Találatok a következő kifejezésre: Egész nap Utalhat ez (4 db)

Hajszálerek jelentek meg a mellemen oldalt, sokat járok pisilni, át tudnám aludni az egész napot. Utalhat ez terhességre?

Csak a tesztet ne emlitsétek mert belölem élnek a gyárak. Még 3nap a bossziig.

Legjobb válasz: Szia! Ezt egy honlapról másoltam: Valószínûségi jelek: A mell megnõ, esetleg bizsereg, viszket, és igen érzékennyé válik. Az érzés hasonlít a menstruációt megelõzõ tünetekhez, sokszor erõsebb is annál. Megfigyelhetõ még a mellbimbó elsötétedõ udvara és kiemelkedõ apró mirigyek a bimbó körül, ezt azonban hormonzavar is okozhatja. Megfigyelhetõ még, hogy a mellen elõtûnnek a vérerek kék csíkjai (késõbb a hasfalon is), mellbimbón a bõr szárazzá válik, valamint a mellbimbó körüli terület, az anyajegyek sötétebbé válhatnak. Egyes esetekben elõfordulhat elõtej szivárgás is. Nem tudom, de szerintem nem hajszálérrõl beszélnek. De mindenki más! Ki fog derülni, szurkolok!

Szia! Ezt egy honlapról másoltam: Valószínûségi jelek: A mell megnõ, esetleg bizsereg, viszket, és igen érzékennyé válik. Az érzés hasonlít a menstruációt megelõzõ tünetekhez, sokszor erõsebb is annál. Megfigyelhetõ még a mellbimbó elsötétedõ udvara és kiemelkedõ apró mirigyek a bimbó körül, ezt azonban hormonzavar is okozhatja. Megfigyelhetõ még, hogy a mellen elõtûnnek a vérerek kék csíkjai (késõbb a hasfalon is), mellbimbón a bõr szárazzá válik, valamint a mellbimbó körüli terület, az anyajegyek sötétebbé válhatnak. Egyes esetekben elõfordulhat elõtej szivárgás is. Nem tudom, de szerintem nem hajszálérrõl beszélnek. De mindenki más! Ki fog derülni, szurkolok!
Tüneteid alapján akár baba is lehet! Csak gyõzd kivárni mig bebizonyosodik! Sok sikert!
lehet baba, de lehet egyeb is.ha a teszt negativ lesz azert ismeteld meg par nap mulva(min2-3 napot varj )
szia! ezek a tünetek a menstruáció közeledtét is jelezhetik, legalábbis nálam is ilyesmi szokott lenni.a menszesz közeledtével vastagszik a méhnyálkahártyád ezért is pisilhetsz gyakran....de a biztos vegyél egy HCG tesztet..szorítok!!

21 hetes vagyok. Az én babám egy örökmozgó, szinte egész nap mocorog, este pedig nagyon betud indulni. Ez utalhat rá, hogy milyen alvó lesz ha megszületik?

Legjobb válasz: Én 23 hetes ikres kismama vagyok. Az enyémek is egész nap buliznak, sõt este még jobban. Tegnap éjjel pl.3-5ig nem aludtam annyira mocorognak. Sajnos el kell, hogy keserítselek, azt olvastam, hogy ez a kialakult ritmus állandósodik és a születés után is így alakul az ébrenlét és az alvás. Sok sikert!

Én 23 hetes ikres kismama vagyok. Az enyémek is egész nap buliznak, sõt este még jobban. Tegnap éjjel pl.3-5ig nem aludtam annyira mocorognak. Sajnos el kell, hogy keserítselek, azt olvastam, hogy ez a kialakult ritmus állandósodik és a születés után is így alakul az ébrenlét és az alvás. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszi :D boldog babavárást neked is
Szia! Én pedig megnyugtatni szeretnélek a tapasztalatommal. Az én babám sem állt meg egy pillanatra sem, bárki bármikor érezhette, láthatta a mozgását mindenki nagy örömére. Aztán megszületett, és 3 hetes korától átaludta az éjszakát. (Igaz 5 hónaposan változtatott ezen, de mára újra rendben vagyunk.) Igaz napközben egész piciként is sokat volt fent, de nála nyugodtabb babát el sem tudtam volna képzelni. És szerintem ha éjjel ki tudod pihenni magad, akkor a napközbeni ébrenlét sem fog gondot okozni, elõbb utóbb úgyis áttérne erre. Szép babavárást!
A kérdező hozzászólása: köszönöm, tehát nincs jelentõsége, hogy most milyen "alvó".csak kíváncsi voltam :D
Szia! Szintén így vagyok már hetek óta.Én is azt hallottam, hogy így lesz ébren késöbb is, mikor megszületik.Én azért bízom benne, hogy nem így lesz!:) 24 hetes kismama

