Találatok a következő kifejezésre: Eddig semmi nem volt viszont (27 db)

Eddig semmi bajom nem volt viszont 4-5 napja nagyon rosszul vagyok, mindentol (szinte mindentol) ram jon a hanyinger. Azt mondtak, hogy hanyingerre jo a keksz es a hideg tej, de ha azt sem birom lenyelni. Mit tegyek?

A Pepsi-bol 1 fel korty es kicsit jobban vagyok....de nem tulzottan(ez nem art a babanak?)

Legjobb válasz: Sokan vagyunk így.Nekem is volt az elején olyan,hogy egész nap egy fél narancsot,meg kb 5 db háztartási kekszet ettem.Ez olyan 2 hétig tartott.Volt,hog haza kellett mennem,mert nem bírtam tovább melóhelyen,mert egy kicsit több parfümöt használó embertõl is hányni tudtam volna,persze hányni meg nem sikerült,mert nem volt mit kihányni...Remélem hamarosan jobb lesz neked is:)

Sokan vagyunk így.Nekem is volt az elején olyan, hogy egész nap egy fél narancsot, meg kb 5 db háztartási kekszet ettem.Ez olyan 2 hétig tartott.Volt, hog haza kellett mennem, mert nem bírtam tovább melóhelyen, mert egy kicsit több parfümöt használó embertõl is hányni tudtam volna, persze hányni meg nem sikerült, mert nem volt mit kihányni...Remélem hamarosan jobb lesz neked is:)
Én mindig kihánytam az elevitet.Szerintem ez hülye ötlet.inkább akkor vedd be amikor már megnyugodott a gyomrod.Nyugi elmúlik.A kóla nem árt, sokan írták itt már, hogy azt iszogatják, mert a szénsavtól jobban lesznek.a 12. hétre kutya bajod se lessz:DNekem az jött be anno, hogy ahogy felkeltem azonnal ettem vmit.Egy szendvicset mondjuk.... 24 hetes kismami
Én 3hónapig nem ettem jóformán semmit...napi kb 2háztatási keksz es egy negyed kifli..az ivás meg úgy nézett ki, hogy kb fél litert tudtam inni naponta nagy nehezen...minden kijött belõlem...mínusz 6kg...de nem száradtam így se ki! nyugi! figyelj magadra, ha nagy a gáz, kapsz infúziót, de nem lesz semmi baj, csak kitartás!!
Nem biztos, hogy a 12. héttõl kutya bajod sem lesz, kiindulva a saját példámból! Én most vagyok 14, 5 hetes és pl. tegnap este is hánytam, mert a babának túl sok volt a fagyi, amit megettem du. Próbálj meg enni és talán az Elevit helyett valami mást keresni, nekem attól pluszban hányingerem volt. Keksz, gyömbértartalmú ital, tej, talán B6 vitamin, ezeket javasolják hányingerre, de megmondom neked õszintén, nekem egyik sem segített.
Szia! Én is nagyon hányingeres hányós voltam az elején és kipróbáltam a gyömbérkapszulát. Reggel és este 2-2-õt szedtem. Próbáld ki nekem segített!! 34 hetes kismama
Nekem hányingerre a tic-tac jött be az elsõ fiamnál, csak 1 szemet óvettem be ha negyon rosszul voltam. A második fiamnál homeos bogyók segítettek, többféle van gyógyszertárban segítenek. Túl leszel rajta kitartás! Boldog babavárást!
7 hetes vagyok minden nap én is szörnyû hányingerrel küzdök, nekem az orvosom a B6 vitamint javasolta és pró- bálkozom a Daedalon gyógyszerrel, de nekem sem segit semmi.

Lassan 1 éve nem szoptatok eddig semmi gond nem volt viszont 1 hónapja úgy érzem mintha a jobb mellembe lenne tej illetve nehezebb fájdogál. Lehetséges ez?

vagy valami más gond lehet...bár ugyanúgy érzem mit mikor szoptattam és tele volt...orvoshoz fordulok mindenképp de jöv?hét végén fogad...

Legjobb válasz: Nekem is ez volt. Az okát nálam terhességnek hívták :) ( Pedig még menstruáltam is rendesen). A dokinál majd lefordultam meglepetésemben a vizsgálóasztalról.

Nekem is ez volt. Az okát nálam terhességnek hívták :) ( Pedig még menstruáltam is rendesen). A dokinál majd lefordultam meglepetésemben a vizsgálóasztalról.

Ez mit jelent? Engem nem is becsül? A pasi akivel ismerkedek a volt barátnőjét drága, több száz eurós ajándékkal is meglepte. Én eddig semmit nem kaptam tőle, viszont én már adtam neki ajándékot, amire annyit mondott, hogy jó kis ajándék.

Itt a kis ajándékon bántódtam meg, nincs sok pénzem, de örömet akartam neki szerezni és vettem neki valamit, igaz nem több száz eurós, de szivből adtam. Ezt, hogy miket adott az exének csak később tudtam meg, meg hogy jobban áll anyagilag, mint ahogy elmondta.

