Találatok a következő kifejezésre: Egész nap a (2466 db)

Mit csináltok egész nap a pár hetes gyerkőccel? 3 hetes a kisfiam, de nem nagyon akar most már napközben aludni így egész nap akár kézben is hordhatnám, hogy vagytok vele? Mit csinál a gyerek?

Legjobb válasz: Egész nap nem hordozhatod..akkor is ha ez kegyetlen mondatnak tûnik..sajnos rá kell jönnie, hogy nem lehet mindig veled...A szokásos napi rutinon kívül persze babusgasd, meg bezsélj hozzá-tegyél fel neki babazenét, de menj csak csináld,amit akarsz..és pihenj is,amennyit csak tudsz!

Egész nap nem hordozhatod..akkor is ha ez kegyetlen mondatnak tûnik..sajnos rá kell jönnie, hogy nem lehet mindig veled...A szokásos napi rutinon kívül persze babusgasd, meg bezsélj hozzá-tegyél fel neki babazenét, de menj csak csináld, amit akarsz..és pihenj is, amennyit csak tudsz!
a mi picink folyton velünk volt és az volt a szép mikor elkezdtünk szeretkezni mindig csöndbe maradt:-)ugyhogy sokat szerelmeskedtünk
Én ilyenkor kiraktam a teraszra a kis múmiámat (úgy beöltöztettem), és órákon keresztül aludt. Ez volt a nap fénypontja, legalább két órát szundikált. Utána nem volt nyûgös, cuki volt.
Nagyon változatos volt, ez az idõszak. :) Szoptattam, altattam, pelenkáztam, beszélgettem, énekeltem neki. És bizony néha nem akart nagyon aludni, akkor ordított, én meg sírtam a másik szobában kicsit.
hát ha akarod, akkor hordozhatod, akár egész nap is. akár kézben akár mei tai....ilyen kicsi baba még simán igényelheti az anyját akr egész napra is. a te babád, neked kell érezned, hogy õ mit igényel. arra ne hallgass, ha valaki azt mondja, hogy ezt tedd meg azt...lehet, hogy más babánál beválik, de lehet hogy a tiednél nem, és tényleg csak egész nap veled akar lenni. amúgy az én kislányom is ilyen volt nagyon sokat hordoztam az elején, neki kellett. a mai napig is anyás, de már elvan simán egyedül. nem lett emiatt elkényeztetve. nehéz volt az eleje, ez biztos, fõleg hogy semmi segítségem nem volt leszámítva az elsõ 2 hetet, de átvészeltük. szép lassan szokott rá arra, hogy nem lógunk mindig anyán, nem hagytam soha sírni. 2 éves kislány anyukája
A hordozókendõ segíthet, abban egész nap rajtad lehet, rajtad is aludhat, ha akarod. nem lesz ettõl "elkényeztetve", csupán megkapja a szükséges anyai testkontaktust. Amúgy meg az ilyen pici gyerkõcöt is bele lehet vonni a mindenapi életbe. Kommentálhatod neki a nap folyamán, hogy éppen mit csinálsz. Énekelhetsz neki, nézheted vele együtt a tévét, olvashatsz vele/fel neki. Ha rajtad van a kendõben, egyszerûen az életed része lesz, miközben te ugyanúgy csinálhatod a dolgaidat, mint a terhesség elõtt. Király! :-)

Mit tegyek, ha legszívesebben egész nap a farkamat verném?

Ma már 4x vertem ki, de úgy érzem, mindjárt megint kell... Ez valami betegség?? Mit csináljak?

Legjobb válasz: ne ülj otthon egész nap. fiatal vagy járkálj ide oda sok mindenrõl lemaradsz ha csak otthon ülsz és vered...

