Találatok a következő kifejezésre: Eddig sokan már, (99 db)

33. héttől a végéig még mennyit híztatok? Sokat? Már eddig is nagyon sokat híztam alig bírok mozogni, és azt mondják most jön még a java. Igaz?

Legjobb válasz: Én az elején keveset híztam, így én a végén szedtem fel többet. De van, aki többet hízik már az elejétõl fogva, és olyankor az utolsó hetekben már nem hízik sokat a kismama. Nincs általános szabály.

Én az elején keveset híztam, így én a végén szedtem fel többet. De van, aki többet hízik már az elejétõl fogva, és olyankor az utolsó hetekben már nem hízik sokat a kismama. Nincs általános szabály.
Kedves 11-es 6-os vagyok: De engem már a védõnõ , , lecseszett, , a 10 kiló hízás miatt, mondta, hogy diétázzak mert nem lesz ez így jó.Úgyhogy diétáznom kell sajnos, mert ha még jön fel pár kiló, akkor kórházba fektet fogyózni :(
Én az elsõ babámmal 15 kilót híztam, és nagyon vizesedtem.Már 19 hetesen diétáznom kellett. Most 33 hetes vagyok és eddig 8 kg-t híztam, víznek nyoma nincs.Pedig eszem ;) Nagyon jó érzés h nem híztam el annyira mint anno.Bár ez a kinézetemen annyira nem észre vehetõ, mert alacsony vagyok, de a tudat...
Én 76-ról indultam. Most vagyok 104 :( A védõnõ nem piszkál mert tudja, hogy vizes is vagyok már nagyon de az orvos minden alkalommal beszól. Most is beszólt, hogy jó lenne ha hamar megszülnék már mert csak hízok és hízok. Mintha én dönteném el, hogy mikor akarok szülni... :/ :/
35. hétig eddig 18 kilót híztam :( tehénnek érzem magam :( de majdcsak sikerül leadni, remélem... 56 kilóval kezdtem, most tartok 74.nél... 25 hetesen voltam 67
Sajnos így jártunk :( titeket nem bánt a Vedono emiatt? Mert engem mar nagyon idegesít .
30 hetesen +20kg-nál járok. Odafigyelek arra, hogy mit eszem, és elég sokat mozgok, de ha éhes vagyok eszem! De úgy örülök, hogy nem (csak) velem van a baj!!!
Én 29 hetes vagyok, és 14 kilónál tartok...és messze még a vége. :(
:O :O Bárcsak én tartanék +18-nál. :) Én azóta hetente másfél kg-t hízok. Elõtte jobban híztam. Most járok +28 kg-nál összesen :( 37 hkm
24 hetesen +10 kg-nál tartottam. Azóta eltelt egy hónap, bizots megint felcsúszott pár kiló. Holnap kiderül, megyek a védõnõhöz. Nem falok egész nap, de ha éhes vagyok, akkor muszáj enni. Elõzõ terhességem alatt 17 kg-ot híztam, szoptatás alatt is felfelé jöttek a kilók. Szerintem most többet fogok. De majdcsak lemegy 2 év alatt ez is. :)
Szia. Igaz én még csak 25+2 hetes vagyok, de már 10 kiló plusznál járok(ez volt a 23. hét végén), és nagyon félek, hogy még sok feljön a végéig.Ti mennyit híztatok a 25. hétig? Itthon megmértem magam, és a mérleg szerint megint feljött 1 hét alatt 1 kiló. :/ Szerintem ez már nem normális dolog!!És diéta mellett jött fel.A 15. hétig 1 kilókat híztam havonta, de a 15. hét utántól rohamosan jön fel..volt olyan, hogy egy hónapban 3 és fél kiló jött fel és nem ettem akkor sem többet mint akkor amikor csak 1 kilók jöttek fel havonta.
A kérdező hozzászólása: maga az, hogy sokat híztam kilókban, még nem is érdekelne, mert elég vékony voltam elõtte, meg tudom, hogy utána majd csak lefogyok valahogy, csak ez az érzés, hogy ez a 18 kiló, mint egy mázsa nehezedik rám, és szinte semmit nem bírok már csinálni (pedig annyi mindent kellene) ez a szörnyû:(
Én a 38. hétben járok és +20kg-nál. Teljesen kivagyok emiatt, de az elmúlt 6 hétben 2 kg-ot híztam összesen. Azelején szinte semmit, aztán az 5. hónaptól csak úgy jönnek a kilók.
A kérdező hozzászólása: én is plusz 18-nál :( és mindenem fáj, a lábam, a sarkam, a hasamon a bõr, most pár napja zsibbadnak az ujjaim is...minden megmozdulás egy kínszenvedés. El se tudom képzelni, hogy fogom kibírni még a hátralévõ heteket:(
Mennyi plusznal jársz? En 31 het +18 :(
7. vagyok. 1 hónap alatt nem híztam semmit! El sem hiszem! :) Amúgy az én védõnõm rendes, nem cseszeget.