Legjobb válasz: biztos dugni akar, nem kedveskedni.

biztos dugni akar, nem kedveskedni.
Ki akarja szûrni az anyagias nõket vagy sajnálja a pénzt amit eddig rájuk szórt.
Miért vagy ilyen pénzéhes, nem elég hogy szeret?
És szerinted a szeretet helyettesíthetõ azzal, hogy ajándékot vesz neked?
A kérdező hozzászólása: Nem érzem, hogy szeretne. Eddig én fektettem bele több energiát.
A kérdező hozzászólása: Nem is érzem rajta, hogy akarna nekem kedveskedni.
egy részrõl értem, de most Ki nem sz*rja le hogy mit adott az exének? az ex az -az a fogalom amit azt jelenti hogy van az elõzõ kapcsolatából egy személy akire te mindig is rosszúl fogsz felnézni , , , hameg azt mondta "szép kis ajándék" akkor erre nem tudok mit mondani , , , , hát most csak a szó használat, és azzal tényleg ne törõdj hogy mit adott az exének, , , lehet vele régebb óta vele volt, , , majd várd ki , adj rá fél évet, , , (tudom hossszú hûség nyilatkozat...) Egy próbát megér, , , és mondjuk ha Karácsonyra nem kapsz tõle "OLYAN" jó vagy drága dolgot akkor Valentin nap csak ad majd valamit , ha nem akkor üljetek le és beszélljétek meg...
na igen, ha erre lenne valami szerkezet xDDD
Mûködik! A kérdezõ itt sipog miért nem költ rá többet.

Nemi életet élek! Sex után midig ellenőrizzük a gumit hogy minden rendben van vele, eddig szerencsére semmi baj nem volt! Viszont a menstruációm késik 1-2 akár több napot. Ez miért lehet?

miért nem jön meg??? Most 28án kellett volna h megjöjjön és még semmi.Kicsit ideges vagyok:S

Legjobb válasz: Érzed,hogy meg fog jönni? 1-2 nap késés nem olyan sok,nekem most 5 napot késett és én is ideges voltam...vagy csinálj tesztet ha nem bírsz várni!

Érzed, hogy meg fog jönni? 1-2 nap késés nem olyan sok, nekem most 5 napot késett és én is ideges voltam...vagy csinálj tesztet ha nem bírsz várni!
A dobozt is át kell nézni nem csak a gumit. Mivel csak 98% ban nyújt biztonságot.
A kérdező hozzászólása: Tudok várni!!csak idegesít:S
ha idegeskedsz akkor még több napot késik.ha nem szakadt ki akkor nyugi meg fog jönni!1-2 nap csúszás azért belefér
nekem volt, amikor 1 hetet késett.
A kérdező hozzászólása: Hát az a baj hogy ez miatt idegeskedek mindig!:S
nekem volt hogy 1 hónap kimaradt, közben szexeltünk a barátommal. Csináltam 2 tesztet is, de nem voltam terhes. Nyugi, tuti nem vagy az!

A telefonom kikódoltattam pár hónapja Edig nem volt vele semmi problémám. Tegnap viszont nem ismerte fel a SIM kártyát. Mi lehet a baja?

Legjobb válasz: Helló, lehet, hogy csak kimozdult.. viszont az új telefonokat már nem chippelik hanem kódot írnak be.. egy a fontos! ne vidd márkaszervízbe! :D

Helló, lehet, hogy csak kimozdult.. viszont az új telefonokat már nem chippelik hanem kódot írnak be.. egy a fontos! ne vidd márkaszervízbe! :D
A kártyát nem tilthatják le, mivel a kártya tulajdonosa nem tiltotta a sim-kártyát. A telefon IMEI számát tilthatták maximum. De amúgy ez nem rossz ötlet.. ha a teló bugázott könnyen lehet, hogy már tiltva van. elözõ válaszóló
A kérdező hozzászólása: Talán fontos, hogy használtan, "kéz"alatt vettem
A kérdező hozzászólása: köszi, hogy válaszoltál Kivettem -betettem, de semmi :(
Ha a kikódolás alatt azt érted, hogy függetlenítették, akkor mondom neked, hogy ha a függetlenitést elbakták volna, akkor már helybe be se kapcsolt volna a telód. Szerintem a teló feketelistán van. vagyis letiltották a kártyát. próbáld ki másik kártyával, ha azzal mükszik akkor le van tiltva a kártya amit használtál (ha másik kártyával se mükszik akkor vidd be egy sufniszervizeshez, majd megcsinálja).
A kérdező hozzászólása: Sajnos igazad van :( Úgy néz ki rendesen átvágtak :S

3 hónapos babám eddig rendben aludt napközben 4-5 órát, és éjszaka is csak egyszer kelt fel. Most éjjel viszont már folymaatosan fent volt és napközben sem aludt semmit! Nem lázas, jokedvünek tünik, de fáradtnak is. Miért lehet ez? Mit tegyek?

egész nap rigattam, próbáltam elaltani de semmi. ha le is csukodtak a szemei 2 perc mulva már ujra fenn volt. Igy nem fogom sokáig birni. :( Tápszeres baba, már próbáltam neki többet adni, nem nem éhes, nem kell neki több. Segitsetek légyszi!

