Találatok a következő kifejezésre: Egész héten éreztem (12 db)

Harmadik gyerekem várom most vagyok a 13. hétben. Éreztem vmi. Pici mozgást egész lent. Ilyenkor már lehet a baba? A másik kettőt a 16. héten éreztem először.

Legjobb válasz: Szia. Én a második babát várom, és a 13. héten éreztem a mozgását elõször. Biztos õt, mert a doki nézte uh-on, én megmondtam, hogy mikor mozog :-)

Szia. Én a második babát várom, és a 13. héten éreztem a mozgását elõször. Biztos õt, mert a doki nézte uh-on, én megmondtam, hogy mikor mozog :-)
Szia! Én a 10. héten éreztem elõször...
Szia.Lehet a baba mert õ már mozog elõbb is csak vagy nem érzed vagy még nem tudod mit érzel.Általában a többedik terhesek már hamarabb megérzik a babát mert tudják mit is kell érezni.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!

Van aki már a 14. -15. héten érezte a babát? Érzek ilyen érdekes simogatásfélét+ néha a hasam egy része olyan tojásnyi nagyságban egész kemény lesz. Ez a baba lenne?

Legjobb válasz: Ma elég gyakran érzem, hogy kemény a pocakom egy részen. Ez normális lenne? Vagy ez esetleg keményedés?

A kérdező hozzászólása: Ma elég gyakran érzem, hogy kemény a pocakom egy részen. Ez normális lenne? Vagy ez esetleg keményedés?
Szia En is simogatas felet ereztem valamelyik nap ejszaka, meg ilyen pukkanasokat reggelente. Az en pocim egy pontot "kemeny".. nem is kemenynek neveznem, csak nem olyan puha mint a koldokom felett a gyomromnal. Amit erzel az a mehed, es a kisbaba. Csak azert tudom, mert hetfon voltam uh-n es megkerdeztem, plusz a doki ott ultrahangozott :) 15+3 hkm
16.hét vége felé kezdtem érezni, olyan lüktetõ-csiklandós érzés, hol gyengén hol erõsebben de nem fájdalmas olyan fura. a 12 héten éreztem olyan kis pukkanásokat mintha buborék pukkana a hasamban , akkor a védõnõ azt mondta az lesz az lassan , a baba mozgása. 17.hetes kismama

Egész héten ugy éreztem végre ősszjőtt a baba. tegnap este kicsit gőrcsőltem. Ma semmi folyásom sincs de a melleim fájnak. Holnap kéne meg jőnnie. Lehet még baba?

Legjobb válasz: Hát lehet még baba, de amíg a menstruációd ki sem marad, addig felesleges találgatni. Úgy veszem ki a mondataidból, hogy már nagyon szeretnéd, ha összejönne. Egy jó tanács: Ne akard túl görcsösen, mert addig általában nem jön össze! Hidd el tapasztalatból mondom. Én is sokáig vártam a gyermekáldásra, hõmérõztem, ovulációs naptáraztam, minden dolgot kipróbáltam és semmi. Aztán jött az új munkahely, építkezés, arra gondoltunk, hogy akkor most várunk kb. 1 évet a próbálkozással. 3 hónap múlva pozitív lett a tesztem! (Pegid nem tudatosan készült baba, véletlenül jött össze!) Boldog 11 hetes kismami

Hát lehet még baba, de amíg a menstruációd ki sem marad, addig felesleges találgatni. Úgy veszem ki a mondataidból, hogy már nagyon szeretnéd, ha összejönne. Egy jó tanács: Ne akard túl görcsösen, mert addig általában nem jön össze! Hidd el tapasztalatból mondom. Én is sokáig vártam a gyermekáldásra, hõmérõztem, ovulációs naptáraztam, minden dolgot kipróbáltam és semmi. Aztán jött az új munkahely, építkezés, arra gondoltunk, hogy akkor most várunk kb. 1 évet a próbálkozással. 3 hónap múlva pozitív lett a tesztem! (Pegid nem tudatosan készült baba, véletlenül jött össze!) Boldog 11 hetes kismami

A 11. hétben vagyok, ma sokszor éreztem szurkálást az alhasamnál, egészen lent? Ez normális?

