Találatok a következő kifejezésre: Egész nap Utalhat (11 db)

Hajszálerek jelentek meg a mellemen oldalt, sokat járok pisilni, át tudnám aludni az egész napot. Utalhat ez terhességre?

Csak a tesztet ne emlitsétek mert belölem élnek a gyárak. Még 3nap a bossziig.

Legjobb válasz: Szia! Ezt egy honlapról másoltam: Valószínûségi jelek: A mell megnõ, esetleg bizsereg, viszket, és igen érzékennyé válik. Az érzés hasonlít a menstruációt megelõzõ tünetekhez, sokszor erõsebb is annál. Megfigyelhetõ még a mellbimbó elsötétedõ udvara és kiemelkedõ apró mirigyek a bimbó körül, ezt azonban hormonzavar is okozhatja. Megfigyelhetõ még, hogy a mellen elõtûnnek a vérerek kék csíkjai (késõbb a hasfalon is), mellbimbón a bõr szárazzá válik, valamint a mellbimbó körüli terület, az anyajegyek sötétebbé válhatnak. Egyes esetekben elõfordulhat elõtej szivárgás is. Nem tudom, de szerintem nem hajszálérrõl beszélnek. De mindenki más! Ki fog derülni, szurkolok!

Szia! Ezt egy honlapról másoltam: Valószínûségi jelek: A mell megnõ, esetleg bizsereg, viszket, és igen érzékennyé válik. Az érzés hasonlít a menstruációt megelõzõ tünetekhez, sokszor erõsebb is annál. Megfigyelhetõ még a mellbimbó elsötétedõ udvara és kiemelkedõ apró mirigyek a bimbó körül, ezt azonban hormonzavar is okozhatja. Megfigyelhetõ még, hogy a mellen elõtûnnek a vérerek kék csíkjai (késõbb a hasfalon is), mellbimbón a bõr szárazzá válik, valamint a mellbimbó körüli terület, az anyajegyek sötétebbé válhatnak. Egyes esetekben elõfordulhat elõtej szivárgás is. Nem tudom, de szerintem nem hajszálérrõl beszélnek. De mindenki más! Ki fog derülni, szurkolok!
Tüneteid alapján akár baba is lehet! Csak gyõzd kivárni mig bebizonyosodik! Sok sikert!
lehet baba, de lehet egyeb is.ha a teszt negativ lesz azert ismeteld meg par nap mulva(min2-3 napot varj )
szia! ezek a tünetek a menstruáció közeledtét is jelezhetik, legalábbis nálam is ilyesmi szokott lenni.a menszesz közeledtével vastagszik a méhnyálkahártyád ezért is pisilhetsz gyakran....de a biztos vegyél egy HCG tesztet..szorítok!!

21 hetes vagyok. Az én babám egy örökmozgó, szinte egész nap mocorog, este pedig nagyon betud indulni. Ez utalhat rá, hogy milyen alvó lesz ha megszületik?

Legjobb válasz: Én 23 hetes ikres kismama vagyok. Az enyémek is egész nap buliznak, sõt este még jobban. Tegnap éjjel pl.3-5ig nem aludtam annyira mocorognak. Sajnos el kell, hogy keserítselek, azt olvastam, hogy ez a kialakult ritmus állandósodik és a születés után is így alakul az ébrenlét és az alvás. Sok sikert!