ne ülj otthon egész nap. fiatal vagy járkálj ide oda sok mindenrõl lemaradsz ha csak otthon ülsz és vered...
Verjed nyugodtan. Senkit nem érdekel.
Mert szerinted ilyenkor az emberek nem dolgoznak? mekkora agyhalott vagy te jó ég.
Kit érdekel, hogy egy nap hányszor vered? -.- Csináld, ha neked ez a jó... Ja, és igen, betegség, úgy hívják: hülye vagy.
például elmehetnél dolgozni. ja, azt nem szereted, ha baszogatnak, mi?:)
Ameddig nem találsz magad mellé egy csajt, csak ez jut ... :/ Kösd le magad, sportolj valamit, vagy hasonlók! 19/L
Ityöp válasza : Erre mondják, hogy szexuálisan túlfûtött vagy. Elöttem szólók mind jó válaszokat adtak. Ha csak a farkad vered egész nap, tönkrevágod magad idegileg is ! Csináld ritkábban, de hajts a minõségre. Mint mindenben itt is van szimpla recska, meg fantáziadús maszti Ha egyetemre készülsz használd már egy kicsit az eszed is, különben csak egy diplomás idióta leszel !
Verd egész nap! Ha ugy érzed, mindent megkapsz az élettöl (szüleidtöl) csak a folyamatos farokverést nem, verd nyugodtan egész nap. Egészségedre!
nem érted a lényeget? TÖLTSD VALAMI ÉRTELMESSEL AZ IDÕDET! Minden kis szar munka, vagy tanulás a késõbbiekben a javadra válik. Ha lemész a tesco-ba pénztárosnak pl, megtanulsz koncentrálni, mert ha elszámolsz, levonják a pénzedbõl. Plusz valami minimális fegyelmet is tanulsz, mert fel kell kelni reggel, és be kell érni. de ha van lóvé, akkor menj el egy nyelvtanfolyamra, egy okj-s vizsgára, bármire. az egyetemen amit tanulsz úgyis kevés lesz az álláspiacon majd.
A kérdező hozzászólása: És mégis mit dolgozzak egy érettségivel, amikor jövõ hónapban úgyis egyetemre megyek??? Legyek Tescoban árufeltöltõ?! Na nem... Amúgy anyáméknak van elég pénzük, nem is szorulok rá.
kivételesen egyetértek császárnõvel. Ha annyira unod a banánt, akkor el tudsz menni dolgozni. pl. megkeresheted egy nyelvtábor árát. két legyet egy csapásra.
A kérdező hozzászólása: Dolgozni a nyári szünetben????
Gyere nálunk uborkát szedni! Garantálom, hogy a nap végére nem fogod tudni megemelni a kezed, hogy kiverd a [email protected], de nem is azon lesz az eszed! Egyébként meg ne csináld, mert el fog sorvadni a gerinced. Mint köztudott.

Társasházszerű panelben élek, és a galambok egész nap a tetőn v legalábbis a kéményen zúgnak, búgnak stb. :D Nagyon hangos és zavaró. Mit lehet tenni ez ellen?

Ráadásként, majdnem napi szinten bele is pottyannak, és másfél napon keresztül verg?dnek. A szell?z?n át minden behallatszik hozzánk, ráadásul tripla hanger?vel, mivel a legfels? emeleten lakunk. Mit lehet tenni az ellen, hogy ne halljam egész nap ezt az idegesít? vartyogásos búgásos kánont?

Legjobb válasz: Szeretném felvilágosítani "ezt a sötét, bunkó, paraszt kérdezõt, mert sejtelme sincs a te makulátlan ötleteid kivitelezésének módjáról". Mivel nem írtad le kérdésedben azt amit utolsó elõtti hozzászólásodban, honnan kellett tudni a körülményeket? Ennek ellenére az elsõ segítõkészen adott néhány ötletet, amiért te leészlényezted és megjegyezted hogy nem ért hozzá, pedig arról nem volt szó, hogy mennyire kivitelezhetõk az ötletek nálad. Különben minden kéményhez kell hogy oda lehessen jutni karbantartás szempontjából, tehát ugyanúgy juttatnám oda a mérget. A kéményre tennék egy rácsot, hogy ne essenek bele. A macskát meg ugyanolyan úton ahogy a kéményhez mentem juttatnám oda. Esetleg ha nem ülnél egész nap otthon, de eljárnál például munkába, vagy emberek közé: 1) nem hallanád egész nap a galambokat 2) nem idegesen reagálnál egy olyan ember véleményére aki segíteni szeretett volna neked.