Eddig sokan mondták már, hogy lejjebb ment a hasam, de nem nagyon foglalkoztam vele. Viszont ma én is érzem ahogy ülök, hogy hozzáér a pocim alja a combomhoz. Ezekszerint tényleg lejjebb ment?

a 34.hétben vagyok, ez még nem jelent semmit, ugye?

Legjobb válasz: Nem. Ez azt jelenti hogy helyezkedik a babád. Lassan a "kijárat" felé veszi az irányt, de ez nem jelenti azt hogy már szülni is fogsz! egyébként még2hét és utána már bármikor jöhet. A mamám szerint akinek hamar száll les pocija az nem fog túlhordani. Én is ezt erõsíthetem, nekem is kb ilyen idõsen szállt le annó és a 37 hétre megszületett a kisfiam. Sok sikert és boldog születésnapot nektek! 8hetes kismami

Nem. Ez azt jelenti hogy helyezkedik a babád. Lassan a "kijárat" felé veszi az irányt, de ez nem jelenti azt hogy már szülni is fogsz! egyébként még2hét és utána már bármikor jöhet. A mamám szerint akinek hamar száll les pocija az nem fog túlhordani. Én is ezt erõsíthetem, nekem is kb ilyen idõsen szállt le annó és a 37 hétre megszületett a kisfiam. Sok sikert és boldog születésnapot nektek! 8hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Egyébként már görcsölgetek is, mint mensikor.Meg a derekem is nyilalgat:S Neked meg boldog babázást

6 hetes babám pár napja sokkal nyűgösebb, mint eddig. Előfordult már valakivel ilyen?

Pár napja van, hogy nagyon nehezen alszik leginkább napközben. Ha leteszem a kiságyba, max fél óra, és már ébred is fel, és újra enne 1-1,5 óránként.

Legjobb válasz: Szia, én akkor, amikor már kiköpi, feszeng, leveszem cicirõl, mert akkor már nem eszik úgysem. Kínlódás az egész. Lehet, hogy akkor már ne is éhes, de a reflex még mûködik nála. Kislányom pár perc alatt végez így, és három-négyóránként eszik, ja, amúgy gyarapodik szépen. Az meg, hogy a kézfejét dugdossa a szájába, nem feltétlenül jelenti, hogy éhhes lenne.

Szia, én akkor, amikor már kiköpi, feszeng, leveszem cicirõl, mert akkor már nem eszik úgysem. Kínlódás az egész. Lehet, hogy akkor már ne is éhes, de a reflex még mûködik nála. Kislányom pár perc alatt végez így, és három-négyóránként eszik, ja, amúgy gyarapodik szépen. Az meg, hogy a kézfejét dugdossa a szájába, nem feltétlenül jelenti, hogy éhhes lenne.
Az enyém 10 hetes múlt. A hétfõt végigordította, a keddet végigaludta, a szerdát végigordította...
Szia! Az én babám is nyûgös 2 napja.(Lassan 7 hetes.)Nem nagyon tudok vele mit kezdeni.Néha "belealszik" a hisztibe, aztán ha felkel folytatja.Valószínûleg front van azt érzik meg. Lehet, hogy a hasa fáj, és azért eszik nehezebben a babád.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Akkor lehet a front vagy a meleg... Remélem hamarosan rendezõdik a dolog. Csak az a baj, hogy így hogy napközben 2 óránként kér enni, úgy érzem nem termelõdik újra ilyen hamar a tejem, de lehet csak én érzem így. Jó babázást mindekinek!

