Találatok a következő kifejezésre: Egész nap Utalhat ez terhességre (2 db)

Hajszálerek jelentek meg a mellemen oldalt, sokat járok pisilni, át tudnám aludni az egész napot. Utalhat ez terhességre?

Csak a tesztet ne emlitsétek mert belölem élnek a gyárak. Még 3nap a bossziig.

Legjobb válasz: Szia! Ezt egy honlapról másoltam: Valószínûségi jelek: A mell megnõ, esetleg bizsereg, viszket, és igen érzékennyé válik. Az érzés hasonlít a menstruációt megelõzõ tünetekhez, sokszor erõsebb is annál. Megfigyelhetõ még a mellbimbó elsötétedõ udvara és kiemelkedõ apró mirigyek a bimbó körül, ezt azonban hormonzavar is okozhatja. Megfigyelhetõ még, hogy a mellen elõtûnnek a vérerek kék csíkjai (késõbb a hasfalon is), mellbimbón a bõr szárazzá válik, valamint a mellbimbó körüli terület, az anyajegyek sötétebbé válhatnak. Egyes esetekben elõfordulhat elõtej szivárgás is. Nem tudom, de szerintem nem hajszálérrõl beszélnek. De mindenki más! Ki fog derülni, szurkolok!

Szia! Ezt egy honlapról másoltam: Valószínûségi jelek: A mell megnõ, esetleg bizsereg, viszket, és igen érzékennyé válik. Az érzés hasonlít a menstruációt megelõzõ tünetekhez, sokszor erõsebb is annál. Megfigyelhetõ még a mellbimbó elsötétedõ udvara és kiemelkedõ apró mirigyek a bimbó körül, ezt azonban hormonzavar is okozhatja. Megfigyelhetõ még, hogy a mellen elõtûnnek a vérerek kék csíkjai (késõbb a hasfalon is), mellbimbón a bõr szárazzá válik, valamint a mellbimbó körüli terület, az anyajegyek sötétebbé válhatnak. Egyes esetekben elõfordulhat elõtej szivárgás is. Nem tudom, de szerintem nem hajszálérrõl beszélnek. De mindenki más! Ki fog derülni, szurkolok!
Tüneteid alapján akár baba is lehet! Csak gyõzd kivárni mig bebizonyosodik! Sok sikert!
lehet baba, de lehet egyeb is.ha a teszt negativ lesz azert ismeteld meg par nap mulva(min2-3 napot varj )
szia! ezek a tünetek a menstruáció közeledtét is jelezhetik, legalábbis nálam is ilyesmi szokott lenni.a menszesz közeledtével vastagszik a méhnyálkahártyád ezért is pisilhetsz gyakran....de a biztos vegyél egy HCG tesztet..szorítok!!

Egész nap aludnék. Utalhat ez terhességre?

Nov.9.én kellett megjönnie, 1 napot volt meg. Az is alig. Most kezdek feleszmélni. Lehet hogy babám lesz? Eddig eszembe sem jutott. Igazából semmi bajom, azonkívül hogy majd leesek a székr?l, mert egész nap aludnék. Ez vele járója lehet? Ezenkívül semmi más tünet. Nem lenne gond ha baba lenne.

Legjobb válasz: Akár lehetsz terhes is! Ennyi idõ után már csinálhatsz egy tesztet... Ha nem szokott így viselkedni a menzeszed, akkor nagy az esélye! Grat!

Akár lehetsz terhes is! Ennyi idõ után már csinálhatsz egy tesztet... Ha nem szokott így viselkedni a menzeszed, akkor nagy az esélye! Grat!
Szia! Valami hasonló helyzetben voltam én is szeptmberben.Azóta 13hetes egészséges magzat növekszik a pocimban.Nem is gondoltam volna rá, h babát várok.Csak anyának panaszkodtam arról, h annyit alszom mint egy mormota.Reflexbõl a baba volt az elsõ kérdése...
Nagyon valószinû a baba! Az álmosság nagyon gyakori tünete a terhességnek! Gratulálok!
IGen, lehetsz terhes, csinálj tesztet és irány a doki:-)
igen lehetsz en is igy voltam
Nem értem, hogyha gyanakszol a babára, akkor az idõdet amit erre a kérdés megírására szántál, miért nem inkább a teszt elvégzésére szántad! Amúgy lehetsz terhes. Az álmosság a terhesség velejárója. De ha nekem csak 1 napos lett volna, az amúgy normális ciklusom, tuti, hogy azonnal egybõl csináltam volna tesztet, nem pedig várok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!