Találatok a következő kifejezésre: Edzés elött után lehet (4 db)

Proteinturmixok? Mindent szeretnék tudni róla, Mikor kell fogyasztani. Edzés előtt/után? Vagy bármikor lehet? Egészséges egyáltalán? Milyet ajánlotok? Ebben a témában egyáltalán nem vagyok otthon, aki 'ért hozzá' tudna róla írni? :D

Legjobb válasz: Én ugyan nem vagyok akkora szakértõ a témában mint itt egyesek de azért megpróbálom. Protein turmixot bármikor lehet fogyasztani általában reggel, edzés után szénhidráttal és este (ha lassú felszívódású) szokták inni. Szigorúan vízzel és nem tejjel , bár az sem akkora katasztrófa de ne rontsuk már el ezzel a felszívódást...Az hogy egészséges e válaszra sem méltatom ne haragudj :D

Én ugyan nem vagyok akkora szakértõ a témában mint itt egyesek de azért megpróbálom. Protein turmixot bármikor lehet fogyasztani általában reggel, edzés után szénhidráttal és este (ha lassú felszívódású) szokták inni. Szigorúan vízzel és nem tejjel , bár az sem akkora katasztrófa de ne rontsuk már el ezzel a felszívódást...Az hogy egészséges e válaszra sem méltatom ne haragudj :D
Ja igen és , hogy milyet ajánlok? Hát ezt mert neked kéne eldönteni de nyilván a jobb minõségûet részesíteném elõnyben. Mondjuk nagy klasszik itt Magyarországon a scitec-es 100% Whey Protein (Professional) és társai. De ez lényegtelen nagy különbség nincs ebben az ár kategóriában. Ha el vagy eresztve vegyél lassú felszívódásút (kazein például) és lefekvés elõtt told be. Erre is ott a scitec Casein Complex. De ha sok pénzed van akkor ON-fehérjét vegyél az nagyon tuti.
Alapismeretek gugli elsõ találat. Ha nem akarsz édesítõvel, színezékekkel telenyomott drága túlhypeolt termékeket venni, akkor Myprotein.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:)

Edzés előtt, és után mennyi idővel lehet enni?

Legjobb válasz: Edzés elõtt 1-1,5 órával egyél.

Edzés elõtt 1-1, 5 órával egyél.
A kérdező hozzászólása: És edzés után mennyi idõnek kell eltelnie, vagy akár közvetlen utána is lehet enni?
Utána mehet egybõl is. Pl súlyzós edzés után ez fontos is, aerob után várhatsz egy kicsit.

Edzés elött vagy után lehet e enni?

Sok helyen olvastam sokmindent de nemtom miaz igaz.Arra lennék kiváncsi hogy a sulycsökkenés és fogyás a célunk akkor edzést követöen lehet e enni vagy elötte?Mert sok helyen olvastam hogy utána nemszabad mert akkor a bevitt táplálékot égeti el.Az edzésen biciklizést futás és iesmit értek.

Legjobb válasz: Szia! Én edzés elõtt szoktam enni kb két órával elõtte!!!! És semmiképp ne tömd tele magad mert nem fogsz tudni jól edzeni. Én utána már csak folyadékot fogyasztok. Bár ez attól is függ,hogy ki mikor jár edzeni. Én csak este érek rá,így már a vacsi kimarad!!!

Szia! Én edzés elõtt szoktam enni kb két órával elõtte!!!! És semmiképp ne tömd tele magad mert nem fogsz tudni jól edzeni. Én utána már csak folyadékot fogyasztok. Bár ez attól is függ, hogy ki mikor jár edzeni. Én csak este érek rá, így már a vacsi kimarad!!!
Edzést éhgyomorra lehetõleg, utána fehérjét, szénhidrátot ne.


Ha egy gyorsan felszívódó fehérje turmixot nem csak edzés után iszok meg, hanem délután is, és lefekvés előtt is, attól lehet valami bajom? Napi 3 fogyasztás az sok?

Legjobb válasz: Szerinted ez gyógyszer? Vagy drog? Vagy kox? A [email protected]! Ez kaja,táplálék! Annyit kell meginni amennyit nem bírsz húsból megzabálni! (max a napi fehérjeigényed felét,mert a szilárd kajára van beállva a szervezet)

Szerinted ez gyógyszer? Vagy drog? Vagy kox? A [email protected]! Ez kaja, táplálék! Annyit kell meginni amennyit nem bírsz húsból megzabálni! (max a napi fehérjeigényed felét, mert a szilárd kajára van beállva a szervezet)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!