Szeretném felvilágosítani "ezt a sötét, bunkó, paraszt kérdezõt, mert sejtelme sincs a te makulátlan ötleteid kivitelezésének módjáról". Mivel nem írtad le kérdésedben azt amit utolsó elõtti hozzászólásodban, honnan kellett tudni a körülményeket? Ennek ellenére az elsõ segítõkészen adott néhány ötletet, amiért te leészlényezted és megjegyezted hogy nem ért hozzá, pedig arról nem volt szó, hogy mennyire kivitelezhetõk az ötletek nálad. Különben minden kéményhez kell hogy oda lehessen jutni karbantartás szempontjából, tehát ugyanúgy juttatnám oda a mérget. A kéményre tennék egy rácsot, hogy ne essenek bele. A macskát meg ugyanolyan úton ahogy a kéményhez mentem juttatnám oda. Esetleg ha nem ülnél egész nap otthon, de eljárnál például munkába, vagy emberek közé: 1) nem hallanád egész nap a galambokat 2) nem idegesen reagálnál egy olyan ember véleményére aki segíteni szeretett volna neked.
Szerezz be egy légpuskát, vagy rakj ki egy kis mérget nekik. De az is jó megoldás, ha odaszoktatsz egy macskát.
Miért kell így sértegetni és bemocskolni a válaszolót? Ha te tapasztalatlan vagy és szerinted nem jó a válasz akkor kussolj. Igen, nem sületlenségeket írt neked. Az én szomszédom galambokat nevel, minden nap a tetõmön vagy az erkélykorláton ül 20-30 galamb, és oda is tojnak. Vannak macskáim melyek ritkítják az állományt, s ha kedvem van valóban fogom a légpuskát és paff. Na akkor most mi van??? Ki az idióta, aki sületlenségnek képzeli a választ?
A kérdező hozzászólása: Na szia!
Csá!
ha beleszólhatok: http://www.depigeonal.hu/index.php?mn=hu, termekeink, depigeonal remélem megnyitja a linket. Talán házilag is lehet ilyesmit csinálni. A szellõzõre meg tegyél hálót, akkor nem esnek bele (bár nem panelben lakom, nem tudom milyen a szellõzõd.) Engem is zavarnának a galambok...
Vagy kötözz ki nylon zacskókat, hátha attól megijednek, illetve lehet fekete ragadozómadár-sziluettet ragasztani az ablakra is, mint az autópályák-felüljárók mellett a plexi falakon. Utolsó voltam.
A kérdező hozzászólása: Mindkettõtöknek köszönöm a remek tippeket! Le fogom zsírozni a házmesterrel ezeket az ötleteket :D
A kérdező hozzászólása: Ja, bocsi... a második is te voltál :) A "köszönöm" csak neked szól :)
A kérdező hozzászólása: A körülmények pedig ott vannak a kérdésben: TÁRSASHÁZSZERÛ PANELBEN ÉLEK, TETÕN/KÉMÉNYEN, LEGFELSÕ EMELET. Itt volt minden.
A kérdező hozzászólása: Társasházszerû panel esetében a kémény a szellõzõt jelenti, amihez nem vezet létra, legalábbis én még egy darabot sem láttam, és a negyediken lakom. A macskás részét továbbra sem értem, de elég volt ebbõl. Nem fogok magyarázkodni, mert közötök nincs ahhoz, hogy hogyan osztom be a szabadidõmet. Feltettem egy kérdést, és jöttök itt a légpuskával meg a macskával... nekem roppant ironikusnak tûnt, nem gondoltam volna, hogy komolyan beszél az elsõ válaszoló.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a végtelenül segítõkész válaszokat! Utolsó, jó érzés elõítéletesnek lenni? Én nem meresztem itthon a s*em egész nap, nem tudom, hol írtam ilyet egyébként. Csak az ember otthon szokott felkelni, és ugyanoda szokott délután visszamenni - ahol a galambok nyomatják a koncertjüket, kezd derengeni, miért bátorkodtam az "egész nap" kifejezéssel élni? Ja, és akkor ezek szerint te a helyemben délután 4-tõl 7-ig porszívóznál? Hát, téged sem vet fel a józan ész. Ha már nem tudsz értelmes tanácsot adni a kérdésemre, legalább ne írogatnál sületlenségeket!
El kéne járni dolgozni, és akkor nem hallanád egész nap a galambokat. Ha meg otthon vagy, akkor csinálj valami hasznosat. Pl. a porszívózás zaja is elnyomja.
A kérdező hozzászólása: Második válaszoló, köszi! Várom még a sorstársak véleményeit is!:)
A kérdező hozzászólása: Elsõske! Ha ilyen mértékben használhatónak ítéled meg a tanácsaidat, akkor légy oly kegyes, áruld már el, hogy te hogy vinnéd fel a mérget a kémény peremére! És a macskát hogy küldenéd fel a tetõre? Légpuskával pedig honnan célozzak rájuk, mikor engem a szobámban ülve zavarnak a turbékolással, nem pedig az utca közepén állva? Kérlek, világosítsd fel ezt a sötét, bunkó, paraszt kérdezõt, mert sejtelme sincs a te makulátlan ötleteid kivitelezésének módjáról, õ nagy bölcs tanítómesterem!
Kedves bunkó kérdezõ! Segíteni akartam, de ha ilyen a stílusod, akkor megérdemled a galambokat, remélem holnap téged is leszarnak majd.
nálam az erkélyen tenyésznek, és sajnos néha én is ott tartok, h veszek egy shotgunt, és halomra lövöm õket, mert nem elég, h egész nap itt kefélnek, de még ide is xarnak. már próbáltam ecettel végigfújni az erkély szélét, akkor kicsit megcsappant a számuk, de véglegesen sosem lehet õket elûzni. komolyan mondom, sztem ki kéne irtani az összeset. hasznuk nem sok van, és még élõsködnek is. a verebek hasznosabb, szerethetõbb lények.
A kérdező hozzászólása: Drága elsõ "Észlény" kommentelõ! Kösz az ésszerû és felettébb szellemes tippeket, bár én inkább azok véleményére vagyok kíváncsi, akik konyítanak is valamicskét ehhez a témához!
Elég tipikus probléma... A Társasház kéménye, meg az összes -kintre nézõ- galamb-ücsörgõ párkány társasházi tulajdon, tehát a problémát a Társasház egészének kell megoldania! (Közgyûlés-, napirendi pont, stb.). A probléma azért is nagyon sürgetõ, mert az ürülék is-, és a madár-tetemek is- iszonyúan fertõzés-veszélyesek! Pláne, ha már folyadoznak-, vagy porlanak... Mûszakilag ez -a madarak leszállását megakadályozó- tüskés hálókkal szokták megoldani. Ha erre a felvetésre a közös képviselõ nem reagál, ne ess kétségbe: van törvényes lehetõség intézkedni. Hosszabban, privát e-mailben tudom kifejteni...