Én 23 hetes ikres kismama vagyok. Az enyémek is egész nap buliznak, sõt este még jobban. Tegnap éjjel pl.3-5ig nem aludtam annyira mocorognak. Sajnos el kell, hogy keserítselek, azt olvastam, hogy ez a kialakult ritmus állandósodik és a születés után is így alakul az ébrenlét és az alvás. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszi :D boldog babavárást neked is
Szia! Én pedig megnyugtatni szeretnélek a tapasztalatommal. Az én babám sem állt meg egy pillanatra sem, bárki bármikor érezhette, láthatta a mozgását mindenki nagy örömére. Aztán megszületett, és 3 hetes korától átaludta az éjszakát. (Igaz 5 hónaposan változtatott ezen, de mára újra rendben vagyunk.) Igaz napközben egész piciként is sokat volt fent, de nála nyugodtabb babát el sem tudtam volna képzelni. És szerintem ha éjjel ki tudod pihenni magad, akkor a napközbeni ébrenlét sem fog gondot okozni, elõbb utóbb úgyis áttérne erre. Szép babavárást!
A kérdező hozzászólása: köszönöm, tehát nincs jelentõsége, hogy most milyen "alvó".csak kíváncsi voltam :D
Szia! Szintén így vagyok már hetek óta.Én is azt hallottam, hogy így lesz ébren késöbb is, mikor megszületik.Én azért bízom benne, hogy nem így lesz!:) 24 hetes kismama

Kutyám van hogy egész nap nem iszik, vagy több napot keresztül alig- alig. Ez mire utalhat?

Amúgy semmi baja, jó étvágya van. Pisilni is szokott, nem is keveset. De pont ez a furcsa hogy honnan van ennyi vizelete, bár száraz tápot nem eszi, csak konzervet. Nagyon ritkán előfordul viszont az is, hogy egész nap vedelne.

Legjobb válasz: A konzervben iszonyú sok víz van, ne csodálkozz, ha amellett nincs szüksége sok vízre. Az is lehet, hogy valahol máshol talál magának vizet és inkább azt választja a tálja helyett. Szóval szerintem nincsen ok az aggodalomra.

A konzervben iszonyú sok víz van, ne csodálkozz, ha amellett nincs szüksége sok vízre. Az is lehet, hogy valahol máshol talál magának vizet és inkább azt választja a tálja helyett. Szóval szerintem nincsen ok az aggodalomra.
Szerintem ennek köze van a tüzelési idõszakhoz.
Szerintem arra utalhat , hogy nem szomjas
A konzervet felejtsd el, 90% víz. Olyan pedig nincs, hogy a kutya nem eszi a száraz tápot. Ahogy egy gyerek sem döntheti el, hogy mit akar enni (jó esetben) a kutyának is azt kell ennie amit tõled kap. Nemcsak a saját életedet keseríted meg egy válógatós kutyával, de õ sem az egészséges kaját fogja választani ha adsz neki választási lehetõséget, ahogy egy gyerek is inkább enne minden nap hamburgert. Én úgy gondolom a felelõs állattartásnak ez is nagyon fontos része.
Ugyanez van nálam is! Ne aggódj, így reagált a melegre... 22 hkm
Én csak 21 hetes vagyok, de nálunk is ez a szitu! Tegnap óta karnevál van odabenn! :) Vagy rúgdos vagy csuklik, de folyton mozog! :) Pedig pár nappal korábban 2-3-szor jelentkezett be naponta.
Inkább nézesd meg szerintem, mert pont pár napja volt egy olyan kérdezõ, akinek 39 hetesen halt meg a babája a hasában, elõtte rengeteget rugdosott, de Németországban voltak és késõn jutott orvoshoz.
Hát a sok rúgdosás abazolút nem a bajt jelzi utolsó! Semmi összefüggés.... 25+3hkm

Vérnyomás problémára utalhat, ha mostanában kardio edzés és szaunázás után is egész nap fáj a fejem?