Hogy is van ez most? Par napja arra a kerdesemre h mikor adjak be az EDAt sokan valaszoltak, amikor kered es h 2-3ujjnyi tagulas utan nem adjak mar.

Baratnom 3 napja 5ujjnyira nyiltan ment be a korhazba es akkor is kapott EDAt. Bar nem M. o. on tortent ez. Akkor most hogy is van ez?

Legjobb válasz: igen jól tudod, ha 3 ujjnyira vagy nyitva már nem adnak, mert felesleges, onnan már "könnyebb" (bár nekem pont nem) így nem adják oda annyi idõre

igen jól tudod, ha 3 ujjnyira vagy nyitva már nem adnak, mert felesleges, onnan már "könnyebb" (bár nekem pont nem) így nem adják oda annyi idõre
engem már császározni akart a doki, ezért túllõtt EDA-val, mégis tudtam nyomni.
Más a protokoll itthon és külföldön...ennyi
Az is kérdés, hol történt.Mert vannak nyugati országok, ahol konkrétan azt csinálják amit az anyuka mond...gondolok pl Amerikára, ha ott kér valaki EDa-t, beadják, nehogy az anyuka késõbb beperelje a dokit. Amúgy itthon azért nem adják, hogy érezze az anyuka mikor kell nyomni.Mert így nagyobb erõt tud kifejteni.
Én már bõ 2 ujjnyinál sem kaptam, azt mondták, már nincs értelme.Ez Siófokon volt.

Babóm egy hónapos, eddig sokat sírt, éjszkáztunk stb. Talán most már lassan kezd kialakulni a rendje. Én mégis most érzem magam rosszul?

Egész nap egyedül vagyok,nincs itt egy barátn?m se,magányos vagyok,egész nap hiányzik a férjem stb.Szerintetek ez elmúlik vagy rosszabb lesz?Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Sajnos ezzel én is így vagyok. Babám 3 hetes és õ is rengeteget sír, sajnos elég keveset alszik, de a babakocsit nem szereti, így sétálni sem tudunk menni. Párom reggel elmegy dolgozni és éjjel ér haza. Rengeteget vagyunk egyedül és az a baj, hogy még nem igazán lehet ilyen pici babákat lekötni és játszani velük. Én is teljesen be vagyok fordulva, de reménykedem, hogy gyorsan elmegy ez az idõ, és majd eljön az amikor már egész nap játszhatunk:)