Mivel tölti szabadidejét a kislányotok/kisfiatok iskola után? Mivel szeret legjobban foglalkozni? Eljár különböző szakkörökre? Vagy egész nap a számítógép előtt ül?

Olyan anyukák vagy apukák válaszait várom legf?képpen, akiknek a gyerekei már kisiskolások, vagy általánosba járnak. Szemináriumi dolgozat készül majd bel?le "A szabadid? hasznosításának lehet?ségei" címmel, és nagy segítségemre lennétek:) Kérlek írjátok meg pozítív illetve negatív tapasztalataitokat egyaránt! El?re is köszönöm mindenkinek:)

Legjobb válasz: Szia. Az én fiam már negyedikes és vidéken egy faluban lakunk és két faluval arrébb van az iskola. Elég nehéz eset, mert szinte semmit nem kar csinálni. Ha tehetné és engedném egész nap tévét nézne vagy gépezne. Hétköznap nem számítógépezhet, amit két éve vezettünk be és nem tartom rossz ötletnek, mert teljesen el tudja határolni magát a számítógép felõl. Nem az jár egyfolytában a fejében hogy jaj mikor játszhatok Az iskolában van foci , kézmûves szakkör és két féle tánc. Az én fiam egyikre sem hajlandó eljárni. Idén végre meg tudtunk egyezni, hogy valami mozgás még kell neki, hogy le tudja vezetni a feszültségét, ezért egy közeli városba beírattam karatéra. Ez egyenlõre tetszik neki és remélem ki tartó is lesz. Ebbe a városban többen járnak a mi sulinkból oda zenét tanulni. Keveset olvas, néha jönnek a barátai és néha õ megy el biciklizni. De legtöbbet otthon van. Mondjuk én nem bánom hogy nem csavarog egész nap.