Úgy tudom most emelkedik ki a medencéb?l a méh, lehet, hogy az okozza ezt? Más is érzett ilyet? Vagy menjek orvoshoz?

Legjobb válasz: szia! én is éreztem ilyet a mult héten, most töltöttem a 12 hetet ikrekkel, valójában én azt hittem ez miatt. ekkor lepihentem és jobb lett. Pihengess amennyit csak tudsz.

szia! én is éreztem ilyet a mult héten, most töltöttem a 12 hetet ikrekkel, valójában én azt hittem ez miatt. ekkor lepihentem és jobb lett. Pihengess amennyit csak tudsz.
Igen igy van!Most kezd el kiemelkedni a méhed a medencébõl ezért érzed.Na meg nagyon sokat kell még dolgoznia a szervezetednek, neki is "fel kell fogni" mi is történik!Pihenj sokat, ennek van itt az ideje.A dokinak azért emlitsd meg és lehet ír fel magne b6-ot.
Ez normális, még el fog tartani egy pár hétig, nekem olyan is volt, hogy úgy beleszúrt, hogy kiegyenesedni sem tudtam másodpercekig, vagy ha hirtelen mozdulatot tettem, erõsen húzódott a hasam két oldalán, a méhszalagok húzódnak, ahogy készül a tested a babónak helyet csinálni.:-) Minden jót!

Tegnap, miután együtt voltunk párommal, közvetlenül utánna elkezdett fájni a hasam alja. Egészen másnap reggelig éreztem. Mi lehet ez? Soha nem volt még ilyen rögtön szeretkezés után? Ovúm a hét elején volt!

Feltétlenül megérzi egy n? a beágyazódást? Nem volt semmi maszatolásom, és elméletileg ha összejött az ovúmkor, kb most kéne beágyazódnia?!

Legjobb válasz: Én így voltam, Akkor elõször szeretkeztünk védekezés nélkül. És ugyanezt éreztem és rögtön teherbe is estem.

Én így voltam, Akkor elõször szeretkeztünk védekezés nélkül. És ugyanezt éreztem és rögtön teherbe is estem.
Várjál, itt kicsit nagy a kavar! A beágyazódás eleve 7-8. napon kezdõdik, tehát ha te tegnapelõtt voltál a pároddal, akkor azt kizárt, hogy érezd. Ráadásul nem értem, hogy ha neked hét elején volt ovud, akkor egy pénteki együttléttõl kb. 5% esélye van, hogy teherbeestél.
A kérdező hozzászólása: én csak azért írtam, hogy mikor volt ovúm, mert nem hiszem, hogy a peteérésbõl adódhatna a fájdalom! Egyébként voltunk együtt az ovúmkor is! A beágyazódás intervallumával meg nem voltam tisztában!
Azért írtam le!:) Sok sikert!
A tuneteidnek nincs koze a beagyazodashoz vagy a terhesseghez. Tul korai meg. Az ovu utan ket het mulva (bar elobb is lehet) tesztelj, abbol fog kiderulni. A tunetek nagyon kiszamithatalanok es nem biztosak.
Szerintem tuti! :( Kitartás!!!
Egész biztosan azért van!!!! Kitartás, nincs sok már hátra :) 31 hkm
Biztos lehetsz benne, Én legalábbis nagyon rosszul viselem.Éjszaka végig fenntvoltam nagyon fájt a hasam görcsölt és átment ilyen derék nyilalásba.azt hittem már menni kell a kórházba. De szültem már 2szer és tudtam hogy ez csak jósló fájás lesz, Minden esetre a front hozta ki.Mert eddig nem volt. Én ma be kellett vegyek egy frontint is egész nap ugy vert a szivem meg szintén légszomj.Pánikbeteg vagyok és bár kezelem terhesség alatt de ma nem tudtam mit tenni. Lever a víz szédelgek szörnyû mint egy öregasszony:( Valahogy átvészeljük!!! Pihenj sokat. 33 hkm
En ma toltottem a 29. hetet. Penteken ugyanilyen tuneteim voltak, bar akkor meg 700km-re voltam nyaralni, de ott is detto ilyen ido volt es ott is tegnapra jott meg a vihar. (most ejjel erkeztunk meg) Szoval ugyanez, legszomj, gyengeseg, szedules...