Sajnos ezzel én is így vagyok. Babám 3 hetes és õ is rengeteget sír, sajnos elég keveset alszik, de a babakocsit nem szereti, így sétálni sem tudunk menni. Párom reggel elmegy dolgozni és éjjel ér haza. Rengeteget vagyunk egyedül és az a baj, hogy még nem igazán lehet ilyen pici babákat lekötni és játszani velük. Én is teljesen be vagyok fordulva, de reménykedem, hogy gyorsan elmegy ez az idõ, és majd eljön az amikor már egész nap játszhatunk:)
tartsatok ki lányok, elmúlik ez az idõ is.az én fiam is rendkívül sírós volt, mondjuk õ szeretett babakocsiban lenni.élvezzétek ezt az idõt is, mert gyorsan elmegy.
az én babám is 1 hónapos, eleinte nem szerette a babakocsit, de mostmár megszokta, és kezdi megszeretni, úgyhogy érdemes akkor is sétálni vele. A kislányom most a napokban kezdett rácsodálkozni a körülötte levõ dolgokra, hosszú ideig képes a függönyt bámulni, a fürdõben meg a csempét. Énekelni próbáltatok neki? vagy nyugis zenét betenni? nálunk ez bevált. a bezártság nekem is furcsa, ezért sokat sétálunk. hozzá kell szoknunk az új élethelyzethez.
Átmeneti állapot ez, de tényleg rossz az egyedüllét, magány, hiaba van ott a pici. Nekünk kb. 2 hónapba tellett, mire a babkocsit megszokta, most féléves a fiam, sokat sétálunk, de a magány és a társasághiány azóta is fennáll. Attól tartok a felnõtt társaság élveze már nem jön vissza soha.
A kérdező hozzászólása: Nekem most inkább a férjem hiányzik.de nagyon:(Na meg anyós a szomszédba lakik, azt hiszem ez mindent elárul:(
ÚÚÚÚÚÚ....Nagyon megértelek! Próbáld meg majd, ha lehet rábízni a kicsit és menjetek el 2-3 órára valahová. Talán könnyebb lesz egy darabig!
Nincs mit tenni, felejtsd el.
Már nem te vagy a nõ az életében.
Sajnos törvényszerû, hogy most mindenki más háttérbe szorul nála, ez ellen nem tudsz tenni semmit.
Ha igazi barát, neki sem csak két párkapcsolat közti idõtöltés egy barátság.
Igen lehetett beágyazódás szerintem az is volt.
Szerintem baba van a dologban :) A vérzés arra utal, hogy levált egy kis darab a méhfalból. Ennek oka pedig az lehet, hogy megtörtént a beágyazódás :)
A kérdező hozzászólása: anyira szeretnék már tesztelni:) , de a hõm csak 36, 6:(
A kérdező hozzászólása: mai nagyon picit véreztem demár elmult
Mikor kellene megjönnie? Lehetett beágyazódás természetesen.
A kérdező hozzászólása: 17 nap mulva kéne megjönnei, de rmeélem baba
ha elmúlik ez a kis menszi akkor tesztelj!!! Amúgy elvileg lehetsz terhes menszivel is. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ!
1. válaszoló vagyok, amúgy nekem is nagyon kevés a menszim és nagyon alacsony intenzítású, de sajna tuti nem vagyok babás. :(
A kérdező hozzászólása: Csináltál tesztet?
A kérdező hozzászólása: És mennyire biztos, hogy valósat mutat a teszt? Sok olyat olvastam, hogy elõször negatív lett, aztán pedig pár nappal késõbb pozitívat teszteltek.
1 nappal a menszi elõtt csináltam tesztet, ami nega lett. Bár annyira nem rossz a halyzetem, mert 5 nappal elõbb jött, ami nálam jelenleg így 34 napot jelent. aminek már nagyon örülök. :)
Én is véreztem és ott maradt a baba. Ha nem darabos és nincs görcs akkor van esélyed hogy ott legyen.
Az elõzõ vagyok, szerintem ha elmúlik menj dokihoz és õ uh-val megnézi, hogy van-e pocaklakó. Mert ha vetélés, akkor a hcg-d még magas lesz így a teszt lehet pozitív. Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Mindenféleképpen ezt fogom tenni! Köszönöm szépen!

4honapos lessz a fiam 23-an és eddig csk anytejet kap, estére már kevés a tejem de a nappal lefejt és lefagyasztott tejet kapja +ba, de már nem sokáig lessz utánna mit adjak potlásnak este tápszer vagy tejpép mi a jobb?

Legjobb válasz: nekem is ugyanez a problemam,mi is tegnap voltunk 4ho.sak.es ugy veszem eszre,hogy estere mar nem olyan sok a tejem.pici eddig ataludta az estet,de mostanaban tobszor kell.nem tudom,lehethogy nemeleg neki az esti adag,ezert tobszor kell.en is sokat gondolkoztam ezen,de tejpep az meg hamar,inkabb dobbszor a mellemhez teszem es esetleg este lefekves elott tapszert adok.de azert en is varom a valaszokat a kerdesedre.

nekem is ugyanez a problemam, mi is tegnap voltunk 4ho.sak.es ugy veszem eszre, hogy estere mar nem olyan sok a tejem.pici eddig ataludta az estet, de mostanaban tobszor kell.nem tudom, lehethogy nemeleg neki az esti adag, ezert tobszor kell.en is sokat gondolkoztam ezen, de tejpep az meg hamar, inkabb dobbszor a mellemhez teszem es esetleg este lefekves elott tapszert adok.de azert en is varom a valaszokat a kerdesedre.
A tejpép is tápszer alapú, úgyhogy ilyen szempontból mindegy melyket adod.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!