Szia. Az én fiam már negyedikes és vidéken egy faluban lakunk és két faluval arrébb van az iskola. Elég nehéz eset, mert szinte semmit nem kar csinálni. Ha tehetné és engedném egész nap tévét nézne vagy gépezne. Hétköznap nem számítógépezhet, amit két éve vezettünk be és nem tartom rossz ötletnek, mert teljesen el tudja határolni magát a számítógép felõl. Nem az jár egyfolytában a fejében hogy jaj mikor játszhatok Az iskolában van foci , kézmûves szakkör és két féle tánc. Az én fiam egyikre sem hajlandó eljárni. Idén végre meg tudtunk egyezni, hogy valami mozgás még kell neki, hogy le tudja vezetni a feszültségét, ezért egy közeli városba beírattam karatéra. Ez egyenlõre tetszik neki és remélem ki tartó is lesz. Ebbe a városban többen járnak a mi sulinkból oda zenét tanulni. Keveset olvas, néha jönnek a barátai és néha õ megy el biciklizni. De legtöbbet otthon van. Mondjuk én nem bánom hogy nem csavarog egész nap.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Ha lehetne írjátok meg a ti korotokat és a gyerek korát, nemét is! :D
Szia, az én fiam 9 éves. A kicsi 16 hónapos, én 26 leszek. 4. osztályba jár a nagyfiam. Ebédel a suliba, aztán jön haza. Kimegyünk a picivel meg naggyal a játszótérre, kiszaladgálja magát, majd leckeírás-tanulás. Persze játék a picivel. Nem szeretm a napközit, amíg dolgoztam sajna muszáj volt, de a suliban nem csinálják meg rendesen a leckét, így volt, hogy este 8-kor még matekozni kellett. Járt egy darabig birkózni, de ráunt a kemény edzésre. Szeret számítógépezni, ami nálunk is be van szabályozva, meg szeret az itthoni edzõgépen erõsíteni. Szokott a kutyákkal játszani az udvaron, vagy átmegy a nagyapjához sakkozni.(egy udvarban lakunk a papával) Szeret még rajzolgatni, képregény féléket készíteni.
Szia! Nekem 9 éves a nagyfiam a kicsi 7 hónapos. A nagyobbik fiamért 12.30-ra megyünk mindennap a suliba.H-SZ-P-en rögtön tanulás min 1és fél óra pici pihenõ, uzsonna. 17h-ra szárazedzés(4km futás, lõpadozás)18.30-tól jégkorong 20h-ig. K-cs-szo-on 13h-tól jégkorong 14.30-ig.Délután tanulás és aztán pihenés. Hétvégente meccsek az ország egész területén.És ez így megy már 5 éve, nagyon semmi másra nincs ideje.
Második válaszoló vagyok. 10 éves a fiam és én 31 vagyok. Van egy kislányom is, õ 4 és fél éves.
10:58 vagyok, lemaradt, hogy amikor jó az idõ, kimegy a szomszéd kissráccal bringázni, de messzire nem mehetnek, csak itt "versenyeznek" az utcában.
Bocsi, a 4. író vagyok a hokis kisfiú anyukája. 36 éves vagyok ez lemaradt.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm mindenki válaszát! Sokat segítenek! :D

Mennyit megy egész nap a pc?

Nekünk egész nap, kb. reggel 6 7-t?l este 11 12-ig.

Legjobb válasz: Egész nap nálunk is. Ha otthon vagyunk. De egyébként munkaidõ végén lekapcsolom, de otthon kapcsolom be.. Ez tök gáz nem??? Nem kéne kicsit kevesebbet mennie?:D

Egész nap nálunk is. Ha otthon vagyunk. De egyébként munkaidõ végén lekapcsolom, de otthon kapcsolom be.. Ez tök gáz nem??? Nem kéne kicsit kevesebbet mennie?:D
hétköznap olyan 8-9 óra, hétvégén van hogy 16-18
Amióta laptopom van csak annyit ameddig ott vagyok mellette, esetleg, ha csak fél-egy órára megyek el mellõle akkor sleeping mód. Régebben viszont reggeltõl estig ment a PC, kb 9-tõl este 11-ig.
A kérdező hozzászólása: Én itthon vagyok, igaz hogy mikor elmegyek vásárolni, lányokért oviba, suliba akkor is megy...Én a skype-ot használom, és így egész nap tudok beszélni a férjemmel és anyuékkal, és mellette az ikrekkel lenni.Szerintem nem gáz...! Mért lenne ?
nálam volt olyan, hogy 2-napig nyomtam alvás nélkül
Kollégista vagyok, szóval ha valamivel el akarom magam foglalni, akkor gép (jó, azért néha más is van :) ) Szóval reggel 11-12-tõl este 4-5-ig megy a gép, de elõfordul, hogy éjjel is. De általában velem kel, és velem fekszik a gép :)

Baj ha nem ugyanazt eszi egész nap a babám?

Csak a kóstolás idején kell 4-5 napig ugyanazt ennie? HA már mindent eszik akkor lehet mást adni neki egy napon belül is? PL a tegnapi menünk, tápszer, srépa alma, gesztenye pulykahusi, ?szibarack srépa, tápszer.

Legjobb válasz: Persze hogy lehet neki mást.Mink sem esszük ugyan azt egész nap...