A folyadékpótlásra mindig nagyon figyelek, napi 3-4 litert megiszom, tehát az nem lehet gond. Alapvet?en nagyon alacsony a vérnyomásom, lehet, hogy a szauna meg a kardió megnyomja és attól fáj?
Ha halál ideg, akkor ne õ vezesse az autót, mikor mentek az ügyeletre.
Orvos, most azonnal!
Biztos hogy a veséje gyulladt be és azonnal vinni kell õt hogy segitsenek antibiotikummal, mert ez csak annak hatására fog elmúlni. Valószínûleg azért fáj neki a hasa mert tele van a hólyagja de nem tudja elengedni a vizeletet. Jobbulást a húgodnak Majd írd meg h mit csináltak vele!
Szoritunk ertetek!En is a vesere tippelnek. Ja, nem a babas topicba kellett volna irni de az ilyen is jo tapasztalat-szerzes szempontjabol.Mi is kerulhetunk vagy a gyerekunk ilyen helyzetbe,
Lehet, hogy vesekö elzárja a húgy csövet.Mindenképpen vese probléma lesz.Bizony nagyon kellemetlen, és fájdalmas tud lenni.Valószínü kapott egy katétert a hugod.... Ìrj, hogy mit mondtak neki.
Helyzet???
Hogy van a húgod?
Mi van a húgoddal jobban van?
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a választ!Igen jobban van antibiotikumot kapott még fáj a hasa meg a dereka de már tud pisilni!szép estét kivánok mindenkinek, és még 1 x köszönöm a válaszokat mindenkié hasznosnak bizonyult!
Én is vesére tippelek. :S írj, ha van valami fejlemény. Jobbulást kívánok Neki!
Nekem akkor volt ilyen amikor nagyon fel voltam fázva (nekem az a kevés pisi úgy jött ki hogy sírni tudtam volna a fájdalomtól). Igyon nagyon sok folyadékot. Ha a dereka fáj akkor valószínû, hogy a veséjérõl sugároz ki a fájdalom. Mielõbb menjetek orvoshoz, mert ha begörcsöl a veséje akkor biztos hogy nagyon fog szenvedni.
nem bántásból, de miért a babák témakörbe van??mellesleg jobbulást, írj, hogy milett
valami a vesével lesz, menjetek orvoshoz mielöbb. jobbulást
Nem tudom, nem értek hozzá, de vesekõ nem lehet??? Majd írjál, mi van!Szorítok, hogy jól legyen.
A kérdező hozzászólása: nem kell csak a ahasa fáj meg a dereka már öltözködnek!
Esetleg egy komolyabb felfázás?Vesemedence gyulladás? Nekem is volt már komolyabb felfázásom, mondjuk nekem kellett pisilni, csak kijönni nem akart, csak félóránként "cseppekben".Antibiotikumot kellett szednem, meg literszámra vedelni a folyadékot, hogy tisztuljon, aminek tisztulni kell.Ennyire nekem nem volt súlyos.Én mennék orvoshoz azonnal.Még ha nem is komoly akkor is legalább megnyugszik. Kell pisilni és nem tud?Vagy nem is kell?
Hívjatok ügyeletet minél gyorsabban!
A kérdező hozzászólása: de mi lehet a baj?kérlek segits anyu már halál ideg
Nekem a vesekövem zárta el a húgycsövemet és egyátalán nem tudtam pisilni, de azonnal ÜGYELETES kérjetek beutalót és húzás a korházba!!!!Mert visszadolgozhatja a vese és az nem túl jó
Én arra tudok gondolni hogy esetleg valamilyen vírust összeszedtél.Mármint olyat ami hányingert okoz.

Ha többször megyek pisilni és álmos vagyok egész nap az utalhat terheségre?

Legjobb válasz: Szia! A terhesség tünetei lehetnek amiket leírtál, de lehet mástól is sajnos. Mikorra nem várod?