18 hetes vagyok és az utóbbi 1, 5 hétben már többször éreztem a baba mozgását (első baba) de ma pl nem. Néha egész nap jelentkezik máskor 2 napig semmi. Normális ez?

Legjobb válasz: Igen, normális! Ne aggódj, még sok helye van, ezért nem érzed minden nap! :) Boldog babavárást!

Igen, normális! Ne aggódj, még sok helye van, ezért nem érzed minden nap! :) Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen:)
Igen egy bizonyos ideig normális!

Mikor jövök rendbe? Rövid történet. Pár hete kezdődött az egész, vizelés közben égető, csípő érzést éreztem, plusz a boxerembe pecsételve foltokat találtam, tehát vmi áttetsző, enyhén fehéres váladékozásom volt/van.

Elmentem háziorvoshoz írt fel gyógyszereket, végig szedtem elmúlt.Rá egy hétre újra kezd?dött, most felírt 3 fajta gyógyszert, végig szedtem a tünetek múltak volt, hogy 5-6napig nem volt semmi majd megint, rendszertelen lett.

Legjobb válasz: 65 felett ez már minden napos. Cseréljél gatyát.

65 felett ez már minden napos. Cseréljél gatyát.
A kérdező hozzászólása: te paraszt, nem vénember vagyok...
Chlamydiád van.
Inkább urológushoz kellene menned. Nem tudom a háziorvos miért nem oda küldött. Beutaló nélkül is mehetsz.
szerintem is urológus. nem lesz egy kellemes élmény, de legalább ha rendesen kitenyésztik, mi bajod van, akkor arra kapsz célzott kezelést.
A kérdező hozzászólása: 2. alkalommal amikor kiújult visszamentem úgy írt fel az orvos gyógyszereket, hogy amik elõfordulhatnak azokat gyógyítsa. Ma vettem be az utolsó szemeket (2 hétre szóltak a gyógyszerek). A jövõhét folyamán pedig elmegyek kórházba ha megint észlelem a tüneteket.
A háziorvosok semmit sem vágnak a náthán kívül. Menj urológushoz, mielõtt késõ lesz.

Ebben a hónapban annyira éreztem, hogy sikerült. Egészen 1 hetet késett is a mensim, már az orvos is mondta, h koraterhesség lehet, mire megjött. Tuti, hogy nincs baba igaz?

Tudom,hülye kérdés,ha megjön miért is lenne babóca,csak már annyira várom.És olyan nehéz a párom is el fog utazni 3000km-rel arrébb...

Legjobb válasz: Szia! Rendesen megjött,ahogy szokott vagy kicsit kevesebb vagy másabb?Ha nem olyan,amilyen lenni szokott,érdemes lenne csinálni még egy tesztet!Ha nega,akkor szedjél barátcserje kapszulát,hátha tutira bejön egy baba! Sok szerencsét!:)

Szia! Rendesen megjött, ahogy szokott vagy kicsit kevesebb vagy másabb?Ha nem olyan, amilyen lenni szokott, érdemes lenne csinálni még egy tesztet!Ha nega, akkor szedjél barátcserje kapszulát, hátha tutira bejön egy baba! Sok szerencsét!:)
A kérdező hozzászólása: Annyi változás, hogy én sose barnázok az elején(rögtön vér) csaka végén.És most 1 napot csak barnáztam és keveset.Köszi a választ:)
Attól még könnyen elõfordulhat hogy babás vagy.Én 3 hónapig barnáztam mikor meg kellett volna jönnie, és mégis itt szuszog a kis 16 hetes babóm.Ne add fel, csinálj majd még egy tesztet.Van aki hónapokig rendesen menstruál terhesen, a barátnõm 5 hónapig menstruált.Írj majd hogy mi a helyzet.Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Pénteken megyek orvoshoz vissza kontrollra.Múlt hét kedden 13, 5(vastag) nylkahártyát látott, amire a koraterhességre utalt.Aztán pénteken reggel már csak 10, 5volt+barnázás ami nálam sosincs mensi elõtt.És estére pénteken vér:(...
Sajnálom. Nagyon drukkoltam neked. Remélem nincs baj és hamarosan összejön.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!