Kutyám van hogy egész nap nem iszik, vagy több napot keresztül alig- alig. Ez mire utalhat?

Amúgy semmi baja, jó étvágya van. Pisilni is szokott, nem is keveset. De pont ez a furcsa hogy honnan van ennyi vizelete, bár száraz tápot nem eszi, csak konzervet. Nagyon ritkán előfordul viszont az is, hogy egész nap vedelne.

Legjobb válasz: A konzervben iszonyú sok víz van, ne csodálkozz, ha amellett nincs szüksége sok vízre. Az is lehet, hogy valahol máshol talál magának vizet és inkább azt választja a tálja helyett. Szóval szerintem nincsen ok az aggodalomra.

A konzervben iszonyú sok víz van, ne csodálkozz, ha amellett nincs szüksége sok vízre. Az is lehet, hogy valahol máshol talál magának vizet és inkább azt választja a tálja helyett. Szóval szerintem nincsen ok az aggodalomra.
Szerintem ennek köze van a tüzelési idõszakhoz.
Szerintem arra utalhat , hogy nem szomjas
A konzervet felejtsd el, 90% víz. Olyan pedig nincs, hogy a kutya nem eszi a száraz tápot. Ahogy egy gyerek sem döntheti el, hogy mit akar enni (jó esetben) a kutyának is azt kell ennie amit tõled kap. Nemcsak a saját életedet keseríted meg egy válógatós kutyával, de õ sem az egészséges kaját fogja választani ha adsz neki választási lehetõséget, ahogy egy gyerek is inkább enne minden nap hamburgert. Én úgy gondolom a felelõs állattartásnak ez is nagyon fontos része.

Egész nap aludnék. Utalhat ez terhességre?

Nov.9.én kellett megjönnie, 1 napot volt meg. Az is alig. Most kezdek feleszmélni. Lehet hogy babám lesz? Eddig eszembe sem jutott. Igazából semmi bajom, azonkívül hogy majd leesek a székr?l, mert egész nap aludnék. Ez vele járója lehet? Ezenkívül semmi más tünet. Nem lenne gond ha baba lenne.

Legjobb válasz: Akár lehetsz terhes is! Ennyi idõ után már csinálhatsz egy tesztet... Ha nem szokott így viselkedni a menzeszed, akkor nagy az esélye! Grat!

Akár lehetsz terhes is! Ennyi idõ után már csinálhatsz egy tesztet... Ha nem szokott így viselkedni a menzeszed, akkor nagy az esélye! Grat!
Szia! Valami hasonló helyzetben voltam én is szeptmberben.Azóta 13hetes egészséges magzat növekszik a pocimban.Nem is gondoltam volna rá, h babát várok.Csak anyának panaszkodtam arról, h annyit alszom mint egy mormota.Reflexbõl a baba volt az elsõ kérdése...
Nagyon valószinû a baba! Az álmosság nagyon gyakori tünete a terhességnek! Gratulálok!
IGen, lehetsz terhes, csinálj tesztet és irány a doki:-)
igen lehetsz en is igy voltam
Nem értem, hogyha gyanakszol a babára, akkor az idõdet amit erre a kérdés megírására szántál, miért nem inkább a teszt elvégzésére szántad! Amúgy lehetsz terhes. Az álmosság a terhesség velejárója. De ha nekem csak 1 napos lett volna, az amúgy normális ciklusom, tuti, hogy azonnal egybõl csináltam volna tesztet, nem pedig várok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!