Legjobb válasz: Szia! Lehet, hogy megköveznek a többiek, de én ebben az esetben magam mellé veszem az ágyban és együtt alszunk, akár egész éjszaka, ha kell. Nekem az a tapasztalatom, hogy nem érzik magukat biztonságban (máshol ébredt fel, mint ahol elaludt). Nálam is volt ilyen. Nyugtalan volt, mert elmentünk vásárolni, itthon aludt el és a forgalmas út mellet ébredt fel a hordozóban. Ennyit tudtam segíteni, nekem 10 hét alatt ez volt a tapasztalatom. Bár minden gyerek más. Szerintem ma éjjel már aludni fog! Ennyi ébrenlétet nem bírhat szerintem! Sok szerencsét és jó éjt! Üdv 10 hetes csaj anyukája

Szia! Lehet, hogy megköveznek a többiek, de én ebben az esetben magam mellé veszem az ágyban és együtt alszunk, akár egész éjszaka, ha kell. Nekem az a tapasztalatom, hogy nem érzik magukat biztonságban (máshol ébredt fel, mint ahol elaludt). Nálam is volt ilyen. Nyugtalan volt, mert elmentünk vásárolni, itthon aludt el és a forgalmas út mellet ébredt fel a hordozóban. Ennyit tudtam segíteni, nekem 10 hét alatt ez volt a tapasztalatom. Bár minden gyerek más. Szerintem ma éjjel már aludni fog! Ennyi ébrenlétet nem bírhat szerintem! Sok szerencsét és jó éjt! Üdv 10 hetes csaj anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Most én is magam mellé vettem, az ágyban alszik :)
Én is magamhoz veszem a nagyágyba. Én nem kövezlek meg, jó ötletet adtál a kérdezõnek :)

2éve szedem a Yasminelle-t és eddig semmi gondom nem volt vele. Most viszont néha fáj a hasam és feszül. Terhes vagyok vagy nem?

És mintha éreznék valamit a masamban. Ha er?sebben megnyomom fáj. ÉS kicsit mintha nagyobb lenne a hasam. Vettem tesztet és negatív lett. És rendszeresen szedem a tabikat.

Legjobb válasz: Ha negatív lett a teszt, nem vagy terhes. Viszont lehet, hogy ez a gyógyszer nem jó a szervezetednek. Menj el egy másikat iratni, és mondd el a panaszaidat is.

Ha negatív lett a teszt, nem vagy terhes. Viszont lehet, hogy ez a gyógyszer nem jó a szervezetednek. Menj el egy másikat iratni, és mondd el a panaszaidat is.

1 éve voltam tetováltatni viszont 3db kisebb barna anyajegyre rátetováltak ha eddig nem volt semmi változás akkor megusztam?

Csak szürke satír van rajta igy látszik az anyajegy.

Legjobb válasz: anyajegyre csak igazi dilettáns kretén tetovál rá. nem úsztad meg teljesen, elõfordulhat hogy évek múlva durran be, szerintem nézesd meg orvossal, nem veszítesz vele semmit.

anyajegyre csak igazi dilettáns kretén tetovál rá. nem úsztad meg teljesen, elõfordulhat hogy évek múlva durran be, szerintem nézesd meg orvossal, nem veszítesz vele semmit.

A folyás most fehér vagy sárga? Eddig nem volt túl jellenző a folyás, most viszont van. Bár nem sok. A dokim nem ad rá semmit, mert szerinte nincs semmi fertőzésre utaló jel.

Amikor még "friss a folyás(bocs de máshogy nem tudom leírni)akkor teljesen fehér,viszont amikor megszárad,akkor meg sárga szín?.Lehet hogy most hülyének néztek,de már magam sem tudom eldönteni,hogy ez most fehér vagy sárgának számít...Nem szeretnék koraszülést:( 32hetes kismama

Legjobb válasz: Ez fehér.Valószínûleg atól sárgul be,mert lehet csöpög egy kicsit a vizeleted,ami már 32 hetesen teljesen megszokott jelenség.Ha a doki azt mondja nincs hüvelyfertõd,akkor higyj neki.

Ez fehér.Valószínûleg atól sárgul be, mert lehet csöpög egy kicsit a vizeleted, ami már 32 hetesen teljesen megszokott jelenség.Ha a doki azt mondja nincs hüvelyfertõd, akkor higyj neki.
lehet egy icipicit sárga, nekem az elején teljesen áttetszõ volt, aztán tejfehér lett, néha pedig halványsárgának látom. Vizsgálat, PH mérés is kizárta a fertõzést, nincs is semmi tünetem hála!!!! 28 hetes kismama. Boldog babavárást!
Nekem ugyanez van, de en eszrevettem, h a tisztasagi beteten lesz halvanysarga, mert mikor elfelejtettem betenni, a bugyin teljesen feher volt, mikor megszaradt, akkor is. Es nekem is rendben van minden, ha a dokid nem ad semmit, biztos neked is :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!