Szia! A terhesség tünetei lehetnek amiket leírtál, de lehet mástól is sajnos. Mikorra nem várod?
A kérdező hozzászólása: jövó hétre
Persze ezek lehetnek a terhesség jelei, de lehet enyhe megfázástól is. Szurkolok, hogy a baba legyen az okozója.
Szia. Sztem még nagyon koraiak, ezek 6-7 hetes terhességre jellemzõ esetleges tünetek.Én mensi elõtt is szoktam ilyen tüneteket érezni, de persze legyen ahogy szeretnéd!Ha tényleg terhes vagy, még csak most ágyazódik be kb., HCG még alig van a szervezetedben, akkor mi okozna tüneteket? Sok sikert!!!
Elõttem szólónál a pont, lehetetlen, hogy beágyazódás elõtt BÁRMILYEN terhestüneteid legyenek...
Akkor azt hiszem én vagyok az ellenpélda, jövõ hét hétfõn lenne az esedékes mensim, és tegnap délután pozitívat teszteltem! Majd 1 héttel nemvárt elõtt, de szerintem elõbb volt peteérésem. Én is lustább vagyok kicsit és a melleim fájdogálnak, na meg a megjönérzés, ami már pár napja tart!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat:) és a fejfájás az tünet vagy csak az idõjárástól hasogat a fejem napok óta?
A kérdező hozzászólása: mégegyszer köszi a válaszokat az utolsó hozzászólónak meg gratula :P

Egész nap aludnék. Utalhat ez terhességre?

Nov.9.én kellett megjönnie, 1 napot volt meg. Az is alig. Most kezdek feleszmélni. Lehet hogy babám lesz? Eddig eszembe sem jutott. Igazából semmi bajom, azonkívül hogy majd leesek a székr?l, mert egész nap aludnék. Ez vele járója lehet? Ezenkívül semmi más tünet. Nem lenne gond ha baba lenne.

Legjobb válasz: Akár lehetsz terhes is! Ennyi idõ után már csinálhatsz egy tesztet... Ha nem szokott így viselkedni a menzeszed, akkor nagy az esélye! Grat!

Akár lehetsz terhes is! Ennyi idõ után már csinálhatsz egy tesztet... Ha nem szokott így viselkedni a menzeszed, akkor nagy az esélye! Grat!
Szia! Valami hasonló helyzetben voltam én is szeptmberben.Azóta 13hetes egészséges magzat növekszik a pocimban.Nem is gondoltam volna rá, h babát várok.Csak anyának panaszkodtam arról, h annyit alszom mint egy mormota.Reflexbõl a baba volt az elsõ kérdése...
Nagyon valószinû a baba! Az álmosság nagyon gyakori tünete a terhességnek! Gratulálok!
IGen, lehetsz terhes, csinálj tesztet és irány a doki:-)
igen lehetsz en is igy voltam
Nem értem, hogyha gyanakszol a babára, akkor az idõdet amit erre a kérdés megírására szántál, miért nem inkább a teszt elvégzésére szántad! Amúgy lehetsz terhes. Az álmosság a terhesség velejárója. De ha nekem csak 1 napos lett volna, az amúgy normális ciklusom, tuti, hogy azonnal egybõl csináltam volna tesztet, nem pedig várok.

Utalhat terhességre, ha mind a két mellem fáj, de nem az egész csak oldalt? Nem kell a cigi már 6 napja nem is gyujtottam rá, meg állandóan telitettség érzésem van, akkor is ha meg eszek egy fél kiwit!

Mindig valami hideg gyümölcsöt akarok enni vagyis csak 1-2hete!

Legjobb válasz: És mikor kellett volna megjönnie???? A cigiundor és a mellfájdalom utalhat terhességre.

És mikor kellett volna megjönnie???? A cigiundor és a mellfájdalom utalhat terhességre.
Igen.Nekem oldalt a szoptatás idején fájt a mellem, amikor megteltek a tejcsatornák, így lehet neked ezt a terh. okozza.Az elsõ 3-4 hónapban csak zöldséget és gyümölcsöt tudtam enni, a hústartalmú dolgoktól felfordult a gyomrom.Csinálj 1 teszet.
Nekem is oldalt fajt a mellem, es barmicske kajatol jol laktam, illetve emelyegtem. Szerintem is tesztelj. 6 heteske

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!