Találatok a következő kifejezésre: Egész évben edzettem, de most nyáron (1 db)

Egész évben folyamatosan edzettem, de most nyáron nincsenek edzések. A suliban én voltam a legjobb, most megyek gimnáziumba. Vissza tudom hoznia régi formámat?

Legjobb válasz: Kezdjük ott, mit sportolsz? Ezt tudni kellene ahoz hogy segítsünk. Amúgy szerintem 2 hónap kihagyás után még hamar vissza tudsz kerülni a régi formádba ha elkezdõdnek az "edzések".

Kezdjük ott, mit sportolsz? Ezt tudni kellene ahoz hogy segítsünk. Amúgy szerintem 2 hónap kihagyás után még hamar vissza tudsz kerülni a régi formádba ha elkezdõdnek az "edzések".
vissza tudod hozni a régi formádat, ne félj, csak majd az elsõ pár alkalom lesz nehezebb de majd visszaszoksz :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :) remélem sikerül :)
én sem kosaraztam a nyáron. általánosba nem voltam a legjobb, de gimibe igen. iskolafüggõ. de azt mondom joban ment a játék mint szünet elõtt.
Persze, hogy vissza tudod. Kezdj el fokozatosan megint eddzeni és egyre többet. A végén olyan lezsel, mint régen, csak jobb! ;)
A kérdező hozzászólása: kosárlabda, lány vagyok, 14


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan bírom javítani a sprintjeim gyorsaságát? Lábsúly segít benne?

Az a problémám, hogy elég lassan futok (16s/100m) és ez focinál nem igazán előnyös ugyebár, szóval annyi lenne a kérdésem mivel bírnák rajta javítani?Edzéseken csinálunk sprintjavító feladatokat de ritkán (mert a többiek nem is focisták inkább sprinterek :D).Lábsúlyra gondoltam de nem tudom mit és hogyan csináljak.
A válaszokat Előre is köszönöm!
16/f.

3

Miért nem elérhető a Trollfoci?

Valamiért nem hozza be az oldalt, amikor rámegyek, se ha a címsorba írom, se ha linkkel megyek rá...

2

A fociban nemzetközi szinten mit keresnek a válogatottakban "légiósok"?

Csak mert én mindig megütközöm azon, hogy pl. egész Németországban vagy Angliában -de példaként említhetném Franciaországot is-, nem tudnak összeszedni 11 angolt vagy németet, akik tudnak focizni, és "benszülöttek"?

5

Mi van Puyollal?

Nagyon rég láttam már akár a kispadon is

2

Debrecenbe hol tudok elkezdeni valami labdajátékot?

20 éves lány vagyok, egyetemen már meg van a két félév tesim, de mégis szeretnék valamit sportolni. Valakinek ötlete? Ha nem egyesület csak játszótéri kis csapat az is érdekelne :)

2

Milyen gyakorlatokkal tudnák gyorsulni a futásban (sprintben)?

Focizok 17/f 187 cm vagyok tehát elég hosszúak a lábaim de az eléggé hátráltat a fociban hogy nagyon lassú vagyok. Milyen edzést vagy feladatokat csinálhatnék hogy robbanékonyabb és gyorsabb legyek a sprintekben?

0

Melyik a kedvenc hazai röplabda csapatotok? Ill. ki a kedvenc hazai röplabdázótok?

2

Kubatov Gábor: Bátorság és felelősség Te jelentkeznél Kubatov-felhívásra?

http://youtu.be/riwgcZvs6QY

3

Kézilabdázással lefogyhatok és érhetek el szép formás alakot?

10

Ha Rudolfot eladják ki fog gólt lőni? !

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!