Találatok a következő kifejezésre: Edzés előtt és mit érdemes (3 db)

Edzés előtt mennyivel és mit érdemes enni?

Most kezdtem el kondizni...

Legjobb válasz: Közvetlen edzés elött ne egyél! Legalább 2 órával elötte érdemes enni, bármilyen normális ételt. Az edzés utáni étkezés sokkal fontosabb, hiszen akkor van leterhelve a szervezet akkor kell az izmoknak a tápanyag. Ha tömegnövelés, izmosodás a célod akkor szénhidrátban és fehérjében gazdag táplálék kell. Legjobb a csirke+rizs. Ha kicsit fogyni és formásodni akarsz akkor edzés után csak fehérjét érdemes inkáb bevinni. Valamilyen proteinturmixxal könnyen megoldható.

Közvetlen edzés elött ne egyél! Legalább 2 órával elötte érdemes enni, bármilyen normális ételt. Az edzés utáni étkezés sokkal fontosabb, hiszen akkor van leterhelve a szervezet akkor kell az izmoknak a tápanyag. Ha tömegnövelés, izmosodás a célod akkor szénhidrátban és fehérjében gazdag táplálék kell. Legjobb a csirke+rizs. Ha kicsit fogyni és formásodni akarsz akkor edzés után csak fehérjét érdemes inkáb bevinni. Valamilyen proteinturmixxal könnyen megoldható.
joghurtot.pl énis azt szoktam.és beválik
Az edzés elõtt 2 óra túl sok, mert ha mondjuk 1, 5 óra az edzés, akkor 3, 5 óra fog eltelni étkezés nélkül, ami sok, + elképzelhetõ, hogy éhes leszel közben. Az általános, az edzés elõtt kb. 1, 5 órával történõ étkezés, ami elég ahhoz, hogy edzés alatt ne legyen a szervezeted leterhelve az emésztéssel, és még éhes sem eszel. A kaja, pedig ugyanaz, mint máskor: hús+rizs.
Én egy órával elõtte tudok enni egy koplett csirke-rizst, 2 ora nekem tul sok lenne. Edzés után turmix utána csirke rizs!:)

Egy megerőltető edzés előtt és után mit érdemes enni?

Legjobb válasz: http://bodyshop24.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=521653

Minél hamarabb normális ételt !:D
kiba sok túrórudit.

Régóta nem kondiztam, és holnap fogok újra menni. Mivel fogytam pár kg-ot és mostanában keveset is eszek, ezért nem valószínű, hogy menni fog az edzés. Szerintetek Érdemes lenne edzés előtt valami extra, vagy ne zavarjon, hogy még nem megy jól?

Legjobb válasz: Ne zavarjon. Tedd rendbe az étrendet, edzés elõtt 1-1,5 órával egyél pl csirke-rizst vagy hal-krumplit és menni fog. Edzés után pedig tejsavó protein (+ dextróz, vitargo, ha tömeget szeretnél növelni).

Ne zavarjon. Tedd rendbe az étrendet, edzés elõtt 1-1, 5 órával egyél pl csirke-rizst vagy hal-krumplit és menni fog. Edzés után pedig tejsavó protein (+ dextróz, vitargo, ha tömeget szeretnél növelni).
Ne zavarjon, hogy nem megy jól, mindenki visszaesik egy kicsit ha nem csinálja egy jó ideig. A kihagyás utáni elsõ edzésnek nemkell olyan hardnak lennie, hogy szétszedd a termet, legyen ez elsõ néhány edzés egy átmozgató edzés, hogy visszaszokj a terhelésre. Kondihoz meg egyél megfelelõen, étrendet tedd rendbe. Adiig nem kell energizáló, amíg nem edzzel megint keményebben.
A kérdező hozzászólása: 3 hónapot hagytam ki és ez alatt szinte semmit sem mozogtam, ráadásul pénzhiány miatt nem volt rendes kaja. Úgy érzem, hogy ilyen erõnléttel már az 1-2. gyakorlat után elfogy az energiám. Am hot bloodra, vagy edzés elõtt jóval több kalóriamennyiségre gondoltam, de akkor inkább csak simán edzek.
Nem tudom milyen extrára gondolsz- koffein, hot blood stb.. Én ilyeneket tuti nem vennék. Viszont pár edzésig csinálnék teljes testes edzést, hogy visszaszokjanak az izmok (bár nem mondtad mennyi ideig hagytál ki).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!