi lányom 5 hetes, de a napközbeni alvással mi is nagyon sokat szenvedünk. Kb. 10-20 perceket tud aludni, és utána sokat sír. Mostanra már 1, 2 kg-mal több, mint a születési súlya, tehát biztosan eleget szopik. Én is tanácstalan vagyok!

Nekem németjuhász kutyám van, 1 éves! Alig akar enni. Nem nagyon van étvágya! és a hátsó lábát is huzza! Azóta fél, amióta elett altatva mellöle a roti kb.1 hónapja! Egész nap csak fekszik, alig mozog! Mit csináljak?

Egész nap csak fekszik, alig mozog!a kajáját is ott hagyja!

Legjobb válasz: Hogyhogy mit csinálj??? Hát menj vele orvoshoz minél hamarabb!!! NEm is értem mire vártál eddig. Remélem nem késtél még el.

Hogyhogy mit csinálj??? Hát menj vele orvoshoz minél hamarabb!!! NEm is értem mire vártál eddig. Remélem nem késtél még el.
foglalkozz sokat a kutyáddal, valószinûleg lelkibeteg és szeretethiánya van. Nem ártana ilyenkor beengedni, ha eddig az udvaron tartottátok, most több szeretetre lesz szüksége. Vidd sokszor sétálni, mozogj vele, igy hátha megnõ az étvágya. Ha nem eszi a saját ételét, próbálj házi kosztot adni neki, hátha bevállik... és, vidd állatorvoshoz sûrgõsen.
Menj orvoshoz vele minnél hamarabb .. de az is lehetséges hogy ez lelki pszcihés ok. Ha a roti társa volt jó " barátja " akkor az is lehet hogy gyászol..Te is gyászolod a barátod a szeretteid . Lehet hogy hiányzik neki a társasága rossz neki hogy egyedül van. Állatalában ilyen tünetek vannak a lelki gondok miatt ( nálam legalábbis ez volt ) Ha a kutyusod még fiatal mármint nincs közel a " halálóráig " akkor akár vehetsz egy újatt is kárpótlásul .Persze ez nem helyettesíti a megszokott barátot de azért van mellette valaki.Ha öregebb a kutyus akkor semiképp se fiatalt válasz mellé mert akkor az újnak is fájdalmat okoz majd a hahála.Esetleg örökbe fogadhatsz egy menhelyrõl öregebb kutyust de azt vedd figyelembe h idõsebb kutyust nehezebb hozzászioktatni a másik kutyushoz területhez. Új türelmet igényel erre figyelj. De orvos mindenképp lássa lehet hogy valami más a baja , de azért tõrõdj vele többett mint eddig érreze a szereteted törõdésed.
Foglalkozz vele sokat. Érezze, hogy szereted. Próbálj meg neki többféle kaját kínálni, és ne csak egy percig, kitartóan gyõzködd, hogy egyen. Vegyél neki valami új játékot, hátha az felkelti az érdeklõdését. Orvoshoz szerintem is jó lenne elvinni. Már csak azért is, mert egy hónapja nem akar enni, és mozogni, így elég valószínû, hogy lesoványodott, és legyengült.
A kérdező hozzászólása: holnap reggel jön az állatorvos!én is aggodok!amig +volt a roti addig ette a tápot is és a házi kosztot is!én arra gondolok hogy a roti mellett érezte magát biztonságba, mert most látszik hogy fél, mert ha simogatjuk bepisil.és a szemei is olyan szomorúak!
A kérdező hozzászólása: 1 hónapja lett elaltatva a roti, de azért mindig annyit eszik hogy legyen valami a hasába!
Ha a hátsó lábát is húzza akkor ez több, mint szimpla gyász, bár a lelki állapotáért az felelhet. A kutyák nem képesek emberi érzelmekre, mint a barátság, szerelem, de falkaösztönük miatt erõsen kötõdnek minden falkataghoz, és ha az egyiket elvesztik, akkor kedvtelenek lesznek.
Majd írj hogy mit mondott az orvos!Drukollokk!
A kérdező hozzászólása: már jobban van a kutyusom!lázas volt 40 fokos láza volt, adott neki 3 szurit és már jol van, de sz.tem még bánkodik!de már van étvágya és játszik is!kösz a jótanácsokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!