Találatok a következő kifejezésre: Edzés előtt és mit érdemes enni (2 db)

Edzés előtt mennyivel és mit érdemes enni?

Most kezdtem el kondizni...

Legjobb válasz: Közvetlen edzés elött ne egyél! Legalább 2 órával elötte érdemes enni, bármilyen normális ételt. Az edzés utáni étkezés sokkal fontosabb, hiszen akkor van leterhelve a szervezet akkor kell az izmoknak a tápanyag. Ha tömegnövelés, izmosodás a célod akkor szénhidrátban és fehérjében gazdag táplálék kell. Legjobb a csirke+rizs. Ha kicsit fogyni és formásodni akarsz akkor edzés után csak fehérjét érdemes inkáb bevinni. Valamilyen proteinturmixxal könnyen megoldható.

Közvetlen edzés elött ne egyél! Legalább 2 órával elötte érdemes enni, bármilyen normális ételt. Az edzés utáni étkezés sokkal fontosabb, hiszen akkor van leterhelve a szervezet akkor kell az izmoknak a tápanyag. Ha tömegnövelés, izmosodás a célod akkor szénhidrátban és fehérjében gazdag táplálék kell. Legjobb a csirke+rizs. Ha kicsit fogyni és formásodni akarsz akkor edzés után csak fehérjét érdemes inkáb bevinni. Valamilyen proteinturmixxal könnyen megoldható.
joghurtot.pl énis azt szoktam.és beválik
Az edzés elõtt 2 óra túl sok, mert ha mondjuk 1, 5 óra az edzés, akkor 3, 5 óra fog eltelni étkezés nélkül, ami sok, + elképzelhetõ, hogy éhes leszel közben. Az általános, az edzés elõtt kb. 1, 5 órával történõ étkezés, ami elég ahhoz, hogy edzés alatt ne legyen a szervezeted leterhelve az emésztéssel, és még éhes sem eszel. A kaja, pedig ugyanaz, mint máskor: hús+rizs.
Én egy órával elõtte tudok enni egy koplett csirke-rizst, 2 ora nekem tul sok lenne. Edzés után turmix utána csirke rizs!:)

Egy megerőltető edzés előtt és után mit érdemes enni?

Legjobb válasz: http://bodyshop24.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=521653

Minél hamarabb normális ételt !:D
kiba sok túrórudit.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!