Találatok a következő kifejezésre: Eddig többnyire jobb oldalamon éreztem (1 db)

Eddig többnyire a jobb oldalamon éreztem a babámat, de ma szerintem valahogy átfordult, jobban balra áll a hasam és érzem is ahogy ott mozog. itt ez kicsit kellemetlen érzés. mintha minden mozdulata szúrna/bökne. most helyezimagát kényelembe?

25hetes vagyok.

Legjobb válasz: Lassan elég nagy lesz hozzá,hogy miden részedet elfoglalja. Az én babám is jobban érzi magát a jobb oldalon,de ott ár nem fér el. Próbál helyezkedni,nekem nagy élményezt érezni és nézni.:) 29 hetes kismami

Lassan elég nagy lesz hozzá, hogy miden részedet elfoglalja. Az én babám is jobban érzi magát a jobb oldalon, de ott ár nem fér el. Próbál helyezkedni, nekem nagy élményezt érezni és nézni.:) 29 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: köszi szépen.épp most mondtam a páromnak, hogy olyan mintha szinte belém csípne, ahogy õ szokott :D neked is boldog babavárást

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

2% alkohol?

Már a terhesség előtt sem ittam alkoholt, azóta meg ugye pláne, de valamelyik nap megkértem apukát, hogy hozzon 0%-os alkoholmentes gyümölcsös sört (ami gyakorlatilag üdítő :D ).

6

Ket het menstruacio keses utan, lehet menni a nogyogyaszhoz, fogja latni a terhesseget?

7

Valaki légyszi elárulná, hogy kell?

Szeretnék én is pocak tippelőset, de fogalmam sincs, hogy megy ez a képfeltöltés... Megírná Vki? Köszi!

4

Mit jelent az alábbi orvosi szöveg?

Kp. tág hüvely, zárt méhszáj folytatásában tojásnyi gravid uterus. Jobb oldalon tömegesebb nyomásérzékeny adnexum szabad környezetben. Tkp portio hátsó ajkán kis erozio.

13

Szerintetek a Laura és a Konrád nevek, hogy hangzanak?

9

Szulés elott pár héttel volt valakinek valami elojele?

5

Miért gond, ha 30 hetesen még farfekvéses a baba?

30 hetes vagyok, hétfőn megyek ultrahangra. A dokim azt mondta, ha ott kiderül, hogy még faros, akkor az ultrahang után menjek vissza hozzá minèl hamarabb és tárgyalunk a lehetőségekről. Első baba, fogalmam sincs, hogy mit akart ezzel a doki, de nem tudtam megkérdezni, mert már benn volt nála egy másik kismama.

7

Másnak is irták fel köhögésre az Infusum ipecacuanhae gyógyszertári köptetőt terhesség alatt?

A háziorvosom irta fel váladékos köhögésre de mindenhol azt olvasom hogy kismamáknak nem szabad szedni.

3

34+1 hetes terhes vagyok és ha este fekszek vagy délután nagyon fáj alul valami. Nem tudom megmondani pontosan, hogy hol de nagyon fáj. Mitol lehet ez?

3

Lányok, akik 15-6-7 évesen szültek, mesélnétek?

Az apuka mit szólt? Mi vett rá, hogy megtartsátok a babát? A szüleitek hogy álltak hozzá? Az iskolát hogy fejeztétek be? Sokan bántottak miatta? Nem bántátok meg?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!