Persze hogy lehet neki mást.Mink sem esszük ugyan azt egész nap...

10 hetesen egész nap a cicimen van. Ez normális dolog ebben a korban?

Kisfiam 2 és fél hónapos. A napja nagy részét a cicimen tölti, van egy fél-fél órás játék, és talán összejön ugyanennyi alvás. Hasfájással küzd.

Legjobb válasz: 9-10 hetesen van az elsõ nagy növekedési ugrás, a mozgásfejlõdéséhez szükséges tejet szaporítja most magának. Ha igény szerint szoptatod, vagyis akár egész nap, pár napig, akkor ez mérséklõdni fog kb egy hét alatt :)

9-10 hetesen van az elsõ nagy növekedési ugrás, a mozgásfejlõdéséhez szükséges tejet szaporítja most magának. Ha igény szerint szoptatod, vagyis akár egész nap, pár napig, akkor ez mérséklõdni fog kb egy hét alatt :)
Teljesen normalis! Az en kislanyom 10, 5 honapos es meg mindig a cicin log szinte egesznap, Azt mondta a doki, hogy normalis igy.
NOrmális. A hasfájás miatt kérdezem, hogy milyen rendszerben adod neki a melledet?
A kérdező hozzászólása: Két mellbõl szopizna, de elég szokott lenni neki egy is. gy az egyiket lefejem, a másikból pedig eszik. Voltunk gyermek gasztroenterológusnál, aki tejfehérje/tojás allergiát állapított meg nála, ezért elkezdtem egy laktóz, glutén, szójamentes diétát, aminek az átfutási ideje 6-8 hét, így most várakozó állásponton vagyunk, hogy jól csinálom-e a diétát.
Állj rá a mérlegre, és kiderül, hogy lehet-e.
Velem teljesen ugyanez van. De én tudom hogy miért, az ünnepek után abba is hagyom mert nagyon egészségtelen..azért fogysz, mert az alapvetõ tápanyagokat nem tudja máshonnan fedezni a szervezeted+ nem eszel annyit az édességekbõl hogy az túllépje a napi energiaszükségletedet. Szerintem.
Anyagcsere kérdése.. lesz még rosszabb is. 'Fogyás' közben lehet ám izom vesztésrõl és zsírtömeg gyarapodásról is beszélni, akár. Egyébként fiatal és erõs vagy még, mint írtam: lesz még rosszabb.. fõleg ha megtartod jóféle táplálkozási szokásaid :)
Ja igen, hozzáteszem tényleg fogysz. Csak izomból. Elsõdleges energiaraktár: szénhidrátok, amit a glikogénraktárakból nyer az ember. Pl. sportolás elsõ félórájában (körülbelül!!) innen van energiád Másodlagos energiaraktár, ha kiürültek a glikogénraktárak: fehérjékbõl nyeri az energiát => izmokat bont. Harmadlagos energiaraktár: zsírraktárak A szénhidrátot és a fehérjét (tehát a glikogént, illetve az izmokat) könnyebb átalakítani energiává mint a zsírt (hájat). Ezért nyúl a szervezet elsõsorban ezekhez. A 2.lagos energiaraktárak bontása (tehát az izmok bontása) azzal kerülhetõ el, ha sok fehérjét eszel diéta alatt (ezért ajánlják hogy 1, 5-2szer annyit együnk mint a normális, nem diétázó emberek, mert ha nem eszünk több fehérjét akkor az izmokat bontja a szervezetünk) Nálad megvan a ch bevitel (hiszen a csoki és édesség az ch) így a glikogénraktárak telítettek maradnak... viszont kcal deficit van. Honnan pótolja a test az energiát, ami hiányzik? Az izmok bontásából származó energiával és nem a zsírból származóból...
A kérdező hozzászólása: hat pl tegnap ettem egy sutotokremlevest egy tabla csokit meg egy forrocsokit:D
A szervezeted egy csodálatos jelenség. Még egy tányér levesen (a sütõtök egyébként jó kaja) csokin, kávén is képes elélni! Holott tudjuk, hogy különbözõ zsírokra, fehérjékre, ásványi anyagokra, vitaminokra, nyomelemekre lenne szüksége.. Egészen addig képes vagy minõségi éhezés mellett élni (hízni, fogyni, éppen ami) amíg meg nem halsz. Lehet, hogy ez a halál korainak fog tûnni, ámbár sok ember életmódjához képest mégis csoda hogy 40-50 éves korukig kihúzták! :) Hajrá.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!